UAOTZYV.COM

GuitarStrings.com.ua отзывы

Адрес Одеса, вулиця Троицкая угол, вулиця Канатна
Телефон +380 (63) 334-44-08
Часы работы 09:00-19:00
Сайт guitarstrings.com.ua
Рубрики Интернет-магазин
Оценка 4.2 15 отзывов
Похожие компании в категории
Ваш Cад — Одеса, Французький бул., 85
Цитрус — Одеса, вулиця Катерининська, 14
Интернет-магазин Mobileplanet — Одеса, склад 1, вулиця Одарія, 2
Цифра — Одеса, Грецька площа, 1

Интернет-магазин GuitarStrings.com.ua отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лина
19 января 2024 в 7:00

Все прийшло гарно запаковано)
Ремінець був запакований та цілий, та до нього поклали ще солодкі подаруночки)
Хочу доповнити, що прийшов товар швидко)

Владислав
13 января 2024 в 4:11

Все відправили швидко без затримок, замовив струни еліксир повністю задоволений якістю, планую і далі замовляти тут

Наталья
17 ноября 2023 в 14:18

Відмінний магазин. Переказав гроші за замовлення на картку. Наступного дня забрав товар. Все чітко, оперативно. Дуже великий асортимент товару. На сайті є цікава інформація, статті для розвитку загального музичного світогляду. Зайдіть – не пошкодуєте. Однозначно рекомендую!

Маргарита
08 октября 2023 в 14:18

Гарний магазин, ввічливе спілкування. Товар відправили швидко. Все сподобалося. У посилці виявився ще маленький подарунок для покупця, що приємно здивувало! Рекомендую!

Євген
25 июля 2023 в 18:02

"Цікаве" обслуговування. Відміняють твоє замовлення, якщо зробити зауваження щодо мовних питань. Сторінка в інсті ведеться російською, сайт українською працює неповноцінно.

Женя
25 июля 2023 в 4:12

Благодарю, отличный сервис и оригинальный товар из США, будем теперь всегда пользоваться вашим магазином.

Женя
24 июля 2023 в 2:46

Уже не первый раз беру струны и другие аксессуары в данном магазине. Забираю самовывозом в Одессе, вежливый продавец, всем рекомендую!)

Tamadjin
07 января 2022 в 21:10

Несколько раз покупал струны и медиаторы. Хороший ассортимент и цены. Ещё мне удобно, что есть самовывоз в Одессе

користувач
14 декабря 2021 в 2:00

Замовляю струни для бас гітари на сайті guitarstrings.com.ua вже не перший раз. На це є три причини: адекватна ціна, довгий термін служби струн, швидка доставка.

Женя
03 декабря 2021 в 7:19

Вперше в житті пишу негативний відгук в гуглі. Комунікація цього магазину це повне дно. Зробила невеличке замовлення на подарунок для чоловіка, замовлення робила вночі і оплатила теж вночі, останнє повідомлення від менеджера було: очікуємо оплату. На сайті вказано, якщо оплата проходить до 12: 30, відправляють день в день. Я о 14 годині пишу менеджеру и пройшла оплата і чи вони відправили? На що він каже: вероятнее всего передали курьеру,   я кажу, що це не відповідь і чому я маю запитувати про такі речі? Я за кілька років карантину і покупок майже завжди лише онлайн, звикла, що після оплати мені її підтверджують і надсилають накладну, чи кажуть, що відправили. Менеджер сказав, що вони не забов'язані нам повідомляти що пройшла оплата і що якби я прослухала інформацію від менеджера, то знала б що відправляють умовно після 15: 00. Я кажу, що мені ніхто не дзвонив звідки я маю це знати. Мені не так принципово взагалі це було замовлення, мене зачепило як зі мною спілкувався менеджер. Може вони не забов'язані, але що таке культурне поважне
спілкування вони явно не знають. Він згадав про те, те що мої думки більше говорять про мене ніж про їхній магазин. І про те, що ті хто купує менше ніж на 500 грн набагато частіше придираються до обслуговування, а ті хто більше платять цінують і свій і їхній час. Тобто мене ще й принизили. Словом, я б рекомендувала
цьому бізнесу налагодити культуру комунікації, бо коли клієнт робить зауваження — правильно це вибачитися, а не хамити. Зверніть на це увагу. Особливо в час покупок в інтернеті, бо коли я сказала про якість комунікації вашому менеджеру, він сказав: в цей час можна замовляти накладним платежем і не страждати від комунікації, ахаха. Я бачу, що не тільки від мене схожий відгук, тому думаю, що це не пусті слова.

Джон
18 сентября 2020 в 15:38

Отличный магазин для гитаристов и не только. Огромный выбор струн, аксессуаров и не только. Всегда в наличии всё, что нужно. А чего нет, можно заказать и доставят очень быстро. Рекомендую!

Яна
19 апреля 2020 в 1:05

Заказывала струны для гитары несколько раз, но это будет мой последний заказ в этом магазине. Общение с вашим менеджером оставило самые неприятные впечатления - он за 5 минут умудрился со мной поругаться и нахамить. Чтоб прервать его тираду пришлось положить трубку. Вообще менеджер должен облегчать покупку и решать проблемы клиентов, а не иронизировать и не переходить на личности. Возможно владельцам стоит задуматься об обучении персонала и написать скрипты продаж.

Женя
13 апреля 2020 в 15:13

Сделала покупку струн для акустической гитары Elixir 11002 Nanoweb Bronze 10-47, осталось довольна покупкой в этом магазине.)

Женя
01 апреля 2020 в 2:28

Все отлично, очень понравилось обслуживание, а главное что много вариантов струн предложили и цены прилично дешевле чем в других интернет магазинах.

Владимир
30 марта 2020 в 22:14

Самые выгодные цены что я нашел, отличный выбор для гитары, быстрая отправка в день заказа. Рекомендую.

Добавить отзыв