UAOTZYV.COM

GetHom.com отзывы

Адрес Одеса, вулиця Гімназична, 21
Телефон +380 (98) 514-98-41
Часы работы 09:00-21:00
Сайт gethom.com
Рубрики Инвестиции в недвижимость, Юридические услуги, Консультант по недвижимости
Оценка 5 4 отзыва
Похожие компании в категории
CTM-Group — Одеса, вулиця Прохоровська, 42
Пространство на Радостной — Одеса, Радісна вулиця
Фреско новостройки Одессы — Одеса, вулиця Пушкінська, 48, офис 6/3

Юридические услуги GetHom.com отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Стас
24 октября 2023 в 2:31

Після перевірки ще замовляли послугу юридичного супроводу на угоду в Одесі. Усе пройшло доволі добре, Віктор Максимович спрямував перемовини з продавцем та ріелторами у потрібну нам сторону, ми все не могли зійтися по ціні послуг ріелторів продавця у ціні квартири, тому допоміг узгодити та даще заощадили кошти. По всім моментам підтримав та допоміг, тому все добре, від співпраці приємні враження.

Павел
16 сентября 2023 в 13:35

Вранці замовив перевірку квартири та сплатив, увечері отримав підсумки перевірки, ризики оцінили отримав рекомендації. Телефонував з угоди уточнити за розпискою безкоштовно вислали зразок працюють чітко рівень

4444KopoJleBa_BukTopu9l
26 июня 2023 в 1:41

Час важкий, але квартиру купили у результаті. Компанія виправдала очікування, замовляла перевірку квартири і вже було з чим порівняти. Звертався з пошуку гугла в аналогічну фірму юристів із Києва та залишилися не дуже приємні враження. Як би роботу виконали, але спілкувалися так я їм повинен і виникли сумніви в точності, далі працювати з ними не хотілося. Консультував юрист таким голосом, щоб більше не дзвонили…. Скинув звіт і вільний… Вирішив звернутися для повторної перевірки до когось ще, обдзвонював різних і так познайомився з Віктором Максимовичем. Хочу сказати, що за відчуттями роботи було зроблено більше, ніж взяли з мене грошей. Сказали що якщо будуть питання, то дзвонити так я і дзвонив до переможного фіналу у нотаріуса) Все вирішили і зробили як треба. З Віктором за спілкуванням було надійно, доброзичливо і дуже компетентно за це і вдячний, я залишився задоволений роботою та консультаціями, тому можу рекомендувати.

Ольга
11 мая 2023 в 3:29

Юрист Віктор Максимович Дякуємо! Що завжди були на зв’язку, допомогли до останнього моменту та якісно виконали свою роботу. Ми з Андрієм вам вдячні та задоволені роботою! За 2 перевірки та безліч оголошень пошуків ми купили те що треба. Для усіх: перша ділянка була у спадшину від померлої людини, уже наче добре було зі слів ріелтора, але після перевірки ми зрозуміли що нас просто розводять. …і добре що не купили! Декілька відсіяли ще на етапі консультаціі та третю і сподобалась і з документами виявилося порядок. Дякую та побільше клієнтів вашій компанії. І перемоги для всієї України!

Добавить отзыв