UAOTZYV.COM

ZERNO pizza-pub отзывы

Адрес Миколаїв, вулиця Спаська, 42
Телефон +380 (67) 333-06-67
Часы работы
понедельник11:00-22:00
вторник11:00-22:00
среда11:00-22:00
четверг11:00-22:00
пятница11:00-22:00
суббота11:00-22:00
воскресенье11:00-21:00
Сайт zerno.ps.me
Рубрики Пиццерия, Паб
Оценка 3.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
Челентано — Миколаїв, вулиця Соборна, 3А/9
Сан-Ремо — Миколаїв, вулиця Потьомкінська, 131б
Пиццерия челентано — Миколаїв, вулиця Лазурна, 30
Челентано — Миколаїв, Богоявленський просп., 2

Пиццерия ZERNO pizza-pub отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Паша
09 марта 2024 в 23:03

Шановне панство, дякую що звернули увагу на мій відгук!
Мені, як і моїй сімʼї дуже сподобався цей заклад!
Але, …. є деякі нюанси на які я б хотів звернути вашу увагу.
Ви, розливаєте як мінімум 6-8 видів різноманітного пива, але так і не подаєте мʼясні чіпси, чи бастурму. Люди, це маст хев під пиво.
Ви розливаєте пиво з крану, але смаколик свинячі вушка, виглядають дуже не апетитно!
Зробіть їх сухими, до слова, вони тут подаються в соусі. При чому його соусу може бути більше ніж пива у вашому келиху.
Приберіть з вушок лаваш, ну це зовсім тут ні до чорного. Будь ласка! До чого звичайний лаваш до пива? Відповідь, ні до чого!
Будь ласка, зверніть увагу на інші ваші закуски до пива! Ви розливаєте чудове пиво, але не даєте відвідувачам доповнювати його смак чудовими і смачними тим смаколиами.
Я дуже сподіваюсь що на мій відгук звернуть увагу керівництво цього закладу, і зробить роботу над помилками.
Я дуже сподіваюсь, що зможу скоштувати дійсно смачні смаколики під келих смачнішого пива!

Дмитрий
11 февраля 2024 в 7:24

Музика гучніше ніж хотілось) в іншому атмосфера вогонь) їжа чудова, реберця BBQ це не їжа, це заборонений плід який боженька заборонив їсти Адаму і Єві але відвідувачам цього закладу - можна) неперевершені)

Катя
12 декабря 2023 в 14:57

Піца та всі страви дійсно дуже смачні
Але обслуговування бажає кращого, 3 із 4 разів, коли були в закладі, замовлення чекали дуже довго та до нас їжа потрапляла вже ледь теплою.

При доставці не вказують ні на сайті, ні в чеку сумму доставки, тому доводиться виходити до кур'єра запитувати повну сумму замовлення і знову повертатися до кур'єра для розрахунку

Тоня
16 ноября 2023 в 16:48

Вечеряли у Вас, дуже смачно і затишно. Чудове обслуговування і привітна дівчинка - менеджер)

Олег
06 ноября 2023 в 20:08

Не зміг оцінити кухню. Після пляшки води у напівпорожньому ресторані чекав більше півгодини. Офіціант не підійшов – гладив собаку на веранді. Вирішив більше не чекати і не питати, чи помив він руки. Дуже шкода, що у відповіді ви виправдовуйтеся за допомогою неправди. Офіціант приніс воду, але замовлення не прийняв. Пішли ми через 25 хвилин-засікали час

Ирина
04 ноября 2023 в 16:08

Я вражена якістю страв і кожної деталі (смачний хліб, принесена за замовчуванням вода тощо). Дякую, в Миколаїв було варто їхати, щоб принаймні добре поїсти)

Павел
27 октября 2023 в 11:41

Цей заклад в топі ресторанів Миколаєва. Дуже смачна кухня, спробував майже все меню - все чудово і смак, і порція, і подача. Гарний інтер'єр, приємна музика, чистота. Персонал привітний, уважний, чемний. Дякую вам Зерно Паб, що ви є в моєму рідному місті. Бажаю вам процвітання!

Наталия
22 октября 2023 в 5:53

Все чудово їжа, атмосфера, ціни, подача, єдиний момент обслуговування, пюре з котлетками чекали 40 хвилин хоча було сказано що готується 15-20 хвилин а коли багато людей то 22-30, в результаті наполовину заповнений заклад і очікування 40 хвилин.

Rudolf
21 октября 2023 в 21:39

Заклад бомба, чесно кажучи. Завжди швидке та кваліфіковане обслуговування. Без компромісів – один із найкращих закладів у Миколаєві.

Натик
18 октября 2023 в 11:07

Зайшли ввечері, після прогулянки. Вибрали столик на терасі, біля вікна. Замовили піцу з ананасами гриль, торт Наполеон, зелений чай. Обслуговування залишає бажати кращого - довго чекали, поки підійде офіціант. Поки підходив офіціант мимоволі розглянули все довкола, сиділи біля вікна, поряд зі столиком біля вікна якась стільниця-вся в пилюці, в павутині та павуках, навіть сумочку не поставиш. Атмосфера не затишна, меблі не зручні, столики дуже маленькі-принесли три порожні тарілки, три чашки з блюдцями і чайник і все, на столику місця немає! Піцу поставили на високу підставку, для торта немає місця, дуже не зручно! Замовлення принесли не швидко. Піца була дуже смачна і торт теж був дуже смачний! Але потім знову довелося чекати, доки принесли рахунок на оплату. Хоч їжа і виявилася смачною, але поганий сервіс, незручність і не затишна атмосфера – більше не відвідуватимемо цей заклад!

Андрей
15 октября 2023 в 12:32

Сподобалося все! Вразила швидкість обслуговування та смак піци!
Дякуємо Стасу за обслуговування!

Аманда
10 октября 2023 в 0:28

Куряче філе з грибами було таке солоне, що неможна їсти. Офіціант непривітний. На кухні постійно щось падає, дуже шумно.
Не мій заклад, більше не піду.

Дар’я
07 октября 2023 в 3:05

Добрий день, просто в захваті від сервісу і від персоналу (які файні чоловіки), дуже смачно і атмосферно

joji
06 октября 2023 в 14:35

Це з тих закладів, у яких є своя дуже крута атмосфера.
Їжа завжди на вищому рівні, ціні середні по місту, гарне обслуговування, і ще буду заходити до вас не один раз)

Анастасия
20 сентября 2023 в 11:12

Мені подобається відвідувати цей заклад, у зерні досить смачна кухня, особливо борщ та піца карбонару, ціни середні. Приємна атмосфера, чисто та затишно. Обслуговування за хороше, швидше за все це залежить від досвіду самого офіціанта. Взагалі заклад хороший, і далі приходитиму до вас, і іншим раджу

Валентина
14 сентября 2023 в 22:30

Дуже смачна кухня, замовляли багато, тому спробували немало, бар різноманітний, коктейлі цікаві з гарною подачею. Однозначно рекомендую!

Анна
06 сентября 2023 в 2:32

Відвідувала лише один раз. Їжа була смачна, а обслуговування персоналу засмутило. Ми довго обирали що замовити і офіціанти гучно обговорювали як не хочуть брати замовлення бо вже два рази підходили. Також було дуже холодно і в туалеті темно

Анна
04 сентября 2023 в 15:56

Дуже смачна кухня, але замовляти щось на доставку - це жах. То інгредієнти переплутали, то курʼєр зламався, то курʼєр довго їде, то ще якась проблема с курʼєром, не зрозуміло, чи курʼєрів змінювати треба чи визнавати свої помилки, бо попередження про затримку замовлення на 1-2 години від ресторану, на жаль, не дочекаєшся.

Alberto
20 августа 2023 в 6:22

Майже кожна піца в цьому закладі використовує вершковий соус на основі піци. На прохання просто змінити інгредієнти відповідь була ні. В одній зі своїх піц я попросив замінити вершковий соус на томатний, для мене він надзвичайно важкий, і я особливо нестерпний до такого типу вершків. За словами офіціанта, менеджер сказав, що рецепт такий, як абсурдна компенсація за потребу клієнта, як я, не їсти інгредієнт, який зашкодить мені шлунок, і що для мене смак вершкового соусу на піца щось не приємне. Переважно в Європі соусом для основи піци є томатний соус, іноді можна додати вершковий соус. Ми не говоримо про фірмову страву, ми говоримо про просту піцу, яка подобається клієнту. Бути частиною Європейського Союзу також означає звертати увагу на рекомендації щодо алергенів та інгредієнтів, які деякі клієнти не можуть їсти. В інших піцах в Україні це вказувало на необхідність зміни інгредієнтів, і зі мною подібного не траплялося. Дякую тобі.
.
Ваша відповідь на мій коментар абсолютно сюрреалістична. Піца на основі помідорів, це традиційно, так її їдять у багатьох місцях в Італії та Іспанії, це не означає жодної трансцендентної зміни для простої піци, я можу зрозуміти в іншій страві, але те, що ви пишете про щось такий простий, як піца, він дещо перебільшений. Якщо я хочу їсти піцу з 4 сирами, а не іншу піцу, замінивши вершковий соус на томатний соус, це для задоволення потреб і смаку клієнта, також я не їм те, що може мені нашкодити. Я той, хто хоче їсти таку піцу, і я за це плачу. Я бачу інший коментар, де ви також не хочете вилучати жодного інгредієнта. Але нічого страшного, ви втратили кількох клієнтів. Одного разу я спробував вашу піцу і тому попросив змінити, але інші піцерії в цьому районі добріші, вони роблять таку просту зміну, і піца дуже хорошої якості.

Анастасия
17 августа 2023 в 5:54

Добрий вечір, були у суботу 26.08. Впечетлееїе зіпсував бородатий не охайний чоловік котрий кричав на офіціантом благими матом. Замість допомоги їм. Риси нагуляні це найм'якше. ЖАХЛИВО

Добавить отзыв