UAOTZYV.COM

Кадри ділового світу / Кадры делового мира

Адрес Миколаїв, Транспортний провулок
Телефон +380 (93) 187-00-15
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт kdm-kursi.com.ua
Рубрики Компьютерные курсы
Оценка 4.9 12 отзывов
Похожие компании в категории
PeaPod — Миколаїв, вулиця Нікольська, 27

Кадри ділового світу / Кадры делового мира отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віктор
15 февраля 2024 в 10:18

Щиро раджу навчання за спеціальністю "Системне адміністрування". Програма навчання дозволила мені глибше розібратися з інфраструктурою ІТ-систем, основами мережевого адміністрування та забезпеченням безпеки даних. Під час курсу я отримав відмінні навички у встановленні та налаштуванні різноманітного програмного забезпечення, а також у вирішенні проблем з мережами та серверами. Компетентний викладач та практичні заняття допомогли мені отримати практичний досвід, який дуже цінний для подальшої кар'єри в галузі ІТ. Безмежна вдячність організаторам за високий рівень підготовки та підтримку під час навчання, а також окрема подяка моєму наставнику Ігорю за індивідуальний підхід, консультації та цікаве подання матеріалу.

Татьяна
21 января 2024 в 18:56

Проходила комп'ютерні курси за спеціальністю "Користувач ПК" викладач Олена Володимирівна. Мені потрібно було поширити та поглибити свої знання. Дуже сподобався викладач, відчувається її професіоналізм. Матеріал подавався доступно і зрозуміло. Я получила навички роботи за комп'ютером, які потім мені можуть знадобитися для моєї роботи.

Анастасия
18 января 2024 в 18:28

Дякую за навчання, мене навчав Юрій, дуже сподобався вчитель, легко знайшов підхід до мого запиту. Мій рівень англійської значно виріс.

Яна
03 января 2024 в 5:45

Проходила курси на тему «Бухгалтер-практик», викладач Галина Анатоліївна. Хочу сказати одне - це професіонал своєї справи! Дуже рада, що до неї потрапила. Цікава подача матеріалу, немає зайвої «води». Величезне спасибі! Мої професійні заслуги на роботі – це результат вашого навчання!

Ирина
30 декабря 2023 в 20:01

Хотіла змінити свій рід діяльності, тому замислилась про курси.
В інтернеті знайшла Кадри ділового миру, вибрав курси "Офіс менеджер+ інспектор відділу кадрів+ адміністратор роботи з клієнтами+1С"
Перевагою було те, що я могла обрати день відвідування. Навчальний процес мені дуже сподобався. Заняття підібрані так, що інформація сприймається максимально зрозуміло і не втомлювала. Викладач Олена Володимирівна на високому професійному рівні знає свою справу і ділилась зі мною знаннями. І ті знання, які я отримала впевненна, що вони знадобляться у подальшій роботі. Щіро вдячна викладачу, успіхів і процвітання Вам і організаторам курсу.

Лидия
16 октября 2023 в 9:53

Дякую за навчання, вчителем Ануфрієвою Тетяною задоволена на всі 100%. Відповіла на всі мої питання, тож рекомендую до навчання:)

Владимир
05 сентября 2023 в 12:10

Пройшов дистанційно базовий курс Базис Мебель. Сподобалось викладання матеріалу преподавачем Людмилою. Пошагово, доступно, зрозуміло.

Yelyzaveta
28 августа 2023 в 18:07

Дуже хочеться відзначити мого викладача Юлію, яка вміло знайшла мої слабкі місця та підсказала, як вирішити проблему! Найкращий викладач польської мови за всю мою історію!
Якщо ви потрапите до її групи, значить у вас все вийде! Кожен урок ми отримуємо багато інформації, нові теми, навчання дуже динамічне! Будьте готові, що Юлія перевірить усі ваші домашні завдання та втекти від них ви не зможете! А якщо вам буде незрозуміло, то ще раз усе пояснять. Якщо ви шукайте собі школу, то це саме вона!

Катерина
16 августа 2023 в 5:06

Курси мені дуже сподобалися. Вчитель усе добре пояснював, але частково деяку інформацію шукала сама, але вчитель відповідав на усі запитання які були.
Дякую за таку можливість вчитися тут!

Валерій
10 апреля 2023 в 21:41

Після тривалого вибору нової професії я вибрав веб-дизайн. Вирішив пройти навчання онлайн та зробити своє портфоліо, щоб відгукуватися на вакансії.
Курс виявився дуже результативним, особливо важливим було те, що він включав інтерфейс мобільного додатка та виконання дипломного проекту на Behance з моїм портфоліо. Можу впевнено сказати, що для хорошого старту у професію - це саме те, що потрібно. Головне не лінуватися, робити домашні завдання та слухати рекомендації викладача.

Марьяна
30 января 2023 в 19:09

Прошла курс повышения квалификации Бухгалтер со знанием 1С в центре Кадры делового мира.
Курс Бухгалтерский учет вела Татьяна Александровна, человек с большой буквы профессионал, умеющий объяснить сложные вещи простым языком. Как для новичка для меня было главным хороший преподаватель и удобный для меня график. Спасибо, что пошли на встречу)

Сергей
07 декабря 2018 в 6:32

Курсы очень понравились. Преподаватель все ясно расказывает. Время подбирали под меня, как мне нужно. Проходил курсы "Веб дизайн"Спасибо вам большое.

Добавить отзыв