UAOTZYV.COM

Ювелірна майстерня Dobush jewelry

Адрес Львів, вулиця Академіка Філатова, 4
Телефон +380 (99) 009-22-18
Часы работы
понедельник10:00-18:30
вторник10:00-18:30
среда10:00-18:30
пятница10:00-18:30
Сайт www.instagram.com/dobushjewelry
Рубрики Ювелирный дизайнер
Оценка 5 15 отзывов
Похожие компании в категории
МаркоСолі ювелірна мережа — Львів, Галицька площа, 20
МаркоСолі ювелірна мережа — Львів, вулиця Городоцька, 27
Ювелірна Майстерня Dominus — Львів, вулиця Під Дубом, 22

Ювелірна майстерня Dobush jewelry отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
17 июня 2023 в 15:15

Хочемо всією родиною дуже порекомендувати дану ювелірну майстерню. Вперше замовляли тут виріб та залишилися більш ніж задоволені. Ми лише показали фото браслету з інтернету та коли отримали, то були дуже приємно здивовані результатом, оскільки виріб вийшов набагато краще, ніж на фото. Об‘язково ще будемо замовляти прикраси саме тут, адже такого індивідуального підходу до клієнта дуже рідко зараз де зустрінеш. Майстер повністю узгоджував з нами всі деталі, щоб ми максимально залишилися задоволені, що звичайно й вийшло. Дійсно дуже приємно порадувала така клієнтозорієнтованість. Також хотілося б окремо подякувати за ціну, оскільки ціна була дійсно дуже приємною. Надзвичайно рекомендуємо всім саме тут замовляти ювелірні прикраси, ми з родиною обов‘язково ще повернемося. Дійсно результат готового виробу вражає, браслет було виконано дуже якісно і що важливо швидко. Дякуємо за Вашу роботу!

Саша
20 апреля 2022 в 7:13

Однозначно рекомендую цю майстерню - надзвичайно широкий вибір ювелірних виробів, каталог яких постійно збільшується і оновлюється, індивідуальний підхід до кожного клієнта, неймовірні дизайнерські рішення і втілення в життя мрій - виробів за власним дизайном? Дуже задоволена) дякую щиро) замовлятиму і надалі) Вам бажаю здоров'ячка міцного та процвітання)

Женя
05 апреля 2022 в 2:51

Чудова майстерня, трапив на неї випадково і не шкодую!
Навпаки!
Пан Ігор - фахівець - втілив мій задум у виробі!
Впевненно рекомендую!)

Женя
13 декабря 2021 в 9:25

Гарне приміщення, приємні, культурні майстри. Але найголовніше- швидко і добре виконана робота!

Саша
05 ноября 2021 в 18:21

Майстерня дуже хороша, замовляла кулон ручної роботи, виконано дуже гарно, і ціна приємно здивувала. Сам майстер відповідально поставився до даної роботи. Все пояснював і був на зв'язку. Щиро рекомендую. ️

Тетяна
25 июля 2021 в 1:03

Користуюсь послугами Ігора вже давно, задоволена якісною роботою і приємними цінами, майстер своєї справи і просто хороша людина. Уже двічі виготовляв кульчики по фотографії і як завжди все круто і швидко, рекомендую всім і дякую за роботу і завжди вдалу пораду!

Деніза
21 июля 2021 в 2:05

Дуже задоволена авторськими роботами майстра-ювеліра Ігора. Максимально індивідуальний підхід до побажань клієнта ПЛЮС ПРОФЕСІОНАЛІЗМ. Завдяки цьому кожна прикраса неповторна та унікальна. РЕКОМЕНДУЮ!

Наталя
01 июля 2021 в 4:56

Вперше звернулась в ювелірну майстерню «Dobush jewerly» з проханням зробити гравірування на кулоні для донечки) Була приємно вражена хорошим відношенням до клієнта. На сьогоднішній день - це рідкість (п. Ігор допоміг мені у виборі деталів, зробив роботу швидко і якісно, зя що я дуже вдячна) Це ті люди (спеціалісти), яких хочеться рекомендувати іншим) Ще раз дякую Вам за Вашу роботу!

Vasyl
21 июня 2021 в 4:05

Користуюсь послугами Ігоря вже 13 років (ого!). Першим моїм замовленням були весільні обручки. З того часу тільки в нього. Робить навіть те, чого немає в каталозі!

Саша
16 декабря 2020 в 23:04

Рекомендую усім п. Ігоря, як професіонала своєї справи. Майстер - Ювелір з Великої букви. Вироби надзвичайно гарні, якість на високому рівні. Надзвичайно культурний, ввічливий, ну дууууже приємний у спілкуванні. Порадить, допоможе у виборі на любий смак та гаманець.
Зауважу! ️️️Все наше спілкування здійснювалось мережею Інтернет!
Обов'язково завітаю до Вас, вже тепер вживу (аби тільки була нагода) з великим задоволенням.
Рекомендую!
Удачі та процвітання вашій праці!

користувач
04 ноября 2020 в 12:10

Дуже хороша майстерня. Мені порадив товариш і я не помилився- зробили золоту цепочку за порівняно короткий термін-порадили дуже гарний дизайн і робота получилась дуже якісна, адекватна ціна за виріб.

Богдан
04 ноября 2020 в 7:52

Варто мати справу з майстрами своєї роботи! Мої замовлення були для мами і дружини на ювілеї! Мама і дружина були дуже вражені від гарного виконання прекрасних виробів!

Andriy
14 сентября 2020 в 14:52

В черговий раз переконуюсь в професіоналізмі майстрів даної майстерні. Користуюсь їхніми послугами більше 5 років. Все виконують швидко, якісно та за помірними цінами. Широкий вибір виробів на будь який смак. Одним словом "Тільки позитив"!

Taras
07 августа 2020 в 8:59

Доброго дня! Дуже хороша майстерня. Виконали індивідуальне замовлення якісно, в короткий термін. Дійсно професіонали! Рекомендую

Роман
07 июня 2020 в 6:07

Команда молодих професіоналів своєї справи. Вже не один рік користуюся їхніми послугами і завжди все на висоті! Рекомендую Dobush jewelry своїм друзям і знайомим.

Добавить отзыв