UAOTZYV.COM

Winew отзывы

Адрес Львів, вулиця Залізнична, 4
Телефон +380 (67) 403-73-79
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт www.winew-reisen.com
Рубрики Автотранспортная компания
Оценка 2.5 22 отзыва
Похожие компании в категории
Автовокзал Північний — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 225
Автовектор Глушники — Львів, вулиця Городоцька, 242 B
XADO — Львів, вулиця Шевченка, 120Г, оф.10

Автотранспортная компания Winew отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Україна
17 декабря 2023 в 14:12

Не рекомендую! Водії хами, не вміють спілкуватись з клієнтами. Подзвонив спитати де находиться автобус, тому що їхала посилка. В відповідь почув крик від водія, і він просто вибив. Це жах!

Алена
30 июля 2023 в 16:10

Ехали из Одессы в Германию. На всем пути следования в автобусе не работали туалеты и не было вайфая, хотя обещали все это при продаже билетов. Туалет раз в 4 часа и постоянные стычки с пассажирами на эту тему. Водителю надо работать дальнобойщиком, он ненавидит людей и не умеет организовать процесс, грубит. За более чем полтора суток остановка, где можно купить нормальной еды была в 2 часа ночи, на вторую ночь. Остановки не на заправках, а там где только туалет и никакой еды. Из хорошего: температура была ок (не мёрзли и не плавились), относительно комфортные кресла, водитель, слава Богу, не Шумахер.

Наталія
22 декабря 2022 в 8:12

Поки що Вінев це сама хренова фірма з якою доводилось їхати. В Львові довго чекали бо менеджери набрали лишніх пасажирів і не могли всіх розсадити. Вай фай фактично не було, він був такий слабкий що написати смс в месенджері було проблемою. Водії хами при тому що пасажири їм не хамили. Найбільше що не сподобалося, це те що в 21 столітті продавати білети з фіксованим місцем для Вінев проблема. Мене водій автобуса заставив пересісти, бо мама з сином хотіли сидіти разом. Потрібно продавати місця фіксовані і не заставляти пасажирів пересідати, іншій дівчині нахамили бо вона відмовилася пересідати. Вінев-уроди!

Ростислав
15 августа 2022 в 12:13

Купували квитки на рейс Львів-Берлін. Квитки недорогі (я б сказав, це найдешевші прямі квитки до Німеччини), автобуси досить нормальні, досить добрі, ввічливі водії, які навіть змогли допомогти. 2022 рік, серпень.

Олена
30 июля 2022 в 9:36

Вкрай не задоволена послугами перевізника. Замовляла квиток з Щецина до Вінниці. При бронюванні квитка, перевізник пообіцяв, що пересадок не буде. Проте, у м. Львові нас пересадили в інший автобус, а мій багаж при цьому було зіпсовано та пошкоджено. При зверненні до перевізника, з прохання врегулювати дану ситуацію, мені було відмовлено аргументуючи тим, що відповідальність за збереження багажу несе водій.

Ульяна
11 ноября 2020 в 17:55

Не раджу користуватись послугами цієї компанії. Ще на початку літа це була відповідальна фірма, сама користувалась їхніми послугами. На даний час, напевно мають забагато клієнтів, тому не можуть добре виконувати свою роботу. Водії стали безвідповідальними. Розумію затримка в дорозі, людина стоїть чекає. Але як можна приїжджати на годину швидше, не попереджати, і їхати далі? Але для цієї фірми це нормально

Ol.Ka.
18 июня 2020 в 0:38

Купувала квиток з Вінниці і Ессен. Заявлявся рейс на дорогу десь в 35 годин, з вайфаєм, з комфортом, з кліматконтролем, з туалетом, і визначеним і зазначеним маршрутом. В ітогі - автобус був не комфортний, тому що був з так тісно натиканими сидіннями, що ноги людини повинні були не містити колін, щоб туди влізти. Це я при рості 162 відчула, а хто вищий, то просто злажувався втроє. Сидіти стільки годин в такому положенні не просто не зручно. Так що переобладнання компанії автобусів, щоб набити більше пасажирів просто дичина якась. Подорожувала з дитиною. Водій нас розсадив, і на всі вмовляння посадити разом, сказав, що його це не хвилює, самі домовляйтеся. Автобус на той момент був практично пустий. Не дуже зручно, коли дитина сидить окремо, і це не враховується водієм. Вайфай з"явився тільки на території Германії, що було не дотриманням вказаної при купівлі квитка інформації. Вайфай обіцяли на всю поїздку. В Україні цей рейс ставав дуже часто, і простоював подовгу, що в принципі і пояснило чому так довго їхав. При перетені кордону, вигрузка з багажем на українській таможні. Особливо мило українці проводжали платним туалетом, і східцями на які ми тащили сумки. На польскій, знову вигрузка з багажем, що типово саме для рейса цієї комапанії. Кліматконтроль був поганенький - було жарко, було туалетно-смердюче. При нормальної якості кліматконтролю не смердить і температура додержується. Туалет був без паперу, і без нормального якісного хімічного наповнювача, і тому дуже смердів. На весь салон! В Германії чомусь водії почали метляти. Маршрута не додержувались і їздили загадковими зигзагами. Ми практично доїхали до Данії. Чому були такі манєври я не зрозуміла. Інших попересаджували на міні буси і розвезли по маршруту. А нас возили годин 4. Довезли на зазначений час. Підсумовую. Мінуси - це тісно натикані сидіння, і повний дискомфорт. Не якісний наповнювач туалету, що подарував нам незабутній сморід. Поганий клімат контроль. О, забула. Був ще зазначений тв. Так от був тв. На весь салон пару тв по центру. Включили драму якусь російську. Бандюки весь час волали, вбивали, били і гвалтували. І не зробиш ніяк менший звук. І навушники не допомагали. Виключили це все глибокою ночью. Просто подорож мрії якась)

Лиза
06 июня 2020 в 19:31

Ехала из Польши в Украину автобусом номер 2 этого перевозчика, автобус большой, опрятный, комфортный (водители Роман и Николай) дорога пролетела незаметно, водители профессионалы своего дела, внимательные, добродушные, опрятно одеты. Рекомендую всем воспользоваться их услугами.

Vlada
25 февраля 2020 в 9:23

Не рекомендую нікому. Повинні були відправитись зі Львова в Берлін о 13: 00. Ніхто про затримку не попередив, коли вже самі перетелефонували до водія о 12: 30, то у відповідь почули, що вони ще у Вінниці, затримка на 4-5 годин. О 17: 00 знову перетелефонували, у відповідь - затримка на 4 год. В кінцевому результаті виїхали вдалось о 22: 00! І це зимою довелось чекати вокзалі, бо ніхто не надавав чіткої інформації про те, коли автобус приїде. Водії ввічливі, адекватні, автобус не комфортний, порівняно з іншими перевізниками, хоча квиток дорожчий, перевізник не відповідальний. Не рекомендую!

Александра
18 февраля 2020 в 0:39

Я довольна этой фирмой, поездкой! Дважды ездила с ними, и буду обращаться ещё) Пусть даже и задержка была, но это было только перед НГ, вины водителей не было. Мой маршрут Мелитополь-Берлин и обратно 20.12.19 - 4.01.20. Приятные, позитивные водители)

Кирилл
13 февраля 2020 в 22:14

Водій компанії дозволив себе висадити двох людей за прохання виключити російське кіно. Компанія халатно підходить до своєї роботи, раз набирає до себе хамів і негідників на роботу.

Zp Praner
12 февраля 2020 в 23:33

Не надёжный перевозчик! Забронировали билеты прождали в Кракове 6 часов звонили в компанию диспетчер сказал что автобус задерживается на полтора часа, но автобус так и не приехал! Не советовал бы с ними связываться

Наталия
23 января 2020 в 0:02

Водителя были опрятно одеты и помогали с укладкой багажа. На этом плюсы закончились. На сайте заявлено, что в автобусе есть туалет и wi-fi. В действительности же, туалет постоянно закрыт на замок и в туалет можно было сходить только на заправке, если заезжали, или в платный туалет на автостанциях. Wifi большую часть времени был без доступа к сети интернет. Водитель позволял себе всю дорогу курить в автобусе! Извините конечно, но я платила деньги не за то, что бы все 35-40 часов нюхать курево и провоняться табачным дымом, кроме того, при заезде в Польшу, печку накрутили так сильно, что от смеси дыма и горячего воздуха, просто становилось не плохо. Когда останавливались на автостанциях, то всегда остановка была дольше заявленного на 5-10 минут.

Юрій
16 января 2020 в 14:33

Маршрут Мелітополь - Кельн ВС 10 56 АМ. 24.12.2019р. Водії супер, в автобусі жара, вай-фай працює. Всі пасажири получили подарунки від фірми Вінев. До кінцевої зупинки приїхали на 3 год. Швидше. Один мінус недають каву-чай. Дуже задоволені. Всім рекомендую.

Александр
19 декабря 2018 в 11:08

Відправилися на 2 години пізніше, але доїхали майже вчасно. Нема розеток, нема вайфая, нема туалету, приходилось зупинятись кожні дві години. Крутили жахливі російські серіали з насиллям жорстокістю матами. Серіали на повну гучність. Температура нормальна. Крісла зламані, водії не займаються вгамуванням гучних компаній. За те щоб сісти на свої місця треба буквально воювати з усяким бидлом.

Эллидан
12 декабря 2018 в 9:51

Компания не соответствует каким то минимальным нормам качества. Салон автобуса был устаревший, сиденья просижены, заправлялись во Львове переливанием с перевозной цистерны, даже тут ТБ не соблюдалась: D
В общем "колхоз"

Сімейка
05 декабря 2018 в 9:40

Мені дуже сподобалось поїздка з даною Компанією! Уважні водії, чисті і зручні сидіння! Поїздка пролетіла непомітно і приїхали на 3 години швидше запланованого.

Галина
03 декабря 2018 в 23:29

Скористалися послугами цієї фірми, загалом всім задоволена, комфортний автобус, хороші водії, допомагали перенести сумки. Швидко пройшли кордон! Наступні поїздки тільки з ними;)

NarsilNarsilNarsilNarsil
26 ноября 2018 в 19:13

Це найгірша компанія перевозчик з якою нам приходилося стикатися. Їхав з дівчиною з Кракова в Львів, автобус запізнився на 3 години до шофера дзвониш так він як не адекват кидає трубку, а якщо говорить то своїм "районним". Наш автобус був в поганому стані і на головний не заїзджав притому що білет на 4 євро був дорожчий.

Наталя
24 ноября 2018 в 14:41

Скориставшись послугами цієї фірми, була задоволена сервісом на 100 %!
Дуже хороший сервіс, ввічливі водії, які завжди відповідали на запитання та прохання. Автобус відповідав усім вимогам комфортного перевезення: салон прибраний, туалет працював, wi-if також, при потребі автобус зупинявся на паркінгах. Дуже швидко пройшли кордон і приїхали у місце призначення згідно графіку. Обов`язково в наступний раз подорожуватиму лише з цим перевізником та радитиму близьким та друзям!

Добавить отзыв