UAOTZYV.COM

W8 Shipping Ukraine

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 43
Телефон +380 (67) 444-88-12
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота10:00-18:00
Сайт w8shipping.ua
Рубрики Автомобильный аукцион, Автосалон, Логистические услуги, Транспорт
Оценка 4.7 84 отзыва
Похожие компании в категории
Авто з США LLC DiptradeAuto — Львів, вул. Кульпарківська, 20
Etachki - продажа авто — Львів, вулиця Городоцька, 225
Boss Auto Ukraine — Львів, вулиця Олександра Довженка, 2
Hot Car - авто з США та Європи — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44

W8 Shipping Ukraine отзывы

84
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
28 апреля 2024 в 11:19

Працював із дуетом Дмитро та Дмитро - дуже приємні люди, сервіс на високому рівні. Буду рекомендувати друзям і користуватись послугами у майбутньому.

Артур
05 апреля 2024 в 11:21

Я замовив BMW X5. Пробіг на моєму авто був 65 730 миль, а двигунон 3.0. Весь процес, від вибору автомобіля до доставки, пройшов без проблем. Завдяки професіоналізму Максима, з ним було приємно працювати. На всі питання відповідав, причому я дзвонив інколи йому ввечорі, та мені ніколи він не відмовляв. Круто що, я взагалі не приймав участь в торгах. Прокинувся і на телефоні повідомлення про авто. Це крутий сервіс! Рекомендую.

David
03 апреля 2024 в 12:11

Дякую Сергію, за чудову ауді ку7 із США. Підібрав він мені машину швидко, викупили. Ремонт та доставка зайняла десь 2,5 місяці. Я принципово хотів незвичний салон і Сергій мені знайшов в коньячному кольорі. Машинка класна та не проблемна, я дуже задоволений.

Игорь Даньшин
01 апреля 2024 в 21:38

Нещодавно я купив автомобіль в США через w8. Я замовив Tesla Model 3. Причому мені пощастило викупити її по байнау за 9500$ на аукціоні. Пробіг 47 тис км. Весь процес пройшов гладко від початку до кінця. Компанія супроводжуючи мене постійно. Автомобіль прибув у такому ж стані як на фото. Вони уважні до деталей. Це важливо.

Захарчук
28 марта 2024 в 18:55

Замовляв тут машину, було спочатку страшно, тому задавав багато питань. Два тижні, постійних дзвінків та десятки різних торгів Та все вирішили, машину мені підібрали класну, та й чекати її треба було всього 3 місяці. Підібрали щоб ремонту було мінімум, и вже зара їзджу на майже новенькому Вольцваген Пассат 2015 року. Було незначне пошкодження в ліве крило - та хлопці все підлатали бистро.

Philip
27 марта 2024 в 0:30

Дуже зручно. Залишився задоволений сервісом. Все зробили на вищому рівні, рекомендую! Ці хлопці на цьому розуміються!

Олег
26 марта 2024 в 11:33

Замовив вже друге авто в цій компанії, умови контракту приємні, розділено на декілька платежів. Є декілька варіантів оплати. Менеджери завжди вчасно про все інформують і постійно знаходяться на звʼязку. В загальному враження хороше про компанію

Яша
05 февраля 2024 в 18:39

Відважився, завдяки SRT! Замовив авто мрії Bmw f10 основна вимога була щоб авто заводилось і їхало і сказав свою ціну!
Менеджер підібрав варіанти, і так пощастило що виграли з першого аукціону!
Загалом приємно, не навʼязливо, люди знають свою справу!

Олександра
23 января 2024 в 12:04

Народ, я просто захоплена своєю новою автівкою, яку я замовила з США! Доставка пройшла на ура - все було зроблено оперативно та професійно. Моя машина прибула у відмінному стані, навіть кращому, ніж я очікувала. Це був неймовірний досвід, і я вдячна всій команді W8 за їхню роботу!
Я щаслива за кермом мого першого Jeep Compass 2018 року!
За наступними машинами тільки до W8!

Евгений
13 января 2024 в 0:16

Замовляв авто вже не вперше, якийсь досвід уже був.
Послугами w8 shipping скористався вперше – досвід приємний.
Дуже порадувала чіткість усіх процесів та термінів.
Також зазначу, що авто не отримало жодних додаткових пошкоджень і нічого з авто не пропало.
Ну і звичайно ж окреме дякую за підбір та консультацію Олегу Печерицю)

Андрій
04 января 2024 в 23:54

Все гарно і чітко пройшло, персонал ввічливий. Вже другу машину для себе замовляв, рекомендую

Микола Іванович
03 января 2024 в 12:16

Мій досвід співпраці з цією конторою. З моменту звернення і до моменту підписання угоди - дуже нав'язлива поведінка менеджерів, по кілька дзвінків та повідомлень на день, просто вибішуе. Ок, підписали угоду - просто папірець, жодних зобов'язань - "консультаційні послуги". Стосовно доступності менеджерів - тут без питань, на телефоні, в месенджерах, на зв'язку. Прорахунок авто "на березі" до угоди і після початку пошуку на аукціонах - різниця в 30-40% (ой як невдобно вийшо), постійні спроби "прибовтать" на інше авто з масс маркету, або іншу комплектацію - рік - стан - тощо. Запевнення менеджера - пошкодження несуттєві, все дешево відремонтувати, виграли, платимо - через контору прокладку готівкою в валюті, без чеків, квитанцій, все на словах. Приїхало в Україну, всі частини що були демонтовані і були в наявності на фото з аукціона (молдінги, дзеркала, фари) - відсутні (з слів менеджера аукціон за відокремлені деталі не відповідає), питання де воно? Вже на на OLX? Ремонт, то взагалі шок, перша ж дефіктовка, вартість в 4 (!) рази вище ніж прораховано-заявлено менеджером W8. Півроку очікування, нервова система - вщєнт, емалі на зубах - нуль, авто під ключ вийшло на 20% дорожче ніж в Україні по верху ринку. Прозорість схеми, ну таке, просто не разумієшь де тебе "наімєлі", по ітогу радієшь не отриманому авто, а тому що цей п. Ць закінчився.

Ліка
06 декабря 2023 в 14:22

Я відтепер власниця нового авто зі США! Мого щастя немає меж!
Ну - дуже було страшно, та я вирішила все ж таки купити у штатах! І в жодному разі не жалкую!
Це реально дуже вигідний варіант класного авто! Таке та за такі кошти тут купити ну просто не можливо!

Мені особливо хочеться відзначити велику уважність та допомогу, яку надавали мені мій менеджер. Він постійно зі мною на зв'язку та відповідав на всі мої 10000 питань)

Кожен варіант, який я розглядала дуже ретельно перевіряли! І коли сумнів хоть маленький був, Дмитро не радив мені! Хоча я в цьому зовсім не розбираюсь!

Але коли я зараз їду вже у своїй новій автівці по дорогах - я прям кайфую! Це таке класне відчуття! Я на сьомому небі від щастя! Клас!
Дуже дякую компанії W8 Shipping за можливість їздити на такій крутій автівці!

Лика
25 ноября 2023 в 15:47

Я відтепер власниця нового авто зі США! Мого щастя немає меж!
Ну - дуже було страшно, та я вирішила все ж таки купити у штатах! І в жодному разі не жалкую!
Це реально дуже вигідний варіант класного авто! Таке та за такі кошти тут купити ну просто не можливо!

Мені особливо хочеться відзначити велику уважність та допомогу, яку надавали мені мій менеджер. Він постійно зі мною на зв'язку та відповідав на всі мої 10000 питань)

Кожен варіант, який я розглядала дуже ретельно перевіряли! І коли сумнів хоть маленький був, Дмитро не радив мені! Хоча я в цьому зовсім не розбираюсь!

Але коли я зараз їду вже у своїй новій автівці по дорогах - я прям кайфую! Це таке класне відчуття! Я на сьомому небі від щастя! Клас!
Дуже дякую компанії W8 Shipping за можливість їздити на такій крутій автівці!

Игорь
13 ноября 2023 в 10:37

Приглан VW зі США. Все четко и прозрачно. Подключались разные специалисты и вели меня до момента передачи авто.
Реально доволен. Рекомендую

Юрій
31 октября 2023 в 12:45

Я отримав якісний сервіс від фахівців, які допомогли мені з купівлею і доставкою мого автомобіля зі США. Всі деталі були ретельно продумані, хоча це просто досвід цієї компанії. Зараз я їзжу на классному авто, Volksvagen Atlas. І точно хочу сказати, що я заощадив кошти. Готове авто мене вийшло дешевше ніж я би обрав би тут. Хлопці, дякую вам! У мене не було жодних проблем з компанією W8shipping.

Ольга
18 октября 2023 в 8:37

Тема авто с США уже давно актуальна, но я не решалась. Долго выбирала компанию, но выбор остановился на W8, о чем ни разу не пожалела. Теперь в моей семье новенький ниссан рог и мы счастливы от такого приобретения. Я получила абсолютно то, что хотела. Все открыто и без обмана. Мне не "втюхали" машину, что бы втюхать. Спасибо еще раз! Когда будем менять эту машину, выбор только на компанию W8!

Евтушенко Виталий Константинович
03 октября 2023 в 10:38

Есть во Львовском филиале чудо по имени Вася, который умудрился, то ли сознательно, то ли нет просрать замечательный лот. После того, как ему все разжевали и в рот положили, включая Car Fax, замечательный лот, он умудрился, то ли проспать, то ли перепродал или себе оставил выбранную нами машинуОбозначив максимальную цену в 7100, выиграла ставка в 6200, и участники были только с Украины. Совпадение? Не думаю. Посмотрим где будет регистрироваться машина и тогда возможно продолжим знакомство с этой конторой.

Александра
03 октября 2023 в 2:04

Хочу і я поділитися нашим з чоловіком досвідом. Дуже довго думали та обирали компанію, яка нам привезе авто зі США. А ще довше обирали сам автомобіль) Були великі сумніви, бо зараз війна і як наш автомобіль доїде до нас. Нам дуже пощастило, з менеджером, який абсолютно все зробив за нас! Наша ляля приїхала майже за 2 місяці, що дуже швидко. Зараз нашуа Toyota на ремонті і я вже не можу дочекатися коли ми її заберемо. Чесно, я не розбиралась в усіх деталях, та єдине, що хочу зазначити, що прорахунок був точним і нам не довелось оплачувати додаткові платежі! І це мене ну-дуже здивувало! Велике спасибі, менеджеру Олександру за допомогу)

Милана
16 сентября 2023 в 2:03

Компанія повне дно, раджу керівництву звернути увагу на роботу Hr відділу, бо це лице компаніі!

Добавить отзыв