UAOTZYV.COM

Вулик - сімейна амбулаторія

Адрес Львів, вулиця Тичини, 21
Телефон +380 (96) 281-73-38
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт www.vulyk.online
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 4 21 отзыв
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Медичний центр святої Параскеви — Львів, вулиця Заводська, 7
Мережа офтальмологічних центрів ЛАЗЕР Плюс — Львів, вулиця Івана Миколайчука, 9
Клініка Надія Львів — вул. Залізнична, 7, 3-й поверх, м. Львів

Вулик - сімейна амбулаторія отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
11 февраля 2024 в 1:37

Враження про амбулаторію неоднозначні. З одного боку я дуже задоволена роботою лікарів - компетентні, приємні та доказові, у нас всією сімʼєю укладена декларація з Оленою Колодій
Лікар постійно на звʼязку, якісно консультує та дає відповіді на усі мої запитання.
Сама амбулаторія хороша, є дитячий куточок, стійка з вішалками для верхнього одягу - це дуже зручно.
Але з іншого боку, майже кожного разу, я стикаюсь з непривітним ставленням адміністраторів. Коли заходиш у клініку, ніхто навіть не звертає уваги, мовчки очікуєш, коли лікар вийде та забере на прийом. Залишити верхній одяг теж ніхто ніколи не пропонує, просто роблю це за замовчуванням. І ще б хотілося, щоб адміністратори наголошували пацієнтам, які приходять з хворобами, що передаються повітряно-крапельним шляхом одягати маску, адже коли чекаєш в черзі з дитиною на плановий огляд, не дуже хочеться заразитись.

Мария
09 января 2024 в 9:02

Всією сім'єю користуємось послугами "Вулику"на Тичини, чим дуже задоволені вже не один рік (маємо укладені декларації з Маріанною Когут - прекрасна сімейна лікарка/педіатр). Зручно також, що при потребі можна проконсультуватись в будь-кого з лікарів, в котрих є доступний запис (всі лікарі, до котрих звертались - професійні). З попереднього досвіду обслуговування в державній поліклініці виділю для мене основні організаційні переваги: час очікування в черзі - тут все чітко по запису; можливість здати по потребі необхідні аналізи в одному місці з консультацією - дуже важливо, особливо з малою дитиною. Також подобається, що амбулаторія розширює спектр послуг та постійно розвивається.

Юлия
08 января 2024 в 22:34

Щиро дякуємо амбулаторії Вулик за їх роботу! Особлива подяка нашому педіатру Лехоцинській Ірині Романівні) вже більше 2х років є нашої лікаркою, від 4міс дитинці маємо з нею декларацію) особлива подяка за то що вона є завжди на зв'язку, то рятувало нас вже багато разів від швидкої! Робила всі вакцинації собі і дитині у Вулику, навіть якщо чогось немає у наявності то записують у чергу і перетелефонують! За 2 роки не виникало ніяких нюансів із здачею аналізів, дитина має вроджену патологію нирок, тож часто мусимо їх здавати! Особлива подяка пані Світлані за чіткість, швидкість і вічливість! Зрозуміло що дитина плаче при заборі аналізу бо вона маленька, але завдяки пані Світлані то триває максимально мало!
Якщо наша лікарка у відпустці чи дитині треба на зараз адміністратори намагаються знайти час у іншого лікаря чи у суботу ' завжди хтось є черговий! Враховуйте що у неділю амбулаторія не працює!
Дякую вам за роботу любий Вулику!

Ольга
08 января 2024 в 0:48

У Вулику ми з перших днів його існування. Тут дуже хороші, дійсно доказові лікарі, які завжди радо допоможуть. За цей час Вулик змінився тільки в кращу сторону, при потребі тут візьмуть усі аналізи, зроблять узд чи кардіограму. Наш сімейний лікар Когут Маріанна Андріївна вміє знайти підхід не тільки до дітей, а й до старших пацієнтів, яких іноді буває дуже важко переконати звернутись до лікаря. Ще хочу відзначити Павлишин Світлану Вікторівну, вона дуже вміло і вправно робить будь які медичні маніпуляції і дорослим і дітям, які завжди радо і без остраху заходять в кабінет, навіть на щеплення.

Мирося
02 января 2024 в 22:12

Маємо підписану декларацію на Тичини.
В п'ятницю захворіла дитина (дитині 5 міс), одразу ж записались на прийом, після огляду лікар сказала здати сечу і кров на аналіз.
В суботу зранку здали аналізи і адміністратором було повідомлено, що результати будуть готові до 18: 00 вечора і їх можна буде побачити в додатку.
Аналіз сечі дійсно був готовий в суботу, а от аналіз крові ні.
Оскільки це випало перед новим роком 30.12, і 1.01 був вихідний, я сьогодні 2 січня зателефонувала дізнатись коли буде готовий результат.
Адміністратор спочатку сказала що аналіз анульовано, коли я запитала чому не одразу змогла надати відповідь і чомусь запитала чи ми здавали кров в пробірку (до слова в мене також телефонні розмови записуються), декілька разів просила мене почекати для уточнення, в результаті мені повідомили, що аналіз дитині не зробили, тому що в крові мікрозгурстки.
Прошу пояснити, чому з суботи по вівторок мені не було повідомлено про те, що аналіз не буде зроблено?
Дитина хвора з температурою, ми з лікарем чекаємо результатів а їх виявляється не буде.
Коли я запитала в адміністратора що це означає, мені сказали прийдіть ще раз здайте або до нас або в іншій амбулаторії.
Мало того, що медична сестра Павлишин Світлана близько двох хвилин так тиснула дитині той пальчик, ніби вона не з дітьми працює, то ще й не зроблено нормально.
Якщо в вашій амбулаторії загубили аналіз (а я більш ніж впевнена що так і було) чому одразу не передзвонити і не повідомити? Ми б могли одразу перездати, щоб розуміти що з дитиною, як і чим лікувати.
Чому таке халатне ставлення медичної сестри і адміністраторами до своєї роботи?

Лілія
01 января 2024 в 4:55

Стараюсь ніколи не конфліктувати, але щиро бажаю людям добре думати перед тим як йти здавати аналіз дитинці в цій «чудовій амбулаторії»
Брали кров з пальчика, такого непрофесійного підходу я ніде не бачила, так тиснути палець дитині щоб був синець, я думала таке залишилось десь там в радянщині, (здавали в інших місцях неодноразово аналіз і все було чудово) але просто вишнею на торті став результат аналізу, який навіть інтерпретувати не змогли (здавалося б досвідчені лікарі)
Питання навіщо ви берете аналіз та ще й дитині, якщо рівень кваліфікації ваших спеціалістів дорівнює нулю!
Кров набрати для Ваших «спеціалістів» це щось на грані фантастики, з двох аналізів потрібних ледве взяли на один, і то з важкими наслідками!
Результат аналізу зовсім не співпадає з висновками інших спеціалістів!
Також на жаль, мали досвід, підписати декларацію в цій «професійній амбулаторії»
Такого халатного ставлення також ще пошукати треба!
В дитини була харчова алергія, але педіатр твердо втирала в голову що це атопічний дерматит, і доречі так було з будь яким висипом, таке враження що крім атопічного дерматиту інших термінів просто не знають!
І ще додам на кінець, якщо так станеться що ваша дитинка підхопить вірус, будьте готові що педіатр буде ігнорувати ваше повідомлення, дзвінки, мінімум 2 доби!
Яка там повага до пацієнтів? Яка там компетентність лікарів?
Вулик - це не кваліфікованість, пофігізм, і халатне ставлення!

Валентина
26 сентября 2023 в 15:29

Мали з педіатром підписану декларацію на Тичини. Перетелефонували, щоб записатись на вакцинації, і нас не записали… У нашого лікаря було все занято, щоб оглянути дитину перед платною додатковою вакцинацією, а до інших нам не запропонували, бо ж декларація підписана з одним, то він і має оглядати, альтернативи не знайшли і не шукали, бо, безкоштовно‘‘ лише в одного лікаря.
Ми поїхали в іншу клініку вакцинуватись …
Вважаю, що так не має бути, адміністратор для того і є, щоб забезпечити комунікацію пацієнта і клініки. Завжди має бути альтернатива!
А якщо дитина хвора, а наш педіатр занята, то нам їхати в іншу клініку до педіатра, чи як?
Я не задоволена роботою адміністратора, думаю, що власники клініки теж будуть не задоволені, адже за вакцини (1900 грн і 1600), ми заплатили у іншій клініці. Вважаю, що, якщо наш лікар не має змоги оглянути дитину перед вакцинацією або під час хвороби, то це може зробити інший лікар, просто відправити пацієнта ні з чим, це не правильно.
Наш лікар спочатку йшла на контакт, але їхати туди вакцинуватись вже бажання не було, і записуватись ми хочемо, подзвонивши в клініку, а не турбуючи лікаря, який ці вакцини не робить, і хочемо більше уваги і розуміння ситуації з боку адміністраторів.
Прошу адміністрацію створити правильний алгоритм роботи пацієнта і клініки на той випадок, коли потрібно робити платні чи інші вакцини, або ж, коли дитина хвора. Дякую.

Мария
30 апреля 2022 в 16:47

Неприємно недосконала система - у разі виникнення хвороби неможливо потрапити на прийом до лікаря. Поняття ''черговий лікар'' в цьому місці не передбачає доступність послуги огляду в разі потреби. Діти, зрештою як і дорослі, не хворіють ПО РОЗКЛАДУ. А ця система працює виключно на відвідини по запису, який можна зробити лише на місяць вперед, в кращому випадку - на тижлень-два. Дуже нелюдський підхід, я вважаю.

Христина
04 марта 2022 в 7:10

У даному закладі задекларовано дитину, від народження до тепер. Все було добре, до проведення планової вакцинації дитини. Так як лікар з яким підписано декларацію у декретній відпустці, попали до лікаря Жили Ірини. Перед цим було уточнено за декілька днів, чи є в них в наявності потрібна вакцина, на рецепції запевнили що є в достатній кількості і нічого бронювати не потрібно. При вакцинації лікарем Жилою Іриною було вколоту іншу вакцину, при чому запропоновано робити вакцинацію в кабінеті де беруться забір крові на ковід, без дезінфекції. Коли уточнили що нам так не підходить, вона сказали що давайте ми відкриємо там вакцину, а вколемо в кабінеті, зовсім не дотримуючись ні санітарних, ні медичних норм. Вакцина має зберігати в холодильнику при певній температурі.
Коли вияснилося що дитині було вколено не ту вакцину, від лікаря спочатку було заперечення і невизнання своєї помилки, потім прозвучало пояснення. Що потрібну вакцину ВОНА НЕ ПОБАЧИЛА В ХОЛОДИЛЬНИКУ!
Керівництвом амбулаторії було принесено вибачення, і повідомлено що проведено розмова з лікарем і персоналом.
Будь обережні з вибором лікаря і дотриманням карантинних норм.
Дитині 2 рочки!

Bogdan
08 февраля 2022 в 5:49

Чудова амбуліторія, не шкодую що обрав їх!
Особливе дякую Марті Дмитрівні, жодних зауважень!

Женя
23 декабря 2021 в 21:08

Гарне відношення, професійний огляд дитини, весь персонал просто класний, ми завжди йдемо в радість на прийом! Дякуємо за ваш позитив!

Олена
28 ноября 2021 в 3:53

Чудова сімейна амбулаторія в якій працюють доказові лікарі
Медсестра робить вакцинацію і забір дуже акуратно і професійно, тому з попереднім відгуком не погоджуюсь

Алина
28 октября 2021 в 17:09

Все чудово, лікарі дійсно дуже професійні! Але от медсестрі, яка робить вакцинацію діткам зокрема, бракує людяності. Вже не вперше йдемо з неприємним осадом.

Степан
11 октября 2021 в 4:50

Чудова амбулаторія, привітний персонал, дуже професійні лікарі. Задекларовані цілою сім'єю. Рекомендуємо!

Marta
10 октября 2021 в 9:19

Прийшла на консультацію до нового педіатра Киричук Тетяни, без сумнівів відразу підписала декларацію)
Це прекрасний педіатр. Моя донечка відразу до неї посміхалась.
Дуже акуратно оглядає маля, на всі мої 1000 питань дає відповідь) дуже мила)
Вона постійно на зв'язку)
Ми нереально нею задоволені) Видно, що людина любить діток та свою роботу)
Клініка дуже чистенька, ввічливі адміністратори)

Єдиний мінус клініки: здалось б зробити дашок над калясочною. А то погода в нас непербачувана. Дитину грудну класти в мокру каляску не дуже хочеться і на руках не понесеш)

Marta
28 января 2021 в 8:35

Вирішили тут стати на облік всією сім’єю. Компетентні та приємні спеціалісти, як для дітей і для дорослих) сподіваюсь згодом ваших амбулаторій по місту буде більше ️

Denys
26 ноября 2020 в 0:31

Сьогодні вакцинувався від гепатиту В. Привітний персонал, лікар все пояснила і розказала. Хочеться приходити у цей заклад і надалі. Рекомендую.

Roksolana
11 ноября 2020 в 18:07

Були сьогодні з дідусем на прийомі у терапевта Масляник Марти Дмитрівної, дуже чуйна лікарка, професіонал своєї справи, знайшла підхід до дідуся, а це не так вже і легко!
Тут же на місці здали аналізи, місце дуже затишне, чистенько і гарний дизайн!

Іванна
28 сентября 2020 в 19:27

Сподобалась концепція сімейної амбулаторії, тут не має черг, персонал привітний, чисто та затишно. Також залишились позитивні враження від спілкування з сімейним лікарем Маріанною Когут, яка відповіла на усі питання, що цікавили мене, зокрема щодо вакцинації дорослих.
Єдиний мінус, трохи розчарував підхід персоналу при здачі аналізів, після забору крові залишився досить великий болючий синяк і загалом було б приємно якби була мінімальна комунікація з пацієнтом, як в інших лабораторія, коли запитують як людина почуває себе під час та після забору крові з вени, чи можливо потрібно попити води, демонструють що система для забору крові стерильна, дають рекомендації як уникнути болю чи подразнень в місці уколу.
Але загалом рекомендую Вулик як чудову альтернативу іншим медичним установам, особливо державним.

Павло
22 сентября 2020 в 8:06

Молоді і прогресивні лікарі! Опора для сучасної медицини. Можна довіритися кожному з цих лікарів. Але особлива подяка за професіоналізм Маріанні Когут.

Добавить отзыв