UAOTZYV.COM

VRCube - клуб віртуальної реальності

Адрес Львів, вулиця Дмитра Данилишина, 6
Телефон +380 (67) 993-10-74
Часы работы 11:00-22:00
Сайт vr-cube.pro
Рубрики Развлекательный центр, Детский развлекательный центр, Услуги корпоративных развлечений, Детская площадка, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.7 45 отзывов
Похожие компании в категории
Планета Кіно - Львів Forum — Львів, ТРЦ Forum Lviv, вулиця Під Дубом, 7Б
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Insomnia Кімнати страху - The haunted house Lviv — Львів, вулиця Валова, 31
Come In! — Львів, вулиця Соломії Крушельницької, 3

VRCube - клуб віртуальної реальності отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
16 июля 2023 в 16:47

Радив би якось провітрювати приміщення. В середні дня вже тхне так що не дуже приємно знаходитись в приміщенні. А так все добре, дякую

Дмитрий
11 января 2022 в 4:04

Все было хорошо. Позвонили, договорились о времени. Приехали, нам все подсказали и посоветовали игру под наши нужды. Время пролетело незаметно:)
Было интересно очень!

Оля
07 января 2022 в 22:30

Приміщення погано вентильоване, кабінки малі. Окуляри без одноразових накладок, на пультах керування не працюють кнопки повороту персонажа - доводиться самому крутитись, а так як шоломи провідні, без датчиків закручування - це створює додатковий дискомфорт, а деколи викидало з гри через закручування кабелю. Кнопки керування на пультах деколи заїдають. Пробували різні ігри. Ігри підвисають (особливо відчутно в шутерах)

o H
18 декабря 2021 в 8:54

Сервіс VR Cube = примірочні на ринку, ти граєш в розділених шторкою «кімнатах», де звуки інших учасників збивають тебе з гри. Прийшовши гостям банально немає місця де зачекати, адмін не надає кваліфікованих інструкцій для клієнтів, які вперше. Перелік ігор обмежений. Відсутні однаразові прокладки для шолома, а також відсутня дезінфекція від попередніх користувачів пультів керування. Адмін без маски. Є з чим порівняти в інших клубах Львова, прикро що подарунок і враження від нього зіпсоване.

Тоня
24 ноября 2021 в 20:16

Чудові враження. Приємно, що консультант охоче допоміг обрати ту гру, яка була нам до вподоби, а ми були дуже перебірливі) приємний сервіс і технічно з сертифікатом все пройшло просто та без труднощів.

Marta
15 ноября 2021 в 22:45

Дуже сподобалось грати в гру про зомбі
Дуже цікавий досвід, особливо коли вперше.
Адміністратор Максим все чітко і зрозуміло пояснив, і взагалі приємна людина.

Николай
20 января 2020 в 23:42

Часто на выходных отдыхаем с друзьями в вашем заведении. Мы выбрали его не только из хорошее местоположение, а и потому, что нам дают скидку как постоянным клиентаи и мы можем играть всей компанией одновременно. Каждый раз нам администратор предлагает что-то новенькое. Вы крутые

Галина
27 декабря 2019 в 13:01

Не перший раз в такому закладі, дуже подобається провидити час з друзями в такому форматі. Приємна у вас атмосфера, чисто та комфортно.

Игорь
26 декабря 2019 в 5:43

Зовсім недавно відвідав цей чудовий клуб, отримав просто величезне море приємних вражень.
Даже словами не можливо описати як я був вражений.
Віртуальна реальність дуже затягує, а ще самі ігри нереально круті.
Думаю відвідаю цей заклад ще не один раз.

Андрій
23 декабря 2019 в 10:36

Як на мене простору для гри не дуже достатньо, проте це напевно лише для мене.
Але негативним враженням стало інше: дуже не зручні окуляри, які постійно мозолили ніс та час від часу взагалі тиснули на нього. Замість навушників, були накладки на вуха, від окулярів. Проте НАЙГІРШЕ було те що гра часто вилітала, погано працювала, баги які не давали можливості насолоджуватися грою. Також погано працював один із джойстиків.

Сергій
18 декабря 2019 в 23:24

Вперше відвідали такий крутий заклад і просто у захваті. Віртуальний світ трилеру «Паранормальні явища» змусив відчувати нас, що всі подіїї ніби відбуваються з нами. Такий вир емоцій давно не отримували. P. S. Для тих хто ще вагається, це реально крутий клуб, тим паче розташування його не змусить вас довго його шукати.

Максим
13 декабря 2019 в 11:31

На минулих вихідних з друзями вирішили відвідати цей клуб і не пожалкували! Отримали такі відчуття, що словами не можливо описати, це потрібно спробувати! І ще один важливий момент, це те що є можливість командної гри.

sport
03 декабря 2019 в 10:28

Ето класне заведениє ми прийшли там нам розповіли як грати я грав в rob simulator а мій друг в шутер зомбі у нас було багато вражень та емоцій ми не жаліймо що віддали 280 гривень рекомендую піти

fff
01 ноября 2019 в 11:12

Даний клуб дозволив покинути цей світ і з головой поринути в казковий світ віртуальної реальності, який скрашує буденний світ. Є приємні бонуси імениникам це знижки, саме в мій день народження мене не дуже молоду повели друзі в даний клуб. Клуб розташований в зручному місці тому ми бистро дістались, що дуже порадувало. Мій день народження пройшов дуже чудово.

Вайти
16 октября 2019 в 21:07

Відмінний клуб віртуальної реальності. Е знижки для іменинників ну і звичайно дають карти для постійних клієнтів. Адміністрація клубу завжди допомагає ознайомиться з обладнанням, та навiть проводять iнструктаж як користуватися обладнанням. Дуже сподобався цей клуб віртуальної реальності. Буду і далі його відвідувати.

Александр
17 июня 2019 в 7:27

Знакомые посоветовали этот клуб. Пошел с друзьями-получили массу запоминающихся впечатлений. Внимательный персонал и низкие цены только добавили нам настроения. В целом качеством сервиса доволен, обязательно приду сюда вновь, как появится свободное время.

Иван
14 июня 2019 в 23:38

Обычные квест комнаты надоели, и мы с друзьями после учебы решили попробовать квест в VRCube. НАМ ПОНРАВИЛОСЬ. Преимуществ ну очень много: приятная цена, хорошее расположение (нам от универа не далеко), замечательная атмосфера

Вася
10 июня 2019 в 22:43

Прийшов з братом вперше спробувати vr. Приємний оператор, сама віртуальна реальність, ігри для адреналінових боїв або спокійного веселощів, все це зробило свою справу. Дуже сподобалося, обов'язково прийду ще раз і порекомендую друзям.

Анатолий
08 июня 2019 в 13:25

Приїхав до Львова на екскурсію і залишок вільного часу вирішив провести в VRCube. Таку велику кількість змішаних емоцій давно не відчував. Надягнувши окуляри відразу поринаєш у світ, який зачаровує. Дуже сподобалось.

Игорь
08 июня 2019 в 12:18

На свій день народження наш колега запросив наш невеликий колектив клуб віртуальної реальності "Vr cube". Відчуття просто супер! Ось начебто віртуальна реальність, а як ніби-то все відбувається з нами насправді! Дуже круто! Дуже комфортна зона відпочинку, сподобалося всім.

Добавить отзыв