UAOTZYV.COM

️ VR Port Клуб Віртуальної Реальності

Адрес Львів, вулиця Ставова, 7 в
Телефон +380 (96) 638-16-74
Часы работы
понедельник12:00-23:00
вторник12:00-23:00
среда12:00-23:00
четверг12:00-23:00
пятница12:00-23:00
суббота10:00-23:00
воскресенье10:00-23:00
Сайт vrport.me
Рубрики Развлекательный центр, Парк развлечений, Детский развлекательный центр, Компьютерный клуб, Квест-комнаты
Оценка 4.7 27 отзывов
VR Port. Клуб Віртуальної Реальності у Львові
Ближайшие филиалы компании
Квест-комната Изоляция — Львів, вулиця Ставова, 7В
Похожие компании в категории
Планета Кіно - Львів Forum — Львів, ТРЦ Forum Lviv, вулиця Під Дубом, 7Б
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Insomnia Кімнати страху - The haunted house Lviv — Львів, вулиця Валова, 31
Come In! — Львів, вулиця Соломії Крушельницької, 3

️ VR Port Клуб Віртуальної Реальності отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Your
05 мая 2024 в 21:02

Грали з дівчиною в квест Beyond Medusa’s Gate. Дуже сподобалось. Персонал привітний, все показали і розказали.
Йшли по подарунковому сертифікату від bodo.
Дуже задоволені

Денис
15 марта 2024 в 17:37

1 беруть гроші на карту, найбільш ймовірно ухиляються таким чином від податків, було б круто щоб податкова звернула на це увагу
2 влаштували "крутий бізнес" я звісно розумію що не у всіх є можливість придбати консоль або ВР, це одне, але тоді хочаб сконтактувалися з розробниками тих ігор які ви надаєте, та зробили вже за кошт яким ви ухиляєтеся від податків переклад українською

Валерия
03 октября 2023 в 22:45

Дуже сподобалось! Відвідували VR квест для двох. Ввічливий персонал, захопливий квест, були вперше і нам все добре та приємно пояснювали. З задоволенням прийдемо ще!

Анастасія
24 июля 2023 в 17:26

Були неодноразово, як завжди все на висоті:)
Дуже привітний персонал, який завжди прийде на допомогу:) Плануємо завітати до Вас ще:)

Katysha
02 апреля 2022 в 19:34

Щиро дякуємо за неймовірні емоції) Локація на вищому рівні, персонал відчутно працюють з душею, отримали супер враження) Тепер ми постійні клієнти)

Виктория
26 марта 2022 в 17:34

З vr справу мали вперше. Нам провели детальний інструктаж, пояснили специфіку керування і дали час трохи потренуватись)

Ми обрали квест Медуза (хто любить Древню Грецію і інтерактивні ігри - рекомедую). Рівень складності вище середнього.

Сервіс на найвищому рівні. Нам все дуже сподобалось.

Наталия
15 марта 2022 в 16:25

Неймовірні емоції, захоплюючі квести!
З особистого досвіду можу сказати, що віртуальна реальність це дуже круто, набагато різноманітніше і цікавіше проходження квестів. Раджу всім хто любить командну гру та готовий добряче поламати мізки над задачами, часом навіть зпітніти. Особливе дякую адміністраторам, ви завжди поруч і готові допомогти, ви професіонали, а до таких хочеться повертатись!

Svitlana
13 марта 2022 в 18:21

Хочу ще раз подякуватиСвяткували 12-річчя доньки, діти дуже задоволені, все організовано супер, особливо зважаючи на те, що було 13 людей! Хлопці, які їх навчали і проводили квест, уважні і привітні, у всьому допомогли. Раді, що святкували у вас! Успіху!

Женя
21 декабря 2021 в 9:31

Проходили квест "Чорнобиль". Ти справді занурюєшся в цю віртуальну реальність Емоції фантастичні. Чудова нагода зібратись з друзями і цікаво провести вихідний. Прийдемо ще на інші квести️

Саша
01 декабря 2021 в 23:16

Чекали півгодини перед тим, як адміністратор почав нами займатись. На одного адміністратора 6 людей клієнтів. Були вдвох із хлопцем, нас розвели по різних кімнатах (хоча всі інші клієнти грали в одній кімнаті).

Нормальних інструкцій адміністратор не надав, і не перевірив, що я розумію які дії маю виконувати, бо постійно розривався між людьми.
Інструкцій як зв’язатись із адміністратором я також не отримала. Залишившись в одягнутому шоломі, в грі і не розуміючи, що робити, відчуваючи максимальний дискомфорт, я декілька разів гукала адміністратора - жодної відповіді (бо як виявилось пізніше в іншій кімнаті він вдягав шолом на хлопця). Вирішила не грати зовсім.
Абсолютно зіпсоване перше враження.

Шановна адміністрація, власники, якщо ви плануєте таку кількість клієнтів одночасно, ви маєте запезпечити достатню кількість співробітників, щоб якісно надати послуги, або записуєте людей на різні години.

Евгения
06 октября 2021 в 7:40

По-перше, це красиво. Пройшла із чоловіком квест для новачків "у пошуках скарбів піраміди". У певні моменти просто робила паузу, щоб оглянути локації з приємною та яскравою графікою. Одягала VR-обладнання вперше у житті. Дівчина-адміністратор пояснила все коротко та доступно. Час пролетів непомітно. Здавалося, пройшло хвилин 20, а насправді ми там махали руками майже цілу годину. Насміялася від душі та отримала невеличку порцію адреналіну. Наприкінці гра зробила "фото" наших персонажів зі знайденим скарбом, які потім відправили нам на вайбер. Тепер хочеться пройти всі інші квести.
Усім, хто планує купити додому vr-шолом, або просто приємно провести час точно варто спробувати.

Petro
01 сентября 2021 в 1:35

Однозначно найкращий VR клуб у Львові!
Був тут вже багато раз як на vr квестах так і на іграх. Кожного разу у вас є можливість пробувати щось нове, навідмінно від інших клубів де вже на другий сеанс вам включать теж саме і навіть не спитаються чи ви в це грали. Плюс шоломи тут на порядок кращі, оскільки неймовірний контраст над чіткістю картинки в порівнянні з іншими клубами.
Окремо хочу відзначити персонал, який надає сервіс дійсно високого європейського рівня, де до кожного клієнта здійснюється індивідуальний підхід. Вас супроводжуватимуть підтримкою впродовж всього сеансу і велику частину часу виділяють саме на ваш комфорт та безпеку.
Так само велику увагу приділяють санітарній гігієні. Адміністратори працюють в рукавичках та масках. Дезінфікують обладнання після кожного сеансу та обов‘язково видають вам одноразові накладки під шолом та при потребі шкарпетки.
Одним словом, тут ви можете відчути себе, як вдома!)

Ангелина
30 августа 2021 в 22:19

Найкращий VR у Львові. Професійний та позитивний персонал. Тільки позитивні враження після відвідування)

Світлана
27 августа 2021 в 14:52

Спонтанно з подругою записались на віртуальний квест. Хлопці схвально підтримали цю затію. Так як ми вперше знайомились з віртуальним світом, нам порадили квест «Втеча з загубленої піраміди».
Це був супер вечір! Так як ми досить гарно і швидко впорались з квестом, нам люб‘язно запропонували додатково ще зіграти в QuiVr. Величезна подяка персоналу, за привітну зустріч і гарну інструкцію!
Вже плануємо наступний візит найблищим часом. Впевнена станемо постійними клієнтами. Не знаю як ігри, але віртуальні квести ми налаштовані пройти усі
(P.s. Дякуємо за віртуальні фото, гарна пам‘ятка про приємні емоції)

Ліда
03 августа 2021 в 15:17

Отримала незабутні враження, дуже крута розвага для компанії, великий вибір, привітні працівники, 100% рекомендую і обов'язково прийду ще)

Таня
01 августа 2021 в 3:15

Це був мій перший досвід VR
Підбив нас всіх наш друг на честь свого дня народження
Однозначно досвід вартий того
Дуже класні враження, доброзичливі працівники (що не дуже частко попадається). За це дуже вдячна)
Прийду до вас ще) ️️️
А вам успіхів)

k08c10u14
28 июля 2021 в 23:26

Приємний клуб. Не одноразово проходили vr-квести та звичайний. Привітний персонал та цікавий перелік квестів.

Михаил
03 ноября 2020 в 8:49

Привітний персонал!
Дуже сподобалося.
Починайте з half life alyx, порівняно з ними, всі решта ігри нереальні! Дуже дивні відчуття! Рекомендую!

Роман
26 августа 2020 в 17:30

Якщо одним словом, то "КРУТО! " Рекомендую хоча б спробувати і точно не залишитеся байдужими, а захочеться ще. Спочатку трохи важко зрозуміти схему, але потім важко зупинитись, хіба що фізично втомитесь:)

Юрий
25 августа 2020 в 17:13

Файне місце для активного відпочинку, квест кімнати і різноманітні ігри віртуальної реальності, власники, дають перепочити в паузах між квестами за невеликим столиком для 6-12 чол з можливістю принести свій перекус, робили ДНР у дітей все було КЛАСС! Діти задоволенні!
пару хвилин сам пробував- прикольна - реальна віртуальна реальність!

Як варіант можна приходити сім'ями, командні ігри на 4 чол в одному приміщенні схоже - як на комп'ютері, але враження віртуальності на порядок вразливіші і крутіші!

Дякую власникам за підхід до дітей, а також як до клієнтів, особливо за знижки)

Добавить отзыв