UAOTZYV.COM

Візекс отзывы

Адрес Львів, вулиця Наукова, 96Б
Телефон +380 (50) 804-70-70
Часы работы
понедельник10:00-17:30
вторник09:00-17:30
среда09:00-17:30
четверг09:00-17:30
пятница09:00-17:30
Сайт vizex.ua
Рубрики Офтальмологический центр, Медицинский центр, Офтальмолог
Оценка 4 48 отзывов
Похожие компании в категории
Lviv Medical Center — Львів, вулиця Генерала Чупринки, 25

Офтальмологический центр Візекс отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
31 января 2024 в 7:44

Була нас консультації в даній клініці, і була приємно вражена. Я дуже вимоглива в плані сервісу і якості будь яких послуг. Перед тим проходила консультації в іншій клініці, таких вражень не було. Візексом залишилися абсолютно задоволена. Все чітко, і клієнтоорієнтовано, тут видно, що кожен на своєму місці. Адміністратори дуже ввічливі, у всьому допомагають і консультують. На жаль в силу особистих обставин змушена була відкласти операцію по корекції зору, але обов'язково повернуся пізніше і остаточно вирішила, що це буде візекс
Бажаю і надалі підтримувати таку високу планку і дякую всьому персоналу

Віка
23 января 2024 в 15:15

24 січня 2024 року зробила лазерну корекцію обох очей. На наступний день всі неприємні відчуття минули, тепер бачу на 100%. Гарне обслуговування. Дуже задоволена. Рекомендую.

Kris
22 января 2024 в 18:36

Я довго не наважувалась на лазерну корекцію зору
Дуже довго шукала хорошу клініку, і я її знайшла.
Я навіть не очікувала, що тут до тебе проявлять повний професіоналізм.
Вчора якраз провела корекцію, і в моменті я побачила на власні очі далеку пташку через вікно, поки чекала на огляд і консультацію
Я була приємно здивована
Я вам дуже дякую, ви просто професіонали цієї справи
Я дуже боялась, але взагалі не варто боятись
Все так швидко і не помітно пройшло просто КАЙФ
В мене є друзі, які також бояться це зробити, тому я буду наполегливо їм радити лише вас
Ви просто НАЙКРАЩІ
Велике дякую
Я Щаслива

Наталия
07 января 2024 в 0:20

Я задоволений обслуговуванням, вони пояснили мені, в чому проблема, і, на жаль, я не можу її виправити, але я знаю, чому це могло статися, і я задоволений своїм візитом!

Ірина
22 сентября 2023 в 19:33

Дуже задоволені відвідинами даної клініки. Тут працюють професіонали своєї справи. Таке враження, що усі працівники клініки працюють як одне ціле. Немає великої черги між кабінетами, обстежили нас детально і на багатьох приладах. Все проходило швидко і злагоджено. Лікар, яка давала нам заключення максимально доступно і зрозуміло пояснила ситуацію та розповіла усі можливі варіанти її вирішення, дала відповіді на усі наші запитання. Від обстеження залишились задоволені.

Юлия
30 августа 2023 в 3:17

Робила в цьому центрі лазерну корекцію зору 2 тижні тому, враження залишились найкращі! Перед операцією провели ретельну діагностику, усе пояснили від і до, сама операція також проходила комфортно і спокійно, без болю і нервів, дякую лікарям за підтримку і позитивну атмосферу! Загальна обстановка у клініці дуже приємна, видно що увагу приділяють навіть деталям, все щоб пацієнту було добре. Однозначно можу порекомендувати операцію саме тут, найкраще рішення для тих хто мріє позбутися окулярів. Зараз у мене зір 100 %.

Андрей
16 августа 2023 в 23:33

Неможливо звернутися до клініки за консультацією. Вибачте, але врачі не проводять прийоми та огляди, приходьте до нас вже із встановленим діагнозом. Що? Цирк якийсь!

P. S.

Після отримання відповіді на цей відгук, цього ж дня я надіслав листа до клініки із зазначенням номера телефону. З того часу пройшов майже місяць. Вгадайте з 1-го разу чи спробували представники клініки зв'язатися? Звісно ні – вони просто забили. Ось таке ставлення!

Олег
01 августа 2023 в 10:33

Пофігізм адміністраторів. Не можуть відповісти на жодне питання. Дайте їм базову інформацію по послугам, які пропонує Ваша компанія, щоб могли надати елементарну консультацію

Андрей
21 июля 2023 в 19:12

Прийшов в центр з наміром зробити лазерну корекцію міопії. Хотів задати пару уточнюючих питань адміністратору на рецепшені - на що вона дала візитку і казала що запис і всі питання по телефону. Подзвонив по номеру телефону, почав задавати організаційні питання і хоч якось отримати первинну консультацію по проведенню процедури корекції, можливим побічним ефектам, тому що нічого про це не знаю. На свої питання отримав відповідь в такому плані, - приходьте на діагностику, платіть гроші, потім задавайте свої питання.
Прийшлося звернутися до іншої, кліники, хоча і не так зручно через знаходження в іншій локації Львова, де мені в телефонному режимі відповіли на всі мої запитання і записали на прийом

DM 16
21 июля 2023 в 7:21

Відвідувала дану клініку з приводу консультації на рахунок лазерної корекції зору. Персонал байдужий, але бахіли і маску обовʼязково змушують одягти! За консультацію сказали відразу заплатити, а я лише 3 хв від сили знаходилася у клініці. Далі дали заповнити анкету і в додачу ЖОВТИЙ олівець, який абсолютно не видно на папері коли пишеш, а коли ще й закапали каплями для розширення зіниці то абсолютно навмання писала. Згодом після 30 хв обстеження мені сказали, що мені не можна проводити операцію так як я приймаю ретиноїди і щоб я приїжджала через рік (хоча я з лікарем ще перед обстеженням уточнила цей момент і вона навіть не сказала що це протипоказ).
І навіть після цього не закінчилася консультація, далі мене відвели ще в 2 кабінети (навіщо я так і не зрозуміла, видно тому що вже все оплатила) і тільки тоді дали листок з висновком нічого не пояснюючи.
1300 гривень коштував мені дарма витрачений час!
Одну зірку ставлю за чудового лікаря Кудриль Іван Володимирович. Він єдиний хто був привітним і надав інформацію!
Звісно по закінченню прийому ретиноїдів я не буду тут робити лазерну корекцію бо тут не поважають ні час пацієнта ні кошти!

Настя
20 июля 2023 в 0:25

Хочу поділитися враженням після лазерної корекції зору в цій клініці. Відчуття просто неймовірні! В березні записалася на детальний огляд і вияснила, що очі бачать 5 і 15% зі 100 і була ймовірність того, що зір в майбутньому може падати. Тому зробити корекцію було найкращим рішенням. Максимально професійні, чуйні лікарі та медперсонал, після операції в мене були певні проблеми, які мені осунули на наступний день. А також всі ліки, краплі і навіть їжа після операції це все входить у вартість. Жодних додаткових коштів я не заплатила, все входить в вартість операції, що прекрасно:)
Тепер я бачу 100 і 120% на два ока відповідно. І це найкраща інвестиція грошей!

Анастасія
21 июня 2023 в 23:20

Проходила обстеження аби дізнатися чи змінилися показники мого зору та проконсультуватися на рахунок лазерної корекції (маю астегматизм та -2,5). Раніше була в декількох офтальмологічних клініках, так як маю проблеми з зором з дитинства але таку висококваліфіковану медичну допомогу отримала вперше (ніколи до цього настільки детально очі мені не перевіряли, ніколи раніше не проходила обстеження на такій великій кількості приладів). Усі працівники клініки дуже привітні та приємні в спілкуванні, лікарі професіонали своєї справи. Саме обстеження проходило досить швидко, між кабінетами не доводилось довго сидіти в черзі. В кінці обстеження лікар максимально доступно та зрозуміло пояснила мою ситуація та розказала які є варіанти вирішення, що можна зробити та як буде найкраще у моєму випадку, пояснення супроводжувалось малюнками та схемами що значно полегшало розуміння ситуації. Візитом залишилась максимально задоволена, отримала пояснення та відповіді на усі запитання які мене цікавили)

Юлия
13 июня 2023 в 9:39

Була на консультації щодо лазерної корекції. По телефону попередили, що огляд близько 2х годин, проте чи можна робити корекцію мені повідомили вже через 30 хв після початку. Тоді огляд продовжився і вже було не зрозуміло, для чого мене продовжували водити по наступних кабінетах.
В кінці немає лікаря, який все підсумує. Папірець з якимось висновком з останнього кабінету дають дівчині, яка веде на реєстратуру, і каже підписатись під твердженням, що лікар мені все пояснив. Але не дають час прочитати цей висновок; я почала його переглядати, а мені наполегливо показують де підписуватись. Вийшла з клініки і так і не зрозуміла, якому лікарю треба було ставити всі запитання.
Тож за пару годин я повернулась знову, сказавши що в мене залишились питання. Мене провели до лікаря, де я нарешті запитала все, що мене цікавило і вийшла задоволеною.

Дуже шкода, що в клініці так мало пояснюють що і навіщо, а сам огляд організований таким чином, що в кінці немає ніякого висновку.

Саша
04 декабря 2021 в 20:48

Хотіла записатися на обстеження зору.
Виявляється, що це можна зробити аж на різдвяні свята. Сьогодні
5.10.2021р. Отже, цій клініці цікава тільки лазерна корекція зору, де можна заробити зразу багато грошей. Не рекомендую цей медичний центр.

Анна
28 ноября 2021 в 11:26

Перший мій візит в цю клініку, прийшла за 5 хв, швидше попросили почекати на вулиці, все б нічого але така погода, що собаку не випустиш (Ну Ок, все розумію заходи безпеки, але всередині людно, а тут просять зачекати (. Дівчатка адміністратори, ви хоч питайте пацієнтів, чи ознайомлені вони із пакети цін які є прайсі? Я прийшла, сказала що ніхто мене не скеровував, хочу перевірити зір, а ви мені найдорожчий пакет за 2400 (я все розумію але ви для того адміністратори є, щоб людині пояснити і розказати, а то всі як роботи.

Женя
08 ноября 2021 в 1:53

Доброго дня. Послугами клініки користуюся два роки. Персонал дуже уважний і кваліфікованих. Все на найвищому рівні. Всім рекомендую. ДЯКУЮ ЗА ВАШУ РОБОТУ

Анастасия
23 октября 2021 в 6:55

Вкотре переконалась, що візекс -це найкраща клініка зору у Львові.
Дуже ретельно дотримуються усіх заходів профілактики ковіду, на вході видають нову маску, бахіли та рукавички. Приємна атмосфера
Лікарі усі привітні та компетентні, добре усе пояснюють
Ціни навіть дуже лояльні на ту кількість обстежень, що проводять
Однозначно рекомендую

Ирина
23 октября 2021 в 1:38

Це найкраще, що я бачила серед клінік!
Враження неймовірні! Дотримання всіх карантинних норм, видача при вході від бахіл, до рукавичок та маски. Дівчатка всі дуже уважні! Лікарі привітні! Сервіс стосовно апаратури-неймовірний. П. С.: була на обстеженні стосовно лазерноі корекціїї, після стількох оглядів я б повірила, якщо б мені сказали, що вже все зробили)
Мої очі за життя так не обстежувались)
Ще дуже приємний аромат у всіх зонах очікування, була змушена шукати, що так гарно пахне) І переконалась, - людей тут на гроші НЕ розкручують! Лишнього точно не зроблять. Ціни я б сказала дуже адекватні! Моє повне обстеження-800 грн.
На виході фірмовий пакетик з результатами) Як бонус папка з логотипом та олівчик)
Захоплююсь, що все продумано до дрібничок. Всюди є де поставити сумку, на кожному кроці серветки та антисептики. Всі працівники вдіті в однакову форму, яка теж дуже красива. Телевізори, візитниці з доступом до вай-фай (звісно для тих, кому ще не закапали очі) ), зручні дивани/крісла (з написами тримати дистанцію та з подушками-де можна сідати)
І якщо в когось є родичі поважного віку я б рекомендувала записати саме сюди! За три години могла спостерігати класне і розуміюче ставлення.
Це самий мій довгий відгук-але справді дуже позитивні враження!
Дякую, що ви такі! Бажаю процвітання!

Євген
23 сентября 2021 в 6:22

Недостойна компанія і недостойна поведінка: (- шукають клієнтів з баблом і напевно.
Записався на офтальмологічне обстеження бо сильно впав зір на правому оці. З огляду на вік, шановні лікарі (?) ймовірно вирішили що мова йде про вікову далекозорість абощо, і дівчинка мило мені прощебетала по телефону, що я - очевидно не їх пацієнт, а план (?) обстежень зору вони виконали до кінця року (? !).
По факту - початкова стадія катаракти. Риторичне питання - чи звернусь я в цю контору за допомогою щодо проведення операції наприклад, або пораджу своїм родичам і знайомим. І менше всього я би хотів аби в результаті по мазгах получила телефоністка.

користувач
20 сентября 2021 в 17:23

15 останніх років я жила з поганим зором. Не просто з поганим, а з величезним мінусом, складним астигматизмом, змінами в сітківці і надзвичайно низькою гостротою зору!
Я отримала десятки різних консультацій від десятків різних офтальмологів. Всі впевнено стверджували « з вашим складним офтальмологічним діагнозом, ніхто вас оперувати не буде, а якщо і наважиться, то всерівно будете ходити в окулярах».
Допоки я не попала до медичного центру Візекс.
Якщо професіоналізм максимально оцінюється в 100%, то професіоналізм клініки Vizeks я б оцінила в 101%.
Переступивши поріг клініки, ви розумієте, що попали у надійні руки! Перший раз, я приїхала просто на обстеження! Скажу відверто, мої очі в житті так довго не обстежували: перевірили на десятках апаратів (я навіть не знала, що стільки апаратури існує) багато різних лікарів! Усі лікарі готові відповісти на будь-які питання! Останній кабінет був у Галини Євгенівни, яка все чітко і просто пояснила про саму процедуру лазерної корекції і як вона відбувається! Ніхто нічого не приховує і ні до чого не змушує! Більш того, коли мені сказали, що зможуть мене прооперувати, я не могла повірити, що це взагалі реальність!
І ось день операції настав, переступаєте поріг клініки і ви наче попадаєте в кіно! В хорошому сенсі цього слова! Вас знову обстежують, заспокоюють і налаштовують! Всі, без винятку лікарі!
Пам’ятаю, що сама операція відбувається максимально швидко, БЕЗБОЛІСНО і під час операції грала класна музика) Хірург, Андрій Степанович, спокійно і виважено все пояснює і розказує про все, що відбувається. Анестезіолог тримає весь час вас за руку під час операції, і це додало досить сильної підтримки! Я не знаю, як ви змогли підібрати на стільки людяних і щирих працівників в одну клініку!
Дякую, що оперуєте ввечері (хто оперувався, той зрозуміє). У всіх лікарів є сім’і і їм звичайно було б вигідніше і комфортніше прооперувати всіх вдень і мати вільний вечір! Але Ви, Візекс, створюєте такі умови, щоб дбати про пацієнта в першу чергу!
Дякую, що НІКОЛИ не кидаєте своіх пацієнтів!
Наступного дня після операції обов’язковий огляд! Вас ретельно оглядають і наступний раз маєте прийти через тиждень.
У мене виникли певні хвилювання і я подзвонила в клініку ще через 2 дні після операціі, мені одразу сказали « приїжайте», вони знову оглянули і ще раз заспокоїли, що все гаразд! Дякую, що не заставили чекати тиждень в страху, а перевірили і заспокоїли!
Дякую анестезіологу, Тарасу Ігоровичу за підтримку та оптимізм під час підготовки до операції.
Дякую, Галині Євгенівні, за всі пояснення до і після операції, за людяність і за те, що додали віри!
І найбільша подяка, лікарю від Бога: Андрію Степановичу! Ви справжній надпрофесіонал своєї справи! Дякую за Вашу людяність, золоте серце, гуманність, заспокоєння перед операцією, за всі-всі пояснення! Той позитивний настрій, який ви випромінюєте під час проведення операції, неможливо пояснити словами! Ви зробили щось неймовірне!
Дякую Vizex, що повірили в мене! І ви єдині, хто заставив, мене саму, повірити в себе! Якщо існують янголи в білих халатах, то одних я вже знайшла і це ви, Vizex!

Добавить отзыв