UAOTZYV.COM

Вино & М'ясо

Адрес Львів, вулиця Наукова, 35 а
Телефон +380 (68) 058-89-00
Часы работы 11:00-22:00
Сайт www.vim.lviv.ua
Рубрики Ресторан, Бар, Магазин мясных деликатесов, Кафе, Кофейня
Оценка 4.3 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Вино & М'ясо — Львів, вулиця Озаркевича, 12
Похожие компании в категории
Динамо блюз — Львів, вулиця Василя Стуса, 4
ForRest Meat Club — Львів, вулиця Василя Стуса, 47
Черный Кот — Львів, вулиця Героїв Майдану, 4
Гопак — Львів, вулиця Наукова, 2б

Вино & М'ясо отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
13 января 2024 в 23:03

Замовляли на двох: Хачапурі на рожні, Грибна юшка, Картопля печена в мундирах, Фірмовий сирник та Смородинова і Вишнівка настоянки.

Загалом все сподобалося, найбільше Хачапурі, сиру достатньо і вдало поєднується із листовим тістом. Грибна юшка звичайна, проте додавши вершки мені сподобалося більше. Сирник мені також сподобався, хоча я і не любитель солодкого. Картопля в мундирах теж смачно, масло і зелень підкреслюють смак. Серед наливок більше сподобалася смородинова.

Хотіли бургер замовити, але офіціант сказав, що не зможуть приготувати.

Отримали все протягом 15-20 хв, враховуючи що дозамовляли. Місця не було, тому нас посадили за резервований столик і ми встигли поїсти до того, як прийшли люди.

Артур
28 декабря 2023 в 12:21

Дуже смачний шашлик та картопля з якої витікає масло, аж нагадує дитинство. Яблучний сік просто не перевершений 5 зірок це замало для такого закладу!

Юля
20 октября 2023 в 6:12

Провели чудово час у чудовому місці. Смачна їжа, м'ясо на грилі, добре пиво. Але найбільше привабило відчуття затишку і гостинна атмосфера. Так ніби ти побував в гостях у близьких друзів. Колектив дуже уважний і привітний. Увесь. Хоча познайомилися ближче лише з Максимом і Юлею. Рекомендую провести свій вільний час у цьому закладі

Таня
21 августа 2023 в 1:59

Завітали пообідати. Нас обслуговував офіціант Іван. Все було чудово. Їжа смачна, офіціант одразу попередив на що довше чекати, і як можна змінити трохи страву для дитини. Ми супер задоволені. Все було смачно і вчасно. Йдемо з гарним настроєм.

Руслана
13 августа 2023 в 21:10

Чудову вечерю отримали. Спокійне, затишне місце. Грає приємна музика. Офіціант Іван суперовий. Посміхався, ввічливий, обслуговував на Ура. Смакувало все

Валентина
13 августа 2023 в 11:39

Чудовий заклад, смачна їжа, привітний персонал. Відпочивали компанією були вражені сервісом та відпочинком і закладі

Ганна
28 июля 2023 в 13:00

Вчора з компанією відвідали " Вино і м'ясо" по вул. Науковій, смачні страви, ціни помірні, персонал привітний, особлива подяка офіціанту Максиму за обслуговування, привітність та комунікабельність, рекомендую відвідати заклад та спробувати страви

Соня
24 ноября 2021 в 15:10

Сьогодні святкувала свої іменини в цьому чудовому закладі:) і як виявилось саме сьогодні вони святкують свій день народження - 3 роки:) з чим і ВІТАЮ! Заклад дуже затишний, персонал привітний, кухня сподобалась. Замовили шашлик (соковитий, мякенький, картопля в мундирах смачна, але з "відтінком" ванілі (це трохи дивно, солодкуватої картоплі не куштувала:) Куштувала їхню новинку, кабачок з бронзою і горіхами - смачно, але як на мене можна спробувати його трошки перед прожаркою маринувати хоча б в соєвому соусі, можливо смак буде цікавіший ;)
А загалом мені сподобалось! Особливо приємно було отримати святковий тортик у подарунок:)

finn
12 ноября 2021 в 12:26

Доброго дня. Дуже не приємно міняти оцінку. Був тут раз 20, бо працював поруч, все було чудово.
01.10.2021, випив з колегою по 200 грам (буквально), Nemoroff Lex, цей і наступний день був загублений, як в мене, так і в колегі. Це при чудовій! Закусці.
Ніколи не думав, що тут впадуть до підставного лівака.

Макс
06 сентября 2021 в 7:36

Чудова альтернатива вічнозабитим закладам в центрі. Гарне обслуговування, смачні страви, доступні ціни. Побільше б таких закладів в цьому районі.

Volodymyr
23 июля 2021 в 10:26

Брат замовив шашлик з доставкою на Андрія. Мав би бути з телятини. Но був як підошва, хоча прожарений добре і запах гарний. Незнаю, помоєму то було не молоде теля, а стара корова.

Олександр
14 января 2020 в 19:34

Кухня смачна, обслуговування на дуже низькому рівні. Хоча це місце і рекомендували, більше туди йти не хочеться.

Марина
21 декабря 2019 в 19:33

Затишне місце з привітним персоналом, найсмачнішим м'ясом і просто казковим гранатовим вином. Враховуючи малу кількість посадочних місць, вважаю гарним ходом знижку в 15% на замовлення з собою. Заклад, який однозначно рекомендую всім)

Добавить отзыв