UAOTZYV.COM

Вілла Замковий Міст

Адрес Східниця, вул. Грушевського, 29
Телефон +380 (98) 594-85-50
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/lv/dr/skhidnytsya/houses/zamkovy.mist
Рубрики Вилла, Коттедж, Отель, Лечебные спа-процедуры, Общественная баня
Оценка 5 12 отзывов
Похожие компании в категории
Пансіонат Сузір'я — Східниця, вулиця Зарічна, 89
Вилла У Виктора — Східниця

Вілла Замковий Міст отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
21 февраля 2023 в 19:20

Казкове місце гарного розташування. Чисто. Новий ремонт. Приємні та турботливі власники. Все сподобалось. Є купіль з холодною водою з джерела, в який можна занурюватися. Дякуємо за гостинність. Рекомендуємо!

Сергій
14 сентября 2019 в 20:45

Дуже красиве місце, вже вдруге із задоволенням відпочивали там. Вілла розташована подалі від метушні на краєчку лісу. Надзвичайно гостинні господарі, красиві номери з шикарним виглядом з вікна, усе необхідне для комфортного перебування. Для сімейного відпочинку - кращого годі й шукати!

Женя
10 декабря 2018 в 7:58

Плюси:
- Дуже хороший і новий будиночок
- Просторі і світлі нові кімнати
- Дуже хороші і ввічливі власники
- Чудова кухня
- Надзвичайно чисте повітря

Мінуси:
- Найближчий магазин ~1км від будинку
- Найближчі кафе ~2км від будинку
- Знаходиться на горі, тому відносно важко проїхати останній поворот до будинку взимку/ранньою весною

Елена
03 декабря 2018 в 4:06

Ми з Києва. Відпочивали цим літом. Приємні господарі. Стильний вигляд кімнат, нові меблі, ортопедичні матраси, якісна постільна білизна та посуд. Затишне місце, гарний вид з балконів на ліс або селище, чисте повітря.

Юрий
26 ноября 2018 в 16:39

Отдыхали с 20 июня по 5 июля 2017 г. Незабываемые впечатления, радушный прием, очень приятные хозяева, тишина, природа, вкусная форель, лес, пение птиц и шум горной реки

Андрей
25 ноября 2018 в 14:12

Все очень понравилось! Очень чисто, красивый вид из окна! Приветливые и гостеприимные домовладельцы! Новая мебель, возле дома плавает рыбка- форель! Есть беседка с мангалом! Советую!

Анюта
24 ноября 2018 в 3:30

Шикарный отель, шикарный вид. Отдохнули очень хорошо, тишина, спокойсто. Спасибо за гостеприимство!)

Влад
13 ноября 2018 в 20:53

Прекрасне місце для відпочинку. Затишний і сучасний номер, чудовий краєвид з вікна, доброзичливі господарі. Є своя окрема кухня. В цілому дуже приємна атмосфера. Рекомендую ️

Максим
09 ноября 2018 в 15:10

Вілла в сучасному стилі. Все нове. А розташування-взагалі казка. Дуже красива природа навколо. Зранку з балкону можна побачити диких звірів. Є став з фореллю.
Куточок Австрії.
КАЙФ!

Олік
02 ноября 2018 в 1:06

Не можу не поставити 5 зірок! Знайти таку гарну хатинку і таке затишне місце в Східниці я і не мріяла. Знаходиться відразу біля лісу і озера з рибою, поряд немає купи інших хатин, дуже спокійно, тихо і комфортно. В будинку все нове, чисто і прибрано, зроблено зі смаком і любов*ю. Надзвичайно милі господарі. Є місце, де зробити шашлик і посидіти з виглядом на озеро і ліс. Якщо хочете відпочити спокійно від метушні міста, то обов*язково приїжджайте сюди!

Оксана
30 октября 2018 в 19:25

- Сказочный замок на опушке леса
- Новые, очень удобные и красивые номера
- Релакс под щебет птиц, шум леса и воды в горных ручьях
- Вкусная форель

Елена
21 октября 2018 в 17:23

Сказочный замок! Понравилось ВСЁ! Лучшего не стоит и желать) Географическое расположение подобрано идеально, у кромки леса в конце села. Домик великолепный, обустроен со вкусом. Чудесные хозяева. Рекомендую всем, кто предпочитает спокойствие, гармонию и уединение. Это место любит тишину. Такое впечатление, что жила не в отеле, а у хороших друзей. Обязательно вернусь!

Добавить отзыв