UAOTZYV.COM

Вілла На Гірській

Адрес Східниця, смт, вул. Гірська, 16 А
Телефон +380 (99) 364-65-46
Сайт m.facebook.com/pg/Shidnytsyanagirskii
Рубрики Отель, Коттедж
Оценка 4.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
Комплекс ДиАнна — Східниця, вулиця Степана Бандери, 12
Отель-спа Респект — Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, 28
Отель Три Сини та Донька 4* — Східниця, вулиця Зарічна, 3Б
Три сини та донька 5* — Східниця, вулиця Котляревського, 109

Вілла На Гірській отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
17 января 2024 в 18:25

Відпочивали у січні 2024 року з родиною, дуже сподобалося. Гарне розташування вілли, джерела близько, супермаркет. З іншого боку, вид на гори, поруч ліс, чудові краєвиди. Господарі дуже приємні люди. Сподіваємося повернутися на відпочинок і влітку!

Наталя
09 декабря 2023 в 6:45

Дуже гарне і затишне місце. Відпочиваю не вперше і влітку, і восени, і взимку. Була і сама і з друзями, всі залишились приємно вражені. Гарні номери на будь-який бюджет. Завжди привітні госодарі, приємні, дослухаються до всіх побажань. Раджу всім приїжджайте, не пожалкуєте! Приємного відпочинку!

Viktoriia
16 ноября 2023 в 7:11

Хазяїну замість того, щоб писати розлогі пояснення та скарги на відгуки гостів краще потратити час на ремонт меблів, наприклад проломленої кроваті або крісла, яке напевне зі звалища потрапило до номеру. А ще можно потратити час на те щоб змінити штори, які всі в дірках і брудних плямах. І болер можно теж нормально полагодити, так щоб по 3 дні без гарячої води не сидіти. Так що у вас є чім зайнятись, і на треба мені звонить у мене немає часу розмовляти про ваш "чудовий" сервіс.

Людмила
13 октября 2023 в 3:51

Чудовий готель, розташований у надзвичайно красивій місцевості, де можна хоч не на довго відпочити морально і поправити фізичне здоров'я. З вікна відкривається вид на гори. Територія доглянута, є бесідка, лавка-гойдалка, для дитини є батут. Чистий воздух, цілюща природа, все чудово. Такий відпочинок просто необхідний як дорослим, так і дітям. Власник готелю враховує побажання гостей, ставиться відповідально до організації відпочинку.

Анастасия
21 августа 2023 в 23:21

Закінчився наш перший в житті відпочинок у Східниці.
Сказати що ми з дочкою у захваті, це не сказати нічого.
Дякую величезне Віллі на Гірській, яка приютила нас на час відпустки. Номер просторий і світлий, чудовий краєвид з вікна, затишна територія і свій маленький ліс на території
Тихе подвір'я де дітки можуть гуляти і розволікатися з чудовим аніматором Ромео (дуже добрий лабрадор). Всі магазини ринок у пішій доступності, а у вас тиша та дійсно лісовий відпочинок прямо у подвір'ї. Однозначно ми до вас повернемось ще і рекомендуватимемо всім своїм знайомим

Инна
19 июля 2023 в 15:30

Вілла відповідає потребам відпочиваючих. Чисто, дуже гарний посуд. Розташовано зру чно, біля джерел 1 і 3,10. Власники приємні люди. Гарний краєвид і подвір'я. Пр иїдимо ще.

Виола
30 июня 2023 в 1:55

Раджу всім завітати в це чарівне містечко, а саме у Віллу « На Гірській». Краєвид не залишить байдужими, тиша, можливість самостійно готувати, але також і відвідати дуже атмосферні заклади. Номери оснащені всім необхідним, чисті, охайні, а ще дуже зручні ліжечка (наче хмаринки?) На дворі вас зустріне найдобріший пес Ромео (Ромчик), а також його чудові господарі (Максим та Наталія). Дуже дякуємо за прийом, організацію нашої відпустки та ваші посмішки

Женя
27 июня 2023 в 6:53

Все сподобалось. Комфортне і гарне місце для відпочинку. Власники вілли гостинні і привітні

Татьяна
08 июля 2021 в 1:03

Відпочиваємо на Віллі "На Гірській" вже вдруге, відпочинком дуже задоволені. Дуже вигідне розташування (недалеко від центру), гарна, чиста територія навколо вілли, є гойдалка з гарним видом, бесідка, мангал, парковка для машин і дуже дуже привітний лабрадор на ім'я Ромео). Номери облаштовані всім необхідним, є кухня на першому поверсі з усією необхідною технікою. Окреме спасибі власнику Максиму-чуйний до потреб своїх гостей, завжди на зв'язку. Відпочинок на віллі "На Гірській" запам'ятається вам тільки позитивними емоціями! Радимо всім.

Владимир
26 июня 2021 в 19:46

Шикарный вид из окна, отличное место для спокойного отдыха. На территории очень красиво, в номере уютно, просторно. Хозяин виллы учитывает пожелания гостей, создаёт комфортные условия для отдыха.

Мария
28 мая 2021 в 23:31

Очень уютное, зелёное и красивое место. Вид с балкона просто необыкновенный. Огромные просторные комнаты. Рекомендую для людей желающих тишины и природы.

Лана
24 мая 2021 в 1:54

Место расположения удобное, комнаты нормальное, но постельное белье старое, ветхое, не комплект, кухня на 1 балл, все кострюли побитые, все не пр игодные к использованию, Хозейвам Нужно уделить внимание сервису для всех гостей, а не только для избранных, мы розачарованы

Наталья
05 июля 2020 в 1:53

Все очень здорово! Уютный номер, есть все необходимое для проживания. Красивый вид с балкона. Лес, горы, воздух! Ощущения непередаваемые!
Очень приятные хозяева. Недалеко два источника 1-й и 10-й. Рядом супермаркет, работает до 21.00, что тоже очень удобно.
А еще здесь живет очень гостеприимный хвостатый всеобщий любимец Ромео!
Он вас и встретит и проводит. Советую от души! Буду с нетерпением ждать следующего отпуска, и обязательно мы с мужем приедем сюда, к Максиму.

Максим
03 июля 2020 в 10:50

Вилла находиться на окраине Сходницы, в тихом месте, но добраться до многих минеральных источников, ресторанов или магазинов можно пешком за несколько минут.
Территория виллы большая, ухоженная, очень зелёная.
Уютные Апартаменты с просторными, светлыми комнатами с отличным видом на горы. Чистые, большие ванные комнаты. Кухня обеспеченна всей необходимой посудой и инвентарем.
Очень гостеприимные, внимательные и доброжелательные хозяева.

anatol
24 мая 2020 в 5:21

Відпочивали тут вперше. Щира вдячність Максиму. Всі питання вирішуються чітко й оперативно. Співвідношення ціна-якість повністю дотримане. Умови чудові. Обовязково скористаємося ще.

Катя
12 ноября 2018 в 9:17

По 1 в номері погано прибирають
По2 чути ржавчиною в Вані
По3 є цвілісьть
По 4 не подалік є 2 дєерела
По 5 є близько магазини

Serhiy
31 октября 2018 в 7:06

Чудове та затишне місце! Гарні, чисті та охайні номери! Приємні власники.
Поблизу основні джерела цілющої води!
Є навіть своє озеро де можна половити рибу!
Дякую за чудовий відпочинок!

Ольга
23 октября 2018 в 12:49

Главное хорошее настроение! И позитивный отдых обеспечен! Отличное расположение виллы, обзор природы супер и конечно же дружелюбный Максим. Хочу пожелать Максиму всех благ и процветания.

Инна
23 октября 2018 в 7:59

В номерах есть всё необходимое, не роскошно, но вполне достойно, общая на три номера (блок) кухня, сауна, бильярд. Цены умеренные.

Кристина
21 октября 2018 в 6:06

Начнем с того на сколько добросовисно проходит уборка номеров, хотелось бы что убирались лучше. Пыль на мебели, налет на ванных приборах, огромное количество чужих воло, такое впечатление будто вообще уборка не производилась. Отсюда вопрос, происходит ли замена белья в номере. Белье, "якобы чистое", в жырных пятнах. В холодильнике грязь.
В общей кухне нехватает посуды, и она в ужасном состоянии, жирная и грязная, ну это уже на совести постояльцев.
Вытяжка нечистилась ни разу, она практически не тянет воздух, поэтому запах из кухни слышно на все здание.
Бильярд, тенис, баня за доп. Плату.
Нехватает хорошей хозяйской руки, хотелось бы больше заботы от хозяев.
Все построенно на доверии.
При выезде из номера выносить за собой мусор и бумагу из туалета нужно самому.
В целом, расположение очень удобное, рядом есть супермаркет, недалеко лес, парк, рынок. Открывается удивительно красивый вид. Цены умеренные.

Добавить отзыв