UAOTZYV.COM

Вікна Львів - Віконна Фабрика

Адрес Львів, вулиця Зелена, 109
Телефон +380 (98) 545-45-95
Часы работы
понедельник10:00-15:00
вторник10:00-15:00
среда10:00-15:00
четверг10:00-15:00
пятница10:00-15:00
Сайт viknafabrika.lviv.ua
Рубрики Установка окон, Строительная компания, Поставщик гаражных ворот, Производитель, Магазин пластиковых окон
Оценка 4.9 35 отзывов
Віконна Фабрика
Похожие компании в категории
Корса — Львів, 186, вулиця Зелена
Рехау — Львів, вулиця Цехова, 11
Ваш Балкон — Львів, вулиця Зелена, 109, 206

Вікна Львів - Віконна Фабрика отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
02 марта 2022 в 23:26

Замовляв вікна у квартиру. Обдзвонив різні контори. Що сказати. На ринку установки та виробництва пластикових вікон дуже багато організацій та різних людей. Але реально найцікавішу пропозицію щодо вартості, термінів виготовлення зробили ви. В інших організацій та приватних осіб все набагато дорожче, незрозуміло лише від чого. То профіль свій втюхують, то конкурентів поливають брудом і т. Д. Звичайно, в першу чергу мене цікавила ціна! Як і більшість думаю. Але я був приємно здивований якістю робіт. Вікна ставив не вперше, тому є з чим порівняти. Втім: термін виконання замовлення - вчасно, попросив навіть трохи пізніше привезти, тому що їхав з міста. Усі привезли, як просив. Піна на місці, все за рівнем. Результатом задоволений.

Наталія
24 февраля 2022 в 9:56

Дуже задоволена виконаною роботою! Все зроблено якісно і в домовлені терміни. Хлопці ввічливі, пунктуальні, зараз це рідкість. Рекомендую!

Vadym
06 февраля 2022 в 14:57

Замовляв вікна в будинок, мене детально проконсультували в офісі щодо опцій які можна обрати та як саме вони працюють. Обрали оптимальну конфігурацію. Незважаючи на проблеми з дефіцитом енергозберігаючого скла влітку 2021, замовлення виконали лиш з невеликим запізненням, що дуже добре.
Монтажники - досвідчені, аккуратні та професійні. Знають свою справу, за бажанням клієнта - покажуть матеріали якими працюють, пояснять певні моменти монтажу та догляду за вікнами. Тож враження позитивні. Рекомендую.

Иван
06 января 2022 в 21:07

Замовляв вікна на балкон. Від дзвінка до встановлення пройшло 11 днів. Все професійно та якісно.

Евгений
30 ноября 2021 в 14:40

Встановлював балконний блок, надав розміри менеджеру, в той самий день надали розрахунок. Оперативно приїхав замірщик, зняв заміри. За тиждень блок був готовий, оперативно доставили та встановили за 2 години.

Helga
17 ноября 2021 в 23:57

UPD: напевно, Віконна Фабрика не до кінця розуміє, що таке сервіс у наданні послуг. Наприклад, після 17: 00 для мене означає до 17: 30, а не о 20: 00. і я просила, щоб мені писали, а не телефонували, і щоб майстер домовився зі мною попередньо, а не по факту приїзду. Не бажаю виясняти з вами відносини, я лишила попередження для людей, які хочуть отримувати послуги, що лишають приємні враження
після стількох добрих відгуків я просто шокована якістю обслуговування. Майстер по вікнах абсолютно не поважає клієнта та його час: спізнюється на попередньо домовлені зустрічі на 3 години, у якості вибачення каже "було багато роботи" - ніби виклик до мене не є роботою -, заходить взутим, без маски. Дівчата з супорту намагались згладити враження, дякую їм за старання. Але такий сервіс є кричуще непрофесійним, більше сюди не звертатимусь і знайомим відраджу

Matilda
21 декабря 2020 в 13:51

Дякую за чудову роботу! Обирали за відгуками, і тепер також хочу поділитися враженнями)
Необхідно було зробити вікна у лоджію (панельний будинок). Подзвонили на фірму, залишили заявку, потім у офісі підписали договір і оплатили аванс. Приблизно через 8-9 днів привезли готові склопакети, а після вихідних приїхали майстри і встановили. За дві години провели демонтаж старого і монтаж нового вікна. Все супер! Дуже задоволені і дякуємо майстрам!
Додаю фото до/після

Halyna
20 декабря 2020 в 12:51

Якість, професіоналізм, вчасність виконання робіт, врахування всіх побажань, гарантія і гарна ціна - це все можна знайти тут.
Міняли балконне вікно. Справились орієнтовно за 5 годин, разом з демонтажем попереднього вікна, збиванням кутів (панельний будинок) і встановленням пластикових вікон.

Додатково, приємно здивувало, що хлопці потурбувались щоб на зовні падало менше каміння і обгородили стежку внизу стрічкою, щоб часом нікого не зачепити + прибрали все за собою.

Спочатку, трішки турбувала компетенція майстрів, бо на вигляд дуже юні, але перше враження було помилковим і це великий +.
Хлопцям, 10 з 10 - професіонали.
Окреме дякую, пану Мар'яну за відповідальність та турботу про клієнта.

Рекомендую

Стас
15 августа 2020 в 15:45

Вирішили зробити ремонт батькам, так як вони живуть в будинку радянської споруди. Ремонт давно не робився і почати вирішив з вікон і двох балконів. Робимо все поетапно і за порадою майстрів звернувся. Замовлення робив завчасно через сайт, поки йшов ремонт. Приїхав замірник і уточнивши всі деталі, зробивши виміри склав остаточний кошторис. Нас все влаштувало і ми склали договір. Вікна були готові в строк, але з ремонтом ми запізно. Вікна доставили на адресу, а установку на наше прохання відклали на п'ять днів. В результаті монтажники засклили два балкона і поставили три вікна без єдиного нарікання.

Вітя
14 августа 2020 в 5:52

Чіткість і злагодженість в роботі цієї компанії зачепила і тепер користуюся тільки її послугами. На цей раз придбав затишну двушку для здачі, але вікна і балкон були дерев'яні. Відразу через сайт. Знову мене проконсультували до дрібниць і вислали замірника. У компанії є хороша система лояльність і для постійних клієнтів економія хороша. Замірний заміряв все, це три вікна, балкон, і склав кошторис. Все сподобалось - ми уклали договір. Через 10 днів вікна виготовили і доставили. До монтажу хлопці приступили прям в цей день. Все зробили красиво, якісно. Спасибі

мілла
06 августа 2020 в 21:36

Компанія відноситься до свого клієнта з повагою і любов'ю. Замовлення на послуги роблю вже втретє і зазначу суперська якість вікон і установки. Порівняти вже було з чим, до цього в квартирі мами встановлювали вікна інша компанія і вона до сих пір мучиться. Тут менеджери дають детальну консультацію і підбирають все під клієнта, а не так аби продати, як в інших фірмах. Підібрали мене вікна. Договір склали після того, як той, що заміряє зняв всі виміри. Монтажники - приємні, ввічливі хлопці. Встановили вікна красиво і рівно. Ціна перебуває в середньому ринковому сегменті, але робота на висоті. Навіть через два місяці після установки подзвонили і поцікавилася як вікна.

Іра
25 июля 2020 в 15:05

Абсолютно звичайна компанія, практично нічим не відрізняється від більшості. Встановили мені все якісно, вікна німецькі з товстим скло пакетом, фурнітура вся якісна. Тепер нізвідки недує ніде не тече і конденсат не скупчується. Радує що нас не кинули і вікна виявилися хороші. Персонал також сподобався, консультуват до дрібниць і наочно демонстрував. В принципі компанію можу порекомендувати. Набрали вчасно, привезли в строк і встановили без вад.

Анатолій
22 июля 2020 в 12:54

Чудовий сервіс, якісна робота, люди працюють на покупця, чудова злагоджена командна робота, вікна супер якості, монтажники професіонали Спасибі організації, рекомендую!

Інна
22 июля 2020 в 7:00

Дуже порядні, на яких можна покластися при установці вікон будь-якої складності і на будь-який бюджет. Загалом не хотілося б сильно обтяжувати читача подробицями, просто скажу так: взагалі без затримок все робили, за мінімальними ринковими цінами і товар хорошої якості зробили. На установку знижку зробили, і дуже все акуратно зробили, цінують клієнтів, їх ремонт і праця!

Міша
18 июля 2020 в 19:31

Довго вибирали компанію для установки вікон. Обдзвонювали всіх друзів, перечитали всі сервіси з відгуками і вибір припав на "Віконну Фабрику". Подзвонив в компанію зі мною чемно поговорили і після чого я вже знав, що замовлю потрійні склопакети з хорошою фурнітурою і німецької фірми. Потім по дзвінку приїхав замірник на квартиру. Виявився хлопець дуже розумний. Все розповів, все показав наочно і стало все ясно самому. Обговорили кінцеву вартість, яка всіх влаштувала. По термінах виготовили все витримано але, причому зробили навіть раніше, ніж ми очікували. Вікна прийшли чудові, встановили хлопці все ідеально. Взагалі 5 з 5

Віка
16 июля 2020 в 17:20

У батьків стояли старі вікна, міняти вони їх не хотіли. Висловлюючись, що пластикові це все дурниця, а от дерев'яні вікна екологічно. Але вони на стільки були старі, що я вже дивитися не могла, та й кватирка маленька. Тому ми з братом вирішили Заказали 2 пластикових вікна в подарунок на кухню і зал. Прийшла в цю компанію і зробила замовлення. Підписали договір, внесла передоплату. В цей же день приїхав замірник, заміряв і протягом 7-10 днів пообіцяв встановити вікна. Дуже хотіла, щоб до дня народження були нові віконця. Хлопці молодці, все встигли зробити вчасно. Батьки більше чинили опір, але тепер вони не можуть натішитися. Дуже все сподобалося.

Maks
14 июля 2020 в 23:27

Хлопці молодці, знають свою справу. Встановили вікна, якість вище всяких похвал. Монтажники ввічливі, відповіли на всі мої дурні питання) Рекомендую

Алла
14 июля 2020 в 22:28

Хочу подякувати цю компанію. Дійсно недорого, при цьому якісно і красиво! Я замовляла в своє міні-ательє нове вікно, а то приміщення підвальне, і так не дуже там знаходиться в холодну пору, а з поганими вікнами було зовсім не дуже. Тепер значно комфортніше стало. Зробили досить швидко і встановили добре. Окреме спасибі, звичайно ж, за доступні ціни! Від мене найвища оцінка і найкращі побажання цій фірмі. І побільше клієнтів!

Валентина
14 июля 2020 в 20:43

Тут мені ставили 3 панорамних і 2 стандартних вікна, я повністю задоволена результатом. Звичайно, хотілося б ще трохи дешевше сучасні пакети, але мабуть постачальники всюди виставили ціни космос - у всіх компаніях дорого коштують, але результатом задоволені

Інна
12 июля 2020 в 17:04

Близько року тому поміняли вікна у всій квартирі і це зробила компанії Віконна Фабрика. До виконаної роботи нарікань не виникло. Зиму і весну пережили. Тепер сміливо можу запевнити, що протягу немає, холод не пропускають, вікна не потіють і фурнітура якісна. Тепер для засклення двох балконів знала куди звернутися. Проблем не виникло з оформленням, замовлення. Договір уклала швидко і монтажники засклили без єдиного зауваження. Роботу закінчили за два дні. Цінова політика разом з матеріалами повністю задовольнила.

Добавить отзыв