UAOTZYV.COM

Відпочинковий комплекс Отаман / Otaman Resort

Адрес Львів, Кільцева дорога
Телефон +380 (67) 374-59-59
Сайт otamanresort.com.ua
Рубрики Отель, Банкетный зал, Бар, Конференц-центр, Диско-клуб
Оценка 2.9 32 отзыва
Похожие компании в категории
Соната — Львів, вулиця Морозна, 14
База відпочинку Львівська Швейцарія — Давидів, вулиця Озерна, 1Б
Палада отель — Львів, вулиця Зелена, 408
Галицька Корона / Galytska Korona — Давидів, вулиця Степана Бандери, district, 86a

Відпочинковий комплекс Отаман / Otaman Resort отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
03 января 2021 в 18:42

Пытались поселиться в данном отеле. Позвонили по указанному номеру телефона, девушка сказала, что есть свободный номер. Когда через пять минут подошли на рецепшен с вещами, то оказалось что номер занят и можно поселиться только в номер подороже. Вообщем подход к клиентам так себе.

Ірина
18 ноября 2020 в 23:48

Чиста вода в басейні. Можна відпочивати з дітьми, є батут і надувна гірка. Хотілося б, щоб туалети були більш чистими.

Саша
26 октября 2020 в 10:52

Мало коктейлей, точнее, самые стандартные и не интересные. Кальян хороший и музыка тоже. Бассейн бомба

Andriyana
02 ноября 2019 в 2:08

Сервіс на басейні на жахливому рівні. Хочеш зіпсувати настрій приїжай сюди. Чому заплативши 200грн (за зелену зону) люди займають лижаки (за 300грн)
Оплативши 300грн ти ще повинен з’ясовувати хто і чому зайняв твоє місце!
За такі гроші працівники повинні слідкувати за тим, щоб люди із зеленої зони не займали місце на лижаках. Жахливий сервіс за таку вартість! Не рекомендую!

Влад
31 октября 2019 в 2:32

Сподобалася територія. Смачні страви є басейн. Нам пощастило і ми були одні хто мав банкет у величезному залі.

Людмила
27 октября 2019 в 21:35

Все сподобалось крім дитячого басейну - вода холодна, оскільки місце розташування переважно в тіні і зломана драбина - неможливо по ній залазити.

Мар'яна
23 октября 2019 в 23:46

Відкритий басейн досить великий, є шезлонги та парасолі, теплий душ та переодягальні, це чудове місце для відпочинку! У кафе не дуже великий вибір їжі та напоїв, але це в принципі не є проблемою.

Андрій
25 сентября 2019 в 0:50

Супер жлобский вариант. Бассейн среднего размера. Лежаков раза в три больше. В бассейне можно только пройтись. Плавать не получится. Цены выше по сравнению с остальными комплексами отдыха. Алкоголь, кальяны, толпа. Хотя есть любитель и такого!

Оксана
20 сентября 2019 в 16:24

Хочете собі зіпсувати настрій- поїдьте поїсти в ресторан Отаман! Після басейну пішла зайшла поїсти в ресторан, я там вдруге- перший раз були минулого року- настрій був таким самим! 1) попросила плед бо на вулиці вітер- сказали, що немає, а через 2хв понесли цілу купу пледів на вулицю і коли я перейшоа в середину- там валялася купа пледів- запитала офіціанта чому не дали, якщо є! «Власниця сказала не давати тому, що це з басейну» щоооо? Клієнту холодно! І до одного місця звідки ці пледи- дайте і навіть не випускайте такого з рота! Я є власницею салону і якщоклієнт щось просить то я готова своє власне віддати!
2) попросила узвар- сказали немає, через 5хв сусідній стіл робить хамовлення і їм приносять!
Ну і саме цікаве!
3) приносять вареники з ягодами і в варениках морозиво! А в меню із сметаною!
Прошу адміністратора
Прийшла і каже « я заберу Вам перероблять»
1хв- виходить і каже «повар сказала, що саме так у нас подаються вареники»
Відкриваю меню і показую, що пише з сметаною!
Розвертається і йде « добре вам перероблять»
Ні вибачте. Нічооого. Ні слова! Щей хамовито себе вела ніби я її дурно чіпаю!
Звичайно настрою їсти ці вареники у мене не було! З зіпсованим настроєм пішла додому!
За барною стійкою їдять! Як і бармени так і на секундочку адміністратор! Зубочистками чистять зуби- це зокрема адміністатор! Це жах! Не рекомендую!
Борщ був смачним! Офіціант Тарас дуже привітний і хороший- не місце йому в такому колективі!
Я б в першу черг адміністратора відсторонила від роботи- можливо тоді б був порядок і цінність клієнта!
З такою кількість поганих відгуків- так зухвало себе вести?

Виталий
15 сентября 2019 в 8:21

Був сьогодні перший раз в цьому коплексі.
З плюсів: зручна локація, комфортні жезлонги, басейн, досить помірні ціни в барі.
Мінуси: на парковці були місця, але парковщік сказав поставити машину на трасі, після словесної дискусії, все таки впустив на територію (не зрозуміло чому не впустити одразу, якщо місця є), тітонька на касі рухалася зі швидкістю черепахи, рушників не видають (можна тільки купити), на барі було заявлено барменом, що скляні пляшки, бокали брати до басейну не можна, але майже всі відвідувачі їх несуть до басейну і зауважень їм ніхто не робить і самий величезний і жирний мінус немає людини яка дивиться за порядком в басейні (тому бачив як один з дивних відвідувачі пив пиво зі скляного бокалу посеред басейну і смачно закусував його рибкою). Отже персоналу катастрофічно мало. Доберіть людей, адже безпека у воді де багато дорослих і маленьких дітей має бути на першому місці.

Віталій
04 сентября 2019 в 22:25

Обслуговування на нулі. Офіціант прийшов, ні добрий день, ні посмішки, і запитав чи ми маємо меню (завжди носимо меню з собою). Після того просто пропав і нікого з персоналу навіть видно не було. Ми почекали 20хв. і просто поїхали в сусідній заклад.

Олеся
28 августа 2019 в 14:02

Нещодавно наша компанія Symphony Solutions святкувала корпоратив у відпочинковому компексі "Отаман". Ми дуже вдячні закладу за теплу атмосферу, чудову локацію, привітний персонал! Нам дуже сподобалося!

Богдан
13 июля 2019 в 17:10

Класне місце. Можна гарно відпочити з компанією. Особливо літом) басейн, шашлик, дискотека, будиночки-альтанки) Вихідні будуть на повну)

Танюшка
13 июля 2019 в 7:15

Красиве місце. і басейн і ресторан і альтанки. Для дітей качельки. Березки, дерева. і т. Д. Кухня зіпсувала враження. Стейк телятини з яйцем пашот і шпинатом і в соусі за 330 грн. Принесли зіпсуте м'ясо. Страву забрали в рахунок не внесли. Але вибачення або заміну або комплімент від шефа не було, від офіціанта а ні слова. Дуже неприємно

Віка
20 июня 2019 в 5:11

Дуже круте місце - відпочинок можна організувати на будь-який смак)
Окремої уваги заслуговує пляжна зона - шезлонги, басейн, кругом дерева.
Куштувала салат з телятини - смачний і ніжний)
Також плануємо компанією на шашлики - погуляла територією і мені дуже сподобались альтанки. Однозначно раджу!

Discount
19 июня 2019 в 20:01

Ціни в ресторані просто космос, особливо страви на мангалі, в центрі міста в топових ресторанах мабуть за цю ціну вийде краще посидіти. А в дешевих альтанках, з таким собі обслуговуванням такі високі ціни - брєд, не раджу сюди їхати. Сподобався відносно хороший басейн.

Андрій
28 мая 2019 в 14:20

Гарно облаштована і акуратна територія. Декілька приміщень під різні смаки та уподобання. Дуже смачна кухня. Є пляжна зона і басейн з підсвіткою, лежаки. Для бажаючих де-кілька будиночків типу колиба. Зона з альтанками затінена деревами. Дві зони для паркування авто. Вбиральні чисті.

tarasg2006
29 января 2019 в 4:06

Після святкування компанією одна людина госпіталізована в інфекційну лікарню, більшість компанії потруїлися. Зі слів госпіталізованого в лікарні були і інші люди після відвідування цього закладу. На це все адміністрація закладу відпирається що це не у них сталось.
Якщо цінуєте своє здоров`я не відвідуйте цей заклад!

Александр
15 января 2019 в 8:45

Великий плюс- басейн. Кухня не погана! Обслуговуючий персонал частково з навколишніх сіл, тому над культурою обслуговування потрібно ще попрацювати. Дещо недороблено на території біля басейну. Поруч кладовище і транспортна розв»язка- але на якість відпочинку це не впливає, хоча хто забобонний то та)

Наталія
14 января 2019 в 18:36

Місце з совдепівським характером. Не хочу тратити час щоби щось описувати. Тьотя адміністратор з печеньком в роті біжить до душу з криком: закрийте воду, бачите скільки людей! Нам води не вистачає! Але на питання для чого стільки пропускати на вході, каже, що всіх попереджує, а це вже брехня) Дуже їй навіть сподобалось, що ми прийшли біля 16: 00 і заплатили по 290 грн! Сподіваюсь, скоро закриється бидло місце. Шкода гостей закладу, такого не заслуговує ані гість міста, ані корінний житель

Добавить отзыв