UAOTZYV.COM

ВЕСЕЛКА, дитяча поліклініка отзывы

Адрес Львів, просп. Червоної Калини, 68
Телефон +380 (67) 343-29-11
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт www.veselka.clinic
Рубрики Медицинская клиника, Аллерголог, Детский психолог, Гастроэнтеролог, Невролог
Оценка 3.5 85 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Веселка, дитяча поліклініка — Львів, вулиця Щирецька, 36
ВЕСЕЛКА, дитяча поліклініка — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 43
Веселка, поліклініка — Львів, вулиця Професора Ковалика, 1 а
Поліклініка ВЕСЕЛКА family — Новояворівськ, вулиця Шептицького, 3
Похожие компании в категории
Клініка Динаміка — Львів, вулиця Угорська, 14 є
Медичний центр Ехокор — Львів, вулиця Угорська, 17
Медичний центр Вітар Н - лікування наркоманії — Львів, вулиця Ярослава Гашека, 18

ВЕСЕЛКА, дитяча поліклініка на Червоної Калини отзывы

85
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
07 февраля 2024 в 20:32

Були з дітьми на прийомі у терапевта декілька разів (висока температура, ГРЗ)
Приймала Марія Гладка. Враження максимально позитивні:
- уважний огляд
- зрозуміле озвучення аналізу ситуації
- детальне пояснення з наголосом на важливих моментах при прийманні назначених ліків
- розяснення послідовності дій при різних розвитках захворювання
Дуже задоволений цією лікаркою.

Ярослав
16 января 2024 в 20:47

Була в ендокринолога лікарка ніби не погана назначила лікування за деякий час я мала пропити таблетки і скинути повторно аналізи лікар пропала зі звязку і це вже не вперше

Marta
31 декабря 2023 в 20:51

Були на огляді в Гудловської, подруга в Линди, діагнози різні, лікування виписали одинакове- не дієві припарати, які доказові лікарі взагалі не рекомендують (протаргол, тобрадекс очні і полідекса і в вуха і в ніс)
Ціни завищені, лікування - савдепівське

Oксана
20 декабря 2023 в 0:25

Жахливі враження від підписаної декларації, щоб до лікаря записатися постійно потрібно принижуватися спочатку в реєстратурі а потім особисто в лікаря. Ще жодного разу нас нормально не прийняли не записали. Нікого не цікавить що в дитини гострий стан і потрібен огляд найближчим часом а не через два тижні. Це треш, для чого ви підписуєте декларації якщо не можете справитися з потоком пацієнтів? Чому мама в стресі через хворобу дитини повинна вимолювати огляд? Чому я маю виписувати в приват лікарю? А та відписує за день два? Не підписуйте декларації з Веселкою, це просто дно

Вікторія
08 ноября 2023 в 5:22

Хочу залишити позитивний відгук про лікаря Зеліско Олену, дерматолога у Веселці на Сихові (Львів) : чудовий лікар, професіонал, котра постійно вдосконалює свої знання на різних професійних семінарах та заходах для медиків (слідкую за нею в Інстаграмі, тому знаю;)
У донечки був дерматит і я дуже рада, що ми потрапили саме до п. Олени, бо вона одразу встановила правильний діагноз і призначила дієве лікування.
Окрім професіоналізму хочу відмітити чуйність, привітність і відкритість п. Олени.
Чудовий лікар!
Однозначно рекомендую її як дерматолога та педіатра!

Загалом клініка Веселка викликає довіру. Там затишно, тепло, приємно, привітний персонал, а також є куточок, де можна погодувати та перепеленати дитинку, навіть якщо ви не є відвідувачем клініки.

Любомир
21 сентября 2023 в 7:19

Лікар призначив спірометрію, записали на обстеження 16.09, взяла спеціально вихідний, витратила час, приїхали на обстеження, виявилося переплутали записали не на це що потрібно, в цей день взагалі нема в мережі лікаря що проводить дане дослідження. Щоб не витрачати даремно час здали тут же алергопроби (16.09!), хоча могли б в іншій лабораторії. Термін виконання до 5 днів, 21.09 передзвонили, що результати будуть готові до 29.09! Це не безкоштовні обстеження і з таким відношенням, то переплутали то технічні проблеми варто тепер подумати чи звертатися взагалі. Хоча до того зверталися періодично….

Женя
18 сентября 2023 в 20:42

Були на прийомі у дерматолога
Заліско Оленка
Дуже приємна і розумна лікарка
Нам лікування гарно підібрали і все допомогло
Рекомендую

Ганна
18 сентября 2023 в 15:52

Була з дитиною на прийомі.
Відчула різкий біль, попросила допомоги у дівчат на рецепції. Мені запропонували УЗД, прочекавши в черзі 40 хвилин, і невзмозі більше терпіти біль, розвернулась і пішла звідти. Висновок, допомогти мені їм не вдалось або не захотілось. Більше бажання приходити немає.

Соломія
01 сентября 2023 в 6:11

Двозначні враження, з одної сторони, знайшла вакцину, якої не було ніде, з іншої вакцинацію не внесли в систему хелсі мотивуючи це тим, що педіатри в них цього не роблять з незадекларованими пацієнтами, таке собі задоволення за 3400грн. Не розумію як сертифікована клініка не може внести вакцинацію в систему, виходить, я маю йти до свого сімейного, щоб він вніс вакцини яких він не робив.

Ксюша
18 августа 2023 в 11:23

Відвідали дерматолога з висипом на шкірі (дитині 9 місяців). Сказала однозначно не алергія, щось вірусне, але не знає що саме, аналізів ніяких не призначили. Висипка почала зникати на наступний день, але через 2 дні з'явилася знову, з більшою кількістю, лежимо в лікарні з гострою алергічною кропив'янкою. Дуже "кваліфіковані"лікарі
. Прийом 770грн і втрачений час

Христина
16 августа 2023 в 0:02

Не виправдано високі ціни так гарно, чисто, але за УЗД легень 3 місячній дитині (2 хвилини проходить - хвилина з боку животику, хвилина з боку спини) - майже 1000 гривень? Консультація спеціальність від 5 до 10 хв, що в педіатра, що в ортопеда - чогось дуже корисного не дізналась, а прийом 850 в 950 відповідно до вище написаного. Притензій до спеціалістів, як таких немаю, адже зверталась без вагомих причин та проблем, до речі, на УЗД легень та до ортопеда відправив педіатр, вважаю не виправдано, думаю така специфіка аби більше лікарів відвідати! Ціни дуже високі, ще раз наголошую - НЕ ВИПРАВДАНО!

Віталій
28 июля 2023 в 15:01

НЕ РАДЖУ! Звернувся до дорослого стоматолога запломбувати зуб і відповідно канали. Лікарка зробила огляд ротової порожнини, рентген зуба, тоді сказала, що канали вона не пломбує. Консультація і не потрібний рентген - 560грн.

Алина
25 июля 2023 в 6:19

Була тут у ЛОРа. На ресепшені все ввічливо і зрозуміло пояснили, проводили до кабінету, лікар уточнив усі нюанси та особливості здоров'я, перед тим як щось зробити говорив, що це і для чого використовується.

Олена
18 июля 2023 в 22:37

Запис - лише для галочки. Спеціально йшли в приватну, щоб не чекати з трьохмісячною дитиною.
Прийшли на 15.00, зайшли в 15.40.

Супер!

Ліля
25 июня 2023 в 4:52

Пишу знову вам тут, бо до Вас дописатись і додзвонитись ніяк неможливо. Я відгук залишала більше місяця, на пошту пишу два місяці, обіцяють передзвонити мені і ніхто не телефонує. Значить ви в курсі, що ваші лікарі займаються шахрайство назначаючи не потрібні аналізи бо мають % в лабораторіях? Катерина Шнира буде нести відповідальність по закону!

Дуже не задоволена алергологом Катериною Шнирою, лікар займається шахрайством назначає аналізи на велику суму, які не потрібні, можна було назначити аналіз за 290 грн, а не за 4500грн. Тому, що має % з лабораторних клінік. Клініка не реагує на мої повідомлення і не може надати мені пояснення вчинку свого «лікаря»

Доброго дня! Я Вам пишу на пошту вже скоро буде два місяці і результату 0! І телефоную теж результату 0!

Марія
22 июня 2023 в 9:23

Звертаємось не вперше у Веселку на пр. Червоної Калини, нещодавно відвідали знову з обома донечками, були у педіатра Оксани (Головчак) Білик, наш улюблений лікар, хочу відмітити її особливий підхід до дітей, все проходить на позитиві, огляд проводить дуже ретельно, отримала всі відповіді на запитання, нічого лишнього не призначає, результат лікування завжди є, дуже компетентний лікар, однозначно рекомендую. Сам заклад також подобається. Відвідували й нефролога і хірурга, не раз робили УЗД. Враження позитивні.

Єлизаветта
25 апреля 2023 в 18:02

Прекрасний лікар Людмила Рудоман Швидко провела всі необхідні обстеження, ретельно зібрала анамнез, дала рекомендації щодо лікування та відповіла на всі запитання. Дуже уважна, регулює призначення, залежно від обставин пацієнта. Професіонал своєї справи і дуже приємна у спілкуванні людина. За потреби обов'язково повернуся до цього фахівця знову.

Тарас
19 апреля 2023 в 19:50

Довго шукав такого професіонала своєї справи, як Роман Собечко. Був на прийомі вже багато разів і можу сказати тільки добре про цю людину! Роман завжди доступно і зрозуміло відповідає на всі мої запитання, пояснює кожну нашу дію, розкладає все по поличках. Дав мені корисні поради та рекомендації на майбутнє. Нічого зайвого не радить. Лікар тактовний, досвідчений та дуже позитивний! Рекомендую.

Вікторія
10 апреля 2023 в 16:36

Марина Шамановскьа - наш лікар ось уже як 2 роки! Спостерігаємо у неї свою дитину. Дуже грамотний спеціаліст. Завжди на телефонному режимі! Дуже акуратно підходить до призначення лікарських засобів і вітамінів! Дуже приємна як людина. Навіть якщо немає запису, знайде час прийняти вас.

Лідія
25 декабря 2022 в 10:11

Звернулася до клініки після ретельного вивчення відгуків та рекомендацій. І не пошкодувала. Все чітко та швидко. Лікарю Гулавській Ірині окреме спасибі. Уважно провела обстеження серця, відповіла на усі питання, надала консультацію. Надалі тільки до неї.

Добавить отзыв