UAOTZYV.COM

Веселка отзывы

Адрес Львів, вулиця Щирецька, 36
Телефон +380 (98) 293-34-24
Часы работы 11:00-20:00
Рубрики Детский развлекательный центр, Кафе, Детская площадка, Дошкольное учреждение, Зоопарк
Оценка 3.2 27 отзывов
Похожие компании в категории
Дитяча Планета — Львів, вулиця Стрийська, 202
Медик — Львів, вулиця Івана Горбачевського, 24
Come In! — Львів, вулиця Соломії Крушельницької, 3
Енігма / квест-кімнати та розваги Enigma Escape Game — Львів, вулиця Гоголя, 6/8, Львів, Львівська область

Кафе Веселка отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мар'яна
26 августа 2023 в 21:53

Ціна 400грн за двох дітей, щоб годинку погратись - як на мене захмарна. При тому адміністратор одразу наголошує, що якщо одразу не заплатити за 2 години (по 250грн за дитину), то у випадку якщо діти захочуть погратись більше години, просто доплатити не можна буде, треба буде знову платити по 200грн за кожну дитину (800грн за 2години, щоб діти просто погрались - таке враження, що вже з порога намагаються виманити побільше грошей). Від адміністратора ніякої привітності, посмішки, виникло відчуття, що ми самі напрошуємось і нам там не раді. Комунікації з дітьми -0. Всередину ми так і не потрапили, бо вияснилось, що в зоокуточку протікає стеля і більше дітей не запускали, хоча дитина зайшла у нас перед носом і їй дозволили. Наші діти розстроїлись, я намагалась якось пояснити чому іншим можна а нам ні, але замість вибачень, адміністратор просто розвернулась і пішла в підсобку. Просто якесь хамське відношення. Більше туди ні ногою.

Христина
25 августа 2023 в 13:20

Дітям є де побігати. Але. Обслуговування ніяке. Ціни на меню - захмарні, а якість страв кошмарна.
Коли замовляли свято, були прикро вражені, що нам не могли надати напої (лимонад), бо (увага!) немає графинів, тож змушені брати соки/води за ціною х2-3 порівняно з магазинною ціною. Пляшка негазованої води 0.5л - 40 грн.
Коли замовила дві порції нагетсів, принесли одну маленьку тарілочку чогось. Точно не нагетсів. Це наче одну відбивну нарізали на нерівні шматки. Офіціант сказав, що це подвійна порція, і вона, до речі, обійшлася в 260 грн. Я вважаю, що це просто знущання.
Додаю фото подвійної порції "нагетсів"

Галина
21 июля 2023 в 21:40

Мали гіркий досвід відвідування 25 червня, дитині 4,5 роки (. Думали там безпечно, але нажаль дитина впала і отримала травми. (
Всередині цього місця, позначеного на фото у верхній частині є діра, в якій є деревяна драбина, дитина не помітила її, коли хотіла вийти на цей місток і провалилась у неї вниз, спочатку об драбину потовклась, а далі внизу впала на коліна, повезло, що головою об дерево не вдарилась. Отримала травму на хребет і збоку синець на ребрах, тому тепер дорога нам до травматолога, а ви батьки будьте обережні, бо ця будка деревяна - ззовні закрита і візуально там не видно небезпеки і ніхто не попереджає про це! На мою думку безвідповідально, ще меньші дітки можуть ще більше травмуватись (.

Ірина
09 апреля 2023 в 1:02

Весь настрій зіпсувало ваше кафе. Замовили піцу, картопцю, відбивну, компот і каву. Все принесли крім компоту. Я тричі бігала просила принести компот, бо дитина сидить давиться тою піцею. Принесли за пів години, коли ми вже все доїдали. Я незнаю чому так довго і звідки вони несли той компот але настрій зіпсували. А так да для діточок чудовий заклад.

Лiско
27 февраля 2022 в 9:39

Святкували день народження сина. Дуже сподобався комплекс, ігрова зона як для маленьких так і для більших діток. Цікавий міні зоопарк та дзеркальний лабіринт. Замовляли бульбашкове шоу, надзвичайний аніматор проводив його чудово. Мінусом було те, що нам не повідомили щоб дітки взяли змінне взуття. Після шоу у всіх були мокрі ніжки. Адміністратор справила не дуже приємне враження. Не надала інформації де що і як, мається на увазі де речі поставити, взуття, бар і т. Д.

Андрій
06 февраля 2022 в 8:38

Єдина дитяча кімната, де можна не лише подуріти з дитиною, а й подивитися на екзотичних тварин, в цьому плані все класно, однак дуже бракує сушки для волосся, бо виходячи з кімнати немає чим висушити дитину.

Женя
20 января 2022 в 14:13

Чудова ігрова кімнатка
Море розваг, ігрова зона Льодовиковий період з величезною гіркою ВУЛКАН
Батути, лазанки, басейни з кулькамикімнатка з мультиками
Дзеркальний лабіринт?
Міні ЗОО-центр з екзотичними тваринками?
Дітки дуже задоволенні
Неймовірно смачна піца та кава
Та привітний персонал?
Рекомендую!

Олег
29 декабря 2021 в 15:05

Найкращий центр для дітей у Львові однозначно. Величезна територія, зооцентр, смачно, ціни дочтупні, приємне обслуговування. Рекомендую в кого є малі діти прийти у Веселку бавитись чи щось святкувати

Саша
09 декабря 2021 в 17:17

Безліч цікавих розваг в одному місці. Смачна кухня) Святкували день народження - всі залишились задоволені

користувач
27 октября 2021 в 16:47

Доброго дня, мені теж дуже прикро. Опишу вам коротко ситуацію у вашому закладі. Ми з донечкою дуже любили ходити у веселку і їй завжди подобалось усе, особливо тваринки. Але пару тижнів тому, сталось недорозуміння. Еммочка бігала по території і побачила як тьотя надуває посеред залу велетенські бульбашки і інші дітки їх лопають. Відповідно вона теж захотіла і підійшла до них. Тьотя їй сказала, ти не можеш їх лопати, сядь на крісло і просто дивись. Я запитала чому? У відповідь почула хамське " це приватне свято і за мене заплатили, тому тільки гості можуть лопати". Я кажу, це ж загальна територія, за яку ми заплатили, чи не так? Проводьте вашу приватну вечірку тоді за зачиненими дверима, бо інші діти не зрозуміють того і це буде для них стресом, тим більше для маленьких. На виході я повідомила про ситуацію адміністратора, але вона сказала, що то так все нормально, бо свята так проводяться у вас. Моїй дитині я ще довго пояснювала чому ж вона не могла лопати бульки зі всіма, бо їй всього 4 рочки і тяжко збагнути, що за тьотю заплатила не я. Не травмуйте дітей, обгородіть територію для приватних свят з бульбашками та іншими розвагами не для всіх дітей!

Іванка
04 июня 2021 в 1:34

На рецепції сидять не привітні і хамовиті дівчата. Все решта сподобалось, кухня смачна, офіціанти приємні, територія дуже класна для дітей.

Юля
24 марта 2021 в 17:53

Святкували день народження, все було атмосферно і смачно, привітний і ввічливий персонал, особливо хочу відзначити мужчину - офіціанта, який обслуговував наш стіл
однозначно, рекомендую!

Tetiana
14 марта 2021 в 20:00

Заклад як для діток цікавий, дитина була в захваті, єдине під сумнів можна поставити безпеку. Дитина з'їжджала з гірки вулкан, на кінці якої металева труба затягнута брезентом. Мабуть раніше там було промякшення, яке з часом зносилось, і стало не безпечним. Дитина сильно вдарилась, обдерла спину. З нами каталась дівчинка, то вона вдарилась головою. Перед тим як починати роботу, потрібно обов'язково оглядати атракціони на їх безпечність! Ви ж працюєте з дітьми!

Анютка
29 ноября 2020 в 1:51

Дуже цікаве місце. У 'Веселці' є і зоопарк де є рибки, пташки і різні плазуни, кінозал, лазанки, гірки, кімната верх ногами, кімната дзеркал, піратський корабель, та кімнатка для дітей до 5 років, спеціальні кімнати щоб справляти дні народження. Також можна дітям розфарбувати лице як у вигляді казкових персонажів за окрему доплату. Всі привітні та готові допомогти, смачно готують.

Мирослава
14 ноября 2020 в 2:49

Один з найкращих розважальних дитячих центрів у Львові. Чисто, дівчатка уважно стежать за всіма дітками. Зеркальна кімната, дитячий кінотеатр, міні зоопарк, лазанки, батути и. Т д
Задоволена дитина це найголовніше Рекомендую

Саня
16 января 2019 в 6:00

Поганий заклад, не рекомендую. У Дитячому центрі "Веселка" Дуже поганий персонал, який постійно затикає рот своїм клієнтам, неможливо зробити заказ на день народження, вони постійно сунуть свою думку і радять те що мені зовсім не підходить! Я плачу гроші і вони мені ще будуть вказувати що мені треба замовляти!

Юра
08 января 2019 в 12:38

Діти люблять Веселку бо тут завжди весело. Я тут часто приводжу молодшого брата, він дуже любить тут зооцентр і бігати в лабіринті. Кухня смачна, піца супер. Завжди багато дітей.

Женя
25 декабря 2018 в 9:29

Недзвичайне місце для святкування днів народжень та просто проведення часу для моїх діток. Чудові умови, гарна атмосфера, приємні аніматори та багато цікавинок для діток: дзеркальний лабіринт, перевернута кімната, зоокуточок з тваринками. Діти дуже задоволені. ВСІМ РАДЖУ!

Олена
18 декабря 2018 в 10:17

Вкотре переконуюсь, що "Південний " тільки для "мажорів". Раніше часто ходили в "Веселку", але після нового ремонту і зміни адміністратора заклад став не привітним і дорогим, а тепер ще й за протерміновані хвилини треба платити. Невже так приємно принижувати людей? Для себе віришили, що жодних святкувань і відвідувань "Веселки" більше не хочемо.

надія
15 декабря 2018 в 4:45

Недавно була у вашому закладі в похресниці на Дні Народженні 11.11.17р, ставлення адміністрації жахливе, довго чекали на замовлення яке виявилося що вони забули приготувати, на питання чому так довго відповідь адміністратора що у них 9 днів народжень, прохання навести порядок і вічливо навчитись відповідати.

Добавить отзыв