UAOTZYV.COM

Веселка, дитяча поліклініка

Адрес Львів, вулиця Щирецька, 36
Телефон +380 (67) 464-49-11
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт veselka.clinic
Рубрики Медицинская клиника, Детская поликлиника
Оценка 4.1 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ВЕСЕЛКА, дитяча поліклініка — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 43
Веселка, поліклініка — Львів, вулиця Професора Ковалика, 1 а
ВЕСЕЛКА, дитяча поліклініка — Львів, просп. Червоної Калини, 68
Поліклініка ВЕСЕЛКА family — Новояворівськ, вулиця Шептицького, 3
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102
Династія — Львів, вулиця Івана Богуна, 4

Веселка, дитяча поліклініка отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andriy
04 апреля 2024 в 9:51

Відвідую Веселку з дітьми не перший рік. Приємна атмосфера, доброзичливий персонал, професійні лікарі. До Веселки не думав, що візит у клініку може бути позбавлений стресу.

Prost
01 апреля 2024 в 5:19

Були з дитиною на прийомі в педіатра Марія Шмигельська, дуже сподобався підхід до дитини, лікування допомогло, також тут здавали аналіз крові, дитина навіть не плакала, всім рекомендую

Павлик
29 февраля 2024 в 4:18

Побували з дитиною в клініці на Щирецькій Дитяча стоматологія на жахливому рівні! Дитині було поставлено діагноз гнійний періодонтит, замість того, щоб відкрити канали і промити, лікар провела лікування як при пульпіті, поставила ліки і закрила зуб В результаті дитина на ранок опухла Перші слова лікаря були, що зуб треба видаляти, Рентген знімок було зроблено, чи то для протоколу, чи то для каси, але аж ніяк не для лікування, так як на ньому зовсім не було видно кореня зуба На другий день після цієї горе- лікарки пішли до іншої клініки і попали до лікаря від Бога, який слова не сказав про видалення, знайшов підхід до дитини і професійно виконав всю роботу Мали з чим порівняти. Однозначно не рекомендую!

Марина
21 февраля 2024 в 23:32

Моїй шестимісячній донечці врізав пальчика на нозі до крові дитячий хірург Лопадчак Михайло під час звичайної перевʼязки!
Ми досі не можемо оговтатись від жаху, який стався з нами у цій поліклініці. 28.02.2024 ми записались на огляд до дитячого хірурга. Причина звернення - вростаючі нігтики, що спричинили запалення на великих пальчиках ніжок. Прийняв нас дитячий хірург Лопадчак Михайло. Під час огляду лікар вирішив зробити перевʼязку на запалені ділянки пальчиків. В процесі перевʼязки, перерізаючи бинт, лікар зачепив ножицями сусіднього пальчика і врізав його до крові. Дитина розплакалася, було багато крові, яку вдалося зупинити аж з третього разу. При тому лікар почав говорити що не врахував той момент, що дитина крутить ніжками. Шестимісячна дитина, яка постійно ними крутить. А медсестра, яка була поряд з ним,
як ніби нічого серйозного не сталось, говорила: «Не переживайте так, рана ж заживе».
Ця ситуація це жах! Моя дитина постраждала через недбалість цього горе-лікаря.

Іванна
15 января 2024 в 3:51

Дуже задоволені клінікою, добре налагоджена робота, завжди вчасно попадаємо на прийом! Чесно кажучи були вже в багатьох лікарів, важко чомусь знайти для дитини хорошого Лора (щоб не хотів зразу щось вирізати чи антибіотиком зразу, а спробував вилікувати), але тут мені знайома порадила
лікара Лора Мірку Максима і я була приємно здивована, тому що він має підхід до дітей, дитина перестала боятись лікарів і з задоволенням ходить на огляд, і його лікування завжди нам допомагає, оскільки часто хворіємо. А ще лікар завжди на зв'язку, в разі якщо погіршується стан, це великий плюс. Він дуже хороша людина! Сподіваюсь мій відгук комусь стане в пригоді!

Олег
29 декабря 2023 в 2:35

Коли дитина з отруєнням чекає в приймальній на здачу аналізів, то відкритий стенд з смаколиками схоже на знущання.

Сашка
29 октября 2023 в 17:30

Не раджу пробивати саме на цій локації вушка дитині, пробʼють криво ще й зроблять винною вас, а саме тим, що звіряли точки з вами, але ж то не мама пробиває пістолетом, а лікар
І не від мами залежить чи рівно лікар пробʼє, чи криво, а від лікаря.
До вчорашнього дня подобалась ваша клініка, але тепер….

Віталіна
22 сентября 2023 в 16:22

Якісь неоднозначні враження. Підписали декларацію в цій клініці. Сімейна не вважає за потрібне проконсультувати онлайн чи хоч скерувати що робити в такій ситуації, написала, що не має часу і завтра все зайнято, робіть що хочете. Це при тому, що в малюка інфекція виявилась. Звичайно ж, брали платну консультацію за 770 грн. Це перший випадок. Другий раз - застуда, кашель. Звісно ж, у вайбері 0 реакції. Звісно ж знову лиш платна консультація, бо на найближчі дні все зайнято. Далі - з'явились хрипи. Аби послухати - чекайте кілька днів або платна консультація. Це при тому, що був попередній запис на вакцинацію до іншого педіатра, бо сімейна як завжди, Хоча, я думала, що він скасований, але подзвонили запитали чи будемо. І коли я напередодні запитала чи можна пошвидше на прийом до сімейного записатись, сказали, що на кілька найближчих днів місць не має, а як виявилось, запис і місце в нас були, але на вакцинацію. То ж хіба не можна просто було оглянути. То ж по усіх питаннях нас консультує мій сімейний лікар, жаль, що в нього вже немає місць. Будемо міняти сімейного і клініку.

Наталья
31 июля 2023 в 12:15

Наша улюблена сімейна клініка. Особливо часто звертаємося до педіатрів, тому що діти часто хворіють.
Всі лікарі уважні, завжди знайдуть підхід до дитини.

Oxygen
24 июля 2023 в 7:50

Гарна поліклініка, але занадто дорого. Лише одна консультація педіатра обійшлася нам 770 гривень! І ніякої конкретики ми не почули.

Роксолана
16 июля 2023 в 21:05

Проколювали дитині вушка. Прокололи нерівно - одна сережка вище другої. Повідомила про це лікаря, і вона сказала ще раз до неї прийти. В результаті те вушко, де сережка була вище, перепроколювали ще раз. Правду кажучи, це негативний досвід - перепроколювання вушок, але залишились гарні враження від лікаря - турботлива, доброзичлива та спокійна.
Рекомендація мамам: уважно слідкуйте, як малюють ті крапочки, не відволікайтесь на плач дитини, крапочки краще хай переміряють лінійкою, аніж ставити просто на око.
+ рекомендую обирати систему "преміум"

Одарка
10 июня 2023 в 23:29

Давно є клієнтом цієї клініки. Чуйний, уважний персонал. Вже на вході завжди зустрічають з
посмішкою, затишний інтер'єр – почуваєшся як вдома. Дуже тішить, що є дитячий куточок з купою іграшок та телевізором із мультиками. Все зроблено для того, щоб діти не почувалися як
у лікарні чи поліклініці. Співвідношення ціна/якість – ідеальне.

Анна
28 апреля 2023 в 20:28

Ставлення лікаря до мене, як пацієнтки, було доброзичливе. Лікар усе пояснював, радив, намагався допомогти. Подяка за професіоналізм та людяність. Раджу цього лікаря іншим.

Юрій
26 апреля 2023 в 14:29

Я був на прийомі у лікаря. Прийом пройшов добре – виявили проблему, призначили обстеження та грамотне, ефективне лікування. З лікарем можна поговорити про всі моменти, що турбують, з цим взагалі не підганяють, та приділяють увагу навіть найменшим дрібницям.

Ніна
21 апреля 2023 в 16:14

Я робила УЗД черевної порожнини, нирок та печінки. Лікар дуже привітна, відношення до мене було уважним та вічливим. Обстеження проводилося дуже ретельно, уважно. Видно великий досвід лікаря. Надано всі необхідні рекомендації. Дякую, більше б таких приємних і досвідчених лікарів!

Маріанна
26 декабря 2022 в 11:04

Була на прийомі у сімейного лікаря в клініці на пр. Чорновола. Залишилась дуже задоволена. Чуйний персонал,
уважний і ввічливий кваліфікований фахівець. Потрапила на прийом в цей же день як подзвонила. При необхідності буду звертатися. Дякую.

Цвіркун Галина
21 декабря 2022 в 20:29

Побували на первинному прийомі у невролога. Нарікань у мене ні до клініки, ні до лікаря не виникло. Гарний, своєчасний прийом, лікар все розтлумачив і провів необхідні обстеження. Ми залишились задоволені, дякую!

Владислава
17 декабря 2022 в 10:00

Хороший педіатр Галина Пецух. Спостерігаємо свого малюка майже з народження в неї та проводимо планову вакцинацію під її наглядом. Викликає високий рівень довіри. Одним словом чудовий лікар і чуйна людина.

Лідія
30 ноября 2022 в 14:28

Дуже задоволена! Нарешті я знайшла педіатра, який так грамотно веде прийом! У захваті від клініки! Рекомендую!

Олена
30 ноября 2022 в 14:26

Чудова поліклініка, привітний персонал. Педіатр дуже сподобався, ми були у Павла Костюка, постійно цікавився станом здоров’я дитини, тримав нас на контролі до повного одужання. Записав нас на повторний прийом в зручний для мене час.

Добавить отзыв