UAOTZYV.COM

Валерій Бессараб отзывы

Адрес Львів, вулиця Романчука, 11/2
Телефон +380 (63) 228-63-39
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
Сайт psyholog-lviv.com.ua
Рубрики Психолог
Оценка 4.4 14 отзывов
Похожие компании в категории
Сімейний психолог Олена Демедюк — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 67б 2 пов, к.5
Медико-соціальний центр Діалог — Львів, вулиця Дністерcька, 27
Майстерня довіри — Львів, вулиця Генерала Грекова, 1

Психолог Валерій Бессараб отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
08 октября 2021 в 0:02

Я писала відгук рік тому під своїм же іменем. Люди, краще ходити до церкви, ніж до психологів! Викладення своєї проблеми іншому облегшує, але на цьому все закінчується! Позбутися соціофобії я змогла тільки тоді, коли почала відсікати різноманітні погані звички. А оце все мудрування людське не дасть вам повної картини! Хоча я вдячна пану Валерію, що він в той тяжкий момент слухав мене. Якщо не з ким поговорити - сходіть до православного священника, повірте, результату буде більше. І це безкоштовно.

Анастасія
01 октября 2021 в 6:31

Вперше зверталась до психолога, тому критеріями вибору були відгуки на гугл картах, досвід та зручна локація.
Дуже сподобалась інформативність сайту Валерія - чітко і прозоро.

З першого сеансу зрозуміла, що потрапила до професіонала.
Якщо відчуваєте що застрягли, потрібно розібратись в емоціях, подивитись на проблему під іншим кутом - від щирого серця рекомендую звернутись до Валерія!

Halya
24 мая 2021 в 8:05

Валерій уважний до всіх дрібниць. Завдяки терапії я почала розуміти багато речей і відкрились очі на певні моменти. Пропонував, скажімо так, практики, котрі допомогали розібратись у ситуаціях та відчуттях. Знайшли причину проблем, зрозуміло як краще поводити себе у різних ситуаціях, як реагувати та діяти. Розмови йшли легко з надзвичайною довірою. Валерій професіонал своєї справи і хороша людина, яка може допомогти, головне довіряти та прислухатись порадам. Щиро рекомендую!

Таня
02 марта 2021 в 10:11

Найкращий з психологів, в яких я була;) Дуже розумна, чуйна, добра людина! Бувають моменти, коли важко самому розібратись і найти причину. Всього. З Валерієм все якось стає зрозуміліше і розкладається по полицях:) Мої найкращі рекомендації!

користувач
18 февраля 2021 в 4:09

Дякую Валерію за кваліфіковану допомогу! Відвідавши декілька сеансів, я вирішила ті проблеми і питання, які мене турбували.

Роман
06 февраля 2021 в 3:55

Прийшов із запитом на коучинг. За декілька сесій пропрацювали запит, вияснив для себе що і як треба покращувати - як негайно, так і в перспективі.
Дякую Валерію!

Stannis
29 января 2021 в 6:13

Валерій допоміг поглянути на проблему з іншого боку, розібратися у причинах і подолати її. За це дякую.
Якщо ви читаєте цей відгук у пошуках психолога, як колись я, раджу спробувати відвідати саме Валерія.

Володя
22 января 2021 в 15:11

Був на прийомі у цього психолога. Перша консультація коштує 400 грн. І це при тому що він строго не спілкується з клієнтом більше 50 хвилин. Тобто щоб пояснити свою проблему я витратив 400 грн. Психолог є не освічений та некомпетентний. Погано розуміє як допомогти клієнту. Враження таке що більше однієї консультації до нього ніхто не приходить

Строго НЕ рекомендую.

Поспілкувавшись з ним зразу розумієш що усі позитивні відгуки про нього це лише фейк!

Маргарита
07 января 2021 в 9:21

Валерій дуже уважний до будь яких дрібниць. Він дуже обережно і легко підштовхував до усвідомлення хто я. Після першого сеансу я відкрила для себе багато нового (як то кажуть зрозуміла просту істину) А через кілька сеансів мій світогляд дуже помінявся. Дякую Вам за професіоналізм і уважність до кожної проблеми. Раджу!

Микола
03 января 2021 в 19:39

Валерій допоміг мені краще зрозуміти себе, розібратися у власних переживаннях та їх причинах. Я налагодив відносини із сім'єю, почав знову займатися творчістю, та що саме головне - навчився вирішувати свої проблеми самостійно. Щиро рекомендую!

* *
03 января 2021 в 2:00

Хороший спеціаліст, в моєму випадку Валерій розклав для мене все по поличках підчас першого візиту. Воно допомогло краще розібратись в собі та подивитись на речі, що не давали спокою, з іншої сторони, я зміг на тверезу голову почати їх вирішувати. Вдячний, сміло можу рекомендувати.

Валерий
15 августа 2020 в 19:07

В мене з дитинства були проблеми спілкування з родичами, а саме з татом. І ці стосунки дуже впливали на моє доросле життя. Я зрозумів, що це більше не може продовжуватись, вирішив піти до психолога. Ми довго працювали над нашими відносинами з татом. Не скажу, що тепер ми найкращі друзі, але я зміг його прийняти, і тепер ми щотижня бачимось. Валерій, дякую вам за допомогу!

юлія
24 февраля 2020 в 19:42

Завдяки Валерію, моє життя набуло інших фарб, помінявся фокус сприйняття світу та соціуму в якому ми живемо. Я позбавилась своих страхів, перестала критикувати себе та інших. Моя самооцінка значно виросла, я отримала мотивацію та підтримку яка в наш час дуже цінна! В житті немає нічого неможливого, але інколи ми блукаємо і одне слово, одна фраза може змінити життя, але важливо хто її говорить звертайтесь до фахівців, до фанатів своєї справи, саме такого як Валерій! Мені пощастило довіритись вам Дякую!

Світлана
22 февраля 2020 в 18:48

Розумний і уважний лікар.
Завжди з радістю ходила на сеанси, тут мене розуміли, приймали і виявляли турботу)
Приходила з соціофобією та депресією. Пан Валерій щиро цікавився моїми емоціями, і дійсно прагнув допомогти. І таке уважне ставлення + професійні поради дали свій ефект.
Рекомендую!

Добавить отзыв