UAOTZYV.COM

Upgrade Computers

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 47
Телефон +380 (97) 758-78-16
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт upgradecomputers.com.ua
Рубрики Ремонт компьютеров, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Ремонт телефонов, Комиссионный магазин компьютерной техники
Оценка 3.5 16 отзывов
Похожие компании в категории
КомпіКо — Львів, вулиця Туган-Барановського, 4
FIXit Сервісний Центр — Львів, вул. Гряб'янки, 5
Ноутбук Центр магазин — Львів, вулиця Зелена, 5
Новацентр — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 1

Upgrade Computers отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
09 сентября 2022 в 16:48

Дуже не рекомендую цю фірму. Так дають квитанцію і зразу на якають в нас роботи дужеееее і дужееее багато. Тому як хочете чекаєте чи взагалі не робите замовлення. Ок. 13 днів прочекав…. Двічі дзвонив - відповідь не подобається забирайте.

Khrystyna
02 марта 2022 в 15:27

Чула чудові відгуки, що роблять дуже швидко, принесла комп, який то включався, то не включався. 2 тижні шукали причину, мені було треба терміново, проте самі дзвони і вибачилися, що так довго, бо була на це адекватна причина. Запропонували безкоштовно дати в користування під розвиписку один із наявних старих ноутів, які б задовольнили мої потреби (що приємно вразило). Знайшли причину, повідомили ціну, перепаяли, дякую!

mr Krip4yk
28 января 2022 в 17:51

Сервіс крутий і все гарно роблять. Є тільки рідкі випадки коли щось забудуть закінчити (або дадуть в роботу стажеру, що в принципі нормально). Для того щоб не попасти в неприємну ситуацію варто просто при отриманні своєї техніки ОДРАЗУ і НА МІСЦІ її оглянути і прийняти роботу, щоб у випадку чого (а всі ми люди і робимо помилки) проблему одразу усунули. Сервіс не відмовляється від прецендентів, в яких вони не праві, а одразу виправляють косяк. Тому ті коменти людей де щось не так і не туди - вони просто не намагаються все перевірити і обговорити на місці - а дарма бо персонал привітний і нікого нікуди не виганяє.
Я декілька раз ремонтував свій ноутбук і моя сімя також, на основі цього і роблю свій висновок. Сам попав в неприємну ситуацію коли постачальник привіз браковану комплектуючу, тоді UC вибачились і повернули гроші, а коли я купив власноруч свою комлектуючу то навіть дали знижку на її установку. 5 не даю бо не ідеал але тверда 4!

FLEPPIK
26 января 2022 в 19:37

Дякую клавіатуру зремонтували, ціна помірна. Зауваження клавіатуру поцарапали знизу на зворотній стороні… можна було акуратніше робити ремонт та не царапати річ,

Words
13 января 2022 в 9:45

Сервіс жаху та ненависті. Заніс ноут зранку 8 грудня, а ввіддали його тільки 24 (!). Діагностика мала бути: ". Протягом 3 днів. Ми вам подзвонимо". Але в п'ятницю ніхто не подзвонив. Набрав сам вже в понеділок о 16 годині та виявилося, що вже зробили дігностику, просто вирішили не дзвонити. Сказали, що проблема з оперативкою. Віддтоді кілька разів чув "за 2-3 дні вже буде готовий". Але за півтора тижня все звелося до того, що матриця полетіла та ремонт "економічно не виправданий". При цьому, тижнем раніше пропонували ремонт корпусу за практично ту ж суму. Але погодився з "невиправдано" та сказав, що відмовляюся від ремонту. Прозвучало "добре, за кілька днів зберемо". Але чергові "кілька днів" затягнулися до численних "ще не готовий". Також багато разів казали, що подзвонять, але жодного разу це не зробили самі. Так збирали-збирали й у фіналі не прикрутили частину сідірома. Може вирішили, що відмова від ремонту дозволяє забити.

Щодо роботи просто нічого не можу більше сказати, бо від ремонту, на щастя, відмовився. Але багаторазові "завтра можете забирати" породили бажання замастити двері сервісного виділеннями з прямої кишки.

P. S: така відповідь змістовна, що краще б мовчали

Влад
10 января 2022 в 2:39

Перестав вмикатись комп'ютер (точніше вся індикація була, але темний екран), відніс в цей сервіс, через тиждень повідомили, що проблема в материнській платі і вона згоріла, а вони таким не займаються. Я забрав системний блок, купив нову материнку, поставив і та ж сама проблема. Звернувшись в інший сервіс сказали, що обидві плати справні і справа у відеокарті. В результаті я отримав витрачений час, кошти за плату і діагностику і багато незручностей. Як зрозуміло, визначити проблему вони і не старались, а зробили так, аби я просто забрав системник.

Денис
03 января 2022 в 21:55

Звернувся до цього сервісу з відпадаючою підсвіткою. Три дні вони його тримали і за весь цей час поставили туди диск, один раз включили і телефонують мені, намагаючись впевнити мене, що це я тупий і проблема у вінді, що на моєму диску. Коли прийшов забирати, вмикаємо і підсвітка одразу відпала. З цього всього роблю тільки один висновок, вони навіть не намагаются щось зробити для вирішення проблеми. Просто витратили 4 години мого на часу на дорогу і три дні без ноута. Ну хоч грошей не намагались здерти з мене за це, хоч щось. Враження просто жахливе, з проблемами складніше за встановлення вінди не раджу звертатись

Ксения
08 марта 2021 в 4:59

Настоящие профессионалы своего дела!
Очень доходчиво отвечают на все вопросы, которые возникают во время поиска подходящей модели компьютера. Предложат вариант, который подойдет именно вам. Я осталась очень довольна проделанной работой и с удовольствием советую эту компанию своим близким и знакомым.
Желаю вам процветания и высоких продаж!
Ксения. Днепр.

Сергій
29 января 2021 в 2:57

Хочу виразити велику подяку сервісному центру. В мене виникла проблема з iPad 4 mini, перестав працювати Wi-Fi. Хлопці зробили велику роботу, перебрали ввесь планшет, оскільки проблема виявилася не в Wi-Fi модулі, а була тріщина на платі, Планшет відремонтували, він працює. Ви професіонали своєї справи, я задоволений результатом. Тепер я знаю кого рекомендувати іншим і до кого звертатися у випадку поломки гаджетів. Дякую Вам!

Сергій
27 января 2021 в 12:46

Разом з Upgrade я купував нові лептопи, продавав свої старі компи, міняв батареї, чистив техніку і ще щось напевно, вже не пригадую, бо дружимо давно.
Впевнено рекомендую. Якщо не порішають самі, то знайдуть того, хто це зробить.

Olexandr
23 марта 2020 в 2:47

Віддав ноутбук на ремонт, було діагностовано проблеми з відео картою (потрібна заміна) і з віндовсом (потрібна заміна). Відео карту сказав щоб залишали Нічого з нею не робили. А от віндовс нехай міняють, але НАГОЛОСИВ щоб поставили такий віндовс щоб НІЧОГО НЕ ТРЕБА було АКТИВОВУВАВТИ. У відповідь молодий консультант хлопчина сказав добре НЕ БУДЕ ніякої активації. Забравши з ремонту все було добре, через 4 дні висвітилась табличка про безкоштовних 27 днів користування віндовс. Зателефонував в Сервіс, розповів про ситуацію, у відповідь: купуйте на офіційному сайті, або шукайте як розблокувати самі в інтернеті. При тому що Наголошув щоб не було АКТИВАЦІЙ. (Пірацьку вінду навіть поставити не змогли)!

Двойник
15 марта 2020 в 0:45

Приміщення коміортне. Дуже привітний і професійний персонал, здав у ремонт ноутбук марки HP, з поломкою дискретної відеокарти. Сказали за 1-3 дні зателефонують, коли скажуть ціну - поновлю відгук.

Юлия
09 января 2020 в 14:12

Того року забирали обігрівач від Stylus, теж була чорна п‘ятниця, до речі. Цього року, довелось скористатись послугами сервісного центру.
Того року мені все дуже сподобалось, цього року ще чекаю, але вже вдячна за сам факт наявності відгуків в інеті - вселяє довіру.
Пс якби побачила чорну п‘ятницю трішки раніше - точно на щось би спокусилась. Дайте знати, якщо буде кібер понеділок.

AVP
22 августа 2019 в 13:24

Доброго дня! Коли підключав інтернет запитав в майстра чи незнає хорошого ремонту компютерів, він порадив цей сказав якісно і недорого! Я звернувся з своїм ноутом, залишив на діагностику, через декілька годин мені перезвонили сказали причину поломки і декілька варіантів вирішеня. Довго обясняли і консультували видно що зацікавлені допомогти кожному клієнтови, потім я поїхав туди мені приділили ще час і розяснили поскільки я не знав який з варіантів вибрати! В висновку зробили все швидко якісно і не дорого!
Дякую!

Макс
27 октября 2018 в 22:03

Снимаю шляпу - ребята молодцы!
У меня поломалась свеженькая мат. Плата - запчастей на нее естественно нигде нет т. к. Еще не появились донноры ну и соответственно сервисные центры не хотели браться за ремонт.

Тут же мне не отказали. Не смотря на то, что доннора так же не было, взялись поискать его для меня.

Так держать

Женя
17 октября 2018 в 11:51

Сам комп'ютерний центр має гарних спеціалістів і лояльних працівників, кілька разів забігала в останню хвилину роботи центру, мене гарно обслуговували. Цей центр є також пунктом видачі товарів магазину stylus, це не представництво, не магазин, і навіть гарантійний ремонт тут робити не можуть, тож єдина перевага над новою поштою напр, що при замовленні захисного скла, вам допоможуть його відразу приклеїти, за додаткову оплату. Загалом, Stylus мене дуже розчарував в порівнянні з роботою кілька разів тому. Захисне скло на телефоні одразу тріснуло, він навіть не падав. Телефон прийшов з проблемами прошивки. Тепер по гарантії, щоб відправити, треба ще й свої гроші за пересилку потратити. А в будьте уважні, на телефони гарантія в основному 3 місяці!

Добавить отзыв