UAOTZYV.COM

Ультрамед отзывы

Адрес Львів, вулиця Івана Огієнка, 14
Телефон +380 (98) 243-40-30
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-14:00
Сайт ultramed.lviv.ua
Рубрики Диагностический центр
Оценка 4 18 отзывов
Похожие компании в категории
Медіс — Львів, вулиця Хімічна, 4
Слухові апарати Starkey Львів — Львів, вулиця Городоцька, 81

Диагностический центр Ультрамед отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
02 августа 2023 в 13:55

Лікував розтягнуті звʼязки - 5 зірок лікарю Андрію Дутчаку!
Кваліфікований підхід, відмінний результат!
Щиро рекомендую!

пользователь
01 августа 2023 в 9:09

Проходила УЗД суглобів. Лікар був уважний, професійно виконував огляд. Під час огляду детально уточнював вид моєї діяльності, скарги та симптоми які мене турбують. Співставляючи усю отриману інформацію, давав детальне пояснення. Не назначав зайвих аналіз та процедур, оскільки пояснював в чому є насправді потреба а в чому ні.
Надзвичайно приємно пройшло обстеження, адже лікар коректно та уважно підійшов до мене як піцієнтки.
Андрій Дутчак є хорошим фаховим спеціалістом своєї справи.
Також, хорошим бонусом є те що ваші результати можуть надати вам як в електронному вигляді так і в паперовому.
Щиро рекомендую Андрія Дутчака, оскільки його роботою задоволена на всі 100%. Хочу наголосити що 5 зірок це саме лікарю, не клініці, оскільки тільки з його сторони було зроблено все для пацієнтки, чого не можна сказати про жіночок які сидять на рецепції.

Ірина
15 сентября 2021 в 18:48

Лікар УЗД поставила помилковий діагноз, котрий чуть не коштував мені лікарняним ліжком та зіпсутими нервами. Поставили діагноз завмерла вагітність на 5 тижні, на основі цього направили у лікарню на вишкрібання. Я не повірила у це, тому й звернулася на повторне узд до Скляр в mm med на русових. Лікар сказала, що вагітності тут взагалі немає, лише гормональний збій.

Pro
15 августа 2021 в 16:18

Супер привітливий персонал на рецепшні, все стерильно, всі в масках, лікар Андрій Дутчак відповів чітко на всі питання, розповідав що робить, дуже уважний. Також я випадково мав можливість поспілкуватися з керівницею, дуже привітна леді, очевидно що продвинуті мофт скіли - це корпоративна культура. Приємно вражений!

Дима
05 августа 2021 в 18:29

Відмінне обслуговування персоналом, якісне обстеження плечевого суглоба. Крім цього, лікування суглоба дає дієвий результат. Значне покрашення в рухливості плеча. Дякую.

Юлия
12 июля 2021 в 13:24

Робила вперше УЗД, все пройшло чудово - від запису до самої процедури. Лікар також трапився чудовий, все пояснив та розказав) Рекомендую

Christina
08 июня 2021 в 2:59

Робила в цьому центрі УЗД колінних суглобів та щитовидки. Хороші спеціалісти, доступно все пояснили і проконсультували. Рецепціоністки привітні.

Оксана
05 апреля 2021 в 4:36

Чудові лікарі узд Дутчак О. Та Пелюх У. р. Зробили обстеження і з розумінням поставились до дитини через його плач, оскільки він боявся. Весь персонал привітний. Залишилась задоволена від відвідування.

Елена
14 марта 2021 в 19:32

Професіонали. Дбайливий, уважний персонал. Сьогодні я була у новому відділенні на Ставовій, 7в. Їхала з голодним малим після лікаря, бо здавали купу аналізів і додатково треба було зробити УЗД. Передзвонила, там було все зайнято, я пояснила ситуацію і дівчатка найшли можливість прийняти сина. Дуже вдячна за людяність і розуміння. В центрі крім теплих професійних людей дуже затишно і, комфортно.

Наталья
10 марта 2021 в 0:02

Дуже хороші спеціалісти, особливо мені подобається як фахівець і людина пані Уляна Пенюх. Успіхів вам!

Ганна
25 февраля 2021 в 12:44

До лікаря претензій немає, але як на мене ціни завищені, все по 500грн, за 4 хв узд це дорого. Власники цього центру зверніть увагу на ремонт і умови все обшарпане, старе і занедбане, туалет це взагалі жах.

Женя
05 февраля 2021 в 13:53

Дякую керівництву, за те, що у Львові є така клініка як Ультрамед. Почитавши попередні відгуки дивуюсь людям, завантаженість клініки свідчить про якість та професійність працюючих там людей. Мені все сподобалось, починаючи від адміністрації та закінчуючи професійністю лікарів. Браво! Так тримати!

Микола
02 февраля 2021 в 16:34

Перше враження, коли потрапляєш всередину, — що попав в державну поліклініку, адже ремонт тут так собі, але якщо пощастить з адміністраторами і спеціалістом, то це враження швидко пройде.

Та з останніми тут свої нюанси: адміни деколи хамсько спілкуються по телефону (десь з 5 дзвінків на таку людину натрапив тільки один раз) ; а от на УХТ можна потрапити до спеціаліста-вчителя-наставника, того-хто-ставить-діагноз-на-око і просто-людини-яка-все-знає-і-навіть-якщо-ви-не-хочете-розкаже Філіпського.

Не знаю за які кармічні гріхи, але до нього я випадково потрапив на один сеанс, бо спеціаліст, до якого я звертався попередньо, був відсутній. Чесно кажучи, краще би я не приходив взагалі.

Людина з тоном праведника не розповідає, а "втирає" тобі пояснення по твоїй ситуації, які ти навіть не просив, а ти тільки встигаєш думати "Що за? ". При цьому виникає якийсь недоречний психологічний тиск, ніби ти щось все життя робив не так, а зараз тобі пояснять як треба! Адже ж з тим лікуванням, що є в тебе, за 5 років вже будуть артрити-артрози, ти зробив собі гірше! І взагалі в тебе кістка стирається, треба хірургічну операцію! А твій хірург, УЗД-спеціаліст, УХТ-спеціаліст, до яких вже не раз звертався, просто не шарять! Ну все очевидно ж!

Не вдаючись в деталі, ці дуже тривожні висновки були обгрунтовані тим, що спеціаліст "не те, щоб завжди, але в 95% випадків правий".

Проте, як виявилось надалі через дослідження, це все фігня і профанація. Словом, будьте обережні з такими окремими "професіоналами".

Загалом ж, якщо не нахамлять під час запису і потрапите до нормального спеціаліста, то, ймовірно, будете задоволені.

Роман
28 мая 2020 в 16:40

Адміністрація, ви звертаєте увагу взагалі навідгуки, які вам пишуть? Хамство ваших працівників на рецепції - відповідає якості обслуговування втомленої санітарки, яка підняла трубку у звичайній поліклініці, але аж ніяк не приватної клініки! Те як вони спілкуються - відбиває будь-яке бажання до вас звертатись, хоч спеціалісти непогані у вас є. Я планував поставити 3, ж поваги до них, але враховуючи те, що ви навіть не звертаєте уваги на відгуки і нічого не змінюється роками - маєте відповідну оцінку, на даний момент.

Руслана
24 мая 2020 в 18:18

Телефонувала на рецепцію, щоб записатись на прийом. Жінка підняла трубку, привіталась, і сказала почекати! Думаю, ок. Потім чую що вона взяла трубку на іншому телефоні і консультує людину по цінах, і записує її. Я подзвонила перша, і ще 2 хв висіла на телефоні. Замість того щоб відповідати спершу людині, яка подзвонила перша, вона вирішує, що я чогось маю чекати ще. Або садіть 2 людини, або не беріть трубку, якщо може виникнути ситуація, що хтось буде чекати, поки проконсультують іншого.

+ На наступний день подщвонила щоб відмінити запис, і мені жіночка на рецепції знову в хамовитому тоні звертається. Реально, до лікарів претензій нема. Бажання йти до Вас теж нема, замініть свій обслуговуючий персонал, бо він тягне вас на дно.

Рукавичка
20 мая 2020 в 12:12

Щиро вдячний за професіоналізм та турботу колективу "УльтраМед"
П ятий рік користуємось послугами і. Повністю задоволені

Kocmoc
02 февраля 2020 в 15:31

Дуже сподобалось. Приїхав пізно з серйозною проблемою. Без проблем ввійшли в положення і знайшли час. Персонал теж дуже сподобався: дуже привітний і готовий допомогти. Не женуться за кількістю, а за якістю. Коли лікар в чомусь не впевнений - питають в інших і докопуються до істини. Працюють доки не виявлять картину повністю!

Мар'яна
10 августа 2018 в 3:15

Чудовий заклад, з приємним персоналом, дівчата на рецепції дуже добрі, і проводжають до лікарів. Такий заклад має бути провідним і мати велике приміщення. Бо спеціалісти там дійсно хороші!

Добавить отзыв