UAOTZYV.COM

Українсько-британська Клініка Симбіотика м.Стрий

Адрес Стрий, вулиця Симона Петлюри, 72
Телефон +380 (67) 888-30-00
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт symbiotyka.ua
Рубрики Частная больница, Кардиологическая больница, Хирург-ортопед, Хирургический центр
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102
Роксана Ярославівна Нягул /приватний ЛОР/ — Львів, вулиця Городоцька, 257а
Клініка доктора Гаука — Львів, вулиця Моршинська, 10
Центр реабилитации Козявкина — Трускавець, вулиця Помірецька, 37

Українсько-британська Клініка Симбіотика м.Стрий отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
21 апреля 2024 в 11:23

Хочеться подякувати клініці і в першу чергу доктору Мисак А. Б
Ми дуже вдячні за повністю професійний підхід до пацієнта та допомогу в покращенні повсякденної життєдіяльності мого батька, і ми хочемо щиро вдячні йому за допомогу в лікуванні
Дуже рекомендую клініку і лікаря
Гжегож

Анжела
08 апреля 2024 в 11:34

Батько чоловіка потребував термінової операції на серці. Тому, ми звернулися до Українсько-британської Клініки "Симбіотика" у м. Стрию, де було успішно проведено операцію.
️Скажу відверто, приємно вражені особливим підходом до кожного пацієнта. Лікарі цієї клініки зробили свою роботу на високому рівні. Вони зробили найголовніше - врятували життя. Дали можливість батьку відчути турботу та максимально комфортні умови. Сьогодні батько ще проходить реабілітацію і потребує особливого догляду. Але впевнено можу сказати, що все хороше попереду.
Тому наша родина дякує за врятоване життя нашого батька всім лікарям клініки "Симбіотика", а особливо Рудику Тарасу Богдановичу, Тимочку Михайлу Івановичу, Андрію Степановичу та Лебідь Романі Романівні.
Дякуємо за неймовірний підхід всьому медичному персоналу, від сестричок до кухарок. Ваша привітність вражає. А це вагомий вклад у початок успішного лікування. Тому, друзі якщо у вас є така потреба, наші рекомендації.
Дякуємо і успіху Вам "Сімбіотика"

Максим
19 февраля 2024 в 5:21

Про клініку дізнався випадково і дуже радий що зробив операцію саме там. У клініці дуже спокійно, немає шуму, грає музика яка тебе заспокоює. У мене було видалення кисти перикарду. Хочу подякувати лікарям і всьому персоналу за іхню роботу.
Лікарі професіонали вищого рівня які знають і люблять свою роботу. Вони цікавляться кожним пацієнтом, є простими, уважними, щирими і з теплотою ставляться до тебе. Медсестри дуже добре про тебе дбають і до і після операціі і завжди усміхнені незважаючи на втому. Харчування, не передати словами наскільки все було смачно! Чистота ідеальна!
Клініка Дійсно ЄВРОПЕЙСЬКА!
РЕКОМЕНДУЮ!

ThePrintservice
27 ноября 2023 в 3:55

Щиро вдячні за професійність і руки від Бога хірургам м. Стрий клініки "Симбіотика"! Шановним хірургам Тарасу Богдановичу Рудику, Михайлу Івановичу Тимочко та всій команді хірургів, талановитому кардіологу Наталії Михайлівні Кошлань-Василишин і всьому медичному персоналу і кухні за янгольське відношення до хворих. Здоров'я Вам міцного, миру, добра! З Різдвом Христовим та Новим Роком! П. Стефанія, м. Снятин.

Валентина
01 ноября 2023 в 17:40

Дякую, Федорів Л. За професіоналізм та здоров'я доньки, дитина в 4 роки не зрозуміла навіть, чого ми приходили) все на вищому рівні, умови та відношення)

Валентина
25 октября 2023 в 13:48

Операція для дитини (4 роки), пройшла зовсім без стресу умови та відношення дуже гарні, та приємні) Дякуємо, особисто лікарям, Федорів Л та Салдан І)

Инна
14 октября 2023 в 5:16

Усе на найвищому рівні- клініка європейського зразкалікарі кваліфіковані і справжні професіонали, не порівняти із державною лікарнею, тут вам all inclusive у всьому- догляді після операції, лікарських послугах, харчуванні, відношенні персоналу до пацієнтів. Говорю за кардіохірургію - ставили клапан на серці Щиро дякую вам - ви супер команда професіоналівПроцвітання клініці

Іра
09 октября 2023 в 5:45

Дуже хороша клініка! Приємний і ввічливий персонал, уважні і прихильні лікарі! Для дитини (4 рочки) операція пройшла безболісно, без стресу. За це щиро дякуємо лікарям Федорів Л. і Салдан І.

Tatiana
17 апреля 2023 в 14:46

Щиро вдячна команді серця за високий професіоналізм, людське ставлення, увагу та привітність. А особливо Рудику Тарасу Богдановичу, Тимочку Михайлу Івановичу, Лебідь Ромі Романівні та Марчаку Андрію Степановичу. Ви найкращі! Ви творите дива! Дай вам Бог здоров’я на многії многії літа!
Луцьк.

Женя
30 марта 2022 в 10:13

Дуже хочу подякувати: лікарям, хірургам, персоналу, за все!
Татові проводили операцію на заміну клапана і шунвання, все пройшло на вищому рівні і успішно, хірурги люди з золотими руками, професіонали, такого рівня клініки я ще не зустрічала!
До операції провели всі повністю і в прямому розумінні слова аналізи, за пацієнтами дивляться, чистенько, стерильно, що в нас час дуже велика рідкість
Вдячні всією сім'єю вам за здоров'я тата?

Женя
25 марта 2022 в 19:58

Щиро вдячна, Тарасу Богдановичу, за золоті руки, за порятунок моєї мами, якій провели шунтування, дякую всій команді лікарів, медсестрам, прибиральницям, кухарям, догляд за хворою на найвищому рівні, чистота усюди. Я рада що в Україні є така клініка, Здоров'я Вам усім.

Женя
17 января 2022 в 3:44

Дізнавшись про свій діагноз "Кіста перикарда", не вагаючись скористалась послугами саме цієї клініки, і не жалкую! Дякую Тарасу Богдановичу за доступну консультацію! Дякую дівчаткам на рецепшн! Дякую всій команді, яка готувала до операції, яка безпосередньо оперувала! Дякую реанімаційному колективу за післяопераційний період! Дякую сестричкам, які завжди були поруч в любу хвилину! Дуже вражена! Ви просто супер! Успіхів Вам, творчої злагоди, добра та достатку Вашим родинам!

Саша
09 ноября 2021 в 15:22

Дуже вдячна всім працівникам клініки. Всім лікарям які мене оперували, медсестричкам за уколи, санітарочкам за ідеальну чистоту, кухарям за смачну домашню їжу.
Дякую вам всім!

Добавить отзыв