UAOTZYV.COM

ТзОВ ЕКСКОМБУД

Адрес Львів, вулиця Зелена, 301
Телефон +380 (322) 45-47-87
Сайт www.ekskombud.com
Рубрики Офис компании
Оценка 1.9 10 отзывов
Похожие компании в категории
Рынок Шувар — Львів, вулиця Хуторівка, 4б
Львівхолод — Львів, вулиця Угорська, 22
1001 Дрібниця — Львів, вулиця Зелена, 153
MM plus — Львів, вулиця Таджицька, 5

ТзОВ ЕКСКОМБУД отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
11 ноября 2023 в 21:37

Не рекомендую даного забудовника. Будинок фіолетовий при вході плитка рушиться. В під'їзді жахливий ремонт. Стіни облущуються. На звернення не реагують.

Леся
05 мая 2023 в 8:33

Даного забудовника не можу рекомендувати. Бачу вище якийсь Святослав розпинається про них, підозрюю що то управитель іх обслуговчої компанії, тому не дивно. Екскомбуд має звичку не завершувати об’єкти. Наприклад на Вул. Зелена кинули об’єкт без дороги, тепер постійно болото, нищимо машини, люди постійно нервуються через таку ситуацію. Впливати на забудовника доводиться через суд, бо по доброму він посилає….
Не рекомендую

Ольга
05 мая 2023 в 8:20

А я живу на зеленій ЖК «Старий Сихів». Благоустрій не дороблено, живемо в болоті. На даного забудовника вже подали до суду з вимогою завершити недороблені роботи. Між їх картинкою на рекламі і пізніше реальністю велика різниця! Не рекомендую!

Петро
27 октября 2020 в 17:13

Замість майданчиків вліпили ще один будинок в ЖК веселка, а їхня управляюча компанія просто жах.

Вита
26 октября 2020 в 6:53

Претензій до якості квартири нема. Здача теж була в заявлені терміни. А от обіцянку поміняти паркан, межуючий з сусідніми з ЖК Веселка складськими приміщеннями, забудовник не виконав. На в'їзді в Веселку навпроти рожевого та помаранчевого будинку вигляд жахливий. Ржавий паркан, обдертий фасад складського приміщення з вибитими вікнами виглядає як заброшка! А ми, мешканці ЖК мусимо з вікон на те дивитись щодня? Чому забудовник не довів об'єкт як обіцяв? Чому цим не займається Управляюча компанія від забудовника? На етапі будівництва нам обіцяли поміняти паркани, засадити їх декоративними кущами, але цього не зроблено.

Анатолій
05 октября 2020 в 10:55

Куплена квартира в ЖК веселка, розташування хороше а вод забудовник не довів фасади (залишив де не де голий битон), вже не говорю про інші нюанси. Ще вбиває афера з управляючою компанією яка є у власності забудовника (яка бере величезний тариф а ніфіга не робить окрім прибирання). Дуже не рекомендую.

Юлія
27 августа 2019 в 5:11

Якісна робота, доступні ціни та зручне планування квартир, але менеджери з продажу неввічливі та хамовиті. Навіть не представляються. При проханні надіслати планування квартири, яка залишилася, сказали що не мають часу, бо вони стандартні і щоб ми собі пошукали в інтернеті. Були налаштовані купувати у вас, але з таким обслуговуванням це нереально!

Святослав
03 ноября 2018 в 7:03

Солідна компанія з високим рівнем обслуговування, кваліфіковані менеджери. Забудовник вартує довіри. Інвестував у квартиру - в лютому здача, будинок повістю готовий. Ура. Рекомендую

Женя
25 октября 2018 в 6:03

Надійний львівський забудовник, який стабільно багато років постійно працює на українському ринку і відомий високою якістю своїх вчасно зданих новобудов.

Ксенія
19 октября 2018 в 3:55

Купили квартиру в ЖК "Веселка". Здачу затримали, будинок по-ходу будівництва перепланували. Квартира з трьох-кімнатної стала двохкімнатна! Договір переписували 3 рази, бо менеджер з продажу постійно допускав в договорі помилки. При виникненні проблем їх не вирішують, а "пояснюють" чому має бути так. Ще й відгуки самі собі пишуть. Не рекомендую.

Добавить отзыв