UAOTZYV.COM

Твоє Здоров'я - Реабілітаційний Центр

Адрес Львів, вулиця Кокорудза, 6
Телефон +380 (96) 081-99-80
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт tvoie-zdorovia.lviv.ua
Рубрики Медицинский центр, Массажист, Невролог, Подиатр, Мануальный терапевт – спортивный массаж
Оценка 4.5 13 отзывов
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Твоє Здоров'я - Реабілітаційний Центр отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослава
12 января 2024 в 16:39

Ходжу сюди на масаж до Соні і Марʼяна — чудові спеціалісти. Дуже приємний центр, привітний персонал, зручне розташування.

Наталія
09 января 2024 в 14:20

З кількох варіантів реабілітаційних центрів я обрала власне «Твоє здоровʼя» через добре організований простір для вправ, оснащення та комфортні умови для очікування, перевдягання тощо. Ну а власне регулярна робота з реабілітологом - це те, що треба для того, щоб нарешті почати займатись спиною, бо самостійно це складно зробити, а тут класна команда. Незважаючи на те, що відгук просили написати - я щиро раджу цей центр для тих, хто хоче підтримати своє здоров’я.

Оля
07 января 2024 в 18:30

Задоволені реабілітаційним центром. Донечка займається з Дмитром, дуже розумний і толковий спеціаліст. Одразу знайшов підхід до дитини (донечці 8 рочків). Приємні адміністратори, нам все подобається. Рекомендую

Іванка
07 января 2024 в 2:24

Щиро хочу порекомендувати реабілітолога Кирила в даному центрі. Я пройшла 1 курс програми з ціллю укріпити м'язи та покращити поставу. Кожне заняття було вдало продумано з врахуванням моїх побажань та можливих наслідків за станом здоров'я. Дякую Кирилу та всій команді за професіоналізм та рекомендації

Анна
02 января 2024 в 20:53

Вулиця кокорудза, 6, львів, львівська область. Дуже хороший центр. Особисто хожу до Реабалітолога Анастасії, приємна молода дівчина. Я дуже задоволена професійне ставлення увага процентна. Анастасія завжди цікавиться самопочуттям. Моя велика подяка Анастасії. А також ввічливі дівчата на рецепції.

Наталия
29 ноября 2023 в 7:11

Дуже уважні і професійні спеціалісти. Під наглядом лікаря, скоректували програму і за декілька місяців зʼявився помітний результат. Хочу подякувати моєму спеціалісту-реабілітологу Інні Тишковій і всій команді центру за сумлінну роботу! В закладі завжди чисто, охайно і затишно. Рекомендую.

Marta
23 ноября 2023 в 8:54

Мені дуже сподобався медичний центр “Твоє здоровʼя». Тут завжди затишно та приємно, сучасне обладнання, ввічливий та кваліфікований персонал. Індивідуальний підхід та результативне лікування вам забезпечено. Особлива подяка фізичному терапевту Лукʼянському Артуру за фахову допомогу, нереальну підтримку, позитивні емоції та цінні поради. Рекомендую.

Светлана
20 сентября 2021 в 4:12

Згідна з п. Тарасом (див. Нижче). Персонал некваліфікованих і не уважний (особливо так званий лікар-травматолог). Не раджу

Taras
21 июля 2021 в 10:42

Якщо Ви захочете відвідати даний заклад, будьте готові, що Вас обстежуть місцево, лише по сказаним Вами скаргам. При наявності обстежень (МРТ) лікар (невропатолог) оглядає результати поверхнево, огляд триває 30 хв. На середині прийому Вам запропонують займатись у них ЛФК і скерують на рецепцію для запису, переконуючи що вам хоч трохи, але стане краще. Особисто Я, маючи можливість проконсультуватися в інших фахівців, засумнівався у компетентності лікаря, оскільки почув дуже мало інформації, а знаю про свій стан більше. Хотів пройти тут курс ЛФК, але навіть не буду намагатись. Повторного візиту не буде. Не рекомендую.

Марія
08 июля 2021 в 6:38

Найкращий реабілітаційний центр! Я прийшла з проблемою в хребті - мала протрузію і здається не одну, лікар оглянув і підтвердив, але надихнув що все виправиться. Було сплановано 30 занять з реабілітологом, вже через пару було нереальне полегшення в спині! І я нарешті зрозуміла як можна розправити плечі, так як завжди ходила сутула. Десь за 10 занять болі вже зовсім не відчувала, але приємно було продовжувати тренуватися, бо тренери всі дуже професійні і мають цікаві програми. Чесно, хочеться приходити сюди ще раз і ще раз, бо дуже кльова атмосфера! Дівчатка адміністратори дуже привітні і завжди запишуть на ту годину, яку вам зручніше. Окрема подяка тренеру Ігору, він вміє навчити і зацікавити) Рекомендую медичний центр на всі 5 зірок)

Yevheniia
10 июня 2021 в 23:15

Звернулася з білью під лопаткою, а виявилося в спазмах була вся спина, пройшла курс масажів і дуже задоволена.
Хороший сервіс, максимально можливе підлаштування під ваш час і просто золоті руки досвідченої масажиста Мар"яни. Однозначно рекомендую.

Галина
31 октября 2018 в 7:52

Рекомендую цей лікувальний заклад. Пройшовши курс лікування 12 занять і 12 масажів я забула про оніміння ступні, болі в хребті, а також я можу наромально ходити. Щиро дякую реабілітологу та масажисту Назару, також лікарю ортопеду-травматологу Атаманчуку О. І. Низький Вам уклін!

Y Markov
28 октября 2018 в 3:50

Персонал старанний, ввічливий, молодий проте фахово компетентний. Відвідавши цей центр і пройшовши курс масажу перестали турбувати болі у шийному відділі хребта, зменшились головні болі і реагування на зміну погоди. Бажаю вам і надалі тримати цю планку якості і фаховості. Дякую за терапію.

Добавить отзыв