UAOTZYV.COM

Тустань отзывы

Адрес Східниця, вулиця Золота Баня, 2а
Телефон +380 (67) 752-56-78
Сайт hoteltustan.com
Рубрики Отель, Крытый плавательный бассейн, Медицинский центр, Открытый бассейн, Ресторан
Оценка 4.2 54 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Тустань — Дрогобич, вулиця Миколи Лисенка
Похожие компании в категории
Комплекс ДиАнна — Східниця, вулиця Степана Бандери, 12
Отель-спа Респект — Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, 28
Отель Три Сини та Донька 4* — Східниця, вулиця Зарічна, 3Б
Три сини та донька 5* — Східниця, вулиця Котляревського, 109

Отель Тустань отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Elena
21 октября 2023 в 21:04

Дуже затишне та комфортне місце, все на вищому рівні, саме те що треба для справжнього відпочинку! Подяка всьому персоналу, дуже доброзичливі та уважні. Особливо сподобалися сеанси масажу та косметології. Дуже смачна та різноманітна їжа.

Роман
17 октября 2023 в 16:31

Готель далеко не дотягує до 4 зіркового, максимум 2 зірки, спробуйте поспати на розкладому дивані де при мінімальному русі скрип такий що чути в сусідню кімнату, через матрац відчуваються всі металеві направляючі елементи, не сон а жах! Відповідно і все решта, харчування на трійку, шумовзоляція ніяка, номери старі, спа зона морально застаріла, не коштує тих грошей.

Карина
13 октября 2023 в 16:48

Шикарний готель! Сервіс на вищому рівні, чистота, комфорт, оздоровлення, багато чудових процедур як для підтримання здоров’я так і лікування.
Весь персонал привітний, ні в чому не відказують. Чистота в номерах бездоганна, кухня смачна і різноманітна, дуже раджу 10 з 10! Приїдемо відпочивати ще

Анжеліка
03 сентября 2023 в 2:10

Гарний готель, в центрі міста. Чисті номера та смачна кухня.
Не сподобався контингент в готелі, 50+
Є розваги для дітей. Прання 50 грн за одну одиницю одягу, якщо велика

Галина
20 августа 2023 в 9:20

Прекрасне, мальовниче місце. Відпочиваєш душею і тілом. Відмінна кухня. Неповторний бограч, ароматна грибна юшка! Привітний персонал. Хочеться повертатися сюда знову і знову.

Інна
16 августа 2023 в 16:46

Їхали відпочивати в Східницю не перший раз, проте цей готель обирали вперше за рекомендаціями друзів. Отож враження перевершили очікування! Відпочивали 2 доби, по приїзду зрозуміли що треба було бронювати на довший термін. Все дуже чисто та охайно, за територією доглядають, басейни всі працюючі і дуже чисті, з підігрівом, були з малюком тож оцінили і дитячу кімнату і хорошу шумоізоляцію в номерах. Харчування просто супер, персонал дуже приємний. Залишились лише приємні враження, дуже комфортний був відпочинок з дитиною, обовʼязково завітаємо ще.

Саша
13 августа 2023 в 15:36

Чудовий готель з відмінним сервісом. Тут ви знайдете для себе відпочинок на будь-який смак, а також оздоровлення за прийнятними цінами. Атмосфера готелю налаштовує на душевний спокій, а краєвиди поруч єднають з природою наших неперевершених Карпат. Неодноразово відпочивала за кордоном, але побувавши в готелі "ТуСтань", для себе вирішила, що найкращий відпочинок у нас в Україні. Східниця- це місце, куди хочеться повертатись знову і знову. І, навіть, не хочеться ні з чим порівнювати. Я точно знаю, що наступну відпустку проведу саме в цьому готелі. Дякую персоналу ресторану за смачні страви, як української, так і європейської кухні; медперсоналу за професіоналізм, всьому персоналу готелю за відповідальність, уважність до гостей та гостинність. Це мій найкращий відпочинок! Миру вам і процвітання, побільше вдячних гостей, які повертатимуться до вас на відпочинок!

Елена
08 августа 2023 в 0:19

Дуже вам дякую, ви супер! У вас затишно, смачно, тепло і світло!
PS. Були вдруге в цьому році, одна зірка мінус за те, що в номері коннект на 4 поверсі не працював душ. На всі скарги його полагодити - дій не було. Ціна в сезон немаленька, то прохання його замінити. І ще, це вже не до готелю скарга - поряд знаходиться селищна рада, на криші динамік. То будьте готові почати заїкатись, бо сигнал тривоги в Східниці - це просто жах.

Владислав
25 июля 2023 в 6:06

Дуже хороший готель, по перше це простір його тут багато і все прибране по друге персонал теж гарний розумний на кухні официантки теж гарні і розумні
Дякую готелю тустань за відпочинок

Олександр
21 июля 2023 в 12:21

Дуже гарний готель, гарна доглянута територія, приємний персонал. Їздили з друзями, на території є зручні сучасні альтанки, в які можна приносити свою їжу і напої, хоча це і не обов'язково, можна замовити в ресторані все що потрібно, ціни помірні, порції величезні. На вулиці є просторий басейн з підігрівом, але він підігрівається лише до 25° для мене температура була чудова, хоча купалися там далеко не всі, там завжди є багато вільних лежаків, парасоль, рушників і тд. У випадку холодної погоди є чудовий дуже теплий басейн в СПА.
А тепер про мінуси:
Зі СПА дуже складно потрапити в басейн на вулиці, прохід тільки через ресепшн і вулицю, це треба сходами або ліфтом їхати на поверх вище, а потім метрів 100 блукати до нього лабіринтами, просто так в плавках сходити не вийде.
В ресторані можна оплатити лише готівкою, якщо раптом у вас готівки не виявиться, то офіціант залишить чек на ресепшені і під час від'їзду його потрібно буде оплатити, там є термінал, але нажаль за ресторан там картою теж не оплатите, лише готівка.

Лилия
30 июня 2023 в 19:07

Вперше відпочиваю у цьому Spa комплексі. Затишні номери, привітний персонал. Смачна кухня, шведська лінія. Багато оздоровчих процедур для тіла, водичка різних джерел прямо в комплексі. Рекомендую!

Женя
25 июня 2023 в 13:29

Хочу висловити велику подяку всьому персоналу за домашню теплоту, підтримку, розуміння! Потрапили в готель випадково під час паводку з іншого місця, але враження від ваших добрих сердець до сих пір незабутні і залишаться надовго! Всі профі з великої літери! Миру, добра, достатку, вдячні вам за все!

Юлия
22 июня 2023 в 23:53

Чудовий готель. Останній раз зупинялися у ньому ще 5 років тому, з того часу сервіс тільки покращився, побудували відкритий басейн, покращили харчування.

Басейни чудові, відчуваєш себе на курорті десь на морі)

З побажань - найміть будь-ласка аніматора в дитячу кімнату, дуже зручно в інших готелях, коли дитину можна залишити на годину гратися і піти на процедуру, в Тустані такої опції не вистачає. В усьому іншому - Ви найкращі!)

Григоренко
18 мая 2021 в 23:26

Приємно вражена, що сервіс у нас таки є і є місця, де його вміють надавати.
Свої 4 зірки санаторій «Тустань» заслуговує в повній мірі:
- персонал привітний, професійний й вишукано одягнений (дівчата у червоних сукнях на рецепції виглядають розкішно) ;
- усі приміщення спільного користування (холи, лоббі, тренажерний зал, спа зона і т. Д.) доглянуті, чисті й затишні
- номер чистий, доглянутий й укомплектований усім необхідним від фена й чайника до мильно-рильного набору, включаючого мочалочки й бритви (останнє з мого досвіду буває досить рідко) ;
Загалом в усьому відчувається рука доброго адміністратора, завдяки чому з перших хвилин відчуваєш себе бажаним гостем. І ця турбота про гостя присутня в усіх деталях:
- в день приїзду зателефонували, щоб підтвердити, що мого приїзду чекають;
- при заселенні о 16й попередили офіціантів у ресторані, щоб вони накрили мені окремо обід (хоча я не просила) ;
- тут же потурбувались, щоб у цей же день встигла до лікаря, щоб одразу розпочати лікування;
- мене як хронічну мерзлячку особливо потішило, що в готелі тепло усюди - від місць загального користування до номерів (а у ванній кімнаті взагалі тропіки)
- а ще тішать такі дрібниці як кулери з водою в коридорах і нові килимки у тренажерному залі (та й загалом все обладнання у тренажерці нове).

Микола
13 мая 2021 в 18:02

Чотири зірки за класний спа-центр! В готелі не проживали тому не можем сказати нічого) але дівчинці на рецепції потрібно трохи ввічливості повчитись

Анастасия
09 мая 2021 в 0:13

Отдыхали семьей в феврале 2021 года 8 дней. Остались больше чем довольны. Процедуры понравились. Ребенку 4 года, он был в восторге от бассейна, питание ему подошло. В отеле познакомились с хорошими людьми, здесь царит атмосфера дружбы и уюта. Вернемся сюда отдыхать 100%.
Спасибо всему персоналу и владельцам за такое замечательное место!

Виктор
17 марта 2021 в 9:45

Гарний готель, майже все сподобалось, от лише на прокат санок жлобські ціни - 70 грн година (це 50 000 грн місяць у перерахунку) і ще й залог нада залишати

Роман
01 марта 2021 в 16:14

Чудовий і комфортий готель, з неймовірно вічливим колективом, смачною кухнею. Класний СПА комплекс

Маряна
27 февраля 2021 в 0:37

Дуже сподобалось. Ввічливий персонал, доглянута територія, затишно та чисто. Дуже смачно готують! Хороший інтернет. Сподобалась спа зона, особливо басейн. Дякую адміністрації за приємний бонус- поселили у вищій категорії номера) Приїдемо ще)

Modna
22 февраля 2021 в 13:31

Відпочивали сім'єю вже 3 раз в Тустані і склалася дуже неприєна ситуація. В першу ж ніч наша донечка 2 рочки отруїлася незрозуміло чим, і ми прийняли рішення повернутися додому. В нас ще залишалося оплачених повних 3 доби перебування + повний пансіон з харчуванням. На всі наші претензії персонал відреагував як високий сезон і кошти не повертаються. Але є винятки з правил, тим більше їжу на 4 дні наперед не готують і хоча б кошти за харчування 3 людей на 3 дні можна повернути!
Обслуговування в готелі чудове, дуже привітний персонал, кошти за всі процедури повернули, а от решту ні копійки. В мене немає слів.

Добавить отзыв