UAOTZYV.COM

Турфірма Поїхали з нами Львів. Відпочинок, тури, путівки.

Адрес Львів, вулиця Личаківська, 64
Телефон +380 (67) 370-77-99
Сайт poihalyznamy.lviv.ua
Рубрики Авиаконсультант, Автобусное экскурсионное агентство, Туристическое агентство, Офис компании, Круизное агентство
Оценка 5 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3
Поїхали з нами — Львів, вул.Головацького, 3, вулиця Городоцька, 88
Похожие компании в категории

Турфірма Поїхали з нами Львів. Відпочинок, тури, путівки. отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Соломія
11 апреля 2021 в 6:55

Чудовий офіс, висококваліфіковані туристичні агенти. Завжди раді допомогти при виборі відпочинку, обговорюють усі деталі та рекомендують тільки найкраще. Дякую дівчаткам Олесі та Олені за допомогу у виборі готелю та за чудові поради стосовно екскурсій у Єгипті. Ви - найкращі! Неодноразово ще звернусь до Вас. Мої найкращі рекомендації!

Марія
10 апреля 2021 в 17:29

Зверталась у агенцію "Поїхали з нами! ", що на вул. Личаківська 64, щоб підібрали мені тур. Я розраховувала на невелику суму і смунівалась у тому, що все сподобається. Була вражена роботою Олени Воробель, яка зуміла знайти універсальний варіант, що підійшов у всіх планах. Чесно кажучи, не часто зустрічаю таку відповідальність і бажання допомогти. Дуже вдячна Оленці і агенції "Поїхали з нами! ", які втілили мою маленьку мрію. В подальшому буду звератитись тільки туди, бо переконалась у їхній професійності. Друзі, рекомендую усім! Не пошкодуєте!:)

Христина
05 марта 2021 в 22:20

Хочу подякувати колективу агенції «Поїхали з нами» за найкращу організацію наших сімейних подорожей! Все підібрано дуже професійно, продумано детально і запропоновано тільки найкращий відпочинок. Послугами користуємося давно і будемо довіряти наш відпочинок тільки «Поїхали з нами»!

Алекс
05 марта 2021 в 10:23

Скористався агенцією не давно, все було підібрано та виконано швидко та якісно! Особливо хотів би відмітити уважність до деталь та вічливість працівників. Дякую за хороші спогади із поїздки. Хто вагається - рекомендую:)

Орест
11 февраля 2021 в 4:26

Користувались послугами цієї фірми в березні цього року. Їздили в Єгипет, готель Sharm Dreams 5*. Дякуємо за рекомендацію. Тепер їздимо лише від вас)

Андрій
08 августа 2019 в 20:38

Чудова компанія. Вже не вперше користуємось їхніми послугами) Дівчата завжди порадять найкращий готель за Вашими потребами. А також ціна, завжди дешевша ніж в конкурентів. Рекомендую усім) приємні враження і відпустка ГАРАНТОВАНА, разом з Поїхали з Нами ;)

Оксана
02 августа 2019 в 8:26

Хочу подякувати "Поїхали з нами" за чудово підібраний тур і гарний відпочинок. Менеджер Ольга врахувала всі наші побажання, відпочинок вдався на всі 100%. Приємно здивувала вічливість і турбота менеджерів. Дякую за вашу працю.

marichka
20 июля 2019 в 5:09

Дуже дякуємо компанії "Поїхали з нами"за такий незабутній відпочинок. Менеджер Оленка Воробель, порадила нам дуже хороший готель "Jaz Belvedere" (Sharm El Sheikh). У якому: смачна кухня, велика зелена територія, привітний обслуговуючий персонал, який завжди допомагає, море дуже близько до готелю, весела анімація. Такий відпочинок залишиться у спогадах назавжди!

Гуменюк
15 декабря 2018 в 1:39

Користувались послугами цієї фірми в грудні, все було швидко і доступно. Завдяки менеджеру Олі отримали массу вражень від поїздки. Професіонали, враховують всі побажання і просто позитивні люди)
Одне з місць з яких виходиш щасливою)!

Оля
26 ноября 2018 в 2:00

Дуже хороша туристична фірма. Тут працюють справжні професіонали своєї справи. Рекомендую всім.

Марианна
15 ноября 2018 в 6:03

Користувалась послугами агенції "Поїхали з нами" дуже вдячна менеджеру Олі за розуміння і мої побажання, вона провефесіонал високого рівня, я отримала масу позитивних емоцій від туру. На наступний раз обовязково звернусь тільки і цю агенцію, тому що там працюють не тільки професіонали, але хороші і приємні менеджери. Звертайтесь, повірте не пошкодуєте!

Володимир
08 ноября 2018 в 3:39

Дуже хороша компанія, все сподобалося. Просто, оперативно і лишились тільки позитивні враження. Хочу подякувати агенції за хороший тур і особливо Наталі, яка допомогла все вибрати і оформити. Обов'язково наступного разу поїду з вами:)

Володимир
06 ноября 2018 в 16:24

Велике дякую менеджеру Олені Воробель за прекрасно організований відпочинок. Як завжди все на високому рівні, дякую і до нових подорожей.

Оксана
03 ноября 2018 в 21:32

Відпочивала в Болгарії від туристичної агенції Поїхали - з- Нами. Дякую агенції, а особливо менеджеру @Олесі Слободян за чудову оганізацію поїздки. Олеся надзвичайно приємна людина і компетентна у своїй справі. Дуже сподобалась відпустка, тепер я ваш постійний клієнт. Всім рекомендую агенцію Поїхали-з-Нами

Оксана
26 октября 2018 в 0:48

Дуже рідко пишу відгуки але не втрималась. Звернувшись в агенцію"Поїхали з нами" хочу сказати велике ДЯКУЮ Софії і Олесі. Ви молодці і справжні професіонали. Рекомендую. Ви найкращі!

Саша
17 октября 2018 в 19:15

Недавно ездили с "Поехали с нами" в Турцию, Аланью. Спасибо большое за отличный отдых. Сотрудники работают четко. Документы вовремя сделали. Трансфер сразу до отеля и потом обратно.

Добавить отзыв