UAOTZYV.COM

Турбіна Львів отзывы

Адрес Львів, вулиця Щирецька, 36 (9
Телефон +380 (97) 219-74-11
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
суббота10:00-15:00
Сайт turbina.lviv.ua
Рубрики Автомастерская, Магазин автозапчастей
Оценка 4.6 16 отзывов
Похожие компании в категории
Автокомплекс АННА — Львів, вулиця Стрийська, 338
112 Ukraine — Львів, вулиця Академіка Підстригача, 6
Шипшина — Львів, вулиця Городоцька, 357
Баланс — Львів, вул. Кульпарківська, 20

Автомастерская Турбіна Львів отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
04 июня 2024 в 8:54

Доброго дня!
Перший раз попав на фірму десять років тому з проблемою в турбіні Passat B6.
Турбіна була відремонтована за два дні (на мій погляд то є дуже малий термін), після ремонту пробіг авто становив біля 220 000 км. Ніяких нарікань на роботу турбіни не було.
Зрозуміло, що це є в першу чергу завдяки пану Мартіну, керуючому Турбіна Львів, та колективу працівників, який він очолює.
Досвід працівників, фірмові якісні запчастини це все запорука успіху у виконанні ремонтних робіт фірми Турбіна Львів.
Два дні тому я знову звернувся до офісу фірми (ринок Південний, Львів) з проблемою в турбіні авто Jetta.
Була надана консультація, проведена професійна діагностика, ремонт.
Гарантія на відремонтовану турбіну становить ОДИН РІК.
Моя думка, що нам, львів'янам пощастило, що фірма Турбіна Львів знаходиться в нашому місті!

Степан
14 мая 2024 в 17:18

Звернувся з ремонтом турбіни, сказали що це довго потрібно чекати 3-4дні запропонували на обмін я погодився заплатив 195$, взяв турбіну поставив вона не справна, вони сказали що майстри що ставлять к****ні я поїхав до тих яких вони сказали ці відмовились будь які дії з нею робити сказали що вона несправна, зняв приїхав до них вони розказують що це не гарантійний випадок, погодилися поміняти на нову за 120$, взяв нову за 120$ ставлю а вона несправна також приїзджаю до них вони почали залякувати мене, звонити по багатьох сервісах шоб мені розказали шо це проблема в машині. В кінцевому випадку прийшов якийсь чоловік який розмовляв на польській мові та почав називати мене де***ом. Чек не видають спеціально щоб не написати заяву на них. Кажеш видайте чек вони у відповідь ми базі в себе маємо чек непотрібен, а без чекі пізніше нічого не докажеш. Інформацію про себе як про ФОП не надають! Виганяють з свого магазинчику та закриваються і все.
Турбіна на вигляд справна кажеш має люфт а вони розказують що це всі мають кажеш що люфт завеликий вони такий повинен бути!
Не ведіться на цю картору!
Перед меою забрав чоловік турбіну прийшов за 10хв показати що там щось стукає коли нею трясеш вони відкрили її і сказали що він туди руки пхав та пошкодив. Він позвонив в поліцію і толку 0 адже чеку нема!
Жахіття! Коли будете щось там купляти зверніть увагу на те що чеку не отримаєте!

Денис
25 октября 2023 в 0:04

Довго шукав в кого можна перевірити та відремонтувати турбіну, на одному сервісі сказали що ремонт 450$
На Рік Авто порадили багато майстрів, вирішив звернутись. Перевірили на стенді, виявилось що турбіна справна і жодного ремонту не потрибує. Забиравши турбіну я навіть її не впізнав, така як нова. Зробили все за один день
Я задоволений.

Дмитрий
03 июля 2023 в 10:50

Після покупки машини виникла проблема з турбіною. Запропонували відремонтувати або взяти на обмін, щоб не чекати. Вибрав 2-й варіант.
Пізніше подзвонили, сказали що розібрали мою стару турбіну і по ній дали рекомендації, щоб турбіна довше пропрацювала: чистка/заміна форсунок, заміна масла та фільтра. За хороше відношення до клієнтів - рекомендую.

Юра
06 октября 2021 в 5:56

Всім автомобілістам вітаннячко! Я приємно здивований! Потрапив у майстерню через пораду одного відомого автосервісу, та не прогадав. Ось коротенька історія: Володію Hyundai Santa Fe 2017 року випуску, двигун 2.2 дизель авто купував в салоні. На теперішній час почали турбувати провали в їзді, змінилась динаміка.
Офіціали поставили вирок: турбіна (.
Завітав до майстерні ТУРБІНА ЛЬВІВ, тут при поверхневому огляді інженер запропонував турбіну не чіпати, адже в ній проблем немає, запропонував спочатку вимити сажевий фільтр. Запитав що з мене? Відповідь: Йдіть з Богом! І все? Так все!
В наш час почути правду це рідкість, однак хлопці заробляють гроші по іншому і це факт. Отже сажевий відвіз промити. Проблема зчезла. Жодних помилок та аварійних режимів не виникає! Рекоменду дану майстерню хочаб за відвертість!

Iurii
02 октября 2021 в 19:33

Прийшов до фірми після ремонту турбіни в іншій фірмі. Хлопці пояснили в чому проблема і показали на стенді які параметри повинні бути. Тепер машина - ракета. Шкода, що не прийшов до них од разу

Андрій
04 сентября 2021 в 7:18

Пів року тому ремонтував турбіну з Пасата 2.0 дизель 2006 року, зробили швидко і добре. Турбіна досі дує. Рекомендую сервіс!

Вікторія
26 августа 2021 в 4:17

Дуже чудовий персонал, всі привітні, відповідально ставляться до своєї роботи!
Рекомендую️

Роман
14 августа 2021 в 4:02

Співпрацюю багато років, все добре. Ніяких проблем ніколи не виникало, все на вищому рівні.
Завжди надають кілька позицій і по ціні, і по якості.
Кожен може обрати для себе відповідний варіант.
По часу і по якості все на рівні.
Звертайтеся!

Ігор
03 августа 2021 в 8:04

У мене Т5.2,5TDI. 96кВт. Пробіг 580тис. Неодноразово користувся послугами цієї фірми. А саме діагностика і ремонт турбіни. Реставрація форсунок. Хочу сказати хлопці професіонали своєї справи. Людські ціни! І якісне обслуговування. Раджу на 100%.

Yarko
02 августа 2021 в 18:24

Професійний підхід до справи. Діагностують та реставрують в короткі терміни. Реставрація якісна та фахова. Рекомендую!

Саша
19 июля 2021 в 12:39

Дуже задоволена! Мартін - професіонал своєї справи. Все налагоджено, як годинник.
Приємно здивована! Дякую Вам! Процвітання і розвитку вашій компанії!

Саша
14 июля 2021 в 15:09

Привіт. У мене citrien berlingo, працює як часіки! Рекомндую! Сервіс! Якість! Політика фірми радує!

Степан
07 июля 2021 в 2:17

Все ок. Рекомендую. Професійність, пунктуальність. Не пошкодував що потрапив саме на цю майстерню. Дякую.

Макар
24 марта 2020 в 11:12

Величезний асортимент турбін в наявності. Привітний персонал, працюють швидко, приємні ціни, хотілося б вірити, що використовують якісні картриджі і запчастини. До відома всіх, хто хоче відреставрувати турбіну: гарантію цей сервіс надає дуже умовну, поки чекав своєї черги, було кілька клієнтів з гарантійними випадками - відмовили КОЖНОМУ (мені в тому числі). На плакатах на стіні змальовані негарантійні випадки. Що б не сталось з Вашою турбіною, це ОБОВ'ЯЗКОВО підпаде під негарантійний випадок, адже на плакатах змальовані абсолютно всі можливі несправності. Звісно, часто нові турбіни "вмирають" через несправні двигуни, проте справжня гарантія всерівно має покривати такі випадки, адже купуючи, наприклад, електроніку нам не відмовляють в ремонті через зависоку напругу в розетці. Пропоную дирекції таку схему: перший раз замінювати чи ремонтувати клієнтам турбіни безкоштовно, на наступний раз, якщо такий буде, відмовляти.

Женя
03 января 2019 в 13:45

Ремонтував тут турбіну на Audi А6. Роботою задоволений, приємно здивувало відношення та адекватні ціни.
Для економії часу, запропонували декілька варіантів на обмін вже відреставрованих ідентичних турбін.
Я вирішив все ж таки ремонтувати свою. Зробили швидко, напротязі дня + вказали на несправності в автомобілі, які стали причиною виходу з ладу турбіни. Дякую за роботу!

Добавить отзыв