UAOTZYV.COM

Турагенція Поїхали з нами! Гарячі тури, найкращі ціни від усіх туроператорів – poehalisnami.ua

Адрес Львів, вулиця Івана Виговського, 31А
Телефон +380 (67) 807-19-93
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт www.poehalisnami.ua
Рубрики Авиаконсультант, Автобусное экскурсионное агентство, Круизное агентство, Экскурсионное агентство
Оценка 5 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3
Поїхали з нами — Львів, вул.Головацького, 3, вулиця Городоцька, 88

Турагенція Поїхали з нами! Гарячі тури, найкращі ціни від усіх туроператорів – poehalisnami.ua отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andriy
02 апреля 2022 в 4:06

Нещодавно скористався послугами агенції. Загалом дуже задоволений, все пройшло на вищому рівні, відпочинок 100% відповідав опису, а також вибір відпочинку там став справжнім задоволенням, менеджер Юля дуже зрозуміло і цікаво пропонує можливі варіанти.
Співпрацею дуже задоволений, в майбутньому - тільки ця агенція!

Marianna
25 февраля 2022 в 22:38

Нещодавно повернулися з відпустки у готелі Gravity Sahl Hasheesh, Hurghada. Сервіс на високому рівні, гарний пляж та багато басейнів (взимку працюють з підігрівом). Пристойні номери, багаторазове та різноманітне харчування, як для любителів європейської, так і для прихильників східної кухонь. Обсуговуючий персонал ввічливий та привітний. Усі негаразди з номером вирішували оперативно та якісно. У турагенстві нам знайшли хороший готель за вкрай короткий час, всю поїздку чудово та продумано організували. Усі документи необхідні для в' їзду та виїзду були заповнені та надані агенством. Ми залишилися дуже задоволеними!

Саша
19 января 2022 в 9:17

Привіт)
Дуже гарно відпочили.
Готель, кухня, персонал, аніматори все супер.
Дякуємо турагенції ''Поїхали з нами'' вул. І. Виговського, 31а, за гарний відпочинок в Єгипті (Шарм- Еш- Шейх)
Готель ''Jaz Belvedere''
Всю інформацію нам надала менеджер Юлія.
Ви на високому рівні.
Дуже-дуже задоволені.
Дякуємо.

Xiaomi
28 декабря 2021 в 12:49

Щиро вдячні турагенції "Поїхали з нами"! Велике дякую п. Юлії та Ірині, що порекомендували нам цей відпочинок Шарм-Ель- Шейх. Дуже задоволені відпочинком

Олена
25 декабря 2021 в 20:11

Все на високому рівні! Дуже задоволені як турагенцією, так і самим відпочинком! Дякуємо турагенту Ірі за допомогу у всьому, і за те, що завжди була на зв’язку!

користувач
21 декабря 2021 в 12:54

Недавно повернулись з відпочинку. Відпочивали у дуже крутому готелі La Blanche Island Bodrum. Порекомендувала цей готелю нам Юля, і ми були дуже задоволені. Все було на найвищому рівні як в туристичній агенції так і вже на самому відпочинку. Дуже дякую. Обов'язково наступний свій відпочинок будемо планувати разом з вами!)

Женя
18 декабря 2021 в 3:17

Вирішивши відпочити за кордоном, зверталися у декілька різних агенцій, але нам не підходили варіанти, умови. Багато турагентів байдуже ставляться до клієнтів, неохоче контактують, прісно відповідають на питання. В результаті втратили близько двох місяців на пошуки. З Юлею все було інакше, вона одразу відгукнулася, запропонувала різні варанти, радила. Ми обрали тур, оформили документи, нам видали квитанції. Все абсолютно офіційно. Перед поїздкою видали документи, давали настанови та поради. У нас не було ніяких проблем! Їздили в Туреччину, дуже сподобалося! Не хотіли повертатися додому!
Їздили у Кемер (селище Чамьюва). Готель відповідає своїй ціновій категорії, номер хороший дали одразу, без доплат, харчування задовільне, персонал хороший. А найголовніше це погода і море. Увесь час було тепло і море шикарне.
Хочу від щирого серця подякувати Юлічці та Іриночці за їхню роботу, відкритість та допомогу у всіх організаційних питаннях, та й просто за людяність, бо вони завжди на зв'язку, готові допомогти!
Планую і надалі співпрацювати з цією турагенцією, і Вам раджу! Не пошкодуєте!

Уляна
15 декабря 2021 в 20:58

Чітко під вас підбирають вам тури на любий гаманець. Супровід з агентством 24/7, дуже рекомендую

Саша
09 декабря 2021 в 18:53

Відпочивали в Шармі в готелі Beach Allbatros Sharm-El-Sheik! Привітний персонал, смачна кухня хороший захід в море. Дякуємо турагенту Ірині, що допомогла підібрати тур в Єгипет. Дуже цікаві екскурсії та море вражень. Дуже задоволені? ! Рекомендую!

Мар'яна
07 ноября 2021 в 22:09

Дуже дякую Ірині яка допомогла нам підібрати тур. Ми дуже задоволені. Дякую за професіоналізм і турботу навіть на кордоном писали чи все гаразд.

Александр
01 ноября 2021 в 14:20

Дуже професійна агенція. Приємні та дружелюбні працівники. Сервіс на найвищому рівні. Менеджери дуже ввічливі, турботливі та уважні. Нашим агентом була панi Iрина, якiй ми дуже вдячнi, за профеciйну увагу та виключно ексклюзивний сервic. Були вислуханi всі побажання, підібрали просто чудовий варіант для відпочинку моїх батьків. Надали весь паперовий супровід, моїм батькам було лише потрібно насолоджуватися відпочинком і не турбуватися ні про що. У нас залишилися тільки позитивні враження від співпраці з турегенцієї "Поїхали з нами". Щиро раджу вам їхні послуги. Дуже відповідальні та професійні люди, які втілять в життя відпочинок вашої мрії.

користувач
30 октября 2021 в 18:41

Дуже дякую компанії «Поїхали з нами» все було на найвищому рівні, організовано, всі документи були заповнені, не прийшлося самому заповняти в аеропорті, рекомендую

користувач
19 октября 2021 в 16:02

Нещодавно повернулись із сонячного Єгипту) Поїздку для нас організувала чарівна туроператорка Юлія Ковалко, якій ми вдячні за професійність та індивідуальний підхід до клієнта) Юлія порадила нам готелі згідно з нашими побажаннями, заповнила необхідні документи та завжди була на зв'язку, відповідаючи на всі додаткові запитання) Дякуємо за чудовий відпочинок!)

Руслан
12 октября 2021 в 19:46

Велика вдячність турагенції " ПОЇХАЛИ З НАМИ " м. Львів, вул. І. Виговського, 31а за чудовий відпочинок в ЄГИПТІ (ХУРГАДА) готель " MERCURE ". Вся інформація про тур яка була надана менеджером Юлією повністю відповідає дійсності! Дуже приємно, що менеджери Юлія та Ірина постійно були на зв'язку, бо в мене було чимало запитань! Дякую менеджерам Юлії та Ірині, Ви - СПРАВЖНІ ПРОФЕСІОНАЛИ! Підбір туру пройшов дуже швидко та були виконанні всі мої побажання, які були повязані з цим туром! Документи по туру було оформлено вчасно! Планую в подальшому користуватись послугами турагенції " ПОЇХАЛИ З НАМИ " та рекомендую своїм друзям! Ще раз дякую даній турагенції, та її менеджерам ЮЛІЇ та ІРИНІ і бажаю подальшого розвитку та процвітання! ВИ - НАЙКРАЩІ!

Олександр
04 октября 2021 в 7:01

Дівчата молодці, порадили гарний готель за адекватні гроші. Оформили всі необхідні документи, постійно тримали зв'язок, навіть за кордоном, цікавились як ми долетіли і як відпочинок. Все пройшло супер. Рекомендую!

користувач
18 сентября 2021 в 2:55

Доброго дня) Хочу подякувати за підбір готелю! Відпочивали в Туреччині. Відпочинок вдався! Були враховані всі побажання, запропонували багато варіантів. Професіоналізм на вищому рівні. І що не мало важливо, цікавились як ми під час відпочинку, відчувається відповідальність. Рекомендую всім і з радістю тепер постійний клієнт турагенції "Поїхали з нами"

Yurii
28 августа 2021 в 0:29

Нещодавно повернувшись із відпочинку, хочу подякувати Ірині С. За чудовий сервіс, міцний і оперативний супровід під час всії подорожі.

Готель підібрали досить швидко, були врахованні всі наші побажання. Розглянули близько 4-5 країн, були проінформовані про всі деталі з виїздом за кордон в теперішніх реаліях. 
Фінальним вибором дуже задоволені ажде зупинились саме натому готелі який нам найблільше рекомендували!

Окреме дякую за цінні поради. Відпочинок пройшов на ура: cервіс, їжа, локація готелю, привітний персонал, все на вищому рівні. Можу сміло рекомендувати Іру і сам готель близьким!

Софія
30 июля 2021 в 21:51

Задоволені на 100%.
П Іра оформила все в найкращому вигляді.
Обслуговування та підбір туру на 5+.
Готель підібрали хороший. На 4*. Місто Бодрум.
Бухта. Вода спокійна. T води 22-24°С (кінець червня). T повітря 29-37°С.
Були враховані всі наші побажання.
Трансфер забрав зі самого аеропорту.
П Іра під час відпочинку цікавилася як в нас справи. Підказувала, в разі проблем.

Ирина
18 июля 2021 в 3:03

Минуло два тижні після повернення з Туреччини. Відпочивали в готелі PORT RIVER HOTEL в Сіде, який нам підібрали в агенції і де все було на вищому рівні. За кордон виїжджали вперше (вдвох з дитиною), а тому дуже хвилювались). Багато розписувати не буду, скажу так: Ірина і Юля настільки детально все роз'яснили, що на жодному з етапів подорожі і відпочинку не було ситуації, в якій би ми розгубились. Крім того, навіть під час відпочинку, цікавились чи все у нас гаразд.
Про готель. Гарний! З одного боку готелю - море (йти хвилин 5 повільно), з іншого річка. Великий басейн, гірки. Їжа смачна. Прибирання щоденне. Персонал дуже привітний. Ми дуже задоволені.
Дякую Вам. Планую і надалі з Вами подорожувати!

Христина
12 июня 2021 в 8:12

Користувалась послугами цієї турагенції і залишилась дуже задоволена. По моєму запиту мені підібрали дуже класний готель (ціна/якість), все зробили дуже оперативно, менеджер була постійно на зв‘язку і відповідала на всі питання які виникали. Дуже сподобалось що менеджер заповнила нам декларації (які потрібно заповнювати в літаку) та документи, які потрібно самостійно заповнювати в аеропорту в Єгипті, це зробило подорож значно комфортнішою. Раніше я користувалась послугами інших агенцій і такого обслуговування не отримувала. Тому рекомендую цю турагенцію і дякую Юлі за якісну організацію крутого туру!

Добавить отзыв