UAOTZYV.COM

Турагенція Поїхали з нами! Гарячі тури, найкращі ціни від усіх туроператорів – poehalisnami.ua

Адрес Львів, вулиця Шевченка, 21
Телефон +380 (93) 346-53-42
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота11:00-15:00
Сайт www.poehalisnami.ua
Рубрики Авиаконсультант, Автобусное экскурсионное агентство, Круизное агентство, Экскурсионное агентство
Оценка 5 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3
Поїхали з нами — Львів, вул.Головацького, 3, вулиця Городоцька, 88

Турагенція Поїхали з нами! Гарячі тури, найкращі ціни від усіх туроператорів – poehalisnami.ua отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лілія
02 января 2022 в 17:39

Рекомендую Вам дану фірму для поїздок! Тетяна справжній професіонал своєї справи, підбере вам найкращий тур і буде зі всім допомагати! Чудова дівчина!
Подорожували у Стамбул! Надалі тільки з Танею!)
Дякуємо!

Володимир
23 декабря 2021 в 4:01

Мав нагоду скористатись послугами Турагенції "Поїхали з нами", і не жалкую ні на хвилину. Відпочивали з 28.10.21р. По 04.11.21. Менеджер Тетяна проявила себе як професіонал своєї справи, підібрала для нас суперовий готель Charmilion sea life 4*, за прийнятну ціну, на першій лінії з власним пляжем. Всі розповіді про відпочинок в даному готелі підтвердилися. Також було багато рекомендацій з її сторони, які ми звичайно що врахували, і не пошкодували. Переглядали декілька варіантів, але кожен день ціни змінювались, що затруднювало вибір і завдавало деякого дискомфорту.
Коротко про готель. Величезна територія, дуже багато зелені, все доглянуте, в номерах чисто, все справне. Їжі більше ніж достатньо, великий вибір, завжди є м'ясні страви, риба, салати. Фруктів замало, лише апельсини, диня, фініки. Інколи був виноград і гуава. Є також смачнюще манго за 3$/кг, але повірте воно того варте.
Персонал дуже привітний, завжди усміхнені і завжди відповідають коли вітаєшся з ними.
Особисто я рекомендую Турагенцію "Поїхали з нами" до співпраці, а наступного разу і сам знову скористаюся їхніми послугами.

Христина
26 сентября 2021 в 19:55

Одна з найкращих відпусток завдяки вам!
Повернулись з прекрасними враженнями від Туреччини: ідеальний пляж, готель перевершив наші очікування, смачне і різноманітне харчування, чистота, привітний персонал.
Тепер плануємо наступну подорож)
Дякую Тетяні за турботу і гарно підібраний тур!

Андрій
05 сентября 2021 в 23:02

Добрий день!
Дівчата! Хочу Вам подякувати, за організацію Моїх двох подорожей до Стамбулу.
Вашу роботу оцінюю на відмінно.
Дякую.
Так тримати.
Рекомендую.

Світлана
26 августа 2021 в 10:45

Відпочинок, це завжди чудово, а відпочинок з професіоналами, це ще й комфорт. Щиро дякую турагенції "Поїхали з нами" за організацію, супровід (навіть в позаробочий час), за індивідуальний підбір турів. Вкотре переконуюсь, що Вам можна довіряти на всі 100%. Дякую.

Женя
25 августа 2021 в 9:03

Привіт! Хочемо поділитись враженнями від відпочинку у прекрасній і сонячній Домінікані, яку нам організувала дуже класна трагенція "Поїхали з нами " Шевченка 21. Це турагенція професіонали своєї справи, які нам дуже допомогли у виборі готелю і змогли організувати як найкраще наш відпочинок. Наш готель у Домікані Vista sol Punta Cana Resort, він дуже класний, багато зелені і що дуже важливо він багатий на пальми під якими дуже класно відпочивати. Територія велика і озеленена, багато у них різних птахів. Номери чисті і просторі, дуже нам було зручно з двома дітьми. Харчування достатнє. Взагальному відпочинок бомбезний. Рекомендуємо!

Іра
06 августа 2021 в 19:11

Доброго дня) Хочу щиро подякувати і ОДНОЗНАЧНО порекомендувати турагенцію «Поїхали з нами», офіс яких розташований на Шевченка, 21! Відпочивала нещодавно в Туреччині з сім’єю. Дівчата дуже професійно та відповідально підібрали готель та врахували всі наші побажання) Відпочинок був дуже комфортним і виправдав наші сподівання на 5+. Що стосується самого готелю, то сміло можу рекомендувати наш „saphir hotel &villas”. Цей готель зачарував своєю зеленою територією та сервісом, чистотою. Відмінна їжа на любий смак, атмосферні вечори. Море та пляж комфортний для відпочинку з дітками. На пляжі завжди можна перекусити чимось смачненьким) Обслуговування на висоті, персонал дуже ввічливий та завжди усміхнений) Оберайте гарний відпочинок, не пошкодуєте) Додаю кілька фото)

Добавить отзыв