UAOTZYV.COM

Три стихії отзывы

Адрес Львів, м, вулиця Щирецька, 36
Телефон +380 (98) 388-88-09
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт trystyhii.com.ua
Рубрики Школа плавания для малышей, Косметолог, Студия коррекции бровей, Центр по уходу за лицом, Спортивный зал
Оценка 3.9 60 отзывов

Косметолог Три стихії отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Света
16 января 2024 в 13:33

Разовий візит у басейн неможливий, якщо ви не готові надати (увага) свої паспортні дані! Спершу пропонують зареєструватися. Нехай, я готова надати свій номер, на який потім до скону буде йти спам і безглузда реклама. Але паспорт? Ви хто, правоохоронні органи? Люди приходять до вас по кредит чи це судове засідання якесь? З якого дива клієнт має надавати свої персональні дані, з фото, серією, номером? Де ви їх потім використовуєте? Яка гарантія того, що мої дані залишаться в безпеці? Аргументація адмінів залізна - "У нас це обов'язково. А ви що - не маєте паспорта? " Звісно, я ж в кожен басейн беру з собою всі особисті документи, готова роздавати їх усім охочим (сарказм). Давайте тоді й мені паспорти адміністраторів, а що? Я теж хочу знати кому передаю свої документи. Чи це працює лише в одні ворота?
Не басейн, а СБУ якесь, їй богу.

Якщо це заходи безпеки, то яким чином мене пропустили попередній раз, не спитавши навіть як мене звати?:) до слова, жодних довідок про стан здоров'я і шкіри клієнтів не вимагається. Ніяких альтернативних варіантів адміністратори не запропонували. Поки я офігівала з цього цирку, адміністраторка з недовольним лицем продовжувала обслуговувати інших клієнтів (по при те що їх там троє, а в мене явно були питання і мені потрібна була допомога), всім виглядом показуючи роздратування, що я тут стою і щось там думаю.

Працюйте з персоналом і якісним наданням послуг. А на разі у вас мінус постійний клієнт. Шкода, бо ви підходили мені і за ціною, і за локацією.

Вікторія
12 января 2024 в 11:42

Відвідую басейн та косметолога Оксану - справжній професіонал та чудова людина! Рекомендую!

Шв‘ягла
07 декабря 2023 в 20:46

Дуже рекомендую три стихії! По-перше зручне розташування. Дуже сучасне обладнання у спортзалі, привітний та професійни персонал. А також смачні страви на напої.

Марія
29 ноября 2023 в 4:44

Мала нагоду пройти курс масажу у майстра Євгенії. Вона справжній профі своєї справи. Окрім того, мила, приємна, ввічлива, уважна дівчина. Очікую з нетерпінням наступного курсу. І лише до Євгенії?

Георгий
15 октября 2023 в 0:47

Я раніше був відданим клієнтом закладу “Три Стихії”, але останнім часом я дуже розчарований. Ціни на абонементи раптово піднялися, але якість послуг залишилась на тому ж самому рівні та і є моменти коли падає сильний дощ то в спорт залі протікає дах. Якщо ви шукаєте фітнес-центр, який дбає про своїх клієнтів, то, можливо, варто роздумати над іншим варіантом.
Надіюсь адміністрація закладу перегляне політику піднімання цін.

Ігор
30 сентября 2023 в 16:46

Лише приємні враження від відвідування дитячого басейну. Робота центру налагоджена від адміністраторів до тренерів і клінінгу. Чистота та порядок - дуже гарний бонус. А тренер Олександра Колесник робить все для розвитку і спортивних здобутків дитини!

Саша
24 сентября 2023 в 23:00

Басейни хороші! Але зніміть гірлянду з прапорців над басейнами. Кольори прапорців асоціюються не з стихіями, а з прапором агресора. Думаю, що цього не мали на увазі, однак це зовсім не припустимо і навіює спогади про пережите і винуватців цього горя. Шкода, не хотілося б покидати басейн через неуважність

Саша
19 сентября 2023 в 23:00

Ходжу вже рік до спорт залу. Тренери класні, всі круті та професійні! До кожного мають підхід! Зал просторий. Зробили оновлення і постійно це роблять! Міняють спорядження, простір. Насолоджуюсь часом проведеним в залі. Дівчата на ресепшені чудові! Любили з чоловіком ходити до лазні, вона краща за більшості у Львові. Зараз чекаємо на відкриття оновленої лазні після ремонту!

Dmytro
04 сентября 2023 в 16:59

Оксана і Іра блондинка молодці, через них я здобув найкращі враження від вашого басейну. Повний наснаги йду додому, але з думкою, що повернуся знову

Tetyana
20 августа 2023 в 19:03

Хочу зберегти нерви потенційних відвідувачів. Головна проблема - відсутність дитячого басейну. В день омріяного одноденного відпочинку на літній терасі був присутній дитячий табір з двома виховательками. Ніякого таймінгу на купання дітей не було. Гамір шалений, басейн просто виходив з берегів. Я телефонувала напередодні. Не думаю, що таку кількість дітей привели без попередження адміністрації закладу. Бажаний одноденний відпочинок перетворився на пекло

Марічка
13 августа 2023 в 20:09

Ставлення хамське, але не до всіх якось вибирають по зовнішньому. Дитинка хворіє і пропускаємо майже всі заняття. І щоб перенести неможливо нічого зробити, так стараються для людей.

Оля
21 марта 2022 в 13:11

Дівчата на рецептені хамки. Не раджу відвідувати.
Не володіють інформацією. Не можуть надати точної відповіді.

Євгенія
02 марта 2022 в 23:38

Вже 6 рік відвідуємо заклад сім’єю, вже як рідний дім. Все на найвищому рівні, чистота, дівчата адміністратор привітні, тренера професійні, кухня смачна. Завжди розвиваються, молодці.

Ольга
19 февраля 2022 в 16:06

Вже встигла зацінити новий басей у Львові. Дуже сподобалось, тому взяла абонемент на 2 місяці. Після басейну можна одразу в сауну

Ліля
09 февраля 2022 в 12:35

Була тут на плаванні вперше. Все сподобалося: працівники привітні, постійно слідкують за чистотою і порядком. Разовий абонемент коштує 200 грн + брала шапочку для плавання в оренду 20 грн. В ціну входить перебування в комплексі впродовж 2 год. Це достатньо часу, щоб поплавати, прийняти душ та висушитися. Температура води приємна, в роздягальнях тепло.

Taras
04 февраля 2022 в 23:06

Неймовірно прекрасне місце для оздоровлення, спорту і відпочинку!
Класний зал, професійний тренерський склад, новий крутий басейн довжиною 50 м. Тепла вода, ніякого хімічного і хлорованого запаху немає ні в воді, ні в повітрі.
Комфортна атмосфера. Чисто і прибрано, також є смачна кухня і фітнес бар. Привітний персонал. Доступні ціни! Рекомендую однозначно!

Саша
04 февраля 2022 в 5:34

Дитинці 11 міс, плаває вже 4 міс у тренерки Олесі Бегень. І прогрес просто супер, я ніколи не вірив, що дитину до року можна навчити плавати але Олесі це вдалось. Навчає за новітніми та прогресивними методами, результат практично миттєвий, кожного заняття дитина вивчає нові вправи і впевнено прогресує. Рекомендую!
Якщо сумніваєтесь чи давати дитину на плавання з 6 міс, а то й раніше - не сумнівайтесь, це гарний розвиток для малюка!

Ксения
03 февраля 2022 в 22:05

Ходим сюда плавать с дочкой уже 2 год. Наши тренеры Олеся Бегень и Сергей научили меня и дочку плыть с 0. Сейчас мы наперегонки плывём по соседним дорожкам, заплывает на глубину в море- рассматриваем рыбок.
У меня ушли боли в спине.
Благодарю вас за труд и результат?

Женя
22 января 2022 в 4:23

Мінуси:
- жодних дотримань карантинних вимог (коли Львів був у червоній зоні ніхто не питався за вакцинацію, адміністратори сидять без масок, відбувалися групові заняття)
- не потрібна довідка від педіатра чи терапевта (лише для дітей)
- відвідувачі заходять у роздягальні без змінного взуття
Плюси:
- пані прибиральниці дуже гарно працюють, всюди чистота
- басейни хороші

пользователь
20 января 2022 в 12:45

Оздоровчий комплекс « Три Стихії» - рекомендую.
Адміністратори завжди привітні та компетентні. Під час посиленого карантину, дотримуються усіх загальноприйнятих правил. Окрема подяка кінезіологу Ані. Професіонал своєї справи. Загальні враження -позитивні!

Добавить отзыв