UAOTZYV.COM

ТОВ Автопоміч

Адрес Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 33, 5 поверх
Телефон +380 (67) 426-70-00
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-18:00
Сайт avtopomich.com
Рубрики Юридическая фирма
Оценка 3.5 27 отзывов
Похожие компании в категории
Лігілейд — Львів, вул. Здоров'я, 16
Адвокат Львів Матвійчук Віталій Володимирович — Львів, будинок 9, офіс 27, вулиця Шпитальна
Перекладацьке бюро Юрлегалстатус — Львів, вулиця Пекарська, 21

ТОВ Автопоміч отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
01 марта 2024 в 10:28

Добрий день!
Користувалася послугами цієї компанії, чесно кажучи не вірила у результативність, але з допомогою компанії «АВТОПОМІЧ» відшкодування по втраті годувальника прийшло дуже швидко. Особливо хочу відмітити національного менеджера пані Наталю, дуже хороша і щира людина.

Литвинюк
22 декабря 2023 в 11:20

В особі пані Наталі, дякую компанії "Автопоміч" за допомогу. Не дивлячись на мої сумніви, вона змогла мене переконати в можливості одержання компенсації. Ніколи не стикалась з такою ситуацією, тому допомога була дуже доречна. Страхові виплати були виплачені швидко. Дякую за вашу працю.

Сергій
10 ноября 2023 в 11:16

Ніхто їм номер телефону не давав і якимсь чином взнають номер телефону близьких родичів але ці телефони ніхто їм напряму не давав та нав'язують свої послуги.

Ольга
02 июля 2023 в 15:25

Менеджер Наталя навʼязує свої послуги хамовито, робить наклеп на інших приватних адвокатів а також на старахових компаній. Коли іі відмовили у послузі вона у вайбері писала погрози, щоб я була «уважна на дорозі» і що мене Бог не любить бо я попала в ДТП. Це жах просто. Наскільки в людині жовч випирає і писати таке людині яка потерпівша в дтп і щей інвалід! Всі розмови і скріни є, про що передала своєму адвокату! Далі розбиратися будем по іншому

Віталій
25 июня 2022 в 9:49

Брехуни. Нічим не допомогли. Обіцяли допомогу а за 9 місяців ніхто непозвонов Не раджу з ними зв'язуватись. Ще раз БРЕХУНИ.

Вurner
19 января 2022 в 22:19

Наверное уже все поняли, как эти "попсуй адвокаты" из Автопомочи создают себе имидж святош-законников с помощью ложных отзывов. Однако, у них большие проблемы как с законами, так и с моралью. Они не брезгуют покупкой персональных данных людей. Иначе откуда у них личные данные родственников погибших или покалеченных жертв ДТП? Вероятно, что кто-то из сотрудников полиции или скорой помощи, или судмедэкспертизы сливает Автопомочи эти данные. Разве легально работающий адвокат станет адресно звонить человеку у которого в дорожном инциденте умер или покалечен близкий родственник?
Считаю, что нужно выводить на чистую воду как платных информаторов так и тех, кто эту информацию покупает и продает адвокатские услуги под брендом Автопомочи! Допускаю, что сюда сейчас налетят Автопомич-боты и будут кричать, что это происки конкурентов или недовольных бывших сотрудников!
Но факты-это упрямая вещь! Вот что, написала этим летом о них в соцсетях женщина, которая столкнулась с их "правовою допомогою": "Мені просто цікаво, як довго ви ще будете на могилі скакать. Ви чомусь володієте конфіденційною інформацією, яку вам ніхто не надавав. Ви чомусь лізете вчить мене, як правильно використовується минулий час. Ви чомусь не розумієте слова "ні" і чужого болю". Конец цитаты. Призываю всех, кто столкнулся с подобным, берите распечатки звонков у мобильного оператора и идите писать заявления в полицейскую и адвокатскую управу. Можете также передать эту информацию журналистам. Пускай займутся этой Автопомощью. Их мутный бизнес давно нуждается в проверке.

Уляна
18 января 2022 в 11:51

Я попалась на обіцянки цих людей із автомоччі. Обіцяли швидко повирнути страховку по смерті чоловіка. Страхова виплатила гроши адвокату. Я ходила к прокурору щоб стребувати гроши з адвоката. А він мени каже - йди до главної адвокатури та пиши жалобу на шахрая. Я сходила туди і просила і плакала біля секретарки. Як ту жалобу писати. Син знайшов зразок та я написала. Після скарги гроши меня сплатив адвокат. Дуже сварив що я скаржилась

Вебсмотритель
02 января 2022 в 0:56

Полагаю, что все эти отзывы составленные под диктовку "биг босса" Автопомочи для привлечения новых доверчивых Буратин. Возможно даже мастырились с одного компа, со сменой ай пи адреса через ВПН, как там часто часто практикуется. "Колектив налічує на даний час близько 80 осіб". Ню. Ню. Раскажите это фискальным органам и Держпраці.

Мелех Дмитро
31 декабря 2021 в 16:38

Як засновник групи компаній «Автопоміч» хочу повідомити всім бажаючим працювати в наших компаніях, що наш колектив налічує на даний час близько 80 осіб. В нас працюють люди безперервно 5-6-7-8 років. До нас батьки приводять працювати своїх дітей. Кожен хто в нас працює - постійно розвивається і росте професійно. Тому я запрошую всіх бажаючих розпочати або продовжити свою кар’єру у юридичній сфері, сфері транспорту, сфері страхування, сфері асистуючих послуг для водії, сфері журналістики приходити до нас на зустріч і ставати невід’ємною частиною великої команди професіоналів!

Наталя
22 декабря 2021 в 12:26

Користувалася послугами даної компанії, дякую за допомогу з вирішенням ДТП, так як в мене така ситуація вперше і я частково розгубилась.
Тут працюють виключно професіонали, які хочуть допомогти людям.

Віка
30 ноября 2021 в 7:28

Очень благодарна всем сотрудникам компании Автопомич за поддержку и действенную помощь осиротевшим родителям. Это люди, которые не остались безразличными к чужой беде. В этом жестоком и холодном мире они сияют, как звездочки в темном небе. Пусть наш Создатель поддерживает вас во всех ваших добрых делах, укрепляет ваши силы, чтобы вы и дальше помогали тем, в чей дом пришла беда. С сердечной благодарностью.

Александр
11 ноября 2021 в 13:19

Мені потрібен був авто адвокат, вони відповіли на дзвінок, проте сказали, шо нажаль зараз всі зайняті, вільного адвоката не було, проте обіцяли передзвонити через 2 дні. Не передзвонили. Питання не вирішене.

Саша
14 июня 2021 в 13:13

В "Автопомочі" працюють люди, які справді знають, як допомогти кожному. В моєму випадку - швидко і якісно, без зайвих витрат та нервів. Суму відшкодування отримала ту, яку й обговорювали спочатку, що дуже для мене важливо. Дякую!

Ліля
27 апреля 2021 в 16:47

Дякую Автопомочі за те, що допомогли стягнути гроші зі страхової компанії і з самого винуватця ДТП. Я задоволена результатом.

Сергій
25 апреля 2021 в 0:07

Добрий день. Хочу поділитись враженням про компанію Автопоміч. Мій брат загинув в ДТП. Свої послуги мені пропонували декілька компаній. Я вибрав Автопоміч (керувався тим що їхнє представництво є в Рівному, я проживаю в Рііненській області). Мабуть так як кожна людина я сумнівався. Представниця компанії звязалвсь зі мною по телефону, ми домовились про зустріч (дуже приємна, досвічена, толерантна людина, я їй дуже дякую - звати її Алла. Наскільки мені відомо вона вже не працює, шкода, побільше таких спеціалістів). Пані Алла приїхала до мене, розповіла все детально, допомогла з необхідними документами. Через певний час я отримав відшкодування за витрати на похорон. Після того як я поставив пам'ятник по брату знову з дпомогою компанії Автопоміч я отримав відшкодування за витрати на пам'ятник. Нікому такого не бажаю, але життя є життя і на все воля Божа. Якщо не дай Боже ви опинитесь в такій ситуації не сумнівайтесь в компанії Автопоміч, це дійсно кваліфіковані, досвічені спеціалісти, які вам допоможуть отримати відшкодування від страхової компанії. Це дійсно реально, рекомендую. Це не реклама а мій реальний відгук про компанію Автопоміч.

користувач
21 марта 2021 в 17:02

Звернувся за консультацією, оскільки вперше потрапив у ДТП. Проконсультували як правильно діяти, щоб справа швидше врегулювалася. Дякую за допомогу!

Саша
15 марта 2021 в 16:03

Хочу поблагодарить всех сотрудников компании за проделанную работу. Так как с момента аварии прошло почти три года, мы вообще не рассчитывали на какую либо компенсацию. Да честно говоря мы и не знали о ней. Государственные структуры и страховые компании работают по принципу: знаешь- хорошо, не знаешь- очень хорошо. Хочу ещё раз сказать вам всем огромное спасибо. И не обращайте внимание на негативные отзывы - недовольные были, есть и будут всегда.

Антон
03 марта 2021 в 21:12

Велика подяка компанії Автопоміч! Це професіонали з Великої букви! Представник компанії сам знайшов нашу родину і запропонував поміч в отриманні компенсації за ДТП в якій загинула наша матір. Так як винуватця ДТП не знайшли, я був настроєний скептично, але мої родичі вирішили спробувати, і зібравши всі документи, ми доручили юристам компанії представляти наші інтереси, і. Через 3 місяці отримали близько 110 тис. Грн! ДЯКУЄМО!

Саша
13 февраля 2021 в 12:07

Звонил по вопросу дтп, которое было в городе Одесса, подсказали как лучше себя вести, в определенном вопросе, денег так же не взяли. Неплохие юристы.

Оксана
08 февраля 2021 в 17:57

Професійна команда, дружня і людяна. Я не дуже вірила у результативність, але з допомогою компанії "Автопоміч' все вийшло. Особливо хочу відмітити національного менеджера пані Наталю, дуже хороша і щира людина. Буду всім рекомендувати цю компанію

Добавить отзыв