UAOTZYV.COM

Торговый Центр Арсен

Адрес Львів, вулиця Зелена, 147
Телефон +380 (800) 50-22-77
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт www.evrotek.com/ua/arsen
Рубрики Супермаркет, Поставщик готовых обедов, Продовольственный магазин, Пицца на вынос, Торговый центр
Оценка 2.9 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Арсен — Львів, просп. Червоної Калини, 60
Арсен — Львів, площа Міцкевича, 5
Арсен — Львів, вулиця Княгині Ольги, 120
Арсен — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 93
Похожие компании в категории
Рукавичка — Львів, вулиця Княгині Ольги, 5Б
Близенько — Львів, вулиця Івана Франка, 69
Рукавичка — Львів, вулиця Городоцька, 76
Свій маркет — Львів, вулиця Ярослава Гашека, 17

Торговый Центр Арсен отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
25 августа 2023 в 11:07

Найгірші десерти - на вигляд дуже привабливі, але насправді вони ніякі, брав різні, ні один не сподобався, кулінарія теж не дуже відстає від десертів - з усього різноманіття всього кілька страв варті уваги. Це дійсно велике мистецтво виготовляти такі неякісні десерти та кулінарію, певно використовуєте інгредієнти найнижчої якості! Хоча й інші супермаркети не в кращій позиції, але вам треба переглянути ставлення до покупців - виготовляйте або якісні продукти або не виготовляйте взагалі. Шкода, що не можна поставити оцінку 0 - ви її заслуговуєте.

Иван
06 августа 2023 в 5:44

На дворі +35, а в Арсені в середині+40! Ну так, нащо витрачати кошти на кондиціонер, якщо можна поекономити на здоров'ї людей! Браво, так тримати!

Любомир
23 июля 2023 в 20:08

Будьте уважні оскільки якщо ти купив товар на касі самообслуговування до тебе може підійти заду охоронець і запхати тобі руки в задню кишень і викрасти товар який ти придбав (купляв енергетик у жестяній банці він провів по місцю де відкривається напій своїми пальцями не одноразово коли взяв до рук!) сам надав чек оскільки він просто його викрав і розвертався ідучи від мене коли я спитав "що ви робите " мене проігнурували. Переглянувши чек він мовчки з "причмаком" відав товар і навіть не вибачився за це. Звернувся до деректора за цю ситуацію на що мені максимально не коректно і максимально байдуже відповіли: "дзвоніть на гарячу лінію якщо маєте скаргу "
Дирекція магазину сприяє такому відношеню до покупців?
інцедент стався 3.07.2023 приблино о 13: 15

Оксана
05 марта 2022 в 18:07

Оновили асортимент, зробили ремонт, все чудово. Великий вибір продуктів. Цінова категорія середня.

Zefir
09 ноября 2020 в 2:10

Дуже зручне розташування самого магазину. Зручний заїзд. Багато місця щоб припаркуватися. В самому торговому центрі є декілька магазинів. А продуктовий магазин Арсен досить хороший. Часто є різні акції, якими можна скористатися. Досить великий вибір м'ясних та молочних продуктів. Часто для дружини купляю сир тофу, він там смачний. Є багато готових страв, різних салатів.
Досить чисто в магазині, хоча іноді не встигають прибирати, можливо бракує персоналу, а можливо деколи попадаю в час пік.
В загальному досить частенько відвідую цей торговий центр.
Там до речі є також туалети, якими можна скористатися безкоштовно, хоча вони вже трохи потребують ремонту і не завжди є мило для миття рук.

Анжела
01 июня 2020 в 11:29

Маю надію, що Ви відреагуєте на таку неприпустиму поведінку Вашого персоналу (хамство, байдужість до запитань стосовно товару, відповіді на підвищених тонах)!
За таке звільняти з роботи потрібно!
Магазин м. Львів, вул Зелена, 147
Особливо прошу звернути увагу на високу жінку, досить міцної стартури з темним волоссям, підстриженим "під каре", яка працює у відділі"Овочі та Фрукти".

Ivanna
15 ноября 2019 в 17:29

Хороший супермаркет, завжди достатньо касирів, щоб черга просувалася швидко при великому напливі покупців, широкий асортимент, ціни середні, є акції часто на різні групи товарів, страви, випічка смачні і наразі на протермінований товар не потрапляла, м‘ясо без запаху. Дякую працівникам і контролерам.

Віктор
11 октября 2019 в 5:07

Гарний магазин, все є на місці, під рукою. Швидке обслуговування. Навіть магазин електроніки є та більярдна та інші цікаві крамнички. От лише не пасує, що власники Арсену не можуть подбати про зручний під'їзд до магазину. Вже роками розбитий асфальт біля світлофору так і ніхто не ремонтує. Та й в інших місцях. Думаю з таким оборотом це навіть дивно.

Алина
05 октября 2019 в 2:14

Купила только что мясо пропавшее. И куда в таком случае жаловаться? Они же не мне одной его продали. Передо мной девушка больше килограмма взяла. Завтра им верну, и напишу в книгу жалоб. А, если буду рядом с захистом прав споживачів, то напишу на них жалобу. И вообще по сравнению с др. Маркетами, очень гнусное место.

Ян
06 января 2019 в 6:31

Охорона магазину бидло, яка з кожного другого пенсіонера робить злодія. Огидно було спостерігати як дідуся, який купив одну морквину, хліб, кашу примушували розщіпнути куртку, щоб обшукати. Коли нічого не знайшли, то навіть не вибачилися. Такі собі розваги дибіловатої охорони.

Лідія
27 декабря 2018 в 21:06

Гарний супермаркет з чудовим асортиментом, гарною викладкою і приємними цінами, також є великий вибір готових страв, які можна купувати, бо вони завжди свіжі, що є рідкістю для львівських супермаркетів, а також магазинів, тому раджу купувати, а також дуже смачна випічка і хліб, а особливо булочки

Анна
23 декабря 2018 в 12:25

Дороге місце, черги не великі
Часто акції. Магазин великий, але розташовано вигідно та зручно. Не дуже чисто, але може бути. Проходи широкі. Великий асортимент товарів

Иван
16 декабря 2018 в 4:12

Надо быть внимательным при выборе товара, попадается просрочка. Особенно уделяйте внимание мясному и рыбному отделу.
Не покупайте колбасную продукцию из разрезанной вакуумной упаковки - неизвестно что у нее с датами.

Женя
02 декабря 2018 в 14:14

Супермаркет 'как все'. Не лучше, не хуже. Ассортимент хуже чем у конкурентов, кроме разве что вопака. Большая стоянка.

Василий
26 ноября 2018 в 1:02

Практически есть все как и в любом другом маркете. Цены дороже чем в ТЦ Метро! На некоторые товары. Хромает рыбный отдел. Зато не раз покупал приличную курицу гриль.

Павел
15 ноября 2018 в 0:21

Все в принципе по канону, но взял йогурт, а на упаковке следы другого, палеты мокрые, ободраны в некоторых местах.

Юрий
05 ноября 2018 в 4:52

Самый обыкновенный супермаркет среднего размера, удобная парковка, всегда есть места для авто. На втором этаже несколько мелких магазинчиков и наверное не меньше 80% площади занимает супермаркет электронной техники.

Женя
29 октября 2018 в 20:44

Персонал на замечание что у них летают мухи в чорносливе и заражает все вокруг, начели возмущается. И говорить что они не могут не чего сделать надо к админестацые подойти, я спрашиваю к кому подойти отменя отвермулись с полним игнором, так при мне не помегяли

Света
21 октября 2018 в 12:30

Супермаркет Арсен, что находится на Научной, вопрос к руководству, на каком основании Вы разрешаете особам, которые машут удостоверением МВД, ни предоставляя ни решение суда, ни каких либо других документов, веря на "честное слово", давать доступ к камерам супермаркета. На каком основании Вы разрешаете слежение за человеком в своём маркете только с одних лишь "слов"? , нарушая закон? Удостоверение МВД и. Их не чем не подтвержденная, " левая чушь", не повод осознанно допускать этих особей к камерам, среди них, также имеются те, кто в личных целях наживы совершают незаконные действия. Разрешение на слежение или судовой решение Вы обязаны были потребовать

Артем
20 октября 2018 в 0:52

Среднестатистический ТЦ, ничего особо примечательного в нём нет. Есть удобная парковка перед входом, автомат с кофе в предбаннике и небольшое кафе внутри, где можно выпить вкусного чаю. Выбор в самом магазине годный, но кулинария меня не очень порадовала. Нет в их блюдах красоты и изящества и еще немного пересаливают, но в целом вкусно и мне всё понравилось.

Добавить отзыв