UAOTZYV.COM

ТК-Лазер Лазерная Эпиляция

Адрес Львів, вулиця Римлянина, 12
Телефон +380 (67) 572-18-45
Часы работы 08:00-21:30
Сайт tk-laser.com.ua/ua/lvov/lazernaya-epilyatsiya
Рубрики Лазерная эпиляция, Косметолог, Косметологическая клиника
Оценка 4.7 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ТК-Лазер Львів — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 19
ТК-Лазер Лазерная Эпиляция — Львів, вулиця Під Дубом, 7
Похожие компании в категории
LazerBeauty Львів - лазерна епіляція — Львів, Студія депіляції Soft Touch вул. Лемківська 9а 5 пов., 53 каб
Метаморфоза — Львів, 23, вулиця Театральна
ПЕРСОНА-ЛЮКС, ПП — Львів, вулиця Академіка Богомольця, 3

ТК-Лазер Лазерная Эпиляция отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
08 мая 2024 в 10:11

Я робила лазерну епіляцію пахв і бікіні в TK Laser. Загалом, я дуже задоволена результатами та сервісом. Волосся майже повністю зникло після 8 процедури.

Юлия
21 января 2024 в 14:23

Вперше повелася на рекламу і дешеву ціну. Не раджу цей салон і ось чому:
1. Робила в цьому салоні для ніг, рук, бікіні і пашок повторні процедури, а для лінії живота, підборіддя і зони над верхньою губою почала курс. Більш болючого лазера за 15 років лазерної епіляції в мене ще не було. На першому сеансі було більш менш терпимо. Але зону бікіні перший раз в житті прийшлося знеболювати. На 2 не змогла зробити всі зони, бо навіть зона руки нереально боляче була. При тому, що волосся в цій зоні вже давно менше 30% Подумала можливо, то щось з цією зоною не так і зробила ще живіт і верхню губу і підборіддя, але те саме.
2. Після процедури пропонують спф захист фірми Біокон (дешевше вже напевно не існує). При тому, що салон себе позіціонує, як салон який має ще й косметологічні послуги.
3. В туалеті тече унітаз. А при натисканні змив не працює.
4. Дівчата намагаються бути привітними і заспокоювати, але в цілому все одно дивляться, як на вельми примхливого кліента (особливо адміністратор, після ввічливих слів, що процедура була дуже болюча і я поки не готова записатися ще раз).
5. Накривають ковдрою, попередньо на тіло кладуть одноразову тканину, але який в тому сенс, якщо крадеться не на все тіло. І частина тіла все ж має контакт з ковдрою. + дівчинка дуже хвилювалася, щоб не замастити гелем ковдру.
6. Окуляри 2 раз були не по розміру і їх не можна було зігнути, тому під час всієї процедури приходилося тримати рукою.
7. Залишились синці в місцях процедури (прикріпляю фото)

Так як я не доробила деякі зони і частину пальців на руці. Я вийшла з салону і почала дзвонити в інші салони, щоб перевірити в цей же день чи буде мені боліти в іншому салоні чи ні. Щоб підтвердити, що зі мною щось не ок. В одному з салонів знайшлося місце, записалася, майстрам не казала про свій негативний досвід, сказала, що світло в салоні де робили зранку вимкнулось, і мені треба доробили пальці на руці, ноги і бікіні. Розумію що це перший раз і потужність менша, але біль був менший ніж в ТК лазер вперше. Одеж то не я така супер чутлива і не день поганий, а реально болючий лазер. і при збільшенні потужності біль ще сильніший.

Із +: ціна дешево, але, то не 15 років тому і можна знайти по такій же ціні. Волосся після першої процедури випадає. ІНСТАГРАМно і чисто в салоні. Всі привітливі допоки ти не жалієшся ні на що.

Olchatai
15 января 2024 в 11:35

Дуже хороший сервіс і приємний персонал. Чисто і красиво. Лікар косметолог дуже сподобалась

Мария
09 января 2024 в 13:12

Робила депіляцію на Римлянена. Процедуру проводила дуже чуйна і вічлива майстер. Всім задоволена, рекомендую

Світлана
05 ноября 2023 в 13:56

Я вперше в салоні.
Гарно, затишно. Запропонували кави.
Пройшла процедуру Smas.
Софія - майстриня була привітна, комунікабельна та професіонал. Результат побачимо через 2-3 місяці, як пишуть. Але навіть зараз я бачу результат.
Трішки болюча процедура, та терпима
Дякую. Процвітайте.

Ира
02 ноября 2023 в 20:13

Хочу подякувати дівчаткам. Дуже позитивне враження. Особливо хочу подякувати Оксаночці. Майстер своєї справи! Процедура лазерної епіляції проходжу на вул. Римлянина. Успіхів всім. Однозначно рекомендую.

Анна
12 октября 2023 в 22:57

Все дуже сподобалось. Привітні та досвідчені спеціалісти. Залюбки піду на процедуру повторно. Рекомендую!

Настя
30 августа 2023 в 0:25

Мені сподобалося процедура, так я вперше її робила, мені сподобалося, що турбовалися про мій комфорт і що мене весь час питали чи не боляче і чи не пече мене нічого, розказали чого не можна робити після процедури.

Anna
24 августа 2023 в 9:36

Дуже задоволена результатом вже після першої процедури, випало 80%. Сервіс на вищому рівні, Олічка адміністратор і майстер Оксаночка?

Женя
16 июля 2023 в 7:00

Все пройшло чудово проводили процедуру Smas ліфтингу, персонал дуже хороший Все сподобалось. Дякую. Всім рекомендую

Екатерина
08 июля 2023 в 19:47

Шикарный персонал, раньше ходила на процедуры в г. Николаев, первый раз воспользовалась услугами во Львове. Девочки просто супер, всё оперативно, профессионально, и очень приветливо. Набор персонала удивляет квалифицированностью, цены лояльные. Советую всем, и конечно ещё вернусь сама. Слава Украине!

користувач
18 апреля 2022 в 19:13

Дуже приємний персонал, і майстри, і адміністратори
Результат помітила вже після першої процедури
Окремо хочу відмітити картки пам’ятки після візиту
Дуже красиво та актуально)

Вікторія
16 апреля 2022 в 9:16

Персонал ввічливий і шукає індивідуальний підхід до кожного клієнта) Ходжу до них з задоволенням, дівчата професіонали своєї справи

Юля
26 марта 2022 в 18:35

Я була двічі на процедурі по лазерному видаленні волосся по всьому тілу.

Мінуси:
- лазер дуже болючий. Це нереально витримати. Я думаю в них лазер старого покоління. Бо це кошмар. Я здригалась від кожного пульсу.
- дівчина, яка мені робила вдруге процедуру (бікіні) - просто халявила. Вона не старалась обробити важкодоступні місця, Просто по 10 раз обробляла поверхню бікіні.

Плюси:
+ я бачу результати вже після першої процедури. Але волосся не росте і випададає. Воно просто не росте.
+ ціна

Я думаю цей біль і ціна не варті того, щоб це терпіти.

Mercelles
15 декабря 2020 в 7:32

Не рекомендую. Єдине, що скажу - шукайте інший лазер 100%. Довірилась рекомендаціям блогерів Бараєвої і Пренткович, але даремно.
1. Ходила десь рік часу, особливого результату не бачила, можна було би ще ходити, але:
2. Останнього разу я прийшла на процедуру і мене не попередили, що буде дівчинка-стажер чи перевірка (до кінця не зрозуміла), бікіні і ноги робили приблизно 2 години. Нікого не турбувало чи маю я час на це чи ні, лише під кінець спитали. Мало того, дівчина дуже переживала, через що натискала апаратом і зробила тим самим мені всі ноги в синяках (таке вперше за 6-7 процедур орієнтовно, фото прикріпила). Пашки ми перенесли на наступний раз, адже часу в мене на них і так не залишалось.
Коли мене спитали як процедура, то я сказала все це як є, мені запропонували 5-10% знижки (клієнтоорієнтованість зашкалює). Дівчатка говорили пошепки і дивилились на мене з закоченними очима, хоча я спокійно пояснила що і як. Ми домовились, що оплачу повністю процедуру наперед, оскільки я не встигала, а на пашки прийду у інший день (один раз так робила, все було окей)
Ну прийшла я на пашки, зі входу дівчата знову шось переговорювались, адміністратор дивилась на мене як на супер-примхливого клієнта, цього разу все пройшло ок. Настає час прощання: мені кажуть платити за процедуру, я пояснюю як ми домовлялись, але мене не чують, починають казати, щоб я платила, але тут я стою на свому, тому що така ситуація вже була і тоді грошей з мене не вимагали. Адміністратор з дуууже закоченними очима погоджується, ніби це вона робить мені послугу і на тому все завершується.
Зазвичай, я не пишу таких поганий відгуків, але мене вбила клієнтоорієнтованність. Я постійний клієнт і за синяки, витраченний час без попередження і опіки мені запропонували 5-10% знижки? А на других раз хотіли зняти гроші? А в сторону перешіптування і закоченні очі з ухмилкою? Це такий сервіс? Після того до мене навіть не дзвонили, хіба спитатись, коли наступна процедура.
Я прекрасно розумію, що якби на моєму місці була якась старша жінка, з нею би такої ситуації не сталось або вона просто поставила дівчат на місце. Я старалась бути максимально доброзичливою і зрозуміти салон, лише захистити свої права як споживача, до того ж не просто так, бо я примхливий клієнт і так вирішила. Але вони втратили клієнта.
Сподіваюсь, це одиничний випадок
Ситуація відбулась ще влітку, проте я знайшла інший салон, де пройшла вже другу процедуру, щоб зрівняти і порівняти результат аби відгук був правдивий. Результат в новій студії набагато кращий, ніж за ті 6-7 процедур в тк-лазер. Ціна та сама. Робіть висновки. І ретельно обирайте, не лише по відгуках проплаченних блогерів.

Надя
09 ноября 2020 в 1:04

Дякую Аліні!)
Не тільки за чудовий сервіс, а й за якість роботи)
Результат після процедур, які вона виконувала просто супер!

Оксана
04 сентября 2020 в 20:18

Робила епілляцію ніг у Вашому салоні, поспішаю поділитися враженнями) Мені було не боляче, більше переживала. Після процедури ніякого роздратування не було, так що, дівчатка, можете сміливо звертатися в ТК Лазер. Всім раджу.

Наталия
23 августа 2020 в 11:50

Рекомендую, вже не вперше відвідала саме цей заклад:) приємна адміністратор підніме вам настрій, запропонує каву - все що треба у дощовий день. Тетяна - дуже уважний спеціаліст. Також була у Мар"яни. Не знаю чи є ще інші спеціалісти, оскільки вибирати майстра не передбачено політикою закладу, однак я задоволена ставленням та якістю роботи цих майстрів. Дякую!

Альбина
20 августа 2020 в 3:10

Роблю епіляцію в вашому салоні з минулого року. Дуже задоволена ефектом і якістю обслуговування. Персонал уважний до кожного клієнта. Хочеться знову і знову повертатися в цей салон.

Katy
15 августа 2020 в 1:25

У салоні я зустріла чудове обслуговування, доброзичливий персонал і приємну атмосферу. Я в захваті. Сама процедура лазерної епіляції пройшла досить безболісно. Результат мені вже подобається, а це тільки початок курсу!

Добавить отзыв