UAOTZYV.COM

TetrisBOX Lviv - відділення 005 - сервіс зберігання речей Львів

Адрес Львів, вулиця Тобілевича, 8
Телефон +380 (800) 33-03-38
Часы работы 00:00-24:00
Сайт tetrisbox.ua/ua
Рубрики Склад
Оценка 4.8 27 отзывов
Похожие компании в категории
Автовектор Глушники — Львів, вулиця Городоцька, 242 B
ТзОВ Ядро — Львів, вулиця Щирецька, 7
Весільний відеооператор / Сток одежда оптом — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 179

TetrisBOX Lviv - відділення 005 - сервіс зберігання речей Львів отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игор
17 мая 2023 в 4:27

Я хотів би поділитися своїм досвідом користування TetrisBOX. Це надійний та зручний сервіс, який допоміг мені зберегти купу часу та нервів.

Найбільшою перевагою TetrisBOX є його зручне розташування, так як це недалеко від ЖД. Зберігали там сімейні речі під час довготривалого та складного повернення додому, дійсно зекономило нам багато зусиль.

Роман
19 марта 2022 в 20:15

Додзвонитися не реально, заявка на сайті щоб перетелефонували за 30сек. Не працює! Заїхати нереально, припарковано дуже багато автомобілів. Приїхавши туди будь те готові годину очікування.

Женя
05 февраля 2022 в 4:06

Дуже задоволені, що звернулися саме до TetrisBox!
При переїзді потрібно було залишити десь речі, і око впало саме на цю компанію через зручне розташування у місті та гарні відгуки. Все професійно та чітко, з речима все в порядку, а ми довольні:)

Окремо хотіли би відмітити комунікацію – дякуємо за приємне, професійне спілкування, оперативність, гнучкість та підтримку 24/7! Будемо радити друзям та самі звертатися у майбутньому.

Саша
30 января 2022 в 1:31

Користувалась послугою цього сервісу і дуже задоволена. Мені потрібно було терміново звільнити місце у будинку і tetrisbox дуже швидко і зручно виконав це завдання) сервіс для тих, хто цінує якість і комфорт)

Саша
29 января 2022 в 16:14

Воспользовалась сервисом по совету друзей, уезжала на длительное время из дома, и пришлось думать, где оставить свои вещи, если Чесно, я очень довольна, во первых, вещи хранятся в коробках, нет сырости на складе, на территории стоят камеры, это очень важно для меня, стоит охрана, тоесть можешь быть уверен, что твои личные вещи в надёжных руках - как говорится, и вообще все быстро так сделали, я позвонила, сказала адрес, приехали сотрудники, сами все погрузили, и отвезли, я лично проверила как и где лежат мои вещи и со спокойной душой уехала, по приезду, все проверила, ни запаха никакого не было, все чисто, сухо, в надлежащем виде! Теперь знаю, кому можно доверить свои личные вещи на хранение, спасибо за оказанную услугу!

Роксолана
11 января 2022 в 10:55

Якраз в момент переїзду виникло питання де залишити частину речей які не могли забрати за раз, і не уявляю щоб ми робили якби не звернулись до цього сервісу
Вцілому залишились задоволенні, приміщення під охороною, у ідеальному стані, і дуже порадувала зручна доставка)

Женя
11 января 2022 в 8:27

Хочу сказати "Дякую! " співробітникам відділення 005. Майже, як в фільмі "007". Дуже задоволена їх роботою. Переїздили до Києва та не всі речі змогли забрати одразу. Де залишити решту? Для зберігання друзі порадили цю компанію. Співробітники ввічливі, працюють швидко, ціна приємлива. Речі забрали в непошкодженому стані, а це головне!

Наталия
23 декабря 2021 в 14:29

Користувалася цією камерою зберігання коли була у відрядженні, дуже сподобалося обслуговування, плюс ціна здывувала. Зберігання речей в надійних руках

Настя
10 августа 2021 в 5:10

Дуже задоволена користування складом. Перш за все, зручне розташування. Під час переїзду в інше місто користувалась їх послугами. Так як речей було багато, то необхідно було місце для зберігання. А так як локація недалеко від ЖД, то без сумніву скористалась Tetrisbox Lviv

Юра
31 июля 2021 в 4:53

Надійний та недорогий сервіс для зберігання речей. Я ним користувався вже декілька раз під час своїх відряджень. Мені сподобалося. Все чудово.

Женя
24 июля 2021 в 20:41

Це дійсно чудовий сервіс співробітники якого відповідально ставляться до своєї роботи та чудово виконують її. Я дуже задоволені послугами які тут надаються. Користувалася вже декілька раз і все добре.

Антонина
04 июля 2021 в 17:14

Во время моей командировки пользовалась этим сервисом. И очень довольна потому что все прошло успешно. А также порадовала низкая цена за хранение.

Богдан
25 июня 2021 в 4:43

Хороша послуга є на складі по зберіганню шин, залишив літні - вартість послуг невисока, можна собі дозволити. В інших подібних сервісах дорожче виходить. Персонал ввічливий і приємний, завжди на зв'язку.

Гарун
27 апреля 2021 в 6:48

Делали ремонт в квартире, так что нужно было вещи перенести в надежное место. Выбрали данную компанию, так как тут самые выгодные предложения по аренде склада. Результатом остались довольны. Рекомендую!

Ruslana
23 апреля 2021 в 23:22

Змушені були в швидкому порядку покинути орендоване житло і виникло питання зберігання побутової техніки (В нас була своя).

Чесно кажучи, я навіть не думала, що в Україні є така послуга як бокси для зберігання речей. Можливо тому, що до цього не було потреби.

Орендували на пару тижнів бокс 4 кв. М. Недалеко від вокзалу. Все компактно помістилося, навіть холодильник.
Бокс сухий, охороняємий, доступний 24 год. Зручне розташування, нам недалеко було між 2 помешканнями перевозити речі. І ціна прийнятна. Рекомендую.

Саша
23 марта 2021 в 12:05

Дуже вдячний даної компанії за надані послуги в даній сфері. На мій погляд кращий сервіс зберігання речей. Дуже допомогли при звільненні квартири від старих меблів. Всім хто потребує обов'язково звертайтеся в даний сервіс. Хочу відзначити на скільки це економить наш час, гідно.

Ирина
14 марта 2021 в 5:20

Планували ремонт у квартирі, яка дісталася нам у спадщину, тож постало серйозне питання - куди подіти на цей період усі речі та меблі, адже квартира знаходиться в іншому місті. Родичі рекомендували звернутися у Tetrisbox, і ми не пожалкували, що обрали саме цю компанію. Бокси сучасні та дуже пристойні. В наявності охорона та цілодобове відео-спостереження. І, що сподобалося найбільше, доступ до боксу відкритий у будь-який час доби.

Зоя
24 февраля 2021 в 5:15

Для зберігання своєї продукції періодично орендуємо у них склад. Ціна адекватна, зручне розташування складу, поки що задоволені такою співпрацею. Професійний та дружелюбний колектив, хороше обслуговування

Федор
04 февраля 2021 в 18:38

При переїзді зіткнулися з необхідністю збереження особистих речей в надійному місці. На сайті tetrisbox є зручна калькуляція, по ціні без несподіванок. Приміщення чисте, є відеонагляд. Для нас доступ в будь-який час. Зручно. Дякую.

Мария
29 января 2021 в 22:52

Переїжджали на нове місце проживання і потрібно було десь зберігати меблі. За цим і звернулися до цієї організації, де нам допомогли, речі зберігалися на спеціальному складі кілька місяців під відеоспостереженням і охороною, нічого за цей час не пошкодилося, зберігання безпечне. Вартість послуги прийнятна.

Добавить отзыв