UAOTZYV.COM

ТеплоВам ПП отзывы

Адрес Львів, вулиця Патона, 2/4
Телефон +380 (97) 097-00-28
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-17:00
Сайт www.teplovam.ua
Рубрики Подрядчик по вентиляции, отоплению и кондиционированию, Инженер-консультант
Оценка 4.3 24 отзыва
Похожие компании в категории
Піраміда ПП — Львів, вул. Кульпарківська, 95-A
FanCOil Ukraine-west — Львів, вулиця Антоновича, 81
CRAFTART Студія дизайну та ремонту / Сraftart — Львів, площа Князя Святослава, 5
ТзОВ ПРАНА ПЛАТІНУМ — Львів, вул. Кульпарківська, 59

Инженер-консультант ТеплоВам ПП отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Marko
30 мая 2023 в 0:54

Позитивний відгук і рекомендація «Тепловам» - оперативно і професійно вирішили питання інсталяції бойлера, видно грамотний підхід до справи

Женя
24 февраля 2022 в 11:21

Замовляв систему опалення для будинку. Дуже професійний підхід до справи. Роблять під ключ, починаючи від розробки проекту, закінчуючи запуском системи і підтримкою.

Юрий
18 ноября 2021 в 1:57

Чудова компанія. Професійна команда. Рік шукав підрядника!
Виконали під ключ водопостачання та опалення будинку 300 м2. Теплі підлоги, кілька циркуляційних контурів, атоматизація та управління з смартфону. 2 рік користуюсь - все ок.
Допомогли обрати тип системи, до початку робіт отримав чіткі схеми та кошториси. Виконано якісно згідно стандартів, монтажники професійні акуратні. За рекомендацією компанії скористався програмою IQ енерджі - отримав рефаунд.
Пусконаладка / рекомендації / сервіс - плюс.

Елена
21 июля 2021 в 8:05

Повністю задоволений роботою Тепловам, всі мої побажання по облаштуванню опалення та водопостачання в котеджі були враховані. Анатолій дуже кваліфікований спеціаліст - на усі запитання знає відповідь) Фото котельні додаю

Женя
20 июля 2021 в 1:29

Є клієнтом компанії близько 10 років, сервісом задоволений. Робили систему опалення в будинку. Та подальше її обслуговування. З переваг індивідуальний підхід, широкий асортимент якісного обладнання, швидке реагування на звернення. Рекомендую!

Женя
16 июля 2021 в 11:17

При пошуку підрядника на виконання робіт по встановленню системи опалення в будинку я, однозначно, зупинилась на ПП "ТеплоВам". Чому? Тому, що при першому відвідуванні і знайомстві з керівником п. Анатолієм, я зрозуміла - це та фірма яку я шукала. Роботи по системі опалення, водопостачання та каналізації встановленню котів, було виконано швидко і якісно хорошими спеціалістами. Підприємство завжди йде на зустріч клієнту. І це без перебільшення. Велика вдячність за все. І, звичайно, моя рекомендація: якщо шукати! Тепло" - то тільки у "ТеплоВам"

Катерина
16 июля 2021 в 3:23

Користувались послугами компанії "ТеплоВам", а саме встановлювали тепловий котел у приватному будинку. Насамперед хочу подякувати п. Анатолію та його команді за доступну чітку інформауію та професійно виконану роботу. Всі побажання були враховані та виконані. В нашому будинку дуже тепло, однозначно рекомендую цю компанію, а саме п. Анатолія, і я впевнена, обравши саме їх, буде "ТеплоВам"! Дякуємо!

Rostyslav
14 июля 2021 в 12:05

Користувався послугами проектування та встановлення системи водопостачання та опалення котеджу.
Професійний підхід, вчасне виконання відповідно до погодженого кошторису.

Сергей
14 июля 2021 в 10:59

Рекомендую цю фірму як надійного і професіного постачальника і монтажника опалювального обладання. Перший об'єкт - приватний будинок - був зроблений ще у 2010р. Було встановлено газовий конденсаційний котел Вайлант, вакуумні сонячні колектори Вайлант, система опалення і підігріву басейну з погодозалежною автоматикою. Якістю виконаних робіт, термінами, цінами і головне ставленням до мене, як до замовника, залишився повністю задоволений. Після цього були ще поставки обладання для декількох інших об'єктів. І зажди Анатолій пропонував кілька варіантів по ціні і професійно і аргументовано радив кращий. Велика подяка і повага професіоналам своєї справи.

Володимир
05 июля 2021 в 17:03

Замовляв у них цілий проект на квартиру: опалення, водорозведення та каналізацію в 2014. Все справно працює дотепер. Особливо радує професіоналізм та клієнтоорієнтованість. В будь який момент я можу звернутися за будь якою консультацією та порадою. Також дуже вдячний за організацію поточного обслуговування та дрібних ремонтів. Радий що став їх клієнтом. Однозначно рекомендую ПП Тепловам як надійного сервіс партнера! Так тримати!

Юрій
04 июля 2021 в 15:02

Геотермальний тепловий насос. Встановлення 2016 рік. Професійне проектування, встановлення та супровід в післягарантійний період. Рекомендую. Професіонали своєї справи

Саша
19 июня 2021 в 9:01

Вже багато років обслуговує наші об’єкти надійна/кваліфікована/відповідальна/економна фірма ТеплоВам - співпраця приносить лише задоволення! Рекомендую!

Олег
17 июня 2021 в 17:10

Приватний будинок розташований у Вінниці. Робилося повністю опалення (теплі поли та радіатори), водопостачання та встановлювалися на дах сонячні батареї для забезпечення будинку гарячою водою. Будинок будувався біля 8 років, тому бригада приїзжала декілька разів, робилося все поетапно. Все швидко, кваліфіковано, якісно. Вже проживаю у будинку три роки. Досі пан Анатолій надає консультації з опалення та водопостачання. Після проживання у квартирі дуже корисно, коли є людина, до якої можна зателефонувати і розпитати, не вишукуючи відповідей у інтернеті. Дуже дякую

Nazar
10 июня 2021 в 18:38

Кваліфіковані спеціалісти, якісно спроектували та встановили систему опалення з тепловим насосом в будинку.

Grey
09 июня 2021 в 1:03

Робив повністю водопостачання та опалення для власного будинку через "ТеплоВам" та власне Анатолія. Компанія гнучка в плані матеріалів, та робіт. Професійний підхід до всіх етапів робіт, включаючи обрахунки по розводці тепла та розрахунки матеріалів, де не з"являються потім "раптово" якісь ще позиції, за які потрібно платити додатково. Завжди порадять що краще, а що не варто розглядати, але завжди по вашій кишені. Зажди відповідають у вайбері, завжди йдуть на зустріч у всіх питанях по роботі опалення та системи водопостачання. Роботою задоволений.

Володя
19 мая 2019 в 23:40

Раджу всім цих професіоналів перевірені якісною роботою. Робили мені в м. Луцьку опалення така собі (хвалена) АЛІТЕРМА зараз вони поміняли вроді назву і адресу знаходяться на вул. Годіюк там люди працюють ЯЗИКАМИ божє збав від таких працівників. А цю фірму порадив знайомий чекав правда пів року, але за чотири дні котельню розібрали від тих горе працівників і зібр

Andriy
16 мая 2019 в 0:58

Робили повний комплекс робіт по систем опалленя, каналізації і водопостачання. Якістю робіт задоволенийю

Дмитро
07 мая 2019 в 7:04

Професійно виконали інсталяцію систем опалення, водопостачання, сантехнічних вузлів, каналізації. Рекомендую всім!

Василий
03 мая 2019 в 13:46

Попросив консультацію по встановленню теплового насосу на будинок. Незчувся як він вже встановлений і працює. Задоволений.

Андрей
28 апреля 2019 в 17:29

В 2017 по рекомендации установили котел (демонтаж старого+установка нового), пунктуально, профессионально, ответственно. Анатолию, большое уважение.

Добавить отзыв