UAOTZYV.COM

Тарта отзывы

Адрес Львів, вулиця Пекарська, 24
Телефон +380 (50) 372-27-30
Часы работы 09:00-21:00
Сайт instagram.com/mrsgreenwich_cafe
Рубрики Кафе
Оценка 3.3 33 отзыва
Похожие компании в категории
Аякси — Львів, вулиця Володимира Великого, 29
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Львівський потяг — Львів, вулиця Чернівецька, 21
Львовская копальня кофе — Львів, площа Ринок, 10

Кафе Тарта отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
05 ноября 2023 в 18:43

Сьогодні з чоловіком відвідали цей неймовірний заклад і закохалися в нього. Затишна атмосфера, чарівні дівчатка, страви, все було на висоті. Сьогодні скуштували гарбузовий суп крем, і мʼясну піцу, було дуже смачно і ситно, але дівчатка вмовили ще спробувати їхній чізкейк і це була справжня насолода, окреме дякую барменці за лебедя на каві, було навіть жаль пити. Одним словом щиро рекомендую цей заклад обовʼязково будемо приходити ще)

Юра
29 октября 2023 в 18:24

НІКОЛИ НЕ ЗАМОВЛЯЙТЕ ТУТ ПІЦУ, адже чекати прийдеться неймовірно довго.
Замовили піцу, оператор сказав очікувати годину/01: 30.
Після завершення досить довгого часу очікування, ми зателефонували дізнатися статус нашого замовлення.
Піднімає трубку дівчина, каже що піца буде готова не забаром, вона вже в печі. Ми запитали скільки часу потрібно, щоб ми розуміли коли до вас йти, забрати. Оператор передав слухавку іншій дівчині, яка сказала, що потрібно чекати ще 30хв. ПІЦУ, ЯКА В ПЕЧІ! 30 ХВИЛИН, НА САМОВИВІЗ. НА СЕКУНДОЧКУ!
Як результат, через 1.5 години очікувань, обіцяних даним закладом. 7 людей залишилося голодні та злі. Дякую передає кожен.

Ми замовили Мамаітальяно, які привезли нам 4 піци за 30хв

Наталія
19 августа 2023 в 11:16

Редагую свій відгук що написала декілька років тому - взяла французький начебто пікантний сніданок, хурму і броколі були навіть не посолені, якась незрозуміла ніяка суміш, жахливо! Яйце покласти «забули» бо новий кухар!
Кондиціонер не працює, офіціантка не прислухалась до мого коментаря

Анастасия
11 августа 2023 в 3:32

Не сподобався заклад. Якщо ви не вживаєте мʼясо, будьте уважні в складі страв не пишуть про його наявність.

Нам особисто сказали, що у страві яку ми замовили немає мʼяса, а виявилось що воно там було. Через це залишились дуже неприємні враження від обслуговування.

Денис
03 августа 2023 в 10:45

Смачний страви, але замовили боул, подача 50+ мінут при минимальной посадке.
Будь ласка попереджайте о часе подачі їжі

Olena
28 июля 2023 в 6:28

Заклад гарний, але персонал.
Офіціанти непривітні, враження, що щось їм повинен

Відвідували великою компанією.
Так як нас було багато, кожен замовив собі інший напій. Офіціанти не розрізняють кавові напої, а коли запитали, що це саме відповідь була: " Кава, капучіно. Коротше, розберетесь. "

Також на столах немає салфетниць та салфеток, а за прохання їх принести, ми отримали докірливий погляд офіціантки.

Щодо їжі: лимонади теплі, навіть без льоду, піца хороша, але бажання відвідати цей заклад у мене точно не буде

Анна
09 июля 2023 в 5:25

Дуже смачні страви. Замовляла Французький сніданок, страва мегаситна. Пиріг в додатку нереально смачний (можна обрати на свій смак). Десерти також сподобались. Заклад чудовий. Рекомендую.

Ліліанна
01 июля 2023 в 3:48

Не планувала писати цей відгук, але обставини змінились. Були в цьому закладі зимою 2023, все сбодобалось, цікаві страви, смачні напої…
Відповідно коли вирішили прогулятись пекарською, і зголодніли вирішили завітати сюди. Зробили замовлення, серед якого була новинка з «мексиканського меню» буріто, очікування відрізнялись від реальності, на вигляд апетитно, але смак соусу нам не сподобався. Страва подавалась розрізаною навпіл, і 1 половинка залишилась, вирішили забрати додому. Попросили запакувати в додаткову фольгу, щоб не розвалилось і не потекло. Офіціант забрав половинку, і приніс вже в паперовому пакетику.

Їдемо в автобусі, і я відчуваю, що тканинна торбинка мокра, перевіряю пляшку з водою, закрита, і тут я розумію - це буріто….

Павербанк, навушники, телефон, все в соусі, чи то в соці овочів ВІД ТОГО НЕ СМАЧНОГО Буріто! А знаєте чому? Бо цю половинку просто поклали в паперовий пакет, між двома паперовими тарілочками… Розрізану половинку, яку ЛОГІЧНО що треба було запакувати! Інша страва теж була трохи дивна, незнаю …. Але більше сюди не прийду.

НАВЧІТЬСЯ ГРАМОТНО ПАКУВАТИ, АБО ПОПЕРЕДЖАЙТЕ ЩО НЕ ВМІЄТЕ!

Богдан
13 апреля 2023 в 8:28

Ціна явно не відповідає якості. Жахливий буріто, сухий чізкейк, кава середньої якості за 1,5 євро)

Stella
29 августа 2021 в 9:50

Надзвичайно смачна кухня, приємне обслуговування, і ненав'язлива атмосфера, місце де хочеться поснідати з подругою, пообідати з колегами і повечеряти в колі сім'ї. Однозначно раджу!

Віктор
23 июля 2021 в 18:34

Зазвичай дуже детально описую меню і все інше. І обов'язково зайду, щоб все спробувати та оцінити по достоїнству. Сьогодні зайшли з колегою сховатись від дощу, на що офіціант дуже бурно відреагувала і по факту вигнала нас. Такі люди не знають що таке toilet free або інші феномени хороші, які пропонує сучасний бізнес. Цей совок безсовісний просто вразив. Тому на даний час я розчарований цим закладом. Але для повноти картини пообідати зайду і тоді опишу своє враження

Володимир
22 июля 2021 в 17:53

Прикольний інтерєр, багато друзів дуже люблять цей заклад. Мені також дуже сподобався чізкейк й доволі смачна піца, трошки напряжно було на терасі під час карантину, але взагальнмоу місце класне, але чогось трохи не вистачає, тому лише 4, але загалом смачно і класно, коли поруч і хочу попоїсти то завжди відвідую.

Татьяна
26 июня 2021 в 15:47

Стейк, це шматок вареного м'яса трохи потриманий на грилі. Він навіть запах має як варене. Салати майже всі з хлібом, чи з макаронами. Заказала той, де хліба не було в переліку, але принесли з великою кількістю сухарів.

Eugene
11 февраля 2021 в 12:36

Шли в заведение за карбонарой, но к сожалению её не было в меню, зато были другие вкусные пасты. Порции были огромные. Настолько вкусные, что на следующий день пришли сюда ещё раз, попробовать другие позиции в меню.
Пицца тоже очень вкусная и большая.
Из странного практически во всех пастах присутствует лук, который не всегда сочитается с соусом. Но к счастью можно попросить что бы лук в пасту не добавляли.
Из неприятного: зимой в заведении довольно прохладно. Официантки ходят в теплых "жупанах". Зайти согреться не покупая кофе не получится.

Руслан
09 февраля 2021 в 9:21

Быстрое обслуживание. Большие порции и вкусная еда. Завтракали тут два раза, все понравилось. Особо отмечу глинтвейн - во много раз вкуснее того, что продают на ярмарке.

Елизавета
09 декабря 2019 в 8:10

Обслуговування залишає бажати кращого! Офіціант при вході у заклад розмовляє по телефону і коли клієнт вітається з ним, просто робить вигляд, що не помічає.
Довго не могли дочекатись, коли все таки на нас звернуть увагу. Все дуже смачно, але атмосферу закладу і загальне враження створює саме обслуговування!

Анна
18 ноября 2019 в 6:33

Безумовно смачна кава на Пекарській, можу завжди її рекомендувати. Коли хочу потішити себе, то іду тільки сюди. Заклад в європейському стилі, атмосферний та привітний.

Марина
18 октября 2019 в 21:11

Заклад орієнтований на студентів, які швидко їдять і йдуть. Тому будьте готові швидко обирати і розплачуватись. При цьому Mastercard не працює і вас можуть попросити розплатитись готівкою.
Так як в закладі доволі душно, якщо вам потрібно буде до вбиральні, попереджайте колегу, що ви таки хочете допити каву, тому що її можуть забрати.

Татьяна
01 октября 2019 в 23:37

Уютное атмосферное место с приятной музыкой. То, что нужно для неспешного завтрака. Пироги свежие и вкусные. Чизкейки - сама нежность. Обслуживание на уровне

Вячеслав
28 декабря 2018 в 2:10

Звичайне кафе. Місць малувато. Особливої атмосфери немає. Обслуговують довго. Але їжа смачна. Піца теж, але не скажу що "суперособлива", як інші пишуть.

Добавить отзыв