UAOTZYV.COM

Sushi King отзывы

Адрес Львів, вулиця Стрийська, 45ж
Телефон +380 (93) 939-84-88
Часы работы 11:00-22:00
Сайт sushiking.com.ua
Рубрики Суши, Доставка готовой еды
Оценка 4 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sushi King - Доставка суші Львів — Львів, вул. Малоголосківська, 8Д
Похожие компании в категории
Піцерія Челентано / Pizza Celentano — Львів, вулиця Володимира Великого, 123
Суші ,,Кіото'' — Львів, вулиця Освицька, 1
Безкоштовна доставка суші Львів - Katana — Львів, вулиця Наукова, 2г
Yakuza — Львів, вулиця Тролейбусна, 7

Суши Sushi King отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
05 февраля 2024 в 16:56

Суші - розйоб. Великі і смачні, напхатися ними легко. Музику краще було б змінити на щось класичне.

Прийдемо ше.

A Ragazzi
29 января 2024 в 7:58

Замовив вперше сьогодні ці суші, очікувалось якщо чесно більшого, ви хвалитесь гігантським розміром найбільших у Львові Ролів, але насправді, вони по середнього розміру, і в моєму випадку в моєму замовлені вони були складені та порізані доволі не акуратно, смак я вважаю хороший, нарікань немає, але червона риба була дещо взяка і відчувалось щось і не жувалась так мʼяко… ну незнаю якісь очікування не співпали з реальністю
Можливо це одиночний випадок, але враження тепер не дуже

Марина
27 августа 2023 в 17:24

Дуже смачні, великі, естетично красиві суші, багато начинки. Величезний вибір страв. Окрема подяка за пораду у виборі страви. Швидка доставка

Юлия
09 августа 2023 в 15:41

Сьогодні ми відвідали заклад, для відпочинку сім‘єю, нам принесли замовлення, напої, все було чудово. Але хвилин через 20 к нам підходе офіціант і просить покинути нас заклад, так як повітряна тривога, але вона була не у Львові. Тобто ми мусили кинути все та піти не доївши та не допивши, але залишки їжі нам запропонували забрати. На питання чому одразу не попередили що може скластись така ситуація, нам відповіли що вони не знали чи буде повітряна тривога. Настрій зіпсован, враження про заклад також. Ви або зовсім не приймайте людей, або ставтесь нормально, якщо вже і відкрили заклад!

Максим
23 июля 2023 в 9:50

Нещодавно побували вперше в закладі. У вас гарний інтер’єр та дуже смачно. Роли надзвичайно великі. Нас обслуговувала  приємна офіціантка Романа, яка допомогла обрати роли та напої. Лимонади бомба.
Рекомендую!

Koss
29 июня 2023 в 17:25

Сьогодні зробив замовлення на локшину з рисовими чіпсами, сума замовлення 410грн. В результаті передзвонив оператор і сказав що час очікування на саме приготування 90хв.

Marta
22 апреля 2022 в 21:49

Я часто у вас замовляю, але останнім часом для порівняння вирішила спробувати різні доставки суші Львова. Сьогодні я остаточно переконалась в тому, що саме ваші суші найсмачніші! Смак ролів - оригінальний і нестандартний і в цьому весь шарм. Тільки ви так вдало вмієте поєднювати солодкі фрукти з соленою рибою. А нітачі - це окрема любов!

Єдине що: я б рекомендувала трішки ретельніше зачищати вугор і креветки. В вугрі часто попадаються кісточки, а в креветках - маленькі частинки панцира.

І гарячі роли краще замовляти тільки в закладі. При доставці вони розмокають і це вже не те. Але я розумію, що доставка гарячих ролів не проста. Тому якось нейтрально до цього ставлюсь

Ще хотілось би щоб такі побажання в коментарях до замовлення і нагадування операторам "не давати додатків імбир та васабі" виконувались. Кожне замовлення це повторюю, але кожного разу вперто дають по 3-4 упаковки. У нашому випадку це просто викидається в мусорник.

Христина
09 апреля 2022 в 10:07

Найсмачніші у Львові суші, але інші страви взагалі розчарували…
Пішла в заклад на Стрийський, щоб повечеряти.
Замовила том ям з лососем і мене запитали чи я хочу гострий чи не гострий? Я відповіла, що гострий. В результаті принести не гострий, майже холодний і без рису том ям? Було якось неприємно…
Інші страви, які мали б бути досить теплими були майже холодними та взагалі не доведені до смаку.
Однозначно більше не буду замовляти інші страви окрім ролів.

Саша
03 апреля 2022 в 9:59

Замовляли з собою, не сподобалось
Теплий рол-дуже солоне панірування, Золотий дракон- вугор мав присмак як болотна риба, довелось познімати
Чорний дракон- просто ніякий

Volodymyr
18 февраля 2022 в 17:59

Відвідали заклад вперше, та дуже були задоволені якістю та смаковими характеристиками, до цього часу нашим фаворитом в сім'ї були NOA, але тепер можу порекомендувати. Sushi King!

Виктор
27 января 2022 в 7:07

Брали тут суші, просто офігенні, рекомендую! Тільки якщо будете з дітьми їсти, то вони величенькі)

Анна
23 января 2022 в 17:30

Надзвичайно смачні роли.
Багато начинки, свіжа риба, доступні ціни.
Завжди приємний персонал від оператора, що приймає замовлення до кур’єра.
Рекомендую, одні з найкращих у Львові.

Вікторія
19 января 2022 в 6:31

Одна із найсмачніших ролів у Львові. Дуже багато начинки і ідеальне поєднання смаків, рекомендую усім друзям і знайомим!

користувач
10 января 2022 в 13:42

Замовили на вечір суші (рахунок 144101). На вигляд роли були дуже класні. Однак, все враження зіпсував повністю недоспілий та гіркий авокадо. Через нього рол був абсолютно несмачний.

Анастасия
23 декабря 2021 в 16:05

Вчора вперше замовили тут роли. Це просто щось неймовірне у Львові смачніших ще не їли
Замовили сет, дуже якісно упаковано, гарно, а на смак просто чудові. Продукти, риба — все свіже. Квіточка — то просто така приємність
Єдине, в одному шматочку нам попалась луска від креветки. Але пожартували, що значить вона там є, а це вже добре
І ще, як на мене, то задовга доставка. Від стрийська-наукова до стрийського автовокзалу півтори години. Але нас про це попередили, можливо, просто було багато замовлень.
Однозначно, рекомендую

Саша
18 декабря 2021 в 6:45

Суші, безперечно, смачні, але не дуже, як це сказати, туго скручені, через що, коли брати паличками, практично розпадались. По тій ж причині вигляд був теж не ідеальним. Також в одному з ролів був чи то погано нарізаний, чи затвердий огірок, що аж поранило піднебіння.

Виктория
17 декабря 2021 в 21:02

По фото видно высокое качество роллов. Очень вкусные и свежие. Всегда соответствует заказ фото на сайте и заявленной граммовке.
Лучшее соотношение цены и качества во Львове.
Про отношение к клиентам можно судить как сотрудники решают вопросы. Однажды немного задержались, позвонили извинились, предложили бонус к следующему заказу. Ну просто красавчики!

Олена
13 декабря 2021 в 21:40

Замовляю завжди суп Том ям, завжди смачний, але минулого разу замість лайма був лимон і не було лимонної трави а вчора не було вже ні лайму ні лимону ні кінзи ні лимонної трави а помідор явно не чері а звичайний бо величезний. Скоро ще не буде грибів один бульйон і креветки. Ваш суп смачний, але інгрідієнтів кожен раз менше, робіть щось!

Анастасия
13 декабря 2021 в 12:26

Доповнюю відгук з урахуванням попереднього невдалого замовлення сету «Манамі». Декілька днів тому замовляли сет «Манамі», який виявився не смачним як завжди, а халтурно приготовленим. Після публікації відгуку, з нами зв’язались та запропонували доставити нам ще раз цей сет. Сьогодні доставили, та можу сказати, що цей сет- такий самий смачний як раніше. Рис свіжий, начинки багато, зелені також, рибка свіжа та великими шматками. Радує те, що заклад переймається своїми клієнтами та намагається ставати кращими і виправляти помилки. Сподіваюсь це не разова акція, а робота над помилками і нам не доведеться шукати інші заклади, адже ваші суші були і сподіваюсь будуть найсмачнішими у Львові)

користувач
10 декабря 2021 в 23:23

Вчера заказывал роллы, доставили
быстро, курьер был вежлив, роллы - самые лучшие во Львове.
Однозначно 5, рекомендую.

Добавить отзыв