UAOTZYV.COM

Супермаркет Софія

Адрес Львівська обл., Радехів
Часы работы 08:00-22:00
Рубрики Супермаркет
Оценка 4 8 отзывов
Похожие компании в категории
Явіс — Радехів, вулиця Витківська, 13
Явіс — Радехів, вулиця Гоголя, 1
Гуртівня Привокзальна — Радехів, вулиця Транзитна, 7
АТБ — Радехів

Супермаркет Софія отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
02 декабря 2021 в 6:31

Вічливий персонал і приємні ціни, мінуси не завжди чисті корзини і відсутність контрольних ваг.

Оксана Герич
06 ноября 2021 в 19:47

Пропадають сумки шкафчиків. Охороні. Всерівно, впадло подивитись по камерах. Не рекомендую. Добре, що не залишили цінних речей, але для чого камери, якщо неможливо їх переглянути.

Андрій
16 февраля 2020 в 6:55

Вибір широкий, ціни адекватні. Але місця дуже мало, розстановка товару не дуже. З візком між рядами не всюди проїдеш. Продавщиці вічливі, але самі каси маленькі, товар не зручно викладати. Черги великі, але напевно товар не залежується).

Ярослав
10 февраля 2020 в 7:05

Хороший магазин, тільки треба уважно дивитися на наліпки на вазі, оскільки замість апельсин можна заплатити за фарш, який у три рази дорожчий.
А так, персонал хороший і мікроклімат також.
Я рекомендую.

Александр
15 декабря 2018 в 17:04

Хороший супермаркет! Широкий асортимент продукції. Ввічливий персонал. Швидке обслуговування. Прикольна піца! Свіжі продукти! Дуже подобається! Всім рекомендую.

Bogdan
19 ноября 2018 в 4:09

Магазин хороший, ціни доступні, вибір великий, дуже хороша піца. Але великий мінус цього магазину це персонал. Касирші не привітливі, іноді хамлять. Охоронець завжди ходе за тобою і підозрює шо ти щось вкрав, адже камер у магазині нема. Інколи можуть вигнати з магазину тому що ти довго вибирає. Думаю якшо прекрасний керівник, який там є, провів профілактичну бесіду з персоналом це би був один з найкращих магазинів у Радехові.

Любомир
14 ноября 2018 в 9:10

Мені не дуже подобається, в відділі де продають тютюнові та алкогольні вироби не одноразово приходилось чекати на продавця з невідомої причини.

Ульяна
22 августа 2018 в 5:58

Магазин хороший, широкий асортимент товару. Окреме дякую за щоденні свіжі крильця, гомілки, піцу) Зауваження до персоналу, а конкретно касири і жіночка на цукерках. Непривітні, злі, одним поглядом намагаються показати, як їх дратує покупець, особливо на цукерках. На касі стоїш і слухаєш, як обговорюють між собою з кислою міною те, яка в них погана робота і як їх не цінують. Тут якнайшвидше потрібна профілактична бесіда директора з персоналом, тому що сам директор хороший і магазин претендує бути найкращим в місті. Завдяки персоналу є ризик зіпсувати репутацію на старті.

Добавить отзыв