UAOTZYV.COM

Султан отзывы

Адрес Трускавець, вулиця Карпатська, 7
Телефон +380 (63) 622-62-22
Часы работы 12:00-00:00
Сайт tomato.ua/tyruskavets/restaurants/sultantr
Рубрики Ресторан
Оценка 3.5 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Огни Баку — Трускавець, вулиця Дрогобицька, 37
ForRest Meat Club — Львів, вулиця Василя Стуса, 47
Ресторан Вертеп — Львів, вулиця Масарика, 3
Похожие компании в категории
Гражда — Трускавець, вулиця Карпатська, 2
Шухляда — Трускавець, вулиця Степана Бандери, 12А
Шале Грааль / Apart-Hotel Chale Graal - готель у Трускавці — Трускавець, вулиця Суховоля, 60а
Ё-моё — Трускавець, вулиця Городище, 8

Ресторан Султан отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
18 мая 2023 в 6:45

Інтер’єр класний, є альтанки на свіжому повітрі, зелена дуже красива територія - тут все на найвищому рівні. Обслуговування дуже погане, дівчині років може 18-20, яка взагалі не знає меню, як виглядає страва, що туди входить. Персонал потрібно навчати!
Ми багато подорожуємо, тому приїхали спробувати саме турецьку та азербайджанську кухню. Баранини та телятини взагалі немає в меню, пельменів та багато чого взагалі не було. Мене це здивувало. Взяли: сулугуні, жульєн (смачний), мангал салат (стільки луку, що більше нічого не відчувається), люля індичий (як на пару, а не на мангалі).
В ресторані багато банкетів, але якщо ти прийшов поїсти - потрібно обирати інше місце. Хоча така перспектива у цього закладу, а займатися ніхто не хоче.

Анастасія
14 мая 2023 в 5:18

Гарне приміщення, нормальні ціни, кухня недуже, грибна юшка там це суп з печерицями і макаронами, а в цезарі 3 тоненьких кусочки курки і 2 маленьких помідорки чері, все інше листя салату, більше не приїдем.

користувач
19 марта 2022 в 23:38

Не рекомендую! Дуже довго кухня видає холодні страви! Шашлик смачно! Всі хто йде в Султан, рекомендую по закінченню перевіряти чеки! Було замовлено одну позицію напою а в чек вбили шість!

Женя
12 марта 2022 в 9:36

Очень хороший ресторан. Уютно, стильно, чисто. Кухня изумительная. Обслуживание на высшем уровне! Прекрасное обслуживание! Действительно именно прекрасное! Чувствуешь себя очень уютно!

Артем
03 марта 2022 в 7:19

Кухня очень хороша, но кто потанцевать не сюда. Певци очень грустный репертуар поют и до 22.45 поют. А ресторан отдельно стоящие здание можно петь хоть до утро. При этом люди есть и хотят танцевать.

Вікторія
28 февраля 2022 в 3:14

В ресторані святкували Новий рік. Їжею залишились задоволені, навіть з собою частину забрали. Цікава порційна подача шуби, рис с червоною рибою дуже смачний, картопля по селянські з шашликом, правда її подали вже о 3 ночі, коли вже нічого не хотілось їсти, терамісу смачне. Нарізка сиру і ковбасок, нормальна, все свіже і різноманітне, а ось фрукти - виноград та апельсини були не свіжі. Феерична подача баранини в солі з підпалюванням, потім офіціанти її розбивали ножами і шматочки розносили по залу, м'ясо смачне і м'яке. Не сподобалась музика, я нічого не маю проти українських пісень, є багато чудових народних і сучасних, але репертуар був підібраний погано і не запалював, танцювати не дуже хотілось, а молодь взагалі нудьгувала, після 3 включили більш сучасні, але більшість гостей вже розійшлась. Розважальна програма слабка, сподобалась танцівниця східних танців і до слова це єдине, що відповідало назві ресторана "Султан", дівчатка років 15 танцювали 4 танці, але це вже не по дитячі, і ще не по дорослому, так самодіяльність, правда скрипалька у них була не погана. Конкурси були мабуть спочатку, бо ми запізнились і ще пару на протязі святкування, але не дуже запалювали. Місця для танців не всім хватало, особливо коли спускались з другого поверху, столи стояли впритул, трохи було тісновато. Сам ресторан дисонує з назвою, начебто повинно бути щось східне, однак в середині дерево (як зруб), офіціанти в поліцейських поло, правда нарікань за обслуговування не було, все чітко, з повагою без нав'язування якихось, їжа також не східна. Цінник середній, їжа на свою ціну.

Саша
30 января 2022 в 11:08

Дякуємо ресторану "Султан" за прекрасно організований передноворічний корпоратив для нас. Дуже смачна кухня, особливо шашлик. Особлива подяка офіціанту Віталіку- справжній професіонал своєї справи Прийдемо до вас ще

Оксана
06 января 2022 в 17:10

Відпочивали і вітали свого товариша з іменинами. Ресторан чудовий, хороша кухня, обслуга також на вищому рівні. Затишно, музика також хороша. Дякуєм.

Світлана
11 декабря 2021 в 3:20

30.10.2021г. Очень красивый ресторан и ухоженная территория. Обслуживание на высоком уровне. Кухня-это отдельная тема, так вкусно избалованным киевлянам не было давно. Шах-плов-прекрасен, шашлык и фаршированная рыба, рулетики с сьомгой просто нет слов. Спасибо за отличный вечер, живую музыку и развлекательную программу. В вашем заведении есть душа и видно сразу работу команды. Спасибо ещё раз. Процветания и удачи вам.

Саша
07 декабря 2021 в 15:47

Колоритне місце, гарний інтер'єр, смачна кухня. Прикрасна шоу програма, особливо вразило східні танці. Вразила уважність власника закладну який підходив бажав гарного вечора, цікавився чи все подобається. Дякую за атмосферу.

volodymyr
28 ноября 2021 в 9:20

Загальне враження - незадовільне. Гардеробу нормального немає. Санвузол без нормальних засобів гігієни та недоремонтований. Жива музика - занадто гучно, підійде хіба що для п'яного бидла. Основні блюда зроблені паскудно. Шах плов - м'ясо тверде. Садж - м'ясо тверде. Люля сподобались, і тому оцінка 2 а не 1.

Саша
24 октября 2021 в 3:31

Обслуговування нікудишнє.
Зробила замовлення за 2 дні щоб забрати з собою. Все було видано у пакетах. Половини заказу не додали, страви в жахливому стані. Це дійсно помиї. Салати наче робили 3 дні тому і вони стояли готові на мене чекали.
Я мешканка Трускавця і гіршого обслуговування я не бачила.

Уляна
16 октября 2021 в 17:32

Красиві альтанки, дуже смачна кухня, куштували пельмені, хінкалі, язик, крем-суп, жарке, все було дуже дуже смачно! Хороше обслуговування, приємні ціни.

Соня
30 сентября 2021 в 0:44

Смачний шашлик і адекватна цінова політика. Крута атмосфера за рахунок живої музики. Мінусом стало довге очікування офіціанта, але за цей момент вибачилися.

Ульяна
16 сентября 2021 в 6:55

Після відвідин "Султана" залишилися не зовсім приємні враження. Одного дня (
06.08.2021) робила замовлення в телефонному режимі. До наступного дня (07.08.2021) у нас зменшилась кількість гостей, тому і зменшили меню (ще попереднього дня ввечері у режимі Viber). Прийшли і не побачили жодних змін у меню, співпраці між дітьми- адміністраторами жодної ( (чому діти. Тому що всі, кого нам вдалось побачити дуже юні). Сирна тарілка коштує недешево, а на ній 3 види звичайного (недорогого сиру), конвертики до супу - суцільна олія, салат з телятики- плавав в олії. Усі свої зауваження я висловила юній адміністраторці, на які навіть не отримала вибачень. Більше у " Султан" НЕ завітаю і іншим не пораджу!

Ірина
20 августа 2021 в 12:28

Ми святкували випуск наших дітей, дуже задоволені. Бенкет був на 100 чоловік. Чудовий і розуміючий персонал, були питання відносно кондиціонерів, які не працювали, але після зауважень з боку людей, це питання було вирішене, власник організував велику кількість вентиляторів, які поставили біля кожного столика, що дуже змінило ситуацію по цьому питанню. Також власник організував службу охорони, яка вирішувала питання з посторонніми особами, яких привели наші ж діти. За це окреме дякую! За рахунок закладу був подарунок, плов від шеф-повара. Було дуже гарно і смачно. Кухня в ресторані дуже смачна, їжі було багато, подачу узгоджували в процесі вечірки, так як програма була насичена у нас. Офіціантів вистачало. Територія гарна, зелена, багато квітів, альтанки. На території закладу стояла наша фотозона, яку поставили на багато раніше, ніж починалось наше свято. І коли була гроза, персонал зробив все, про що ми попросили (зібрали підсвітку і деякі елементи фотозони) для того, щоб їх не пошкодив дощ. Дуже дякуємо. Все було чудово.

Добавить отзыв