UAOTZYV.COM

Stylus отзывы

Адрес Львів, вулиця Бойківська, 1
Телефон +380 (44) 364-11-33
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт stylus.ua
Рубрики Все для Интернета, Магазин бытовой техники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Салон сотовой связи, Компьютерный магазин
Оценка 2.5 41 отзыв
Похожие компании в категории
ПП ТВІЙ ДІМ І САД ПЛЮС — Львів, вулиця Городоцька, 174
Пекарня №1 / Интернет магазин Mytatto.com — Львів, вулиця Городоцька, 174
Інтернет маркет ESPO — Львів, вулиця Професора Буйка, 2
Дефіс — Львів, вулиця Лемківська, 14

Компьютерный магазин Stylus отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Михайло
05 сентября 2023 в 10:39

Не знаю кому як, але мені цей магазин подобається, у мене з ними питань не виникало. Товарів багато, майже завжди є в наявності, проблем з якістю не було, ще для мене важливим є можливість купувати тут товар у розстрочку спортбанка.

Максим
08 февраля 2023 в 18:07

Жахливий магазин. Читав раніше коментарі про ваше сервісне обслуговування, але не думав, що і зі мною так вчинять.
Проконсультувався з продавцем, яку станцію купити для живлення роутера. Мені порадили модель, яка автоматично відрубає живлення, якщо під'єднано недостатньо потужний пристрій (так, читав форуми, із цією моделлю таке дійсно є).
На наступний день оформлюю повернення, акуратно все складено, ліпше ніж при продажу. Дзвонять і кажуть: "Нетоварний вигляд. Перевірили - все працює. Немає коробки. "
Серйозно?
Не раджу нікому користуватися послугами цих шахраїв.

Наталя
11 ноября 2022 в 10:15

Придбала телефон через цей магазин. При купівлі телефону в пункті видачі на Бойківській мене запевнили, що повернення товару проходить в них без проблем, якщо нічого не пошкоджено в телефоні. Оплатила. На другий день прийшла повернути, бо телефон не підійшов по розміру (завеликий). Не могла цього дізнатись раніше, бо у Львові таких телефонів ще немає, тільки з Києва замовлення. У поверненні мені відмовили, сказали, що взагалі мені не говорили, що можна повертати. Виявляєть, тепер його за мій рахунок треба відправляти в Київ поштою і чекати 14 днів поки сервісний центр дасть підтвердження, що він справний. Гарантії, що під час відправки з ним нічого не станеться немає. Отже, я рахую, що даний магазин діє, як шахраї. Не попереджують людей про проблеми при поверненні, обдурюють при покупці, надаючи неправдиву консультацію. Не раджу людям користуватись їхніми послугами. Вони порушують закон України про права споживача і залишають людину з проблемою наодинці, хоч гроші отримали відразу. Бридко, що в такий час є такі працівники в сфері обслуговування, одним словом - аферисти.

Саша
22 февраля 2022 в 4:53

Замовив навушники Huawei Freebuds 4i, як подарунок, питань до магазину по доставці і обслуговуванню немає, все як треба. Після першого розряджання навушників один з них, а точніше правий перестав заряджатись, кейс і лівий навушник працюють належним чином. Питання, чи можу я звернутись по даній адресі стосовно ремонту? Гараниійний талон і чек є.

Игорь
09 февраля 2022 в 16:04

Купив телефон через стилус. У пункті видачі дозволили повністю протестувати телефон, також подарували навушники і адаптер у розетку. Приємно, коли такий сервіс. Рекомендую даний магазин. Дякую і побільше вам хороших клієнтів.

Богдан
25 января 2022 в 8:14

Зателефонував менеджер, підтвердили замовлення. За день до очікуваного терміну доставки скасували замовлення по причині закінчення товару на складі.
Замовлення №2387608.

Роман
24 августа 2021 в 4:07

1. Нельзя оплатить картой
2. Очень медленно работают сотрудники
3. Обслуживают одного клиента за раз, я ждал 40 минут пока другой клиент проверят 12 телефонов, чтобы забрать банку витаминов
4. Душное помещение, куда набивается толпа народу, чтобы забрать свой товар

Петро
01 августа 2021 в 19:09

Категорично не рекомендую даний інтернет-магазин.
Замовлення робив 28.05.21, сказали що до десяти робочих днів буде. Сьогодні 14.06.21 подзвонили і сказали, що товар не прийшов і буде орієнтовно 18-21.06.21.
Сервіс на нулі, шкода що не можна поставити "0" зірок. З таким успіхом можна на алі замовляти.
Не звязуйтесь з цим інтернет магазином.

Влад
15 июля 2021 в 22:37

Сначало сказали, что заказ будет именно в тот день когда я туда приехал, после приезда сказали "Вышла небольшая накладочка". Первый интернет магазин с подобным сервисом. Я разочарован!

Александр
08 июля 2021 в 2:57

Здійснив покупку відеокарти в даному магазині. Коробка була вже відкрита при отриманні, після підключення карта не видала картинки, повернув товар з повним комплектом у заводській плівці яку не знімав перед перевіркою, отрима відмову повернення, а тільки ремонт до 45 робочих днів.
Не рекомендую даний інтернет магазин, не раз здійснював покупки і повернення у інших магазинах з сервісною перевіркою.

Оксана
04 июля 2021 в 2:22

Купила Стайлер Philips одразу з дефектом (шумить)
в магазині відповіли що мають його відправити на діагности а потім може повернуть гроші і це займе (2-3 місяці)
згідно закону Закону України "Про захист прав споживачів" гроші одразу мають повертати якщо не пройшло 14днів.
продавці з агресією відповідали на питання, хамили,
нікому не порекомендую цей магазин,
продаєте не якісний товар!
товар не використовувася Номер замовлення1858488

Оксана
15 июня 2021 в 0:47

Не рекомендую даний магазин.
Відсутнє післяпродажне обслуговування. Щодо сервісних робіт інформацію надати не мають можливості, контактів також. Тобто товар за 15 тис. Після 14 днів експлуатації я повинна ремонтувати та собслуговувати самостійно і на разі невідомо в якій організації. Буду звертатися до представників та дистрибьютора.

Андрій
10 июня 2021 в 12:14

Мав необережність придбати в даному магазині смартфон xiomi redmi note 9 pro, через бажання зекономити вирішив замовити саме тут, так як ціна була набагато нижча ринкової. Пройшло трохи більше 5 місяців і перестав працювати вхід 3.5 до навушників, відправив по гарантії. Перетелефонували працівники сервісного центру і винесли вердикт що в даному виробі пошкоджені чіпи на материнській платі (!) і що перегоріти вони могли через те що я застосовував у вхід сторонні об'єкти які не призначені для цього телефону. Питання: ЩО Я МІГ ТУДИ ЗАПХАТИ? А ось моя відповідь: Даний виріб був привезений в країну нелегально! Відповідно за такі товари виробник не відшкодовує наявність ЗАВОДСЬКОГО браку! Що і було справжньою проблемою мого телефону, а списали все гарно на користувацьку недбалість! Молодці! Дуже гарно все розписали ще й забрали гарантію на даний виріб. Я вже більше 10 років користуюся послугами інтернет-магазинів і вперше стикаюся з такою халатністю і непрофісіоналізмом.   Тому категорично не раджу купляти техніку в даній мережі магазинів! Вже пройшло три дні від дзвінка а телефон все ще не вислано назад до мене.

Женя
05 июня 2021 в 14:04

Ви мені запропонували звернутись в сервісний центр) ви дійсно знущаєтесь) це ви мені товар продали, ви халатно набрали співробітників котрі беруть товар додому, використовують його, знаючи що компанія ніяк не буде це діло розлідувати просто помічають товар що він на складі а потом руками розводять! То не я, то нова пошта, то халатний покупець! Якщо товар замотаний в три слоя скотча і не виглядає пошкоджений хто дивитись буде,? Якщо товар новий? Я ще не конструктивний, якщо у вас була б хоча б капля людяності то ви б розібрались хто це зробив по камерам складу, дізнались правду і пояснили ситуацію мені і тоді б домовились хоча б на знижку! Очевидно вам плювати на всіх! Це сумно! І до речі мені не пропонували обмінповернення, тут не треба брехати на людях!

Олександр
29 мая 2021 в 20:57

Обслуговування на 2.
Стою, чекаю, ніхто не квапиться.
Товар придбав хороший (заслуга виробника) але без української інструкції. А це контрабанда.
Оплатити карткою товар - не можна
При оплаті онлайн - комісія якась галіма.
Сайт з кривою українською.
Накладні і чеки з московською мовою.
Корочше одні розчарування.
2га зірка лише за акваріум в моніторі.

Ярослав
28 мая 2021 в 17:25

Ремонт і продаж комп'ютерної техніки. По сумісництву місце видачі замовлень з Stylus і Cyfra. Швидко, оперативно. Товар прийшов запакований з заводськими лейбами. Дозволили розпакувати, все перевірити. Трохи довго приходиться стояти в черзі на вулиці, в карантин в приміщення запускають по одному.

Андрій
22 ноября 2020 в 16:15

Відвідав я це місце 08.09 приблизно в 16: 00.
Перше що мені кинулося в око що два працівника сидять без масок (в час коронавіруса це дуже актуально тим більше всередині приміщення!)
Я замовив браслет і акумулютор
Почалось все з того що мені потрібно було зарядити спортивний браслет який мені вони видали.
Я попросив зарядити його щоб знати чи він хоча б працює. Працівниця що видавала замовлення не могла витягнути з браслета капсулу (я теж не знав як бо сам ніколи ним не користувався і ламати годинник не хотів) але смішне в іншому, коло неї сидів її колега який мав такий самий браслет, можливо тоді коли треба було помогти в нього з'явились проблеми з слухом. Тоді я підійшов до цього працівника і попросив помогти, він з кислою міною витягнув капсулу з браслета.
Далі його колега взяла на зарядку капсулу і я був змушений чекати (але в тому що браслет прийшов розрядженим проблеми не бачу бо це стандартна річ).
Після того як браслет був заряджений і включився в ньому були суцільні китайські знаки, мені потрібно було провірити чи браслет працює і тому ще раз спитав працівницю що робити бо мені провірити треба. Вона вже була знервована бо скоріш за все як я смію стільки її турбувати з такими смішними проблемами, я мав видно відразу забрати браслет і піти. Вона сказала що нічого не знає і це пункт видачі (мається на увазі нас нічого не цікавить що в тебе там)
Я знов звернувся до працівника з зауваженням того що в нього такий самий браслет але він з нахабним виразом обличчя сказав що в нього браслет моделі band 5 а в мене band 4. Це до чого було сказано? Типу в нього дорощий чим в мене. Важко сказати що творилось в голові цього працівника.
Далі він після того як я пояснив що не можу забрати річ якщо не знаю чи вона працює сказав або навіть з якимось не бажанням кинув мені що треба скачати спеціальний додаток щоб запустити браслет.
Далі я почав встановлювати додаток і чекати поки запрацює браслет. Пройшов деякий час, чекав поки все буде як повинно, але працівниця видно хотіла щось вияснити і спитала чи я на сайті Stylus не читав що так цей браслет повинен запускатись в перший раз, тоді я її питаю де саме на сайті це написано?
Я відразу сказав що давайте ліпше далі не будем, бо це пуста розмова, бо девайс має надійти в стані такому щоб я міг провірити чи хоча б мені мають пояснити як це зроботи.
Вона почала сміятись і переглядатись з своїм колегою.
Це що мало значити? Що це за неадекватна нахабна поведінка.
Це так вчать в цьому місці працівникам відноситись до людей?
Браслет запрацював і я все таки забрав його, бо замовляв я не в цих неприємних працівників, а в Stylus, бо в цієї компанії робив замовлення не раз і знаю що товари завжди в них якісні і без нарікань.
Тепер нарахунок цієї ситуації.
Якщо вони навіть себе іменують в даній ситуації пунктом видачі і їх нічого не цікавить, вони могли чисто по людськи віднестися.
Наприклад я б в даній ситуації маючи такий самий браслет пояснив людині що треба скачати додаток бо через нього все запускається і далі появиться можливість його налаштувати.
Але видно тут не така ситуація.
Рекомендую керівникам цього місця прийняти міри до цих працівників, бо їх відношення до людей не допустиме!

Номер моїх замовлень 1639093 і 1645797

Марта
02 сентября 2020 в 7:54

Замовляли телефон, спочатку приїхав браковиний (екран завжди одразу поділений на два), відправили на сервіс. Потім приїхав вже з відремонтованим екраном (хоча мали б дати новий телефон!), але при виклику зразу ж блокувався і не розблоковувався до завершення виклику (тобто ти не можеш ні завершити дзвінок сам ні взагалі нічого зробити іншого). На той час ще не пройшло 14 днів з дня покупки, вирішили повернути його і все. Проте консультант магазину сказав, що висновок чи можливе повернення має надати цей сервісний центр, що ремонтував, а сервісний центр відхилив повернення товару, бо телефон був у користуванні! АЛЕ ТЕЛЕФОНОМ МИ НЕ КОРИСТУАЛИСЯ, БО ВІН БРАКОВАНИЙ ДВА РАЗИ ПРИЇЖДЖАВ! Нікому не раджу щось тут замовляти, і сама перший і останній раз замовила!

Serhii
18 июня 2020 в 9:35

Купив ПАЛЬОНІ наушники на САЙТІ СТИЛУС! Apple 3.5. Дарма, що не перевірив. Абсолютно не працює регулювання звуку + динамік + звук поганий. ПОрівнював з старими ориганалами своїми. НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ НІЧОГО НІКОЛИ БРАТИ НА ЇХНЬОМУ САЙТІ! ЦЕ ШАРАШКІНА КОНТОРА, ЯКА ОБКРАДАЄ І ОБМАНЮЄ НАС!
У КОГО ТЕЖ З НИМИ ПРОБЛЕМИ, ПИШІТЬ. БУДЕМО ПОДАВАТИ ДО СУДУі Розбиратися.

Weird
13 мая 2020 в 21:46

Магазин в неадекваті взагалі. Відверто порушують права споживачів. Замовив 7 березня телефон, ціна на сайті і в листі підтвердження замовлення - 19999 грн. 8 березня мені передзвонили, сказали, що тел буде в четвер в пункті відачі. Згодом, 9 березня передзвонили ще раз, сказали, що буде в пятницю. П*ятниця прийшла, до вечора зі мною ніхто не зв*язувався. Я сам з ними зконтактував - сказали, що ТІЛЬКИ ВІДПРАВИЛИ ТОВАР В П*ЯТНИЦЮ. Сказали, що буде в суботу. В кінці-кінців, СМС про прибуття я отримав в понеділок, 16 березня, через 9 днів після замовлення.

Далі веселіше, поїхав забирати. В пункті видачі мене зустріли в дверях з табличками " Не заходити більше ніж 2м клієнтам всередину" та "Хворих на ГРВІ не обслуговуємо". Біля дверей утворилася черга з 5 осіб. Вийшов працівник, каже: "Така справа, всередину не пущу, всю техніку оглядаєте в мене на руках на вулиці. Як берете, то розраховуєтесь і прощаємось". В той момент був не проти забрати свій довгоочікваний телефон навіть в таких польових умовах, він зачинив двері і за 2 хв знову вийшов і хамовито каже: "Тут ще забув сказати, тепер ціна 22000 грн. Брати будете? ". Ну це мене вкрай вкурвило. Магазин штучно створив затримку у доставці, щоб підняти ціну на товар майже на 100$ на пустому місці!
Далі той хам з магазину каже: "То все через вірус і це не мої проблеми. Можу дати вам номер контакт-центру чи самі знайдіть і дзвоніть". По тел нам сказали, що ціна така і крапка, що означає, що клієнтами цей магазин не дорожить і готовий нажитися при будь-якій нагоді. За весь час очікування замовлення (9 днів) НІХТО ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ОБМОВИВСЯ ЗА РІСТ ЦІНИ!

Ось так. Дуже некомпетентна позиція магазину, в якому я був постійним клієнтом, закупивши техніки майже на 8000$. Більше з ними зв*язуватись в житті не буду. Шкода свій витрачений час і нерви.

Раджу тим, хто стикнувся з подібним відношенням також лишати негативні відгуки. Не залишайтеся байдужими, бо через це вони дозволяють собі витирати ноги об клієнтів.

Добавить отзыв