UAOTZYV.COM

Студія психологічного й фізичного здоровя Ганеша

Адрес Львів, корпус 10, вулиця Героїв УПА, 73
Телефон +380 (63) 393-70-32
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота10:00-16:00
Рубрики Психолог
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории
Медико-соціальний центр Діалог — Львів, вулиця Дністерcька, 27
Майстерня довіри — Львів, вулиця Генерала Грекова, 1
Психолог у Львові. Професійний підхід — Львів, Данилишина 6, кабінет, 217

Студія психологічного й фізичного здоровя Ганеша отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
16 февраля 2022 в 9:02

Дякую долі, що минулого року я познайомилась зі Світланою і потрапила до студії! За майже рік індивідуальної практики та сесій моє життя поступово змінювалося. Зараз я відчуваю цілковиту гармонію і дуже задоволена тією терапією та роботою, яку ми провели. Я йшла на першу зустріч з багажем проблем та сумнівів, як і багато хто: чи зможуть мені допомогти? Чи зрозуміють? Чи знайдуть підхід? І головне - чи буде результат?

І все це і навіть більше, я отримала під час індивідуальної практики. Я навчилась чути себе, зупинятись і осмислювати, відкриватись і просто приймати новий досвід та людей.

Бажаю Студії "Ганеша" процвітання та розвитку, вдячних людей, а Світлані ще раз величезне ДЯКУЮ! Її допомога виявилась неоціненною, і я щаслива!

користувач
30 января 2022 в 6:41

Дуже позитивні і теплі відчуття після заняття в студії "Ганеша". Відчув що цей день, коли було заняття і наступні пройшли значно динамічніше і з чудовим настроєм! Впевнений, що заняття сприяють цьому!

Женя
25 января 2022 в 15:18

В суботу з колегами прийняли участь у занятті нейрографікою. Хочу подякувати за приємну атмосферу, цікаву подачу і уважність тренера до кожного учасника в процесі. Усім, хто хоче спробувати цю техніку, рекомендую.

Марія
14 мая 2021 в 3:45

Була на Ретриті в 2020 році, вражень і позитивних емоцій багато. Ретрит пройшов на ура. Для мене це була ще одна сходинка до пізнання і розуміння себе. Дякую Світлані за ту велику роботу, яку вона робить, за професіоналізм і індивідуальний підхід! Рекомендую!

Luba
13 мая 2021 в 20:51

Неимоверно рада, что когда-то обратилась в эту студию за помощью, а именно к настоящему профессионалу своего дела - Светлане Карташовой. С тех пор моя жизнь очень изменилась и изменилась она, конечно же, в лучшую сторону! Я абсолютно довольна как психологической терапией так и ретритами, проводящимися в студии, на которые я хожу с большущим удовольствием! В общем, если вы думаете, стоит ли приходить сюда или не стоит, делайте выбор в пользу первого - конечно же, приходите - здесь вас услышат, поймут. Помогут, поддержат и просветят! А еще вы здесь встретите много интересных хороших людей! Да здравствует "Студия психологического и физического здоровья "Ганеша"!

Оксана
02 мая 2021 в 15:27

1. Я вирішила прийняти участь у грі «Сила притяжения», бо було цікаво подивитись, як працює цей інструмент і, що нового для себе я зможу зрозуміти, побачити про свої стосунки з чоловіком.
2. Сумнівів і страхів не було.
3. Під час гри відчувала інтерес. Цікаво було спостерігати за власним супротивом виконувати завдання і зазирати в глиб себе.
4. Після гри відчувала задоволення від проробленої роботи, від того, що отримала відповіді на свої запитання. Усвідомлення певних речей залишилось зі мною на довго.
5. Так, гра сподобалась. Дещо підтвердилось, в чому був сумнів, а на деякі речі вдалось подивитись під іншим кутом.
6. Раджу гру «Сила притяжения» всім, хто хоче спробувати, але ще сумнівається. Ви обов’язково знайдете цікаві відповіді на внутрішні питання про себе і свої стосунки, головне бути відкритим і чесним з собою.

Оксана
29 апреля 2021 в 12:05

Мені дуже подобаються заходи, які проводить Світлана. Брала участь в Колі жінок, в Ретриті - такі заходи допомагають краще розуміти себе, вибудовувати відносини з людьми, досягати цілей. Щиро вдячна студії.

Женя
23 апреля 2021 в 2:19

Был на игре "Сила притяжения".
1. Хотел попробовать что-то новое для себя, вопросы отношений, здоровъя.
2. Страх что не получится, но попробовать хотелось, а сомнений небыло совсем.
3. Ощущал небольшой холод по спине.
4. После игры было ощущение лёгкости несколько часов.
5. Однозначно помогла игра. Конечно понравилась. Да, нашёл много нужной мне информации.
6. Рекомендую всем, кто хочет что-то новое для себя, если возникают какие-то вопросы интересующие Вас. Мне она очень помогла

світлана
11 апреля 2021 в 21:30

Надзвичайно задоволена, що попала на ретрит від психологічної студії «Ганеша». Хочеться відмітити делікатне ставлення до кожного учасника ретриту від організаторів. Програма приємно здивувала. Професіоналізм, особливий підхід до кожної окремої людини - це візитна картка цієї студії.

Женя
01 марта 2021 в 8:55

Надзвичайно тішуся, що в один момент доля звела мене з цією студією. Велике дякую Світлані️ Рекомендую не задумуючись ️ З першого сеансу життя перевертається в кращу сторону

Женя
28 февраля 2021 в 22:54

Висококваліфіковані спеціалісти, професійний підхід до кожного. Використовують різні напрямки психологічної допомоги, все на дуже високому рівні

Наталия
08 февраля 2021 в 3:55

Вдячна професіоналам які працюють в цій студіі. Дуже відповідально та з турботливістю ставляться до свого клієнта. Всі питання та проблеми розбираюсь до клітини, щоб потім поєднати в ціле, яке заграє новими та яскравими фарбами

МАРІЯ
13 января 2021 в 5:51

Чудова студія, висококваліфіковані професіонали! Тут можна знайти релакс для душі та тіла! Щиро рекомендую!

Добавить отзыв