UAOTZYV.COM

Студія дизайну та реклами BRANDME

Адрес Львів, вулиця Героїв УПА 73, корп. 4, пов. 1 вхід з, вулиця Антоновича, 102
Телефон +380 (67) 801-39-19
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт brandme.in.ua
Рубрики Поставщик бизнес-сувениров, Печать этикеток на заказ, Дизайн-студия, Цифровая печать, Поставщик рекламной сувенирной продукции
Оценка 4.6 19 отзывов
Похожие компании в категории

Студія дизайну та реклами BRANDME отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
19 апреля 2024 в 12:46

Щиро вдячна Наді Вергелес за оперативно виконане замовлення та за класні парасольки, які Надя допомогла підібрати та забрендувати для нашої компанії у стислі терміни

Юля
30 декабря 2023 в 16:49

Комунікації з клієнтами немає взагалі. Вже декілька днів чекаємо відповіді! Ні на дзвінки, ні в пошту, ні в чат не відповідають! Дивна робота.

Dmytro
20 декабря 2023 в 8:26

Працювали з компанією з 2019 року. Замовляли різну промо продукцію, протягом року і обов’язково перед Різдвом під різні ТМ.

В тому числі ручки брендовані. Кожен раз основа ручок була фірмова Schneider. Але останнє замовлення отримали підробку типу "під Schnider", яке відрізняється по якості.

Інформацію, що основа ручки цього разу буде інша від менеджера Ю. Жук (менеджерка в курсі ситуація) попередньо не отримали, хоча замовлення було "як завжди".

"наша компанія виконала для вас комплексне замовлення - забрендувала ручки, згідно візуалізації у вказані терміни наступного разу проговорюватимемо детальніше всі моменти та деталі, щоб не ставалось таких непорозумінь гарного дня) "

Компанія не заперечує, що ручки підробка, але проблем зі своєї сторони не бачать.

Хоча в каталозі на веб-сайті зазначена саме ручка Schneider і попередні замовлення від нас були Schneider.

З компанією співпрацювати більше не плануємо.

Шкода, що із-за низьких стандартів роботи компанія втрачає постійного оптового клієнта.

Соломія
04 декабря 2023 в 5:48

Близько 2х років підряд замовляю брендовані подарунки колегам в БрендМі. Завжди в вказані терміни (інколи навіть швидше). По якості - не підводили. В комунікації завжди все коректно. Був випадок, коли врятували з новорічними подарунками - за тиждень погодили товар, логотип і прислали партію, то колеги отримали все вчасно. Спілкуюсь через менеджера Надію - Надя, дуже вам вдячна!

Olha
21 ноября 2023 в 12:02

Обслуговування на вищому рівні. Все дуже швидко, оперативно та красиво. Справились з термінами, які палають! Дуже вдячна за роботу.

Katia
20 сентября 2023 в 4:59

Компанії змінюються, але Brand me залишається незмінним partner in crime:) Закрила дуже багато проєктів з їхньою допомогою, один з найбільших - SoftServe Roadshow, на який студія виготовляла брендовану продукцію для 10 івентів, на понад 300 учасників кожен у дуже обмежені строки. Дуже приємні в комунікації, гнучкі, і мерч якісний.

Я безліч разів писала менеджерці, коли горіли усі строки і виробництво будь-чого здавалось нереальним, але кожного разу все вдавалось. Це не робить мене найкращою клієнткою, але Brand me точно афігезний і надійний стейкхолдер:)

Елена
20 августа 2023 в 14:22

Уже декілька раз робили замовлення в студії "Brand me" і сказати, що ми задоволені - це нічого не сказати. Менеджер Віталія швидко та терпеливо:) допомогла нам в узгодженні усіх запитань, і пішла на зустріч нашим незапланованим змінам, що виникли в останній момент. Сервіс на дуже високому рівні, як і якість друку на продукції. Дякуємо за розуміння, організацію, швидкість та якість! Ми ваші віддані клієнти. Дуже рекомендуємо!

Анастасия
17 августа 2023 в 13:31

Неодноразово звертались до цієї студії та залишались задоволені роботою. Які б палаючі терміни у нас не були, BRANDME завжди встигали) Рекомендую!

Anna-Maria
20 июля 2021 в 1:33

Одні з найкращих виробників сувенірної продукції в Україні ;) прозорі умови кооперації, привозять сувенірку навіть в дощ і встигають вчасно, особливо, коли горить! А якість продукції - за нею будуть по всіх конференціях ганятися)

Serhiy
08 июля 2021 в 15:48

Заберендував у brand.me подарунки для персоналу та клієнтів компанії на Новий 2021 рік. Трохи вагався на рахунок бюджету через Coronaвірусний період, але все ж таки вирішив замовити саме брендовані подарунки, а не просто купити цукерки в Metro).
Результат співпраці насправді перевершив мої очікування - продукт надали дійсно якісний: ми замовили повербанки зі швидкою зарядкою та металеві ручки.
Ціни у них не найнижчі на ринку, бо можна було знайти дешевші пропозиції, але нас влаштував підхід компанії, зацікавлення і оперативна обробка кожного нашого запиту поки ми вагалися, що ж обрати.
Замовлення отримали на 2 дні пізніше планової дати, але для нас не страшно, бо до свят ще є час)

Дарья
30 июня 2021 в 8:12

Прекрасная работа компании и менеджера Татьяны! Спасибо за супер оперативность перед Новым годом, консультацию и качественную работу.
И спасибо за сладкие комплименты ️

Lviv
26 июня 2021 в 15:07

Користувалися послугами друку логотипу на металевих бутилках на форум можливостей #Не_формат. Надзвичайно сподобався результат, який вийшов. Учасники форуму були надзвичайно задоволенні, надзвичайно якісний друк. Рекомендую звертатися у дану компанію за товаром, адже у них надзвичайно широкий спектр послуг.

Саша
26 июня 2021 в 0:05

Креативно оформили нам лого и дизайн нашего товара. Оперативно и четко отвечали по своей работе

Zelmer
21 июня 2021 в 14:52

Наша компанія висловлює Вам подяку за професіоналізм та пророблену роботу! Все в терміни, якісно та прозоро! Будемо і надалі замовляти все від Вас!

Борис
31 мая 2021 в 10:21

Гарно виконане замовлення, доставлене згідно домовленостей в строк, приємна комунікація від менеджера. Рекомендую!)

Yuliana
28 мая 2021 в 20:06

Замовляла комплекс продукції. Все було виконано дуже швидко та якісно! Окреме дякую дівчаткам, які домогли у виборі. Однозначно рекомендую!

Уляна
03 июля 2020 в 13:46

Хочу висловити подяку компанії Брендмі за допомогу втілити ідеї в реальність, оперативність та уважність до побажань клієнта. Особлива поляка менеджеру Мар‘яні за професійний підхід та клієнтоорієнтованість.

Дарина
11 ноября 2018 в 23:15

Велике ДЯКУЮ, студії дизайну та реклами BRANDME! Ви професіонали своєї справи. Замовлення виконується завжди швидко та якісно! BRANDME, ви дійсно орієнтовані на клієнта і робите все для того, щоб клієнт був максимально задоволений співпрацею з вами, це дуже тішить! Особливе дякую Христинці. Яка допомагає у всьому, від початку замовлення до кінцевого результату. Ви супер!

Юлія
05 ноября 2018 в 19:01

Чудова компанія! Виручили мене в останній момент! Коли інші говорили "неможливо" BrandME запропонували багато варіантів! При чому за такі короткі терміни, продукція для свята вийшла неймовірно якісна! Дякую Вам! Раджу всім)

Добавить отзыв