UAOTZYV.COM

Strekoza центр здоров'я

Адрес Трускавець, вулиця Героїв УПА, 3
Телефон +380 (67) 174-78-68
Часы работы
понедельник10:00-19:30
вторник10:00-19:30
среда10:00-19:30
четверг10:00-19:30
пятница10:00-19:30
суббота10:00-19:30
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.strekozza.com.ua
Рубрики Центр оздоровления, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.8 37 отзывов
Похожие компании в категории
Салон краси MaMa Beauty — Трускавець, вулиця Річки, 6

Strekoza центр здоров'я отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
17 января 2024 в 3:37

Дуже гарний косметолог Ліля. Була на процедурі IPL видалення куперозу та безін'єкційній мезотерапії. До цього була в багатьох косметологів і ніхто купероз не наважувався вивести. Лілія зробила якісно і безболісно, обличчя чисте. Через деякий час повторю процедуру. Дякую студіїї краси "Стрекоза". Приїду ще

Марианна
05 января 2024 в 19:25

Я дуже задоволена результатом, а також обслуговуванням дуже красивий та організаційний центр дуже рада що користуюсь послугами цього центру

Татьяна
04 января 2024 в 5:52

Дуже задоволена послугами салону "Стрекоза". Фахівець Марія, кабінет лазерної епіляції, дуже грамотна та уважна, хочеться звертатися до неї ще й ще. Дякую їй за якісні послуги.

Татьяна
31 декабря 2023 в 15:59

Щиро дякую за багаторічний високий професіоналізм, врахування індивідуальних особливостей клієнтів, уважне ставлення, кропітку працю щодо корекції вікових змін обличчя, естетичність, зразковий порядок, ввічливість. Бажаю колективу процвітання. Пані Оксано, Ви прекрасний фахівець високого гатунку у сфері індустрії краси. Бажаю Вам особисто міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях. Нехай Ваші клієнти систематично повертаються до Вас, а Ви радуйте нас своїми новими досягненнями. Обіймаю, до нових зустрічей!

Аня
24 августа 2023 в 18:20

Дуже красивий центр. Затишний, свіженький. Привітний та ввічливий персонал. Відразу запропонували чай, каву, воду. Дуже приємно. Робила манік у майстрині Юлі. Задоволена роботою) Ціни демократичні. Рекомендую!

Михайло
08 декабря 2022 в 17:26

Хочу висловити подяку колективу косметології
“Стрекоза “ за їхній професіоналізм та особистий підхід до клієнтів.
Особливу подяку лікарю-косметологу Оксані
Миколаївні, яка профі у своїй справі

Анастасiя
01 августа 2022 в 16:36

В салонi гарно, якiсть манiкюру також на рiвнi. Але будьте готовi до того, що з Вас можуть взяти грошi за послугу у пiвтори рази дорожче, нiж Ви запитували. Так вийшло в мене, на жаль. За манiкюр взяли з мене 650 грн, це не нарощування було, просто своi нiгтi укрiпленi гелем. Звичайно, що бiльше до них не ногою, i нiкому не можу рекомендувати, бо люблю поряднiсть.

користувач
16 апреля 2022 в 16:25

Щоразу з задоволенням відвідую салон «Стрекоза»- всі з отриманих послуг на відмінному рівні, професійні і якісні. Тішить, що можна підібрати процедури і масажі індивідуально. Щиро дякую!

Саша
12 апреля 2022 в 14:14

Хороше обслуговування, привітний персонал та дуже естетично красиве місце для задоволення краси

користувач
10 апреля 2022 в 4:12

Відвідую центр здоров’я «Strekoza» досить давно. Приємний, привітний персонал!)
Дівчинка Іринка, яка робить лазерну епіляцію дуже уважна, компетентна та справжній професіонал у своїй галузі!)
Сама процедура проходить безболісно. Результат було помітно зразу після першої процедури.
Дякую Вам️

Наталія
06 апреля 2022 в 13:17

Була в Стрекозі на консультації. Вдячна за кваліфіковану пораду та приємну розмову. Надіюсь на подальше відвідування на процедурки)

ВІКТОРІЯ
02 апреля 2022 в 1:11

Професійний підхід; приємна і вишукана обстановка; ввічливий персонал; суттєві знижки постійним клієнтам. Супер, так тримати І дякую за чудодійні процедури? , а також лікарю- косметологу Оксані Миколаївні за індивідульний професійний підхід. Дякую!

Женя
28 марта 2022 в 13:34

Дуже професійний підхід до справи. Робила лазерну епіляцію, безболісно, без неприємних відчуттів і почувала себе комфортно

Ангелина
24 февраля 2022 в 3:04

Прекрасный обновлённый центр красоты и здоровья. Лет 5 приезжаю оздоровиться в Трускавец и сразу иду а Стрекозу. Расписываю процедуры на весь период прибывания на отдыхе. В этом году очень понравился свежий ремонт и много белого цвета в оформлении. Большой выбор процедур как для лица, так и для тела. В этом году я выбрала: LPG, прессотерапию и обвёртывание. Всегда чисто, тепло, уютно и комфортно в кабинетах. Мастера большие умнички, можно сказать: на все руки профи! Делала маникюр с гелевым покрытием, все очень аккуратно и безопасно, результат очень понравился. У мастера Оксаны сделала депиляцию, быстро, аккуратно и почти безболезненно). Всегда чисто, можно выпить кофе, вообщем все для любимых клиентов. Очень радует система скидок для клиентов)! Очень приятно сюда возвращаться и получать больше чем ожидаешь!
Процветания вам! Стабильности! Мира и очень много платежеспособных клиентов!

Vasilkov
22 февраля 2022 в 17:21

Задоволена роботою салону Стрекоза!
Гарні кваліфіковані майстри, якісні товари і обладнання! Чудові умови і знижки!
Взагалі відвідую салон більше 8 років. І раджу усім жінкам і чоловікам робити собі приємні подарунки (масажи, догляди) які роблять нас красивими, щасливи і здоровим.
Дякую власникам і працівникам салону! Люблю Вас! Бажаю процвітання та безліч клієнтів.

Anastasiia
10 февраля 2022 в 7:58

Це не центр здоров'я, це просто мрія. Тут дуже уважний персонал, піклується, завжди питає про самопочуття, відкритий до розмов, дає відповіді на всі запитання навіть на безглузді) Перед записом завжди нагодують про день та час процедури за день до неї, та в день процедури за годину до неї це дуже важливо та комфортно. Там завжди чисто, бахіли на вході, а саме основне це стерильно) Дуже задоволена і вам рекомендую)

користувач
02 февраля 2022 в 16:26

Почувствовала себя стрекозой -легкой и беззаботной. Зеркало стало радовать Спасибо Лидочка и Вере за чудесные массажи. Порадовали и скидки. Обязательно вернусь ещё.

Виктория
26 января 2022 в 12:41

Очень люблю и уважаю эту компанию, Центр здоровья СТРЕКОЗА! Одна из немногих компаний в Украине, которые относятся к своему делу максимально ответственно!

Порядочные люди строят правильный бизнес и делают нашу жизнь чуточку лучше!

Дай бог у нас в Украине будет больше таких компаний! Так получилось, что я оказалась в Трускавеце на несколько дней, в следующий приезд обязательно запишусь на курс процедур в Стрекозу!

СПАСИБО ВАМ ЗА ВАШ ТРУД!

користувач
14 января 2022 в 21:49

Дуже люблю Стрекозу і все, що з цим салоном пов‘язане! Вже давно пользуюсь послугами цієї косметології, особлива подяка Оксані Миколаївні. Приїзджаючи до Трускавця, Намагаюсь завжди попасти на процедуру в Стрекозу, це радість і піднятий настрій на довгий період! Поздоровляю весь персонал з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай щастить, надхнення і Процвітання в Новому році! ️️️

Оксана
05 января 2022 в 21:27

Все очень понравилось, благодарю! Микротоки для лица делала, маски. С выпадением волос разобрались, - была у доктора.
Супер массажист- особый респект!
Записываться только нужно заранее.

Добавить отзыв