UAOTZYV.COM

Стоматологія СИМБІОТИКА (Центр)

Адрес Львів, вулиця Кубійовича, 29
Телефон +380 (67) 224-40-01
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг11:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт symbiotyka.com
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог
Оценка 4.8 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стоматологія СИМБІОТИКА (Сихів) — Львів, просп. Червоної Калини, 58
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

Стоматологія СИМБІОТИКА (Центр) отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ksawery
20 декабря 2023 в 4:20

Рекомендую послуги клініки Symbiotyka. Якість, підхід до пацієнта та особиста культура на найвищому світовому рівні. Доктор Юрі зрозуміло пояснив мою проблему і запропонував лікування, яке коштувало мені майже половину того, що я б заплатив у Польщі.

Никита
18 октября 2023 в 7:37

Краща клініка у Львові. Робив тут буквально всі свої зуби - пломби, коронки, регулярні чистки. Все нове, класний персонал.

Iuliia
12 сентября 2023 в 5:22

Чудова клініка, друга стоматологія з мережі. Менша, але тут приймають ключові спеціалісти, зручна локація. Привітний персонал, дуже дбаючий, не нав'язливий. Випадково знайшли саму мережу, були неймовірно задоволені, бо консультація, підхід до лікування дітей і дорослих був надсучасним порівнюючи з іншими клініками. Допомогли вирішити проблеми з оглядами дітей до 5 років, у дорослих з рецесією, пародонтологічним лікуванням, імплантацією, санацією тощо. Вартість послуг приємно здивувала, вона більш ніж адекватна. Також зазначу що робота під час воєнного стану, тривог, відключень електроенергії була безперебійною і налагодженою.

Женя
30 августа 2023 в 11:48

Одна з найкращих клінік у Львові. Прекрасний сервіс та професіоналізм на кожному етапі. Рекомендую від щирого серця

Саша
29 июня 2023 в 13:29

За все моє життя лікування в стоматологів лиш додавало проблем із зубами та здоров'ям. Лише тепер, лікуючись у клініці "Симбіотика", маю змогу порівняти й зрозуміти, яким нефаховим лікарям довіряла своє здоров'я. Однак їх радили мої друзі й колеги.
Мабуть, варто розповісти, на що "здатні" горе-стоматологи (і це горе було, можливо, не лише моїм).
Періодонтит з великим набряком тканин став наслідком того, що "лікар" з мед. Університету зробив маленький отвір в зубі, щоб витікав гній, і так залишив на кілька вихідних, без можливості зателефонувати й надати допомогу. У щоці лишилася глибока яма після гнійного запалення. Він же
аптекарським препаратом дріжджів у таблетках хотів врятувати зуб, лікуючи нерв. Після вживання призначених великих доз дістала сильне отруєння всього організму, що було важко ходити. Діагностували дріжджовий грибок в усіх органах і системах організму (!) Довелося виводити його іншими препаратами та рік не їсти хліб.
"Лікар" із Залізничної лікарні поставила протез-"лапку", який виламав сусідній здоровий зуб.
Підганяла мої зуби (!) під неточно виготовлені протези, а не навпаки, бо мала поганих техніків і ще не знайшла кращих. Приймала також удома, але не мала аптечки, і після анестезії, коли мені стало погано з серцем, порадила зачекати, щоб само відпустило. Попри мої зауваження працювала з каблучкою на пальці, яка мала нерівні краї та шкрябала губи (!)
Лікар приватної практики не зміг (!) видалити весь зуб і сказав, що так залишить, потім для протезування використає. Ранка не загоїлася навіть за два тижні, і вже інший лікар швидко і легко видалив уламок.
Ще одна "лікарка" з мед. Університету переконувала, що пріодичний сильний біль і кровоточивість це нормально (!). Не "побачила", що причиною було гниття зуба мудрості, який не прорізався. А після операції на яснах професор медичного університету навіть не попередив про потребу мати при собі препапат для знеболювання. Після того, як несподівано швидко припинилася дія анестезії, я мало не втратила свідомість на вулиці від страшного болю. Добре, що якраз поруч стояло таксі.
І ось нарешті я полегшено зітхнула. Лише шкода, що такою довгою й тяжкою була дорога до Вас. Тепер завжди добрим і теплим словом згадую Вашу клініку після півторарічного лікування та протезування на найвищому рівні (на моє переконання!). Вдячна за чудових знавців своєї справи та сумлінну працю! Особливо приємно вражає уважне ставлення, адже всі Ваші працівники бачать перед собою передусім людину, а не лише наступного пацієнта. Завжди поцікавляться твоїм станом після лікування, коли ти вже вийшла за межі клініки і, здавалося б, що робота завершена.
Кожних пів року проходжу огляд та гігієну. Розумію, що це не просто косметика зубів, адже це допоможе в майбутньому уникнути проблем і витрат. Усім знайомим раджу Вашу клініку, щоб їм не довелося, шукати добрих лікарів, по дорозі втрачаючи своє здоров'я.

Сюди іду, як в рідний дім -
Немає страху й болю в нім,
Тут милосердя й вмілі руки,
Тут припининяють твої муки!

Оля
10 июня 2023 в 0:19

Суперсучасна клініка, інноваційні методи лікування, обланання, матеріали. А персонал - просто бомбезний! Це фахівці віддані своїй справі. Лікуюсь найчастіше в Маряни Соболівської. Вона живе і дихає тою працею. Асистенти- як бджілки. Швидкість, точність, в їхніх руках неможливе стає можливим. Мар'яна Майстер свого діла і лікар від Бога.
Рекомендую!

Mykhailo
29 мая 2023 в 23:24

Одна з найкращих клінік у Львові. Чудовий сервіс та підхід до лікування. Лікарка Ольга Богданівна справжня професіоналка, дуже сподобалось мати з нею справу. Коротко, я прийшов після видалення зуба у іншій клініці, там мені не пояснили, ні за догляд, ні не назначили додаткові візити. До Ольги Богданівни прийшов взагалі з іншими скаргами, але вона побачила проблему з лункою від видаленого зуба і одразу взялась все виправляти, відчув, що потрапив у хороші руки. Одним словом, я задовелений, рекомендую!

Halinka
22 апреля 2023 в 18:28

Чудова клініка, найвищого рівня, з сучасним обладнанням і професіійним персоналом. Прийшла у клініку по рекомендації і не пошкодувала. Зараз ми усією сімʼєю є пацієнтами даної стоматології.
Мій випадок виявився не простим, оскільки при лікуванні одного з зубів, обезболююче не діяло. Але терпиливість і досвід лікарів довів, що все можливе. Я задоволена всім, що мені робили. І от уже років пʼять, після потужного лікування, я лиш проходжу гігієну.
Тому моя рекомендація - « симбіотика».

Оля
03 июля 2021 в 15:53

Клініка відповідає всім очікуванням людини занятої, яка цінує свій час. Але не це головне. Головне, що гарні зуби сьогодні, потребують догляду і не є дешевим задоволенням. І перед тим, як вирішити заплатити за гарну посмішку і можливість насолоджуватися їжею пару тисяч долярів, 100 процентів варто почути думку декількох фахівців. Так от. Як скажуть в Симбіотиці, так і треба робити. Бо як показує досвід, всі дороги, навіть якщо всі зуби на місці в половині життя, ведуть в Симбіотику. Як шкода, що я не звернулася сюди раніше. Але все вчасно. Я їх знайшла!

Віталік
25 июня 2021 в 17:16

Близько трьох років відвідую дану клініку, за весь цей час жодних проблем не було, сервіс та лікування зубів на вищому рівні, чистота ідеальна можна не хвилюватись за власне здоровя коли відвідуєш дану клініку (В порівнянні з іншими стоматологічними клініками у Львові). Дякую!

Женя
23 июня 2021 в 22:34

Лікувався переважно на Сихові, як і тут. Найкраща стоматологія у якій я тільки був.
Неймовірна якість обслуговування, приділили максимальну увагу до мого стану та всіх питань які виникали в процесі лікування. Вражаюче дбайливі і ввічливі працівники. Однозначно рекомендую

Галина
22 июня 2021 в 20:00

Це стоматологія без перебільшення, найвищого рівня. Особливо, якщо є намір потратитися, але зробити повний порядок в роті надовго - імпланти, "голівуд", то треба йти сюди. В Симбіотиці все робиться швидко - коронки, вініри, імпланти. Бо мають свою зуботехнічну лабораторію. Ціни нормальні, вони того варті. Такий сервіс задурно не буває. Рекомендую.

Олег
05 июня 2021 в 0:49

"Професіонали". Хотіли позривати всі мости, так як з їх слів, протезування, що мені зробили ще в 2005 році було неякісним. То був 2014 рік. Недай Боже комусь потрапити до таких "шкуродерів". Свій відгук, можливо б, ніколи і не написав, якби не натрапив випадково, на їх рекламу. А з зубами я нічого, окрім періодичної гігієни не робив. Знімки з обстеження, висновки і т. П. В мене збережені.

Tatka
14 мая 2019 в 13:37

Мені дуже подобається рівень професійності ваших лікарів, сервіс надання послуг і стерильність.

Саша
31 октября 2018 в 3:31

Чудова клініка, персонал та підхід до клієнта! Широко впроваджують новітні технологі. Також не можу погодитися із негативним відгуком від п. Бараболі. Ще декілька років назад лише в цій клініці погодилися на інтерпретацію мого 3D знімку (компютерноі томографіі), зробленоі закордоном. Усі інші до кого я звертався відмовлялися інтерпретувати дані КТ, аргументуючи незнанням програм, тощо. З тих пір я являюсь клієтом цієі клініки і у мене лише позитивні враження!

Юра
24 октября 2018 в 15:03

Водимо у цю клініку нашу донечку. Це просто знахідка для батьків, які хочуть перетворити візит до стоматолога для дитини на свято. Тут працюють дійсно фахівці своєї справи. Особливо хочу подякувати Софії Богданівні Миронович, яка крім професіоналізму фахового, чудово володіє психологічними прийомами. Дитина просто щаслива що йде на черговий плановий огляд. Трохи кусаються ціни, але це того варте! Рекомендую дану клініку, як висококласний заклад.

Добавить отзыв