UAOTZYV.COM

Стоматологія Львів Центр 3D діагностики ADVANCED

Адрес Львів, вулиця Русових, 3
Телефон +380 (93) 470-97-77
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-16:00
Сайт advanced.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог, Диагностический центр
Оценка 5 18 отзывов
Похожие компании в категории
Dental Story — Львів, вулиця Сумська, 10
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

Стоматологія Львів Центр 3D діагностики ADVANCED отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
30 апреля 2024 в 14:33

Найкраща стоматологія в моєму житті. Сервіс і лікування на найвищому рівні! Окрема подяка доктору Олі

Volodymyr
31 декабря 2023 в 23:18

Максимально задоволений сервісом та якістю роботи. Дуже привітний та кваліфікований персонал. Адекватні ціни за дуже якісні послуги. Щиро вдячний та рекомендую стоматологію!)

Павло
07 ноября 2023 в 21:17

Доброго дня! Мені все сподобалось! Лікарі профі у своїй справі! Надали якісну і швидку консультацію. І якісно все зробили.

Kseniia
31 октября 2023 в 15:38

Рекомендую цю клініку! У мене було мало часу, то лікарі зрозуміли мою ситуацію і дуже старалися зробити все швидко. Гарна атмосфера, все дуже детально пояснюють, можна обговорити план лікування беручи до уваги різні фактори. Лікування безболісне, дійсно позбавилась страху стоматологів. Також, тут є мікроскоп, який активно використовується при лікуванні каналів. Мені сподобалось!

Захар
09 октября 2023 в 10:16

Вже більше 2 років користуюся послугами клініки "Advanced".
Персонал - професійний та привітливий

Нещодавно видаляв тут зуби мудрості, і хоч операція ця є непроста, але все пройшло успішно.
Рани були добре зашиті, і мені надали корисні рекомендації для швидкого відновлення.

Всім рекомендую

Goodre
21 апреля 2023 в 1:09

Сучасна та клієнтоорієнтована стоматологія. Записався на перше обстеження - скинули навіть позначені місця на карті для парковки біля стоматології. Запломбували зуби, стоять вже як рік, ніяких нарікань поки немає. Ціни трохи кусаються але відношення і якість відповідає!

Вика
02 января 2022 в 21:02

Лучшая стоматология в моей жизни. Безупречно все. Профессионализм во всем начиная от ресепшин и конечно же врачи. ЛЮДИ не тратьте время и деньги на поиск лучшего. Приходите сюда. Гарантирую что не пожалеете

користувач
27 октября 2021 в 1:18

Ми лікували племінниці зубчики під медикаментозним сном у Вікторії Олександрівни і дуже задоволені! Все якісно, професійно, чітко, організовано і з турботою. Сподобався і процес і кінцевий результат. Дитина після наркозу почувалася прекрасно, була весела, бігала і казала, що тепер вона принцеса з гарними зубчиками. Дякуємо лікарю і всій команді. Як медик, рекомендую!

Ірина
25 октября 2021 в 13:07

Довго не могли визначитись, де полікувати зуби нашому сину, дитині з особливими потребами. Оскільки сама почала лікування в Юрія Михайловича, то спитала в нього, чи можливо полікувати зубки в клініці в медикаментозному сні або під наркозом. В той же день мені передзвонив анестезіолог п. Володимир. Скажу чесно - переживала страшенно. Але все пройшло дуже добре. Зубчики поліковані! І найголовніше - син ВЗАГАЛІ не пам'ятає, де він був і що йому робили) Ми щиро вдячні колективу вашої клініки за професіоналізм, за таке ставлення до дітей з особливими потребами. Ви - найкращі! ️

користувач
20 октября 2021 в 23:12

Хочу выразить огромную благодарность талантливому доктору Гоцко Юрию Михайловичу! Благодарность прекрасному персоналу клиники. Современное оборудование, идеальная чистота, профессионализм докторов и медсестричек- все на высшем уровне! Доктор Гоцко очень внимательный, чуткий, терпеливый, аккуратный человек, и все этапы моего лечения прошли успешно. Желаю клинике" АDVANCED" успехов, процветания и, самое главное, БЛАГОДАРНЫХ ПАЦИЕНТОВ!

Женя
17 октября 2021 в 5:20

Дуже вдячна команді ADVANCED за зроблену роботу! А саме за лікування зубів нашої маленької принцески. Наша дівчинка нарешті їсть і не перебирає і головне їсть все підряд! Ніколи б не могла подумати, що буду тішитись з того, що моя дитина просто їсть! Велике дякую Вікторії Олександривній за лікування і подальшу консультацію! Ми дуже задоволені лікуванням!

користувач
19 сентября 2021 в 19:06

Перш за все хочемо щиро подякувати най кращій команді стоматології ADVANCED за турботу над нашою донечкою операція у сні була напруженою через вік дитини 1рік і 10 місяців але команда стоматологів з анастезіологами впевнено виконали свою роботу та зубчики у дитини просто сяють РЕКОМЕНДУЄМО УСІМ СТОМАТОЛОГІЮ ADVANCED

Женя
23 июня 2021 в 18:45

Побачивши рекламу-лікування у сні, звернулась в клініку з проблемою лікування зубів для сина з інвалідністю. Не надіялась, що допоможуть. Але саме тут зустрілась з розумінням, хорошим ставленням до моєї особливої дитини! Хороший та дружній колектив, разом з головним лікарем клініки п. Юрієм, запропонували сучасні послуги в лікуванні Дениса Ж. Дуже задоволена, дитина з радістю йшла на контакт з лікарем, що не могло не потішити батьків, лікування пройшло супер! Ми знайшли свою клініку! Будемо і надалі звертатись сюди по допомогу в лікуванні! Дуже, дуже дякую всім стоматологам та анестезіологу, які прийшли нам на допомогу! Нехай ваша клініка процвітає, а Бог оберігає вас та ваші сім'ї!

Dmytro
12 мая 2021 в 11:54

В стоматологічній клініці Advanced я вже давно лікую зуби і це найкраща клініка у якій доводилось бути. Дуже гарне приміщення, чудове розташування в центрі, сучасне обладнання, персонал надзвичайно приємний, адміністратори відповідальні, якщо відбуваються зміни в графіку, то заздалегідь попереджають. Здійснював тут багато різних процедур, реставрацію зубів, встановлення керамічної коронки, лікування кореневих каналів, видалення зуба, а також постійний комплект гігієни ротової порожнини. Останніми процедурами, які я тут робив, були відбілення зубів та встановлення вінірів. Дуже вдячний за ту працю, яку Юрій Михайлович та його команда здійснили. Вперше за весь час я задоволений посмішкою, та взагалі розумію, що моя ротова порожнина у чудовому стані. Дуже рекомендую цю клініку.

Sofa
08 мая 2021 в 18:10

Професійний підхід та ретельність у кожній деталі! Видаляла тут два зуби мудрості під загальним наркозом (седація). Все пройшло краще, ніж я сподівалася! Навіть без антибіотиків реабілітація пройшла легко. Також, встановлювала тут імплантат і коронку. Мушу зазначити, що навіть анестезія була безболісна і дуже легка. Імплантат встановили десь за менше, ніж годину часу. Антибіотиків теж не приймала. Загоїлось і прижилось все чудово. От, недавно вже поставили коронку. Дуже якісно, чисто і досить швидко! Приємна атмосфера та інтер‘єр, який позбавляє страху, і ти забуваєш, що знаходишся в стоматологічній клініці! Супер

користувач
10 апреля 2021 в 7:55

Професійний підхід до лікування зубів. Безпечна клініка із сучасним обладнанням та досвідченими фахівцями, які допоможуть Вам у лікуванні і створенні чудової посмішки. Гарний персонал, привітна адміністрація та лікарі - професіонали своєї справи.
В клініці Advanced лікував карієси зубів та робив комлекс професійної гігієни ротової порожнини. Все сподобалось і найголовніше - все пройшло на найвищому рівні.
Дякую Вам, що піклуєтесь про кожного пацієнта:)

Женя
28 марта 2021 в 16:26

Я стала щасливою переможницею розіграшу SPA для усмішки і насправді дуже вдячна усій команді! Процедура була класна, приємна, а все обладнання новеньке та красиве. Але найбільшою цінністю для мене була щирість та відкритість лікаря, яка здійснювала професійну гігієну. Величезна подяка за дбайливість та усі цінні поради! Це справді був корисний і потрібний подарунок!

Аня
02 марта 2021 в 22:00

В Advanced-стоматології мені проводили лікування кореневих каналів. Я задоволена лікуванням і рекомендую цю клініку. Дякую лікарю-стоматологу Вікторії Олександрівні Соколовій, за чудовий підхід і професійне лікування!)

Добавить отзыв