UAOTZYV.COM

Стоматологія Гординських отзывы

Адрес Львів, вулиця Староєврейська, 18/4
Телефон +380 (97) 890-08-88
Сайт www.facebook.com/groups/1487963291507830
Рубрики Скорая стоматологическая помощь, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог, Центр протезирования зубов
Оценка 5 16 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматолог Терлич І.І. — Львів, вулиця Куликівська, 18А
Ференц Володимир - стоматолог-хірург, імплантолог — Lviv Oblast, Ukraine, Lviv, CoMed медичний центр, Zaliznychna St, 7
Парк-дентал, Сп — Львів, вулиця Окуневського, 1

Стоматолог-гигиенист Стоматологія Гординських отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
06 мая 2024 в 12:28

Щиро вдячна за висококваліфіковану роботу і професіоналізм п. Ореста! Видалення і встановлення імпланту за один візит пройшло на ура і безболісно! А далі було перероблення проблемного мостика і видалення складної вісімки. Було зроблено багато роботи, але результат того вартий! Я задоволена на всі 32) Хоча деякі планую ще підкоректувати для ідеальної посмішки!)

Ирина
01 мая 2024 в 16:31

Хочу виразити велику вдячність. Була перший раз, і напевно не останній. Висококваліфікований лікар, приємна людина, безболісне лікування - таким і має бути візит до стоматолога! Візит, який ти не відкладеш на "потім", тому що це стоматолог, а йдеш з задоволенням, тому що знаєш напевно, що вийдеш з усмішкою.

Татьяна
07 марта 2024 в 16:29

Дуже хочеться подякувати лікарям Стоматології Гординських. Перший раз при лікуванні у стоматолога зовсім не було хвилювання. Все
зробили безболісно та висококваліфіковано. Особлива дяка пані Ярині, яка провела реставрацію зуба, так що він виглядає природно та не виділяється серед інших здорових зубів. Після візиту привела свою родину на лікування. У кожного була своя проблема, всі задоволені. Особливо раджу людям яким потрібна капа. Маємо багаторічний досвід з приводу замовлення кап, але тільки тут отримали зручну капу. Якщо ви ще не вирішили де проводити лікування, це найкращий варіант, висока якість, професіоналізм та ввічливо ставлення до кожного пацієнта.

Татьяна
25 декабря 2023 в 4:55

Була з донькою на прийомі у пані Ярини. І вона, і її асистентка дуже уважні, швидко та професійно виконали все, що було необхідно. Донька дуже задоволена! Дякуємо за професіоналізм та доброзичливе ставлення!

Алина
11 ноября 2023 в 19:52

Дуже приємні лікарі. Вилікували всі зубки, вставили два зуба. Лікар завжди відповідав на питання навіть по смс, давав поради, консультував. Дуже задоволена. Дякую лікарю Оресту

nero
02 ноября 2023 в 2:35

Ходжу в цю стоматологію роками. За цей час пан Орест врятував чимало моїх зубів. А нещодавно встановив імплант на місце давно відсутнього зуба у верхньому ряду- і хоча випадок був не простий, все вдалося і я надзвичайно задоволена результатом. Також лікарі чудово і з розумінням відносяться до клієнтів. Рекомендую!

Ксения
08 октября 2023 в 14:09

Дуже дякую лікарю Оресту за те, що врятував мій майже безнадійний зуб. Все дуже професійно, чисто і швидко!

Сергій
23 сентября 2023 в 21:02

Рекомендую всім стоматологію Гординських. Орест Гординський зробив просто неможливе! Мої зуби отримали нове життя, величезне ДЯКУЮ! Справді лікар з великої букви, РЕКОМЕНДУЮ!
PS.
Шкода, що в моєму дитинстві таких клінік і стоматологів не було!

Юлия
14 июля 2023 в 6:04

Велике дякую. За 5 днів полікували і вставили зуби. Все професійно, комфортно і головне з помірними цінами. Всім рекомендую

Ярослав
22 апреля 2022 в 6:04

В ночі розболівся зуб, лікар прийняв та все добре розпитав про історію цього зуба. Зробив та поцікавився самопочуттям на наступний день

Bohdan
02 февраля 2022 в 0:07

Хороша, якісна клініка. Помірні ціни, зручна локація, приємний та доброзичливий лікар. Рекомендую!

Istvan
18 января 2022 в 21:24

В новогоднюю ночь появились серьёзные осложнения с зубом. Этот врач был единственный, готовый помочь в это время. Очень качественно сделал свою работу по удалению зуба, дал грамотные рекомендации по уходу. В дальнейшем будем обращаться в эту стоматологию!

Наталі
15 января 2022 в 2:45

Дуже хороша стоматологія! Нас прийняли в суботу вночі (єдина стоматологія з цілодобових, до якої без проблем додзвонилась). Зробили рентген і всі необхідні маніпуляції. Лікар детально пояснив усі причини проблеми) Приємно вразили ціни, лікування продовжимо у них)

Женя
26 ноября 2021 в 17:36

РЕКОМЕНДУЮ СТОМАТОЛОГИЮ.
МНЕ ПОНРАВИЛСЯ ВРАЧ ОРЕСТ.
ЧУВСТВУЕТСЯ ЧТО С ОПЫТОМ. И ОТЛИЧНО СДЕЛАЛ, И БЫСТРО И КАЧЕСТВЕННО. ЗА 3.5 ЧАСА - 5 ЗУБЧИКОВ МОИХ ПОРЕМОНТИРОВАЛ.
ТЕПЕРЬ БУДУ С КИЕВА ПРИЕЗЖАТЬ ВО ЛЬВОВ РЕМОНТИРОВАТЬ ЗУБКИ.
ПРИШЛА ДЕЛАТЬ 2 ПЛОМБЫ, НО КАК ПОСМОТРЕЛА КАК ВРАЧ ДЕЛАЕТ, ТО ПОПРОСИЛА ЕЩЕ 3 ЗУБА. СЛАВА БОГУ ТАК СОВПАЛО ЧТО ЭТО БЫЛО ВОСКРЕСЕНЬЕ, И ЗА МНОЙ НЕ БЫЛО ОЧЕРЕДИ. ТО СДЕЛАЛИ. ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА. ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ. + КЛИНИКА В САМОМ ЦЕНТРЕ ЛЬВОВА, ЧТО ОЧЕНЬ УДОБНО.

Alisa
08 ноября 2021 в 20:31

Чудова клініка! Пан Орест кваліфікований спеціаліст, вміє знайти підхід до клієнта. Звернулась вперше до нього коли мала проблему але шалено боялась стоматологів. Заспокоїв, все розповів, після цього завжди лікую зуби тільки у Гординських. Нещодавно звернулась ще й з прохання допомогти мамі, старшій жінці. Полікував все відмінно, тепер має ще одну вдячну клієнтку! Раджу!

Семанюк
24 июля 2019 в 18:24

У клініці Гординських я і моя родина лікуємося більше 10 років. А лікаря Ореста Гординського знаю як однокласника свого сина вже дуже давно. Приємно бачити професійний ріст Ореста. Для нас лікар Орест більше ніж швидка допомога. До усіх стоматологічних проблем, які виникають у членів моєї родини, а це діти різного віку, дорослі і пенсіонери він завжди знаходить правильний шлях і порадить кращий метод лікування. Саме тому ми ним дуже задоволені. Задоволені роботою клініки Гординських і мої знайомі, які лікуються у пана Ореста. Вартує додати, що і ціни на лікування є помірні. Не шукаю кращої клініки, так як ця мене і мою родину повністю задовольняє і рекомендую її всім як кращу клініку у Львові.

Добавить отзыв