UAOTZYV.COM

Стоматологія Драганчука / Космічний стоматологічний центр

Адрес Львів, вулиця Бойківська, 1
Телефон +380 (97) 082-00-00
Часы работы 08:30-20:30
Сайт draganchuk.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог
Оценка 4.9 72 отзыва
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

Стоматологія Драганчука / Космічний стоматологічний центр отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
25 января 2024 в 6:30

Потрапила в цю стоматологічну клініку кілька років тому і до теперішнього часу користуюсь їхніми послугами, це вже про щось говорить. Що подобається -це комплексний підхід до лікування, уважність до деталей, співставлення за і проти, професійна порада лікаря, який завжди запропонує кілька варіантів вирішення тої чи іншої проблеми, приємний персонал. Все на вищому рівні, дякую за професіоналізм.

Наталия
20 января 2024 в 8:09

Пройшла видалення 4 вісімок за ОДНУ операцію. Результатом більше ніж задоволена! Дякую за якісний огляд і професійний підхід в ході операції.
Хірург Олександр Драганчук - дуже уважний і точний у всіх рухах. Оперували за місцевої анестезії, і впродовж всієї операції не було жодного моменту, де б лікар вагався, чи хоча б натяку, що не впорається (а 8-мки — зуби непередбачувані).
Я дуже задоволена, що вдалось так легко та безболісно видалити 4 зуба практично за годину.

Після операції мені надали чіткі інструкції для відновлення, стерильні тампони та сухий лід додому. Адміністратори клініки цікавились моїй станом і на 3, і на 7-14 дні після операції.
Усе загоїлось чудово, дякую за такий позитивний досвід і високо-професійний підхід

Lesia
18 января 2024 в 5:40

Вже декілька років ходжу в цю стоматологію, дуже подобається якість послуг: гігієна зубів, пломби, виривання вісімок - все на чудовому рівні. Рекомендую. І ще в них дуже красива нова клініка та приємний персонал)

Geert
19 декабря 2023 в 13:54

Прийшла до стоматолога для повного обстеження та ремонту зубів (в т. ч. Постановка 1 коронки). Протягом 4 місяців вся команда кілька разів подбала про це чудовим і безболісним лікуванням. Велике спасибі за такий результат!

Женя
02 октября 2023 в 15:30

Класна стоматологія Мені потрібно було видалити всі зуби мудрості, вибирала клініку за відгуками саме видалення зубів. Тут багато добрих відгуків, і я до них приєднуюсь. Багато де пропонують седацію, тут без неї, і мені здається, вона й не потрібна. Заощаджені гроші можна витратити на щось додаткове для зубів. Все пройшло добре, не дуже абсолютно. Лікар Драганчук Олександр вселяє довіру, все зрозуміло пояснює. Так що дуже рекомендую)

Женя
10 сентября 2023 в 15:06

Дуже вдячний пану Олександру за прекрасно виконану роботу!
У цій клініці встановлював шість імплантів з кістковою пластикою, дванадцять цирконієвих коронок. Все на найвищому рівні!
Дуже задоволений професіоналізмом усіх лікарів та дбайливістю персоналу.

Аня
07 сентября 2023 в 1:13

Я дуже задоволена лікарями Космічної стоматології. Багато років тому звернулася з пародонтозом, що повипадали зуби. Я поставила імпланти і зараз приїжджаю тільки на гігієну раз у півроку. Дуже швидко звикла до нових зубів, не встигнувши доїхати додому. Чому дуже рада. Задоволена що все дуже добре, все супер, я дуже вдячна лікарям. І хоч мені добиратися 6 год, я всерівно залюбки приїжджаю на планові гігієни. Хочу порадити лікаря Олександра за дуже добре зроблену роботу та лікарку Юлю за приємну гігієну. А також дякую Лілії за турботу у клініці.

Оля
03 сентября 2023 в 1:29

Швидке та безболісне лікування зубів, лікарі та асистенти завжди уважні до всіх деталей рекомендую

Мирослава
31 августа 2023 в 7:44

Доброго дня! Сьогодні вирішила написати відгук і зразу скажу без перебільшень про найкращу клініку Львова! Шкодую, що не потрапила сюди раніше, оскільки я дуже чутлива до болю, я справді попала в космос. В мене була операція по видаленню кисти із зуба, розрізавши лікар одночасно ще й видалив поліп в носові пазусі, можна сказати зробив 2 в одному. Олександер Іванович Драганчук і його команда зробила все, щоб я не відчула не те, що болю, а й дискомфорту після операції. Привітний персонал, все чистенько і найкращі технології, все втілено в «Космічну стоматологію» Дякую Вам мої чарівники!

andrii
16 августа 2023 в 6:13

Шукав клініку для постійного обслуговування. Саме тут знайшов те шо мені було потрібно. Високий рівень професіоналізму всіх фахівців, висока відповідальність кожного працівника на своєму місці. Повний цикл обслуговування ротової порожнини від професійної гігієни до над складних хірургічних операцій. Відкритість, додаток дає можливість кожному пацієнту мати під рукою весь перелік виконаних операцій з кінцевим результатом. Завжди ввічливі і уважні. Особисто маю як безліч пломб так і імплант, який мені «вмонтували» на місце зуба, з яким ми розстались 15 років тому. В результаті після встановлення імпланту враження що мій зуб ніколи мене не покидав. Дякую всім працівникам клініки. Планую і в подальшому користуватись Вашими послугами. Рекомендую, в першу чергу тим, хто прагне мати постійний професійний догляд за своїми зубами.

Руслан
10 августа 2023 в 8:09

Дуже сподобалося!
Робив гігієну зубів, лікарі дуже классно піклувалися про мій комфорт та старалися зробити все, як умого краще!
Усі дуже чемні та взагалі все супер

Саша
18 июля 2023 в 20:54

Хочу поділитися приємним досвідом у стоматології NOVA. Лікар Драганчук майстерно видалив мені зуби мудрості, один з яких був дуже складний. Видалення зуба мудрості пройшло безболісно та ефективно, і я вдячний лікарю Драганчуку за його турботу та професіоналізм. Реабілітація пройшла добре та у період загоєння боліло менше ніж розраховував.

Також лікар Дністрянська зробила професійну чистку зубів після моєї тривалої перерви. Результатом та процесом я задоволений.

Також, треба зазначити, що стоматологія позиціонує себе як космічна і це виглядає дуже креативно. Помічники та адміністратори були супер-приязні. Вони створили затишну атмосферу, яка допомогла мені розслабитися.

Загалом, я був дуже задоволений своїм візитом.

Иван
17 июля 2023 в 16:59

Професійні лікарні, привітний персонал, я задоволений. Окремої уваги заслуговують риби піраньї в акваріумі, роботи та машинка для автоматичного надівання бахіл. Відчувається що про пацієнта тут дійсно дбають!

Христина
20 апреля 2022 в 18:14

Найкращі враження про Космічну стоматологію Nova! Сьогодні пройшла процедуру професійної гігієни, яка тривала близько 1,5 год. Хочу відзначити акуратність, уважність та ретельність виконання процедури лікарем. Зуби стали набагато біліші та гладенькі. Також великий плюс, в тому, що проводиться фотофіксація "до" та "після", можна побачити усі зміни на екрані монітора. Після гігієни я отримала консультацію щодо догляду за зубами та яснами, рекомендації щодо подальшого лікування зубів, а також отримала відповіді на усі мої запитання) Дуже вдячна Вам!:)

Григорій
13 апреля 2022 в 0:57

Декілька років тому ретельно вибирали кліниіку, бо треба було видалити досить складний 8-й зуб (зуб мудрості). Вірішили робити тут, бо на консультації докладно все пояснили. І ми не пожалкували про свій вибір. Все пройшло супер! З того часу звертаємося сюди по допомогу. РЕКОМЕНДУЮ!

Саша
07 апреля 2022 в 2:02

Хочу подякувати лікарю Драганчуку Олександру, та його команді з чудовим персоналом у допомозі моїй мамі.
За те, що вислухали, проконсультували, і провели операцію на слизовій у щоці, яка пройшла успішно. Технологія на вищому рівні!
Рекомендую, оцінка 10 з 10.

Женя
06 марта 2022 в 17:13

Якщо у Вас складний випадок, з яким не можуть справитися в інших стоматологічних клініках - Вам сюди. В цьому переконалася за 5 років звертань з різними проблемами у стоматологію Nova. Лікарі володіють сучасними технологіями та найновішим обладнанням. Зуби тут видаляють легко, безболісно і мало травматично. Після пломби - зуб як справжній художній витвір мистецтва, ніби скульптор, працював над ним, а не стоматолог. Лікар відданий роботі, працює старанно і без поспіху, незважаючи на втому і час на годиннику (і навіть 21 годину) та надає гарантії.

Эльдар
16 января 2022 в 19:52

Звернувся в дану стоматологічну клініку з сильною зубною болю. Було запалення зубу мудрості. Олександр лікар від бога зробив все акуратно і безболісно. Неймовірне турботливе ставлення персоналу. В лікарні все продумано до дрібниць. Якщо лікувати зуби то тільки у Олександра і тільки в стоматологічній клініці NOVA

Jarosław
17 декабря 2021 в 13:28

Очень профессиональный, внимательный и аккуратный подход. Если честно то первый раз я встретился с таким тщательным осмотром перед самой чисткой зубов. Сам приём был приятным, всё время меня информировали что будут делать, что происходит. С удовольствием приду опять и буду советовать клинику своим знакомым. Спасибо!

Саша
12 октября 2021 в 15:27

Сегодня удалила в этой клинике 6ку. Если честно, то боялась ужасно, так как уже имела ранее негативный опыт удаления. Но в этой стоматологии все устроено так, чтобы пациенту было оооочень комфортно. Милые девочки ассистентки. Доктор Александр - профессионал своего дела, зуб не был простым, с ним пришлось повозиться, но все прошло безболезненно, и выполнено очень аккуратно. Перед процедурой доктор мне все тщательно объяснил, озвучил цену, а после - рассказал как ухаживать за раной. А вечером еще и поинтересовались моим самочувствием. Могу эту стоматологию порекомендовать с чистой совестью.

Добавить отзыв