UAOTZYV.COM

Стоматологічний медичний центр ЛНМУ ім. Данила Галицького

Адрес Львів, вулиця Пекарська, 69А
Телефон +380 (322) 76-73-67
Часы работы
понедельник09:00-17:30
вторник09:00-17:30
среда09:00-17:30
четверг09:00-17:30
пятница09:00-17:30
Сайт meduniv.lviv.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 1.4 7 отзывов
Похожие компании в категории
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52
Стоматологическая поликлиника №1 — Львів, просп. Шевченка, 24

Стоматологічний медичний центр ЛНМУ ім. Данила Галицького отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Годжо
21 февраля 2024 в 7:44

Москвяк Віра Петрівна - не записуйтесь до неї! Мало того, що брекети мені відклеювались через 1-2 години після виходу з кабінету, так у всьому була винна я! Закінчила я курс лікування за 2+ роки. Після того, як мені зняли брекети, через 2 тижні мене почали боліти сімки. Прийшла я до іншого стоматолога - він був просто в шоці! Матеріал, на який клеїли брекети залишився на зубах. Протягом двох років носіння брекетів під кільцями на сімках зробився просто жахливий карієс, хоча мені сказали, що такого не мало б бути! Звісно, про усі мої проблеми вона мені не сказала і я так ходила, поки не почали боліти зуби. Також не пройшло і місяця, як мої зуби знову почали викривлятись. Там такий букет проблем був, що стоматолог, в якого я зараз це все лікую, просто в шоці!

Yana
26 декабря 2023 в 18:36

Москвяк В П приймає завжди з запізненням мінімум на пів години, і її не цікавить, що в людей робота, я теж розраховую свій час. Антисанітарія конкретна, як тільки дизинфікувала перчатки, лізе до телефону, а потім мені в ротову порожнину. Брекети відклеювались перший час, винна була у всьому я. Казала що знімає через декілька місяців брекети, мої зуби почали зміщуватись в інший напрямок і вона у мене почала питати, а як це вийшло? Звичайно це означає про неправильне фіксування брекета. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

NoName
04 января 2022 в 1:17

Москвяк Віра Петрівна-найгірший спеціаліст в якого я була, хоча спеціалістом її важко назвати
Через пів години після виходу з кабінету, мені відклеювались брекети. Максимум тримались тиждень. Кожного разу протягом 3 років. Винна завжди в цьому була я (ні), хоча я ніколи не дозволяла собі їсти тверду їжу не подрібнивши попередньо і завжди була дуже обережною. Бувало навіть не встигала після виходу з кабінету воду попити, а брекети вже відклеїлись. Віра Петрівна в свою чергу звинувачувала в цьому мене і підвищувала голос. Про запис я взагалі мовчу, записувала по декілька людей на одну годину і я могла чекати 2-3 години, щоб зайти, де я знову ж таки сиділа і чекала, тобто інших планів в день візиту до неї в мене не могло бути, бо весь день йшов на те, що я чекала своєї черти.
В кінцевому результаті, після 3-х років мук, зуби не були рівні. Я поставила брекети в іншого лікаря, в якого протягом всього періоду носіння, брекети не відклеїлись ЖОДНОГО РАЗУ!

Наталия
13 августа 2021 в 20:10

МОСКВЯК ВІРА ПЕТРІВНА-гіршого ортодонта напевно немає. Викинуті немалі гроші на вітер і страшенно ХАМСЬКЕ відношення яке неприпустиме для культурної людини. Пластина на зубки дитині зроблена НЕ ПРОФЕСІЙНО, яка буде не виправляти прикус а ПЕРЕКРИВИТЬ щелепу (якщо її носити), так що буде лежати як "пам'ять" про таку горе-лікарку. Доки такі НЕЗДАРИ будуть займати місце гідних лікарів, які зможуть достойно робити свою роботу?

Анастасия
26 февраля 2021 в 21:34

Кавка Володимир Романович, Який працює в даному закладі це шарлатан! і не професіонал мягко сказано! Зверталася для встановлення 3 імплантів в естетичній зоні. В день операціі Після знеболення було видалено здоровий! Зуб без моєі згоди! А також
Встановлено 4 імпланти Замість 3 на які ми домовлятися! імпланти Були встановлені в нервові канали, не правильне позиціонування імлантів, оголення імплантів після установки, Весь букет проблем! Все спричинило муки і болі на довгі роки! Здорова десна яка була перед операцією також була зіпсована, Десневі сосочки просто видаленні в процессі імплантаціі! За своі вчинки відповідальність не поніс! Перестав виходити на звязок! Гроші за не вдалу роботу не повернув! Дорогі читачі даного відгука
Оминайте цього лікаря! Не повторяйте моіх помилок і довгих років реабілітаціі! Лікар без відповідальний! Без зеленого поняття в стоматологіі, і без жодниж моральних принцепів!

Оля
08 февраля 2021 в 4:24

Москвяк Віра Петрівна - ортодонт. НЕХОДІТЬ ТУДИ НІКОЛИ!
Після того як мені поставили брекети, буквально через пів години в мене віклеївся брекет і протягом всього лікування в мене віклеювались брекети. Мені не правильно клеїли брекети, через це зуби зміщувались в непрвильне положення і коли ортодон це замічав то просто брала і віддирала від зубів і наново переклеювала, що робити не можна, бо брекет потім не тримається. Також часто бували ситуації коли мені не обрізали дугу і ця дуга роздирала щоку до крові і коли я дзвонила до оротодонта, щоб записатись на прийом, щоб виправити цю помилку, мене записувати через тиждень. І той тиждень я просто не могла їсти через біль.
Коли мені зняли брекети всі зуби були в клеї і в цементі. Чистку після брекетів ортодонт не робив (я зверталась в приватну клініку щоб мені зробили професфйну чистку).
Носила я брекети 3 роки (коли я тільки ставила брекети казали шо лікування триватиме 1,5 роки) і за ті 3 роки в мене нормально зуби не вирівнялись і ужасно поставлений прикус, тобто середина зубів взагалі зміщена на цілий зуб і з лівої сторони зуби не змикаються. Відношення до клієнтів ужасне і дуже хамовите.
Вартість брекетів на 2017 рік становила 19 тис (верхні зуби-кераміка, нижні - металеві). За таку ціну я могла звернутись в приватну клініку, де нормальне відношення до клієнтів, і де несуть відповідальність за результат.

Максим
11 июня 2018 в 10:24

Помимо различных кафедр есть хорошая стоматологическая клиника с полным спектром стоматологических услуг. Взрослое и детское отделения.

Добавить отзыв