UAOTZYV.COM

Стоматологічна клініка Пародент

Адрес Львів, вулиця Шевченка, 87А
Телефон +380 (67) 000-21-87
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт parodent.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.7 52 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Пародент — Львів, вулиця Глибока, 4
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52
Мережа стоматологій Пародент — Львів, просп. Червоної Калини, 85а
Похожие компании в категории

Стоматологічна клініка Пародент отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lesia
01 апреля 2024 в 13:23

Велике дякую Рубанець Олзі Олегівні, вона просто зубна фея, лікування зубів пройшло гарно, у всіх розуміннях, знеболення, враховуючи мою алергію, видалення 8-ки, увага до деталей, відновлення структури зуба, і хороший настрій) дякую ВАМ

Марта
27 января 2024 в 20:21

Величезна подяка Созанській Лілії Михайлівні за врятований зуб. Єдине про що жалкую, що не потрапила до Вас раніше.

Марта
13 января 2024 в 21:26

Сьогодні лікували зубчики в цій клініці у Юлії Рибак. Хочеться подякувати зубній феї Юлії за те що лікування пройшло безболісно і в дитини залишилися позитивні враження. Анестезіолог все розказав, пояснив, одним слово все було чудово. Ми залишилися задоволені. Ставлю 5 зірок за чистоту в клініці, приємних працівників.

Tolik
08 ноября 2023 в 7:47

Був на прийомі у лікаря Мартинюк Юлії, дуже задоволений і рекомендую всім, в лікаря надзвичайно легка рука, після гігієни надали мені усі рекомендації щодо домашньої
гігієни, обстежили всю ротову порожнину, виявили
приховані карієси які до того лікарі з інших клінік не бачили. Роекмендую клініка сучасна і є все необхідне обладнання

Зоряна
03 ноября 2023 в 1:38

Дуже задоволені клінікою загалом, хороші спеціалісти, особлива подяка лікарю Рибак Юлії, Анестезіологу та всій команді, все пройшло чудово, дякуємо вам!

Di Holliday
27 октября 2023 в 23:12

Мені тут так чудово почистили зубні канали, що довелось все перероблювати в іншій клініці. І тільки в кінці процедури сказали "у вас там просто важка ситуація з каналами, в нас немає спеціальної апаратури для такого, то ми просто зробили не до кінця" Це треш якийсь

Kostiantyn
27 октября 2023 в 18:14

Дуже вдячний лікарю Наталі Мицко за професійну гігієну зубів, пломбування та діагностику! Все пройшло класно і легко, лікарка пояснювала кожен етап процедури та цікавилась моїм самопочуттям:) Рекомендую та прийду ще.

babiy
21 октября 2023 в 17:11

Мій стоматолог, Рубанець Ольга Олегівна, просто неймовірно професійна фахівець. Я прийшов до неї для проведення променевої діагностики зубів та видалення чотирьох зубів мудрості. Відразу з першого прийому мене приголомшила її доброзичливість та увага до деталей. Вона докладно пояснила мені процедуру та відповіла на всі мої питання, розсіяла всі мої страхи.

Процедура променевої діагностики пройшла швидко і безболісно, завдяки сучасному обладнанню клініки. Після видалення зубів мудрості мене приємно здивувала відсутність будь-якого набряку або болю. Руки пані Ольги Олегівни насправді "золоті", і її навички вражають.

У клініці "Пародент" не тільки надаються високоякісні медичні послуги, але і затишна атмосфера та дуже дружній персонал. Перебуваючи там, я відчував себе комфортно і в безпеці на кожному етапі лікування.

Рекомендую цю клініку та доктора Рубанець Ольгу Олегівну всім, хто шукає найвищої якості стоматологічних послуг. Дякую вам за вашу працю та професіоналізм, який ви проявили у моєму лікуванні. Я впевнений, що "Пародент" завжди буде моїм першим вибором у сфері стоматології!

Окрім того, нещодавно в клініці була впроваджена CRM система, яка надає попередження про надходження запису за один день, що допомагає не забути про майбутній візит.

Також в клініці присутня парковка, що є дуже зручно.

Женя
21 июля 2023 в 7:30

Хочу залишити відгук про лікаря Рубанець Ольгу! Щиро дякую за лікування моїх зубів, з вами не больно і не страшно, а приємно, це лікарь для тих, хто боїться стоматологів, як я, щиро рекомендую!

Олег
21 июля 2023 в 6:10

Вперше по лінії стоматології я звернувся у клініку, Пародент, що на Шевченка, і відразу мені пощастило, лікуючим лікарем - пародонтологом мені призначи Рубанець Ольгу Олегівну.
Чому пощастило, лікар професіонал, проблемні питання моїх зубів, вирішено на 100%, дає правильні поради від яких в подальшому є позитивний результат, а саме основне: лікар з великою душею, позитивною аурою і приємною усмішкою!

Женя
18 июля 2023 в 11:26

Доброго дня. Хочу подякувати за гарну, здорову посмішку мого сини чудовому лікарю Юлії Юріївні Рибак! Сину 4 роки, я переживала, як він буде реагувати на лікування, чи не буде боятись, я була шокована, він біг лікувати зуби і чекав наступного візиту, Юлія Юріївна має чудовий підхід до дітей! Кевін каже, що Вона Зубна Фея! Дякую Вам!

Віка
09 июля 2023 в 15:17

Дуже хороша клініка! Особлива подяка лікарю Михаш Максиму Михайловичу за якісне проведене лікування. Зрозуміло та чітко проконсультував мене і якісно провів лікування. Рекомендую звертатись у цю клініку, та до цього лікаря.

Lyba
05 июля 2023 в 10:22

Готувалась в клініці під ортодонтичне лікування, тому пройшла чи не всіх фахівців. Справді задоволена всім. Хочу подякувати Клипку С. О. За легке та професійне видалення зубів мудрості. Все пройшло швидко і акуратно. Созанська Л. М врятувала безнадійний зуб, все доступно пояснила, показала на знимках.
І окреме дякую Василині Григорівні, це справді ортодонтичне фея, за 18 місяців моя посмішка стала ідеальною

Світлана
07 марта 2023 в 9:09

Не часто пишу відгуки, але не може не відмітити за професіоналізм Рубанець Ольга Олегівна.
Дуже вдячна лікарю, яка "зробила"мою посмішку.)

Саша
10 апреля 2022 в 4:40

Чудова клініка, привітний персонал, ціни помірні, видаляв зуб мудрості у лікаря Гойди Олега Романовича, швидко, безболісно, всім задоволений.
Рекомендую!

користувач
01 апреля 2022 в 15:36

Не вперше відвідую клініку і завжди задоволений результатом. Доступно все пояснюють і надають якісні послуги

Женя
19 марта 2022 в 16:11

Впродовж 2 років лікувався в ортодонта Василини Григорівни Веселівської, за цей час можу відзначити високий професіоналізм лікаря і добре ставлення до себе. Результат лікування перевершив всі мої очікування. Я дуже вдячний і рекомендую всім. Також хочу відмітити, що в клініці приємні ціни, а кабінети обладнані всім. На місці можна зробити всі необхідні ренгенівські знімки, що дуже зручно.
Рекомендую!

Женя
13 марта 2022 в 9:10

Клініку не раджу, тому, що записуєшся на прийом до фахівця, а по факту лікуєшся в інтернів, які на тому вчаться під наглядом того ж фахівця. Це просто треш за нормальні гроші.

Саша
04 марта 2022 в 11:51

Доброго всім дня!
На днях була в лікаря стоматолога Лілії Созанської!
Неймовірний лікар, як людина і професіонал.
Я дуже задоволена.
Дякую! Тепер похід в стоматогію буде як свято
Лілія Михайлівна ви чудовий спеціаліст, дуже вам дякую!

користувач
03 марта 2022 в 9:24

Дуже хороша клініка. Ввічливі працівники. Велике спасибі пані Наталі, яка дуже уважна, гарно роз’яснює і делікатно виконує свою роботу на досить професійному рівні. Дуже приємно, що як адміністратори, так і стоматологи пам’ятають своїх клієнтів. Це дуже приємно. Приємно, що є у нашому місті така стоматологічна клініка.

Добавить отзыв